- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.801
MErhaba Goles.Benim doktorum kesinlikle HAYIR demiştiAmeliyatınız hayırlı olsun:)
merhaba arkasalar ben 41 yasındayım kayseride yasıyorum 2 tane çocuk annesiyim ve bıktım artık büyük gögüslerden araştırdım burda üniversiye hastanesinde gögüs küçültme amelyatları yapıyorlarmış. hem 4 ayda 20 kilo verip hemde gögüslerimi kücülttürüp degişmek istiyorum amelyat olan arkadaşlarım amelyat evresinde ve daha sonra ne gibi zorluklarla karsılastılar kısaca anlata bilirler mi
ancak yazma firsati buldum.oda 2 yatakli sabah yyatis yaptim.sonra 2 saat izin alip eve dondum.ssaat 1 de geri dondumyn komsularim diyarbakirli cook iyi insanlar ama vallahi geleni gideni o kadar cok ki onnlarla konusmak aksami getirdi. sonra intikam dizisini seyrettim telefon trafigi derken,doktorum 5 te cagirdi cizimler yapildi ben de tablettle girip ortaligi kolacan ediyorum ama sukur iyiyim. sabah da boyle olur ins.bu arada saat 12 e gweliyor uyku bastirdi ameliyattan cikinca ins size detayli anlatirim.kemanci hanim ne yapti acaba?
Hoşgeldiiiiinnnnkızlarr ben geldimmm:))))
biraz zor yazıyorum kısa olacak oyüzden sırf sizin için girdim pc ye benim ameliyatım çok şükür başarıyla geçti küçücük oldular ya ama canım yandı yataktan ilk gün kendim kalkamadım şuanda zor dolanıyorum ayakta olunca acı verio biraz ama yatınca daha ii..hala narkozun etkisi var zor yazıyorum sigara içen oldumu ameliyat sonrası yasak biliorum ama ben bi iki tane içtim bugün dayanamadım
canım hiç korkulcak bişi yokmuş rahat ol emi ufak tefek agrıların olcak sadece..ben yatmaya gidiorum tekrar yarın devam ederim.Allah yardımcın olsun
dun saat12. de girdim 4 saat surdu.sonraki 6 saat kotuydu.zsu anda iyiyim cok sukurDeniz hnm tam canlı yayın olmuş:) Teşekkür ederiz bizleri bilgilendirdiğiniz için en azından kendi adımaŞuanda sanıyorum yıllardır hayalini kurduğunuz şeye kavuşuyorsunuz.Bugünde olması da çok anlamlı bence.Bu arada sizin nezdinizde bütün bayanlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar günü kutlu olsun.Güzel haberlerinizi duymak ümidi ile Allaha emanet olun.
Eki Görüntüle 651279
merhaba kızlar ablam meme küçültme ameliyatı oldu 2 tane çocu vardı artık yeni çocuk yapmayı düşünmekdikleri için mem küçültme yaptırdı.tavsie üzerine plastik cerrahımıza götürdüm.doktorumuz gerçekten öncelikle çok ilğili ve aklımızda hiç bir soru işareti kalmayıncaya kadar ameliyatımızı erteleyip en sonunda ameliyat işlemimizi gerçekleşti bu sene yaklaşık 1 yılı doldurmak üzere ve sonuçtn gerçektn çok memnun öncelikle çok fazle bel agrısı vardı ondan kurtulmuş oldu ve ameliyat sonrası izlerle ilğili çok korkusu vardı ancak doktorumuz ameliyat öncesi ve sonrası işlemleri gerçektn korkularının yersiz olduğunu gösterdi.iyi bir doktorla gerçekten çok güzel sonuçlar alınabiliyor.:))
dun saat12. de girdim 4 saat surdu.sonraki 6 saat kotuydu.zsu anda iyiyim cok sukur
benim 17 gün oldu artık rahatca her hareketimi yapıyorum ama dikişlerin bandajları düşmüyor ve artı aynada gögüslerime bakıyorum bir mem ucum digerine göre daha asagıda ya bu doktoru bu kdr met ettim acaba ödemmi yoksa sekil vermedemi sorun var anlamadım canımı sıkıyor suan bu durum
ugvet bu gun daha iyiyim biraz agrim var, en buyuk sorunum sirt ustu yatmak.ne kadar zaman sirtustu yatacagiz bilenler yazarsa sevvinirimcanım hiç korkulcak bişi yokmuş rahat ol emi ufak tefek agrıların olcak sadece..ben yatmaya gidiorum tekrar yarın devam ederim.Allah yardımcın olsun
ugvet bu gun daha iyiyim biraz agrim var, en buyuk sorunum sirt ustu yatmak.ne kadar zaman sirtustu yatacagiz bilenler yazarsa sevvinirim
ugvet bu gun daha iyiyim biraz agrim var, en buyuk sorunum sirt ustu yatmak.ne kadar zaman sirtustu yatacagiz bilenler yazarsa sevvinirim
Kizlar Izmirde bu konuda iyu bir doktor ve hastane varmi? Bi de benim yasim 21 sizce erkenmi ameliyat icin. Yakin cevrem oyle diyor. Evlendikten sonra diyor. Sanki tum hayatm evlenmeye bagli. Off. Ve ameliyat ucretleri ne kadardan basliyor. ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?