Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyat olacaklılara ve olmuş olanlara herşeyin en güzelini ve sevenlerinizle birlikte mutlu sağlıklı bir yaşam diliyorum.Herkes Allahın izini ile dilediğine hayırlısıyla kavuşsun.Tüm içtenliğimle dualarım sizinle sevgili bayanlar......

merhaba arkasalar ben 41 yasındayım kayseride yasıyorum 2 tane çocuk annesiyim ve bıktım artık büyük gögüslerden araştırdım burda üniversiye hastanesinde gögüs küçültme amelyatları yapıyorlarmış. hem 4 ayda 20 kilo verip hemde gögüslerimi kücülttürüp degişmek istiyorum amelyat olan arkadaşlarım amelyat evresinde ve daha sonra ne gibi zorluklarla karsılastılar kısaca anlata bilirler mi

Çok yerinde bir karar almışsın zorluklar minimum netiçe hafiflik ve güzellik.Hiç korkulacak bir ameliyat değil özel hastane de genelde bir gece devlet hastanesinde en fazla 4 gün kalıyorsun genelde. Hatta arkadaşım devlette oldu hiperaktif olduğu için ve drenleri çabuk alındığı için doktor bir gece sonra eve yolladı 3 üncü gün pazarı dolaştığını anlatmıştı bana.Kollarını fazla zorlamadan uzanmadan hemen hemen sana hiç mani olacak birşey yok.Doktorun zaten gereken bilgiyi veriyor bana üçüncü gün yıkan dedi ben korkmuştum hiç bir hareketimde zorluk yaşamadım.Bedenin neler yapıp yapamayacağını söylüyor sana,zorlamadan hareketlerde serbestlik var.

biraz zor yazıyorum kısa olacak oyüzden sırf sizin için girdim pc ye benim ameliyatım çok şükür başarıyla geçti küçücük oldular ya ama canım yandı yataktan ilk gün kendim kalkamadım şuanda zor dolanıyorum ayakta olunca acı verio biraz ama yatınca daha ii..hala narkozun etkisi var zor yazıyorum sigara içen oldumu ameliyat sonrası yasak biliorum ama ben bi iki tane içtim bugün dayanamadım

canım hiç korkulcak bişi yokmuş rahat ol emi ufak tefek agrıların olcak sadece..ben yatmaya gidiorum tekrar yarın devam ederim.Allah yardımcın olsun

kızlarr ben geldimmm:))))
Hoşgeldiiiiinnnn

Yorma kendini:) Çok sevindim senden haber aldığıma:) Sigara cısss Daha çok yenisin hergün daha iyi olacaksın merak etme Ben Linak ı ziyarete gitmiştim fıldır fıldır hop hop geziyordu.Bak sen ağrıdan ve daha zorlukdan bahsediyorsun.Demekki her bünyeye göre değişiyor diyoruz yeni okuyanlar için Aman dikkat et gene de 1 haftaya hiç ağrın acın kalmayacak merak etme.

canım hiç korkulcak bişi yokmuş rahat ol emi ufak tefek agrıların olcak sadece..ben yatmaya gidiorum tekrar yarın devam ederim.Allah yardımcın olsun

Palazlandık ya , Deneyimlerimizi de paylaşırız yani İnşallah Deniz hnm dan da güzel haberler bekliyoruz

dun saat12. de girdim 4 saat surdu.sonraki 6 saat kotuydu.zsu anda iyiyim cok sukur

merhaba kızlar ablam meme küçültme ameliyatı oldu 2 tane çocu vardı artık yeni çocuk yapmayı düşünmekdikleri için mem küçültme yaptırdı.tavsie üzerine plastik cerrahımıza götürdüm.doktorumuz gerçekten öncelikle çok ilğili ve aklımızda hiç bir soru işareti kalmayıncaya kadar ameliyatımızı erteleyip en sonunda ameliyat işlemimizi gerçekleşti bu sene yaklaşık 1 yılı doldurmak üzere ve sonuçtn gerçektn çok memnun öncelikle çok fazle bel agrısı vardı ondan kurtulmuş oldu ve ameliyat sonrası izlerle ilğili çok korkusu vardı ancak doktorumuz ameliyat öncesi ve sonrası işlemleri gerçektn korkularının yersiz olduğunu gösterdi.iyi bir doktorla gerçekten çok güzel sonuçlar alınabiliyor.:))

benim 17 gün oldu artık rahatca her hareketimi yapıyorum ama dikişlerin bandajları düşmüyor ve artı aynada gögüslerime bakıyorum bir mem ucum digerine göre daha asagıda ya bu doktoru bu kdr met ettim acaba ödemmi yoksa sekil vermedemi sorun var anlamadım canımı sıkıyor suan bu durum

Merhaba canım ablanın ameliyatından memnun olmasına sevindim.Hiç kimsenin bu büyük memelerle yaşamasına gerek yok doğru ve güven duyduğun hekimler bu gibi sorunlara en uygun çözümü buluyor.Ameliyatını olmuş olanlara geçmiş olsun diyorum.Olmak isteyenlerede Allah hayırlı Doktor seçimleri nasip etsin.

dun saat12. de girdim 4 saat surdu.sonraki 6 saat kotuydu.zsu anda iyiyim cok sukur

Çok şükür Deniz hnm çok şükür:) Siz nerde olmuştunuz ameliyatınızı ve doktorunuz kimdi? Ameliyat sonrası ilk saatler narkozdan çıkma,hafif ağrılar olabiliyor.Ama inanın sizde gördünüz 3-5 saati geçmiyor bu sıkıntılar.İnşallah her şey istediğiniz gibi olmuştur.Artık sırtınızdaki ağırlıktan kurtuldunuz en azından:) Kemancı da haberlerini verdi.Bundan sonra sizlere güzel iyileşme süreçleri dilerim.Sevgilerimle.

Gizmo cum bu tür sorunlar yazanlar çok oldu.Sonrasında genelde eşitleniyor görüntü.Biraz sabır diyeceğim sana.Bazen bir göğüste çok şişlik olabiliyor diğerinde o kadar olmuyor.Bu da insanı yanıltabiliyor görüntü açısından.Daha 17 gün diyorsun.Bak 7 ay sonra bu yazdıklarını unutma oku:) Çok güzelleşeceğine eminim.Çok milimetrik çalışıyor doktorlar artık.Kendim için söyleyecek olursam inan şu anda 1.5 yıl oldu daha güzel bir görüntüye geldi diyebilirim.Bak resimlerim sana açık.Gir bak doktorumun çektiği öncesi sonrası resimlerdeki meme şeklim sonrasında kendi çektiğim resimlerde ne kadar değişiklik göstermiş.Doktorun çektiği resimler, sonrası olan ameliyattan hemen sonra 2 ay falandı çekildi.Benim çektiklerim ise 7.aydaki halleri.Aradaki farkı inan göreceksin O zaman bana hak vereceksin inan.Sıkma canını tamammı?

ugvet bu gun daha iyiyim biraz agrim var, en buyuk sorunum sirt ustu yatmak.ne kadar zaman sirtustu yatacagiz bilenler yazarsa sevvinirim

Güzel arkadaşım çok çok geçmiş olsun en büyük sıkıntıyı hayırlısıyla atlatmış olduğuna sevindim.Sırtüstü yatmak biraz uzayabilir sırtına yastık desteğile hafif yan yatmayı deneyebilirsin ben öyle çok rahat etmiştim,fazla zorlanmadan lütfen.Geçecek bütün sıkıntılar unutulur sonra güzel güzel giyinip gezmelere gidilecek yeni memişlerle.

ugvet bu gun daha iyiyim biraz agrim var, en buyuk sorunum sirt ustu yatmak.ne kadar zaman sirtustu yatacagiz bilenler yazarsa sevvinirim

İlk hafta bu sırt ağrıları oluyor ama hareketleriniz inanın 2.hafta daha kolay olacak.Ben hatırladığım kadarı ile 1 ay kadar hep sırtüstü yatmıştım.Karın ameliyatı da olduğum için çok zordu bu durum Tam yan yatamadığım için bacağımın bir tarafına yastık koyardım ayağımı hafif o tarafa doğru döndürünce sanki daha rahatlardım.Bir de baş yastığımın altına da 2 yastık daha :) her tarafım yastıklarla ve desteklerle dolu olurdu:) bu süreç biraz zorlayabilir ama inanın 2.haftasında çok daha rahat olacaksınız Yanınızda birisi kalıyorsa sırt tarafınızı yastıkla desteklesin.hafif dönüyor gibi olur sırtınız bu da rahatlatır sizi.Bir müddet yastıklarım ve ben şeklinde yaşayacaksınız malesef:)

Geriye dönük okuyamadım tek tek nic yazamadım yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmişler olsun sıkıntısız hızlı bi iyileşme süreci diliyorum

Kizlar Izmirde bu konuda iyu bir doktor ve hastane varmi? Bi de benim yasim 21 sizce erkenmi ameliyat icin. Yakin cevrem oyle diyor. Evlendikten sonra diyor. Sanki tum hayatm evlenmeye bagli. Off. Ve ameliyat ucretleri ne kadardan basliyor. ??

Bende 25 yaşındayım ve yeni evleneceğim. Özellikle ameliyatı düğünden önce yaptırdım. Benim çevremdekilerde evlendikten sonra yaptır çocuk olsun emzir sonra diye ama ben hamilelikte emzirme döneminde daha da büyüyecek göğüslerle gezmek istemedim. Ameliyat olalı 2 ay oldu ve iyiki yaptırmısım diyorum. Ben kimseyi dinlemedim ve yaptırdım.

canlarımmmm:)))gülerek uyandımı hiç hatırlamıyorum ya:)))kendime güvenim geldi resmen hatta duygulandım nerdeyse aglıcam şimdi bugün dahada iyiyim gece biraz ateşim çıktı ama geçti çok şükür.ben sağ göğsümün dikişlerinde biraz daha acı hissediyorum sol göğsüm gayet ii.yarın pansumana gidicem inş bi sıkıntı yoktur henüz dikilşlerimi görmedim doktor bakma dedi etkilenmim diye.sün sporcu sütyeni taktım allahım o küçücük sütyen bana nası oldu hayret ediyorum dayanamadım doktorumu aradım ilanı aşk ettim herife ya:))çok tşk ettim okadar mutluydumki bu bandajlı haliyle bile mükemmelll duruyoo..oda dediki kız herkese söleme nazar etcen:) gerçekten tam bi profoyonel biri ilk pansumanda o direnlerden öle korktumki çıkardında acı bumuymuş dedim çok korkuyodum oysa hele bandajları çıkarııken aklım çıktı dikişlerim acıcak diye hissetmedim bile eli okadar hafifkii..merak ettiniz varsa sorun sorun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…