Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ağlıyorum şuan((tutamadım meger nekadar istiyomuşum

gözün aydın kemancı, darısı başımıza.. kaç bedendin kaça indin.. bir süredir foruma giremedim eski yazıların bi kısmına baktım hepsine bakamadım.. ters t mi ? mutlu olman çok güzel... imreniyorum sizleri gördükçe, çabuk atlatırsın umarım. geçmiş olsun..

herkese merhaba
bende ameliyat olanlar kervanına katıldım şükür . 1 ay oldu. Dikişler tam olarak geçmedi. Doktorum b cup yatım dedi ama bana büyük geliyor. ski sütyenlerimi denedim hamileleik öncesi çok az boşluk var gibi. Şişlikler tam olarak ne zaman iniyor acaba. Özellikelde 6-7 ay geçen arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim. Benim d cup dı önceden. Tam olarak nasıl ölçü aldı doktor bilmiyorum. İzler şu an çok belirgin tabi ne zaman geçer acaba.Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Merhaba Buket.Hayırlı olsun ameliyatın.Dikişler hemen geçmez zaten.İzlerin azalması 1 seneyi bulabilir.Tabii senin cilt yapın ile de alakalı bu durum.Şişlikler iniyor ama çok da bir değişiklik olmuyor açıkcası.Ameliyat sonrası büyüklük neyse o kalıyor.Bana arkadaşlık teklifi göndermişsin.Kabul ettim.İstersen ordaki resimlere bakıp ilk zamanki halleri ile 7.aydaki hallerini görebilirsin resimlerimde. Öncesi yani kolumda serum takılı olan resimler ilk ameliyat olacağım sabah ile yanındaki sonraki ilk zamanları (2aylık halleri) Diğer çamaşırlı ve sırf çamaşırsız olan resimlerim de 7 ay sonraki halleri.Arada bakalım nasıl bir fark göreceksin?Bence şekilleri daha güzelleşmiş geliyor ama boyutunda sanki hiç değişiklik olmamış 2 aylık halleri ile 7 aylık halleri arasında.ÇAmaşırsız göğüs resmimde 7 aylık halleri bence orda izler tamamen silikleşmiş.Şuanda 1.5 yıl oldu tamamen belli belirsiz.Belki sana bir fikir verebilir

Kemancı bülbül gibi şakımışsın.Sanki narkozun tatlı sarhoşluğundan kurtulamamışsın gibi Keyfini çıkar:)

Merhaba, dikiş izi zamanla silikleşiyor benim ilk aylardan itibaren hafiflemişti (ten yapısıyla ilgili olabiliyor) T kesimi izleriniz? Daha çok erken ödem var hala biraz daha küçülme olur beden olarak

Cesaretinden dolayı tebrik ediyorum seni,iri memeli sıkıntı çeken genç kızlara güzel örnek olmuşsun.Evlilik hayatında mutluluklar ve sağlıklar dilerim.

antimind merhaba, sen bi kaç ameliyat düşünüyorsun galiba? darısı başına istediğin sonucu yaşarsın inşallah

Doktor görüşmelerine başlayacak olan bi kaç arkadaş vardı neler yaptılar meraktayım :44: görüşme detaylarını alalım lütfen

Son düzenleme:

antimindciğim en kısa zamanda Allah sanada arzu ettiğin ameliyatları nasip etsin.Memnun kalmış biri olarak sende güzel duygularını paylaşırsın inşallah.:)

burdan hepinize toplu cevap vereyim..doktorumun adı Ayaz aslan sitesine girip bakabilirsiniz.Gerçekten mükemmel biri..az önce eski bikinimi giydim yani bana olmayan bikinimi inanamıyorum yahu büyük geldi:)cup falan pek anlamıyorum ama 100 bedendi halk dilinde bazen 95 oda taşa taşa şuan şişkinler ama bu haliyle bile en fazla 85 beden:)genç kız memişi gibi:)hoş yaşlıda dilim henüz 27 yaşındayım.yarın pansumanım var ne durumdalar çıok merak ediyorum benim biraz dikiş yerlerim yanıyo ayaktayken tam düz duramıyorum geriliyo ya sizede öle oluyormu?bide ilk banyoda canınız yandımı bandajlı haliyle banyo yapmıcaz heralde dimi bugün 4 gün oldu olalı bu arada heralde normaldir bunlar..tam bülbül oldum sormayın:)

ayaz aslana ameliyat oldum kliniği istanbul etilerde..ameliyatımı çapada medi life hastanesinde yaptı..hemşirelerde çok ilgiliydi biraz küçük bi hastane aama ilgiden memnun kaldım.)

nld cnm cevabın için tesekkürederim evet görmüştm zaten fotolarını evet biraz seninkindede farklılık olmuş sanırım gün gectikce gögüs oturuyor umarım benimkide doktor hatası değil ödemin verdiği sekil bozuklugudur suan zaten dikişleride göremiyorum ama aynaya baktıkca moralim bozuluyor sag gögüsüm tam karsıya bakıyor güzel ama diger gögüsümde biraz yanda ve daha sagı bakıyor acaba digerinde ödemmi var off anlamadım hiç böyle olupta sonradan tam oturan eşitlenin oldumu

Son düzenleme:
merhaba kızlar..bnmde bugun 18.gunum ancak carsamba gunu kontrole gttgmde kucuk bı operasyn gecrdm sol gogsumu actılar ıcerde kan bırıkmesı olmus.sol gosumde akıntı vardı zaten.yanı ıyılesmeye baslamıstmkı yenıden acıldı dıkısler..ve yenıden dren takıldı.. gec ıyılesıyorum..ya bıse sorcam yan taraflarımda sıslıkler var neden acaba drenlerden dolayımı ama doktorum cok ıyı ya cok basarılıydı gercektennnnnn

gecmıs olsn ıns esıtlenır

sagol cnm bendede sıvı birikmesi olmuştu doktor sırıngayla almıştı bence o sislik drenlerdendir inş eşitlenir ya yoksa revizyona kaldım off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…