- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.821
ağlıyorum şuan((tutamadım meger nekadar istiyomuşum
herkese merhaba
bende ameliyat olanlar kervanına katıldım şükür . 1 ay oldu. Dikişler tam olarak geçmedi. Doktorum b cup yatım dedi ama bana büyük geliyor. ski sütyenlerimi denedim hamileleik öncesi çok az boşluk var gibi. Şişlikler tam olarak ne zaman iniyor acaba. Özellikelde 6-7 ay geçen arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim. Benim d cup dı önceden. Tam olarak nasıl ölçü aldı doktor bilmiyorum. İzler şu an çok belirgin tabi ne zaman geçer acaba.Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
canlarımmmm:)))gülerek uyandımı hiç hatırlamıyorum ya:)))kendime güvenim geldi resmen hatta duygulandım nerdeyse aglıcam şimdibugün dahada iyiyim gece biraz ateşim çıktı ama geçti çok şükür.ben sağ göğsümün dikişlerinde biraz daha acı hissediyorum sol göğsüm gayet ii.yarın pansumana gidicem inş bi sıkıntı yoktur henüz dikilşlerimi görmedim doktor bakma dedi etkilenmim diye.sün sporcu sütyeni taktım allahım o küçücük sütyen bana nası oldu hayret ediyorum dayanamadım doktorumu aradım ilanı aşk ettim herife ya:))çok tşk ettim okadar mutluydumki bu bandajlı haliyle bile mükemmelll duruyoo..oda dediki kız herkese söleme nazar etcen:) gerçekten tam bi profoyonel biri ilk pansumanda o direnlerden öle korktumki çıkardında acı bumuymuş dedim çok korkuyodum oysa hele bandajları çıkarııken aklım çıktı dikişlerim acıcak diye hissetmedim bile eli okadar hafifkii..merak ettiniz varsa sorun sorun:))
herkese merhaba
bende ameliyat olanlar kervanına katıldım şükür . 1 ay oldu. Dikişler tam olarak geçmedi. Doktorum b cup yatım dedi ama bana büyük geliyor. ski sütyenlerimi denedim hamileleik öncesi çok az boşluk var gibi. Şişlikler tam olarak ne zaman iniyor acaba. Özellikelde 6-7 ay geçen arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim. Benim d cup dı önceden. Tam olarak nasıl ölçü aldı doktor bilmiyorum. İzler şu an çok belirgin tabi ne zaman geçer acaba.Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Bende 25 yaşındayım ve yeni evleneceğim. Özellikle ameliyatı düğünden önce yaptırdım. Benim çevremdekilerde evlendikten sonra yaptır çocuk olsun emzir sonra diye ama ben hamilelikte emzirme döneminde daha da büyüyecek göğüslerle gezmek istemedim. Ameliyat olalı 2 ay oldu ve iyiki yaptırmısım diyorum. Ben kimseyi dinlemedim ve yaptırdım.
gözün aydın kemancı, darısı başımıza.. kaç bedendin kaça indin.. bir süredir foruma giremedim eski yazıların bi kısmına baktım hepsine bakamadım.. ters t mi ? mutlu olman çok güzel... imreniyorum sizleri gördükçe, çabuk atlatırsın umarım. geçmiş olsun..
gözün aydın kemancı, darısı başımıza.. kaç bedendin kaça indin.. bir süredir foruma giremedim eski yazıların bi kısmına baktım hepsine bakamadım.. ters t mi ? mutlu olman çok güzel... imreniyorum sizleri gördükçe, çabuk atlatırsın umarım. geçmiş olsun..
Kemancı bülbül gibi şakımışsın.Sanki narkozun tatlı sarhoşluğundan kurtulamamışsın gibiKeyfini çıkar:)
Canım duygularını çok iyi anlıyorum,bende sevinçten şaşkına dönmüştüm benim olduklarına inanamamıştım.Memnun kaldığın doktorunun adını verebilirmisin acaba?Nerede ameliyat oldun?Güle güle kullan cicişlerini canım.....
mld cnm cevabın için tesekkürederim evet görmüştm zaten fotolarını evet biraz seninkindede farklılık olmuş sanırım gün gectikce gögüs oturuyor umarım benimkide doktor hatası değil ödemin verdiği sekil bozuklugudur suan zaten dikişleride göremiyorum ama aynaya baktıkca moralim bozuluyor sag gögüsüm tam karsıya bakıyor güzel ama diger gögüsümde biraz yanda ve daha sagı bakıyor acaba digerinde ödemmi var off anlamadım hiç böyle olupta sonradan tam oturan eşitlenin oldumu
merhaba kızlar..bnmde bugun 18.gunum ancak carsamba gunu kontrole gttgmde kucuk bı operasyn gecrdm sol gogsumu actılar ıcerde kan bırıkmesı olmus.sol gosumde akıntı vardı zaten.yanı ıyılesmeye baslamıstmkı yenıden acıldı dıkısler..ve yenıden dren takıldı.. gec ıyılesıyorum..ya bıse sorcam yan taraflarımda sıslıkler var neden acaba drenlerden dolayımıama doktorum cok ıyı ya cok basarılıydı gercektennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?