- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.841
sagol cnm bendede sıvı birikmesi olmuştu doktor sırıngayla almıştı bence o sislik drenlerdendir inş eşitlenir ya yoksa revizyona kaldım off
ya bnm gogsumu actılar bayabaya yenıden dııktıler sırıngayla neden almadı acaba demekkı doktorn bı bıldgı wardı...yarın ıse baslamam gerekıo ama hala kambur duruom cok hareket edemıom offffffffff ya ıns senınde duzelır yaaa bıda skntı cekmezsn ıns cnm
inş cnm demekki senin cok birikmiş olabilir valla benim işte en cok korktugum ameliyat değil ameliyat sonrası durumlardı korktugum seylerde sanki bir bir basıma geliyor dikişlerimi görmedim zaten eridimi bilmiyorum ama bende hareket filan hersey normal onda cok sükür br derdim yok sadece ara ara sızı gibi bişey oluyor gögüslerimde oda normaldir ama bu sekil resmen canımı sıkıyor
sana bir sorum olacak sen sanırım bacaktanda lipo olmuşsun memnunmusun selülütün varsa onuda gecirdimi ya birde kac cesit lipo var lazerle vaser in arasındaki fark ne birde smartta lazer mi oluyor ben liponun cesitlerini bilmiyordum acıkcası öle oldum bilincsizce klasikte umarım dalgalanma olmaz daha yasım 27 ya göbekten yakınırken dalgalanmadan yakınmıyımda bende backta vardı yapmadı sakma oluyor dedi acaba lazerde sarkma olmazmı bacaga yaptırsam hafif kollarımdada var ama doktorsarkma olur demişti acaba klasik oldugu için mi yani simdi baska doktora gitsem kol bacak mı yaptırsam yoksa kendi doktorumumu dinlesem bilemedim ya birde bu simgeleri nerden yapıyorsunuz
Merhaba Buket.Hayırlı olsun ameliyatın.Dikişler hemen geçmez zaten.İzlerin azalması 1 seneyi bulabilir.Tabii senin cilt yapın ile de alakalı bu durum.Şişlikler iniyor ama çok da bir değişiklik olmuyor açıkcası.Ameliyat sonrası büyüklük neyse o kalıyor.Bana arkadaşlık teklifi göndermişsin.Kabul ettim.İstersen ordaki resimlere bakıp ilk zamanki halleri ile 7.aydaki hallerini görebilirsin resimlerimde. Öncesi yani kolumda serum takılı olan resimler ilk ameliyat olacağım sabah ile yanındaki sonraki ilk zamanları (2aylık halleri) Diğer çamaşırlı ve sırf çamaşırsız olan resimlerim de 7 ay sonraki halleri.Arada bakalım nasıl bir fark göreceksin?Bence şekilleri daha güzelleşmiş geliyor ama boyutunda sanki hiç değişiklik olmamış 2 aylık halleri ile 7 aylık halleri arasında.ÇAmaşırsız göğüs resmimde 7 aylık halleri bence orda izler tamamen silikleşmiş.Şuanda 1.5 yıl oldu tamamen belli belirsiz.Belki sana bir fikir verebilir
canım çok teşekkür ederim. Fotoğrafları açamadım izin vermiyor. arkadaş listende ekli görünüyorum ama fotoğraf kısmı izin verimiyor deniyor.Senin ölçün kaçtan kaça indi. Bana doktor b cup dedi ama sanmıyorum. Daha büyük gibi. Umarım şişliktir çünkü bu kadar sıkıntıya birazcık küçülme olsun diye katlanmadım. Açıkcası hayalkırıklığı oluştu. Meme dokusundan çok az aldım dedi. Süt bezlerinin korunmasını istemiştim acaba ondanmı. Bana bedenine göre ayarlayacayız merak etme deyince bende hiç önemsemedim. Umarım küçülürler biraz daha.
gögüs amelyatı olduktan sonra kanser olabilme riski cok fazla diyorlar ve beni korkutuyorlar sizce ne derece dogrudur ?? birde ben spora başladım ve amelyat olursam spor yapmama engel olur mu
selam Zeynep, onu diyenler yanlış biliyor meme küçültme ameliyatında doku alındığı için risk dahada azalıyor bunu bana görüşme yaptığım doktorların hepsi söyledi1.ay sonra spora izin var ama çok ağır değil yürüyüş gibi
gizmocum çok panik gördüm seni acele etme daha şekil tam oturmamıştırbeğenmediğin bi yer olursa 6.ay sonra doktorun düzeltir
ben bu gün saat 4 de taburcu oldum ama sutyene bir tüelü alışamadım.şu anda evdeyim nasihatınızı dıkkate alacağıminşallah zamanla her şey yoluna girer. eh yeni memişler yüzünden dıyet yapmak zorunda olduğumu farkettim memelerimden dolayı aşağı tarafları göremıyordum. bu gün eve gelince görüş açısı gen,şled,ğ,nden bıtını görmek beni dehşete düşürdü.:). şımdı alt tarafa kendim mudahale etmek zorundayım. bır ay boyunca kollarımı kısıtlıyacağım ondan sonra eskisi gibi hareket ettirebilecekmıyımGüzel arkadaşım çok çok geçmiş olsun en büyük sıkıntıyı hayırlısıyla atlatmış olduğuna sevindim.Sırtüstü yatmak biraz uzayabilir sırtına yastık desteğile hafif yan yatmayı deneyebilirsin ben öyle çok rahat etmiştim,fazla zorlanmadan lütfen.Geçecek bütün sıkıntılar unutulur sonra güzel güzel giyinip gezmelere gidilecek yeni memişlerle.
ben bu gün saat 4 de taburcu oldum ama sutyene bir tüelü alışamadım.şu anda evdeyim nasihatınızı dıkkate alacağıminşallah zamanla her şey yoluna girer. eh yeni memişler yüzünden dıyet yapmak zorunda olduğumu farkettim memelerimden dolayı aşağı tarafları göremıyordum. bu gün eve gelince görüş açısı gen,şled,ğ,nden bıtını görmek beni dehşete düşürdü.:). şımdı alt tarafa kendim mudahale etmek zorundayım. bır ay boyunca kollarımı kısıtlıyacağım ondan sonra eskisi gibi hareket ettirebilecekmıyım
çok teşekkür ederim lebensfruede güzel dileklerin içinSevgili deniz arkadaşım evine dönmene sevindim,iyileşmen çok uzun sürmez hiç merak etme.Sütyen özel herhalde?Ah canım herşeye çare var o alt bölgede zamanla azimle düzleşir hiç merak etme.Mühim olan en büyük gerilimi atlatman ameliyat oldum olacağım meselesi geçti bitti tekrar yeni görünüşünle sağlıkla ve mutlu yaşa.Sevgiler...Allah nazardan korusun.
çok teşekkür ederim lebensfruede güzel dileklerin için
sinir oldum biraz önce uzun uzun yazdım ama bilgisayardan kaynaklanan problemle yazdıklarım yayınlanmadı. evet dündne beri evdeyim sağ göhsümden 1000 gr sol gçhsümden 780 gr alınmış. kaşıntı ve acı hissi duyuyorum. aldığım sutyen çok sıkıyor . daha önce bu tür sıkıntılara girmediğimden zor geliyor ama doktor bu sütyeni 6 ay kullanmam gerektiğini söyledi. hemen hemen 2 kılo alınmasına rağmen eksilme yerine eksilen hariç 6 kılo almışım bu benim canımı çok sıktı. 3 ay önce ameliyat için sigaraya bırakmıştım bundan kaynaklanıyor. yarın yıkanacağım. merhem süreceğim bilmek istediğim tekrar merhemin üstüne gazlı bez koymam gerekiyormu . morluklar herhalde normal ama hafif ağrım var . 19 da kontrole gideceğim. bana bu aşamada neler yapmam tavsiye edersiniz
Merhabalar bende meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum, diyarbakırda yaşıyorum burda bir iki doktor var ama daha cesaretimi toparlayıp muayeneye bile gidemedim annem şiddetle karşı çıkıyo ama ben göğüslerimin büyüklüğünden dolayı çok mutsuzum sütyenimin ipini sıkmaktan sürekli boyun ve omuz ağrısı çekiyorum ameliyat olmayı çok istiyorum ama ameliayttan sonraki süreç beni korkutuyo ya istediğim gibi olmazsa iyileşme süreci uzarsa daha fazla başıma iş açarsam diye çekiniyorum :) Ayrıca bu ameliyatı yaptıranlar maliyetinin ne kadar olduğunu paylaşabilirlermi bide diyarbakırda yaşayan ve bu konu hakkında bilgi sahibi olan birileri çıksın ne olur......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?