Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sagol cnm bendede sıvı birikmesi olmuştu doktor sırıngayla almıştı bence o sislik drenlerdendir inş eşitlenir ya yoksa revizyona kaldım off

ya bnm gogsumu actılar bayabaya yenıden dııktıler sırıngayla neden almadı acaba demekkı doktorn bı bıldgı wardı...yarın ıse baslamam gerekıo ama hala kambur duruom cok hareket edemıom offffffffff ya ıns senınde duzelır yaaa bıda skntı cekmezsn ıns cnm

inş cnm demekki senin cok birikmiş olabilir valla benim işte en cok korktugum ameliyat değil ameliyat sonrası durumlardı korktugum seylerde sanki bir bir basıma geliyor dikişlerimi görmedim zaten eridimi bilmiyorum ama bende hareket filan hersey normal onda cok sükür br derdim yok sadece ara ara sızı gibi bişey oluyor gögüslerimde oda normaldir ama bu sekil resmen canımı sıkıyor

sana bir sorum olacak sen sanırım bacaktanda lipo olmuşsun memnunmusun selülütün varsa onuda gecirdimi ya birde kac cesit lipo var lazerle vaser in arasındaki fark ne birde smartta lazer mi oluyor ben liponun cesitlerini bilmiyordum acıkcası öle oldum bilincsizce klasikte umarım dalgalanma olmaz daha yasım 27 ya göbekten yakınırken dalgalanmadan yakınmıyımda bende backta vardı yapmadı sakma oluyor dedi acaba lazerde sarkma olmazmı bacaga yaptırsam hafif kollarımdada var ama doktorsarkma olur demişti acaba klasik oldugu için mi yani simdi baska doktora gitsem kol bacak mı yaptırsam yoksa kendi doktorumumu dinlesem bilemedim ya birde bu simgeleri nerden yapıyorsunuz

kemancı arkadaşım teşekkürler.....

Ameliyat olan arkadaşlar memnun kaldıkları doktorlarının kim olduğunu da yazarsa, en azından ameliyat olmak isteyenlerin bir fikri olur.

Son düzenleme:

gizmocum çok panik gördüm seni acele etme daha şekil tam oturmamıştır beğenmediğin bi yer olursa 6.ay sonra doktorun düzeltir

geyik başlığında yazarım sana cevap arkadaşım meme küçültmeyi meşgul etmeyeyim

unutmadan ben bacağıma 2.işlemi de uygulattım klasik lipo sonrası lazer lipo

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim. Fotoğrafları açamadım izin vermiyor. arkadaş listende ekli görünüyorum ama fotoğraf kısmı izin verimiyor deniyor.Senin ölçün kaçtan kaça indi. Bana doktor b cup dedi ama sanmıyorum. Daha büyük gibi. Umarım şişliktir çünkü bu kadar sıkıntıya birazcık küçülme olsun diye katlanmadım. Açıkcası hayalkırıklığı oluştu. Meme dokusundan çok az aldım dedi. Süt bezlerinin korunmasını istemiştim acaba ondanmı. Bana bedenine göre ayarlayacayız merak etme deyince bende hiç önemsemedim. Umarım küçülürler biraz daha.

gögüs amelyatı olduktan sonra kanser olabilme riski cok fazla diyorlar ve beni korkutuyorlar sizce ne derece dogrudur ?? birde ben spora başladım ve amelyat olursam spor yapmama engel olur mu

albüm duruyor ben şimdi yine baktım gözüm gönlüm açıldı inşallah istediğin boyuta ulaşır ama ödem olayı inince öyle çok küçülme olmuyor haberin olsun

gögüs amelyatı olduktan sonra kanser olabilme riski cok fazla diyorlar ve beni korkutuyorlar sizce ne derece dogrudur ?? birde ben spora başladım ve amelyat olursam spor yapmama engel olur mu

selam Zeynep, onu diyenler yanlış biliyor meme küçültme ameliyatında doku alındığı için risk dahada azalıyor bunu bana görüşme yaptığım doktorların hepsi söyledi 1.ay sonra spora izin var ama çok ağır değil yürüyüş gibi

jelesec çok teşekkür ederim bilgilendirdigin için

ben bu gün saat 4 de taburcu oldum ama sutyene bir tüelü alışamadım.şu anda evdeyim nasihatınızı dıkkate alacağıminşallah zamanla her şey yoluna girer. eh yeni memişler yüzünden dıyet yapmak zorunda olduğumu farkettim memelerimden dolayı aşağı tarafları göremıyordum. bu gün eve gelince görüş açısı gen,şled,ğ,nden bıtını görmek beni dehşete düşürdü.:). şımdı alt tarafa kendim mudahale etmek zorundayım. bır ay boyunca kollarımı kısıtlıyacağım ondan sonra eskisi gibi hareket ettirebilecekmıyım

Sevgili deniz arkadaşım evine dönmene sevindim,iyileşmen çok uzun sürmez hiç merak etme.Sütyen özel herhalde?Ah canım herşeye çare var o alt bölgede zamanla azimle düzleşir hiç merak etme.Mühim olan en büyük gerilimi atlatman ameliyat oldum olacağım meselesi geçti bitti tekrar yeni görünüşünle sağlıkla ve mutlu yaşa.Sevgiler...Allah nazardan korusun.

selam arkadaşlar aylardır topiği ç geçire geçire okuyup duruyorum yaşım 22 ama göğüslerim belime uzanıyor göğüslerimin oranlarıda biraz farklı iki yıl önce 90 küsür kilodaydım şimdilerde66-67yim devlet hastanesine gitmek istiyorum göğüslerimi düzelttirmek için istanbuldayım ama hangi hastaneyi önerirsiniz..inanın vücudumda başka çok sarkık buruşuk yer var ama şu göğüsler bambaşka ...küçüklüğümden beri sıkıntılıyım göğüslerimden...ben de mutlu olmak istiyorum..gitsem hemen yakın zamana ameliyat tarihi verirler mi acaba..çünkü daha vermem gereken biraz aha kilo var ..tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olursanız çok sevinirim

çok teşekkür ederim lebensfruede güzel dileklerin için
sinir oldum biraz önce uzun uzun yazdım ama bilgisayardan kaynaklanan problemle yazdıklarım yayınlanmadı. evet dündne beri evdeyim sağ göhsümden 1000 gr sol gçhsümden 780 gr alınmış. kaşıntı ve acı hissi duyuyorum. aldığım sutyen çok sıkıyor . daha önce bu tür sıkıntılara girmediğimden zor geliyor ama doktor bu sütyeni 6 ay kullanmam gerektiğini söyledi. hemen hemen 2 kılo alınmasına rağmen eksilme yerine eksilen hariç 6 kılo almışım bu benim canımı çok sıktı. 3 ay önce ameliyat için sigaraya bırakmıştım bundan kaynaklanıyor. yarın yıkanacağım. merhem süreceğim bilmek istediğim tekrar merhemin üstüne gazlı bez koymam gerekiyormu . morluklar herhalde normal ama hafif ağrım var . 19 da kontrole gideceğim. bana bu aşamada neler yapmam tavsiye edersiniz

Merhabalar bende meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum, diyarbakırda yaşıyorum burda bir iki doktor var ama daha cesaretimi toparlayıp muayeneye bile gidemedim annem şiddetle karşı çıkıyo ama ben göğüslerimin büyüklüğünden dolayı çok mutsuzum sütyenimin ipini sıkmaktan sürekli boyun ve omuz ağrısı çekiyorum ameliyat olmayı çok istiyorum ama ameliayttan sonraki süreç beni korkutuyo ya istediğim gibi olmazsa iyileşme süreci uzarsa daha fazla başıma iş açarsam diye çekiniyorum :) Ayrıca bu ameliyatı yaptıranlar maliyetinin ne kadar olduğunu paylaşabilirlermi bide diyarbakırda yaşayan ve bu konu hakkında bilgi sahibi olan birileri çıksın ne olur......

Canım denizim kaşıntı benide deli etmişti ama iyleşme belirtisi bunlar,sıkma canını bemim neredeyse 2,5 kilo fazlalık alınmıştı.Kiloyu takma kafana yaza kadar şişlikler ödemler iner ve daha sağlıklı kilo verirsin şimdi bir an önce iyileşmene bak.Morluklar olur acır birazda fakat inan ki hayatında en önemli kararını verdin arkadaşım.Yıkandıktan sonra merhemini sür ben gazlı bez falan kullanmadım penye sütyenimi taktım ve hergün daha güzel geçti.Bir aya kadar süper olursun....Rahat ol canım bu da geçer kadının gücü herşeyi yener.

Hakkında hayırlısı olsun bana da çok karşı çıkan oldu,fakat o verdiği sıkıntıları yıllardır boşuna çekmişim.Hiç korkma iyice araştır ve kararlı ol.Darısı başına.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…