Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba Lebensfreude özel msj göndermek istedim ama foruma bugün üye oldum mesaj atamıyorum henüz ve meme küçültme ile ilgili yorumları okuyordum bende olmak istiyorum ama diyarbakırda yaşıyorum ve bulunduğum ilde yaptırmak istiyorum daha cesaretimi toparlayıp muayene olmaya bile gidemediğim için çok fazla bilgi sahibi değilim sanırım siz ameliyat olmuşsunuz bu süreçte yaşadıklarınızı benimle paylaşırmısınız mesela hastanede yattınızmı iyileşme süreci ne kadar sürdü ameliyat sonrası ve öncesi göğüsleriniz arasındaki değişiklik nasıldı, ameliyat olalı ne kadar oldu ve şuanda izler çok belirginmi en önemlisi size maliyeti ne kadar oldu ve ücreti peşinmi ödediniz sorularım çok fazla oldu ama olmuş birinden öğrenmek istiyorum ailemden sadece annem ve kızkardeşim biliyo böyle bi ameliyat olmak istediğimi, tabi annem şiddetle karşı çıktığı için gizli olucam ve ücreti de kendi başıma denkleştirmem gerekecek yani anlayacağınız maddi manevi bi destekçim yok bu yüzden çok tedirginim ve ne yapacağımı pek bilemiyorum yanıtlarsanız çok sevinirim (((

Güzel amida'cığım diyarbakırda sadece bir doktor mu yapıyor bu ameliyatı?Eğer artık kesin büyük memelerinin sıkıntısından yorulduysan kararından vaz geçme.Şimdiki doktorlar ve ameliyat teknikleri o kadar güven veriyor ki hiç tereddüt etmeye gerek yok genç arkadaşım.Ben geçen yıl oldum ameliyatımı,ve 49 yaşındaydım eğer 30 yıl önce şimdiki gibi kolaylıklar olsaydı daha evel olurdum bu ameliyatı ama kısmet işte.Pişman olmazsın inşallah güven duyduğun bir doktor sana herşeyi güzel açıklar çok doktor mail yoluyla da sorularına cevap veriyor dene.Ameliyat genelde 4 saat sürüyor hastanede 1 gece yatıp eve dönüyorsun 3üncü gün yıkanıp kontrole gittim.Sorun yaşamadım ufak tefek sızılar oldu işlerimi de kendimi yormadan yapabildim.Gözün korkmasın maliyeti değişiyor 5000 tl den başlayabiliyor,fakat durumunu anlatırsan çoğu doktor ödemede kolaylıklar tanıyor.Hiç erteleme arkadaşım cesaretini topla ve evel allah işin rast gider.

çokkkkkk teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın inanılmaz derecede istiyorum diyarbakırda bildiğim kadarıyla şuanda 3-4 doktor var ama tabi yaptıranlar varmı bilmiyorum sanırım zincirlerimi kırıp muayene olmaya gitmeyilim o zaman karar vermem daha kolaylaşır yaz da geldi en büyük sıkıntım başlayacak yine :)

canım diyorum çünkü bu forumda insan 40 yıllık dostunu bulmuş gibi oluyor. hele deneyimlerden yardım muhteşem oluyor. nasreddin hoca bir gün agaçtan düşmüş. demeişler ki "hoca ne olacak o kadar önemli değil" hoca da " siz onu bunu bırakın da bana benim gibi agaçtan düşeni bulun " demiş. elbette aynı şeyleri paylaştığımızdan kıdemlilerin nasihatleri ve öğütleri iyi oluyor. sadce bu forumu takip etmek biraz zor oluyor. belki bana yazan ama görmediğim arkadaşalr olabilir .lutfen cevap yazamadıysam bana kırılmasınlar.
takipi biraz güç oluyor.
aslında dündne beri evde çok değişiklik var bana diyorlar ki sne bizim annemiz değilsin . karşımızda bir afet var.şaka bir yana çocuklar da yadırgıyor. eh tabi karşılarında malak gibi bir kadın vardı yıllarca. yeni halimden memnunum inşallah kilolarımı da vereceğim benim için güzellikten ziyade sağlıklı olmak. mahalleden bir arkadaşım benim ameliyatımı bekledi o bendne de küçük ama memleri çok büyük benim 2 katım. benim durumuma göre ameliyat olmayı düşünüyordu . 2 gün gece bana refakat etti. beni görünce de caydı. neyse
sevgili lebensfreude ben yıkandım penye sütyenimi taktım diye yazmışsın.bu cerrahi sutyenden başka sütyen takma şansımız var mı ?

sutyen konusunda bana yardım edecek biri var mı acaba.. doktorun verdiği ve yerleştirdiği sutyen çok sıkıyor bunaltıyor beni. hatta drenlerin çıktığı yere baskı yapıyor sanki mengenedeymişim gibi hissediyorum. bana büyük beden cerrahi sutyen önerecek biriniz var mı acaba

Bende canım diye giriyorum konuya çünkü senden çok positif etkilendim birde Diyarbakırlı arkadaşımız oldu hepimiz kader arkadaşıyız.Nasrettin hocanın hikayesi de çuk oturdu bizim durumumuza,benim çocuklarda anne sen zayıflamışsın diyorlardı.Doğru diyorsun koca memeli teyze gitti küçük memeli afet hatun geldi.Herhalde doktordan doktora sütyen önerisi değişiyor ben en ucuz penye sütyenlerden taktım ve doktorum karşı çıkmadı. Sağ ol var ol sevgili afetciğim gelişmelerden haberdar et cancağızım...Nasrettin hoca iyidi güldürdün beni arkadaşım,Allah'da seni güldürsün.....

Bence o doktorları ziyaret et ve hangisi kafana yatarsa seç,Diyarbakıra ve sana sevgiler hoşça kal canım....Yaz gelmeden bu hayırlı işi hal edersin inşallah iyi haberlerle dönersin Allahın izini ile.

benimde bugün 31 gün oldu ameliyat olalı.bence farklı bir sütyen kullanmayın.aynı şikayetler bendede vardı ama zamanla azalıyor.doktoruma sordum sıkması normal büzüşmelerin düzelmesi için gerekli dedi.ne zaman ameliyat oldunuz bilmiyorum ama özellikle ilk hafta çok ağrı yapıyordu tabi ödem olduğunuda düşünürsek sıkması normal bence.küçük bi öneride bulunayım.alttaki yaraların üzerine ped (şu pamuğa sarılmış gazlı bezler var ya biraz büyükçe)yerleştirip sütyenin alt lastiğini üzerine denk gelecek şekilde takarsanız çok rahatlatıyor.doktorum önermişti. bu arada bugün kontrole gittim doktorum artık yan yatabilirsin dedi.çok mutluyuuuuuum.

çok teşekkür ederim. sana da geçmiş olsun ne güzel artık yan yatabileceksin. darısı bizlerin başına. sabırlı olmak gerekiyor. yarın ilk banyomu yapacağım inşallah o zaman merhem sürdükten sonra gazlı bez yerleştireceğim. belki de morluklar ödemler yüzünden sıkıntı yaşıyorum alıştım mı sutyen iyi gelir. şu sıralar en büyük şikayetim kaşınıyor tatlı tatlı kendimi çekiyorum çok pinpirik biriyimdir.sabrederim şu 1 ay da çabuk geçer inşallahjj

sağol canım. yazılarımızdan paylaşımlarımızdan az çok karekter yapımız belli oluyor.ben ameliyat olmaya karar verdiğimde ve gün aldığımda beni çok caydıran korkutan oldu. ama bu forum sayesinde cesaretlendim konulara vakıf oldum. korkunun ecele faydası yok .bir şeyler başarmak istiyorsan katlanmak zorundasın. ama buradaki bütün değerli arkadaşların yaşadıkları çok değerli paylaşımları bizlere ışık tuttu. soru işaretlerimi bı forumdan cevaplıyabiliyorum. hepinize teşekkür ediyorum. ameliyat olacaklar da inşallah bu paylaşımlardan faydalanabilir

Merhaba Deniz hnm.Keyifler yerinde okuduğum kadarı ile Sütyen için penye olması,balensiz olması sizin için daha sağlıklı olacaktır.Medikal sütyenlerin benzerleri birçok mağazada satılıyor.Özellikle Marks&Spencer da bu maksatla satılan sütyen de var.Aslında biraz sabredebilseniz verilen sütyenler bir iki yıkamada bollaşıyor.İsterseniz ara sıra 5 er dakika çıkarıp rahatlatın kendinizi.Ben de bu sıkıntıyı çekmiştim ama dediğim gibi kısa minik aralarla havalandırıyordum Kolay gelsin.Sevgilerimle.

Bence o doktorları ziyaret et ve hangisi kafana yatarsa seç,Diyarbakıra ve sana sevgiler hoşça kal canım....Yaz gelmeden bu hayırlı işi hal edersin inşallah iyi haberlerle dönersin Allahın izini ile.

Lebensfreude İyiki bulmuşum burayi, benim gibi hisseden ve bu durumdan dolayi mutsuz olan varmidir diyodum hep varmis meger çok teşekkurler gercekten cesaret verdiniz resmen yarin sabah ilk iş muayene olmaya gidiyorum inşlh benim için guzel geçer umarim herşey bi anda olup biter anlamam bile gelişmeleri paylaşacam

Çok geçmiş olsun deniz inşlh bende en kisa zamanda olurum ve forumda nekadar memnun kaldigimi paylaşirim :) çok korkuyorum ama çokkkk

Eğer tereddüt eden arkadaşlara çesaret ve moral verebildiysek ne mutlu bizlere.Sevgiyle sağlıkla kalın görüşmek üzere.

Sevgili arkadaşım ne kadar candan yaklaştın hepimize kendi adıma teşekkür ederim,birbirimize tabii ki yardımcı olacağız maksadımız iyilik yapmak yardımcı olmak.Evet yazdıklarımızdan az çok tanıdık birbirimizi.Sevgiler saygılar....

benim doktorum istersen kullanma dedi sudyen. bende aldım o ucuzlardan ama hiç rahat edemedim zaten taş gibiler çıkardım bende.birazdan banyo yapcam ama bana merhem yazmadı dünde kontrole gittim herşey yolundaymış yarın yine gidicem.bişi danışmak istiyorum sizlere ya ben çok halsizim hmen yoruluyorum iliosunuz perşembe ameliyat oldum ondanmı antibiyotiktenmi,bugün dışarı çıktım biraz yürüdüm başım döndü normalmi bunlar biri cvp versin:18: ya bide banyodan korkuyorum şimdi o yaralar acımıcak dimi şampuan falan gelirseee

Son düzenleme:

cnm bnada doktor hemen merhem yazmadı 10 gun sonra felan yazdı bepanthol .basının donmesı halsızlık hepsı bendede oldu.ben kansız oldgm ıcın kan aldım ve bu yuzdende halsız olablcegmı soledı doktor.senn yasadıklarını bende yasadım cok ıyı anlıyrm senı canm.bnde 21 subatta amelıyat oldm ama hala hareketlerım kısıtlı kambur duruyom dık duramıyrm korkyrm brazda acıkcası.banyo olayına bnde ılk banyomda cok korkmustm annemle ablam benı banyo yaptrmıstı :) :) hıc bıse olmadı acı vs hcbıse hıssetmedım ıns senn ıcınde kolay gecer.

Slm arkadaşlar annemin gögüsleri çok büyük canımcımın beli sırtı çok agrıyo. Eeee 5 çocuktan sonra çok normal.takacak sütyen ,giyecek kıyafet bulmakta çok zorlanıyor.düşündük taşındık ameliyata karar verdik:)
ankarada bu ameliyatı olan varmı?heyet raporundan yüzde yüz geçer ama hangi hastane ssk yı karşılıyor onu bilemiyorum yardımcı olursanız çok seviniriz kızlar...

saol cnm tşk ederim içimi rahatlattın ozaman bende hazırlanim şimdi benide annem yıkıcak:)umarım acımazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…