- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.881
siz sanslısını ben taa 10 gün sonra yıkanabildim sütyenide 3 ay takacakmısım önden fermuarlı benimki arada acıyorum zaten doktor günde 2 saat cıkarabilirsin yada bir yere giderken farklı sütyen takabilirsin ama sadece 2 saat dedi bu sütyen korse işlemi görüyormus bende yara bandı gibi seyler cıkmadıgı için dikişlerimi göremiyorum bugun ateşlendim baya eneksiyon kaptıgımı düşündüm ama cok sükür değilmiş
Ben bugün ilk defa muayeneye gittim ama doktor bana göğüslerimin aşırı büyük olmadığını söyledi boyun uzun bence gerek yok dedi enfeksiyon riski var süt veremezsin ve 5000 tl maliyeti tutar dedi ben küçültmeyi çok istiyorum ama hevesimi kırdı doktor zaten korkuyordum daha çok tedirgin oldum yarın başka bi doktorla görüşmeye gidecem
çoookkkk canım sıkıldııı ya zaten kendi başıma gidiyorum kimsenin haberi yokk destek veren olmayınca ne kadar kötüymüş herşeyy(((((((
Hiç moralini bozma çektiklerini ancak sen bilirsin herkesin görüşü farklı olabilir.Yanlızım deme insan iradeli olduktan sonra başka hiç kimseye gerek yok sen kendi doğrularına inan.Fikir almak çok güzel destekte iyi birşey ama kimse senin içinde yaşadıklarını bilemez.Diğer doktorlarında fikrini dinle elbette sana yardımcı olacak bir hekim çıkacak.Hakkında hayırlısı olsun canım herşey dilediğin gibi olur inşallah.
Lebensfreude çokkk teşekkür ederim desteğin için yarın saat 2 de başka bi doktordan randevu aldım inşlhh olumlu geçer herşey..
Merhaba Deniz hnm.Keyifler yerinde okuduğum kadarı ileSütyen için penye olması,balensiz olması sizin için daha sağlıklı olacaktır.Medikal sütyenlerin benzerleri birçok mağazada satılıyor.Özellikle Marks&Spencer da bu maksatla satılan sütyen de var.Aslında biraz sabredebilseniz verilen sütyenler bir iki yıkamada bollaşıyor.İsterseniz ara sıra 5 er dakika çıkarıp rahatlatın kendinizi.Ben de bu sıkıntıyı çekmiştim ama dediğim gibi kısa minik aralarla havalandırıyordum Kolay gelsin.Sevgilerimle.
buradan hepınıze nasıl teşkkur edeceğimi bilemedim.sizlerin sayesinde bu amelyata yeltendim bu gün çok mutluyum. ilk banyomu bu gun yaptım kucuk kızım yıkadı korkumuz sargıların dikişleri açasıydı .kızım korktu ama ben ılık su dökunce acıldı.sutyen cok sıkmıştı. kendimi yeniden doğmuş gibi hıssettim. o koca sarkık memeler gıtmıştı.sonra kocama dedim kı bak tek genc olan yerim memelerim dedim o da guldu değişiklik inanılmaz. daha sonra gıymek ıstediğim ama bır turlu içine sıgamadığım gömleklerimden gıydım nasıl keyfım yerine geldi.inşallah 1 aya kadar rejım ve sporla karın yağları da gider. tek kelime ile çok mutluyum .sağolun varolun
arkadaslar mrb
ben bu 1bucuk yıl önce oldum 159 boyundayım şimdi75c takıyorum nie bilmiorum hala buyukmuş gıbı gelıo siz kaç kullanıosunuz
Darisi basima:)Merhaba Kayra.C cup zaten dolgun bir göğüs cup bedendir.75 sırt ölçüsünde olan bir kişi ziyadesiyle zayıftır diye düşünüyorumBilmem yanılıyormuyum? Yıllarca büyük memelerden muzdarip ve dertli olunca herkes iyice küçülsün istiyor sanıyorum. Genelde meme küçültme ameliyatı olan arkadaşların çoğu diyeyim B cup tercih ediyorlar ama bu dediğim gibi tercih ve istek meselesi.Önemli olan sizin yeni bedeninizle yaşadığınız iç huzuru.Benim ameliyat öncesi ölçüm 85DD idi.Şimdi 85 B giyiyorum.3 beden küçültüldü.
Darisi basima:)
benim doktorum istersen kullanma dedi sudyen. bende aldım o ucuzlardan ama hiç rahat edemedim zaten taş gibiler çıkardım bende.birazdan banyo yapcam ama bana merhem yazmadı dünde kontrole gittim herşey yolundaymış yarın yine gidicem.bişi danışmak istiyorum sizlere ya ben çok halsizim hmen yoruluyorum iliosunuz perşembe ameliyat oldum ondanmı antibiyotiktenmi,bugün dışarı çıktım biraz yürüdüm başım döndü normalmi bunlar biri cvp versin:18: ya bide banyodan korkuyorum şimdi o yaralar acımıcak dimi şampuan falan gelirseee
çok teşekkür ederim sade benim enerjim mi ? sizlerin enerjisi de sayfalaera yansıyor. bu forumda birbirleriyle kader birliği yapan yardımlaşan insanların güzellikleri yansıyor. en güzeli de kafamıza takılan bir şey olduğunda herbirinizin deneyimleri öğütleri bir doktorun vermesi gereken bi,lgilerden daha değerli oluyor. birbirlerine destek olan cesaretlendiren forum üyeleri sayesinde zannederim çok daha fazla şeyler başarılıyor.çok güzel bir platform burası benim için bilhassa korkularımı yenip cesaret bulduğum bir yer. ana rahmi gibi :)Deniz hanım merhabalaarO güzel enerjiniz ne kadar güzel yansımış bu sayfalara İnsan hangi yaşta olursa olsun içindeki o büyümeyen çocuğu hiç yok etmemeli diye düşünüyorum.Sizin yazılarınızda bunu çokca görüyorum.Bu inanç ve mutluluğunuzla diğer kafanıza takılan yerlerin de üstesinden gelirsiniz eminim Sonsuz sevgiler...
Slm arkadaşlar annemin gögüsleri çok büyük canımcımın beli sırtı çok agrıyo. Eeee 5 çocuktan sonra çok normal.takacak sütyen ,giyecek kıyafet bulmakta çok zorlanıyor.düşündük taşındık ameliyata karar verdik:)
ankarada bu ameliyatı olan varmı?heyet raporundan yüzde yüz geçer ama hangi hastane sskyı karşılıyor onu bilemiyorum yardımcı olursanız çok seviniriz kızlar...
ben de şaşırdım kemancı hanım 7 de ben 8 de ameliyat oldum.ve araştırmada olmama rağmen doktorum geldi bandajları aldı merhem surup cerrahi sutyen taktı. o kadar sıktı canım yandı ki 2 gün ama bu gün açtığımda ve yıkandığımda dikiş yerlerinin o sıkıştırmadna dolayı milim açılmadığını gördüm. bence de kemancı hanım mutlaka araştırma yapmalı sağlığı açısındanKEmancı merhabaŞimdi inan şok oldum bu yazına Çünkü şimdiye kadar bu topikde sütyen taktırmayan ilk senin doktorunu duydum.Takılan sütyen korse gibi güğüsü kavrayıp özellikle dikiş atmaması,şişlikler inene kadar göğüsü kavrayıp sıkı tutması açısından gerekli bir şey olarak biliyorum.Hatta şart diye biliyorum.Sadece burdaki arkadaşlardan ve kendimden değil,internette araştırdığım dönemlerde de bütün doktorların medikal sütyen taktırdığını biliyorum.Sanki bir kere daha mı sorsan? Sırf meme küçültme değil,meme büyütmede de bütün arkadaşlara da doktorları taktırıyor diye biliyorum.Sadece devlet de ve araştırma hastanelerinde kendilerinden vermiyorlar doktorlar.Dışardan temin ediliyor.Özellerdeki çoğu doktor kendisi ameliyat sonrası gelip hemen takıyor.Lütfen bu durumun üstünde dur derim
Protein ağırlıklı beslen kemancı.Ayrıca dikiş yerlerinin çabuk iyileşmesi için de bol c vitamini almalısın.Kendine iyi bak sevgiler...
buradan hepınıze nasıl teşkkur edeceğimi bilemedim.sizlerin sayesinde bu amelyata yeltendim bu gün çok mutluyum. ilk banyomu bu gun yaptım kucuk kızım yıkadı korkumuz sargıların dikişleri açasıydı .kızım korktu ama ben ılık su dökunce acıldı.sutyen cok sıkmıştı. kendimi yeniden doğmuş gibi hıssettim. o koca sarkık memeler gıtmıştı.sonra kocama dedim kı bak tek genc olan yerim memelerim dedim o da guldu değişiklik inanılmaz. daha sonra gıymek ıstediğim ama bır turlu içine sıgamadığım gömleklerimden gıydım nasıl keyfım yerine geldi.inşallah 1 aya kadar rejım ve sporla karın yağları da gider. tek kelime ile çok mutluyum .sağolun varolun
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ama bir süredir forumu takip ediyorum. Bende 24 ocakta meme küçültme ameliyatı oldum sağ mememde yağ nekrozu oluştu hala pansumanlarım devam ediyor kimsenin başına geldimi acaba yada duydunuzmu yorumlarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?