Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sevgili Tuğçe demekki yağ nekrozu da olabilecek komplikasyonlar arasında.Bu yüzden sıkılmayın bence.Doktorunuz yapılabilecek her şeyi yapıyordur mutlaka.Tekrar geçmiş olsun.

Amida en iyisini yaparsın.Ne kadar çok doktorla görüşürsen senin için o kadar hayırlı olur.Bak bir üst saırda ameliyat risklerini paylaştım.Ameliyat bu her halikarda risk tabii ki var.Bunları göze alıp ameliyat yaptırmaya karar veriyoruz.İyi o zaman hiç kimse enfeksiyon olacağım diye hiç bir şey yaptırmasın.Bence hiç doğru bir yaklaşımda bulunmamış gittiğiniz doktor.Risklerden her doktor bahsediyor.Hatta benim doktorum kalçadan yapılan bir iğnenin bile risk taşıdığı söylemişti.Ben de bunları bile bile, hatta ameliyata girmeden önce sayfa sayfa bir sürü kağıt imzalayıp girmiştim.

Süt verme işine gelince kuzenim meme ameliyatı oldu 5-6 sene önce.Hatta bekardı.Şuanda 2. bebeğini bekliyor:) İlk oğlunu 8 ay hopur hopur sütü ile besledi.Hiç problem yaşamadı.İnşallah 2.bebeği de 2 ay sonra dünyaya gelecek:) Keza bir tanıdığım da meme küçültme sonrası doğum yapıp aynı şekilde emzirmişti.Bence bu gözünüzü korkutmasın.Demekki farklı teknik uygulayıp en minumum risk vadeden doktorlar da var.Çok doktorla görüşüp,kendine bu konuda gerçekten güvenen bir doktor bulabilirsiniz.Nitekim bu topikden yakın iki arkadaşım 8-10 doktorla görüşüp hepsinden ters T yöntemi ile ameliyat olacaklarını öğrenip,sonrasında lolipop yöntemi ile az dikiş az iz yapabilecek bir doktora ameliyatlarını olmuşlardır.Ne kadar araştırırsanız sizin lehinize yani

Deniz hanım ve KEmancı yeni ameliyat oldukları için ufak bir not ilave etmek istiyorum.Banyo yaptıktan sonra fön makinesi ile dikiş hattınızın üstünü çok fazla yaklaştırmadan ılık ısıda iyice kurutun.Çünkü hafif nemli kalan dikişlerin üstündeki bantlar dikişin sulanmasına sebep olabiliyor.Sulanıp yaraya dönüşebiliyor hatta.Ve bu yaraların iyileşmesi ayları bulabiliyor.Burda çok yaşandı bu tür sıkıntılar.Eklemek istedim

nrhn nasıl oldun?

nrhn nasıl oldun?

aa cnm cok saol ya ıyı oldum sayılır.yanı kamburlugum gecmıo dık durmaya korkuyorum...hergun banyo yapıp merhem suruyorum.bıde annemın korkuları olmasa cok ıyı olcak acıo bakıo acaba surda kırmızlık war bısemı olmus?aa sarı bıse war ıltıhapmı kapmıs?yemn ederm drenlerm cıkana kadar gecelerı sabaha kadar ne kadar kan gelmıs dıe bakıodu annem tabı korkuyor ama cokkkkkkkkk ewhamlı :) :) raporumda bıttı 1 haftadr kafadan yatıyorm ıse de gondermıyo :)

Ne mutlu sana ki senin için endişelenen bir anneciğin var..... Allah başından eksik etmesin güzel kardeşim.Ağlarsa annam ağlar gerisi yalan ağlar boşuna dememişler.Tekrar geçmiş olsun canım...

Sevindim nrhn:) Anneler hep öyledir.Sen de olup göreceksin elbet:) Yat dinlen imkanın varsa Yavaş yavaş dikileceksin merak etme.Biraz da korkudan insan tam dikilemiyor ama geçecek merak etme.Sonrasında omuzlarını gere gere yürüyeceksin

Ne mutlu sana ki senin için endişelenen bir anneciğin var..... Allah başından eksik etmesin güzel kardeşim.Ağlarsa annam ağlar gerisi yalan ağlar boşuna dememişler.Tekrar geçmiş olsun canım...

Canımsn yaa cok tsekkur ederım ınanın sızlerle cok moral buluyorm cok saol ya :)))))Annemmm annem ahh annıskommm bnmmm ya :)

ayyy cok saol cnnm bnmmmm :) ewet korkuyorm tam dıkılemıyrm ama yawas yawas hareketler ws yapıommmm eskı sutyenlerımn hepsını attımmm cok buyuk geldıler yaaaaaaa cok mutlu oldmmmmm :))))

ayyy cok saol cnnm bnmmmm :) ewet korkuyorm tam dıkılemıyrm ama yawas yawas hareketler ws yapıommmm eskı sutyenlerımn hepsını attımmm cok buyuk geldıler yaaaaaaa cok mutlu oldmmmmm :))))

HAtta yenileriyle yanyana getirince çok komik bir görüntü çıkıyor Eskilerinden kafaya kocaman kontes şapkası olur gerçekten

El elin üstünde kimin eli var? Çok severim bu oyunu küçüklüğümden beri:)))) Linak nerelerdesin?Hadi biraz paylaşım yap bakalım.Beğenip gitmek olmaz Ne durumda küçük memişlerin?

arkdaslar bugun doktorla konustumda gögüsümün altında olan derideki dikiş 3 ay sonra ericekmiş cok gec değilmi birde bana verilen sütyen lastikli yani sürtüyor oraya doktor tülbent katla koy dedi yani verilen sütyenin tamamen penyeden olması gerekmezmi zaten sıvı birikiminden dolayı agrı yapıyr 20 gün olmasına ragmen sanki dün olmuş gibi hersey taze iyileşme yok canım cok sıkılıyor siz ne güzel üc günde atlatmışsınız sanki hiç iyileşmicekmiş gibi geliyor gecen ateşim cıktı bu alttaki dikişden dolayı bandajlarda atmıyor hersey cok yavas işliyor

Son düzenleme:

Sevgili nldglp çokk teşekkür ederim yorumların için ve hepsinde haklısın tabi ama işte korkumu yenemedim bi türlü, ameliyat sonrasındaki süreç çok korkutuyo beni ve dün görüştüğüm doktorun söledikleride iyice tetikledi bu korkumu tabi vageçmiyecem çünkü bu ameliyatı olmayı istiyorum ama ne yazıkki bulunduğum ilde bu ameliyatı yapan çok sayıda doktor yok ve başka bi yerdede yaptıramam malesef, bugün biriyle daha görüşecem umarım iyi geçer ve özellikle seninde dediğin gibi ters T yöntemi değilde lolipop yöntemi ile olmak istiyorum tabi bu sanırım göğüslerin büyüklüğüylede alakalı ben göğüs ölüçlerinden pek fazla anlamıyoum ama benim sırtım çok geniş değil mezura ile göğüslerimi ölçtüğümde 94-95 çıkıyo ölçü yani sırttan göğüs uçalarına doğru ölüçüyorum ne kadar doğru bilmiyorum cup ölüçüsü nasıl bilmiyorum sütyen bulurken çok zorlanıyorum ve B cup geniş geliyo belime bu arada boyum 1.70 kilom 58 umarım az dikişler kurtarırım :)) tekrar teşekkür ederim burda insan kendini o kadar şefaff ifade edebiliyoki iyiki bulmuşum burayı tecrübelerini bilgilerini paylaşan herkesin Rabbim gönlüne göre versin tam bi dayanışma forumu...

Son düzenleme:
kızlar size bi sorum olck. allah nasip ederse 25inde amlyt olcm medical de 2200e. hastnye gderken yanıma ne almalıym we amlyttan kç gün snra nrmal harkt edeblioz?

arkadaşlar sizlerle tanışma hikayem ameliyat tarihini aldıktan(son 2 gün) sonra şöyle bir internetten son bir fikir araştırması yapim derken oldu.nasılmı oldu iyi oldu bu yazıları okumadan önce insan sadece çektiği sıkıntıları (ameliyat olduktan sonra)kendi yaşıyormuş zannediyor. sizleri tanıdıktan sonra inanın bir çok soruma
cevap buldum böylece doktorumuda arma zahmetinden kurtuldum

Merhaba Level burdaki herkes birbirni anlıyo çünkü hepimiz ortalama aynı sıkıntıları yaşıyoruz o yüzden bu forumda sıkıntılarımızı rahatça ifade etmek güzel sen ameliyat oldunmu yoksa olacakmısın maliyeti ne kadar ve göğüs ölüçlerin kaç. bende buara doktor arayışı içerisindeyim fiyatlar çok uçuk bulunduğum yerde çok seçenek te yok bana biraz yaşadığın süreçten bahsedermisin

kızlar size bi sorum olck. allah nasip ederse 25inde amlyt olcm medical de 2200e. hastnye gderken yanıma ne almalıym we amlyttan kç gün snra nrmal harkt edeblioz?

Merhaba canım normalde fazla birşey gerekmiyor bana küçük bir sırt çantası yetti. Önü düğmeli bir eşofman takımı doktorum penye sütyen istemişti makyaj takı yok.Genelde sorun olmazsa bir gece yatıp evine dönüyorsun,iyileşme de genelde çabuk oluyor ama kişiden kişiye değişebilir.Ameliyatımın 3üncü gününde kollarımı fazla kaldırmadan hafif işler yapabildim,zaten bedenin sana belli ölçüde hareket izni veriyor canım.Ameliyatın rahat ve güzel geçmesi dileğile hoşça kal ve burada mutlu mutlu tecrübelerini paylaş inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…