- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.921
amidacığım merhaba araştırmalar devam ediyor değil mi?Pes etmek yok....
Merhaba canım normalde fazla birşey gerekmiyor bana küçük bir sırt çantası yetti. Önü düğmeli bir eşofman takımı doktorum penye sütyen istemişti makyaj takı yok.Genelde sorun olmazsa bir gece yatıp evine dönüyorsun,iyileşme de genelde çabuk oluyor ama kişiden kişiye değişebilir.Ameliyatımın 3üncü gününde kollarımı fazla kaldırmadan hafif işler yapabildim,zaten bedenin sana belli ölçüde hareket izni veriyor canım.Ameliyatın rahat ve güzel geçmesidileğile hoşça kal ve burada mutlu mutlu tecrübelerini paylaş inşallah.
tşkrler cnım. 25ini hewesle bekliyormhayrlsyla yaz gelmedn amlyt olaymda yni kyaftler bni bekler
Merhaba Level burdaki herkes birbirni anlıyo çünkü hepimiz ortalama aynı sıkıntıları yaşıyoruz o yüzden bu forumda sıkıntılarımızı rahatça ifade etmek güzel sen ameliyat oldunmu yoksa olacakmısın maliyeti ne kadar ve göğüs ölüçlerin kaç. bende buara doktor arayışı içerisindeyim fiyatlar çok uçuk bulunduğum yerde çok seçenek te yok bana biraz yaşadığın süreçten bahsedermisin
Hoşgeldin canım yeni katılanları yeni paylaşımcıları görmek ne güzel......
merhaba amida21 ben ameliyatımı oldum(26 ocak ta)çok başarılı geçti.ben adana da oldum özel hastanede hastane ve doktor ismi veriliyor mu bilmiyorum ama maliyeti 4000tl idi. gerçi hiçbir pişmanlığım yok fiyat konusunda ilgi alaka süper eğer isim vermekte bir sakınca yoksa hastane ve doktor adı da verebilirim.ölçülerim ise 95 ten 85 e düştü.
tşkrler cnım. 25ini hewesle bekliyormhayrlsyla yaz gelmedn amlyt olaymda yni kyaftler bni bekler
merhaba amida21 ben ameliyatımı oldum(26 ocak ta)çok başarılı geçti.ben adana da oldum özel hastanede hastane ve doktor ismi veriliyor mu bilmiyorum ama maliyeti 4000tl idi. gerçi hiçbir pişmanlığım yok fiyat konusunda ilgi alaka süper eğer isim vermekte bir sakınca yoksa hastane ve doktor adı da verebilirim.ölçülerim ise 95 ten 85 e düştü.[/QU
çok teşekkür ederim çok geçmiş olsun sanada memnun olmana sevindim darısı başıma bende 25 ine gün aldım 4000 tl diye anlaştık yüksek geldi bana ama yapıcak bişi yok benimde göğüs ölçüm 95 ama 80 olsun istiyorum :)
mrb AEDAAA sanırım 25 inde ameliyat olacaksın bende bugün doktorla görüştüm 25 ne gün aldım hayırlsıyla bi aksilik çıkmazsa bende 25inde ameliyat olacam aynı gün olacaz durumlarımızı paylaşarak birbirimize yardımcı olabiliriz sanırım umarım ikimiz içinde çok iyi geçer
Amidacığım şaşırtın beni şak diye aynı benim gibi ani ameliyat kararını bende ikinci görüşmemde vermiştim.Hakkında herşeyin en iyisi ve güzeli olsun arkadaşım çok sevindim sen de bu büyük memelerden kurtulacaksın inşallah.Allaha emanet ol güzelim......:)
çokk teşekkür ederim bi anda karar verdim doktor çok ılımlı yaklaştı ve ilgiliydi inşlhh hiç bir aksilik çıkmazz bu forumda ilk senle konuştum ve destek veren yaklaşımın inan çok rahatlattı beni gerçekten burda yazışmak yazılanları okumak iyi hissettiriyo seni anlayan birilerinin olduğun bilmek çok güzell inşlh ameliyat sonrası mutluluğumda burda paylaşacam Allah gönlüne göre versin Allaha emanet ol
bu arada sevindirici tarafta doktor göğüslerimin aşırı büyük olmadığını söyledi bu yüzden ters T yöntemi kullanmayacak kendiliğinden eriyen dikişlerle göğüs ucunun etrafında ve aşağı doğru bi çizgi olacakmış sadece direnlerde bi gece kalacak ertesi çıkaracakmış göğüs altında çizgi olamayacağı için çok sıkıntı yaşamazsın dedi çok sevindim bu duruma :))
Merhaba sakıncası yoksa suan kı gogus olcunuz nedır ? ve dr. hangı olcude kucultecegını soyledı bırde malıyetı ne kadar olucakmıs ve yasınız kac ( cok sordum ksr bakmayın )[/QUOTE
İstedigini sorabilirsin kusuru olmaz bunun oncelikle gogüs ölçüm 95 doktor ameliysttan once tekrar gorusup detayli degerlendirme yapacagini soyledi ve maliyeti 4000 tl yasim 27 umarim yardimci olmustur
sevgili Lebensfreude doktorla görüştüm ayın 25'ne gün verdi daha erken olsun dedi ama benim mens dönemi başlayacağı için 25'ine aldık ama inanılmaz korkuyorum ve bir gece hastanede yatman gerekiyo dedi direnler takılacak ertesi gün çıkardıktan sonra taburcu edecem dedi fakat ben anneme ameliyat olacağımı söylemyecem asıl sorunum bi gece hastanede nasıl kalırım ameliyat olduktan sonra söylecem tabi ama herşey olup bittikten sonra söylemeyi düşünüyorum yoksa çok stres yapar ve beni vazgeçirmek için herşeyi yaparr bakalım ne yapacam hiç bilmiyorum daha şimdiden stress yapmaya başladım bide işin maddi boyutu var parayıda denkleştirmem lazımm off düşündükçe bi taraftan daralıyorum herşeyy iyi olur inşlhhhh herkes için benim içinde(
kızlar beni korkuttunuz..ben doktoruma sordumda ayakta gerginleşiyor dediğimde sütyeni takmalısın demişti.pansuman için tekrar gittimde o aldım sütyeni söledim oda dikiş yerlerine baskı yapmayan bi sütyen kullan dedi çok rahattı bu konuda acaba ameliyattan ameliyata değişiyormu bilemedim şimdi çünkü iyi bi doktor..birde bugün farkettim dikiş yerlerimin rengi kırmızıya dönüşüyor bu normalmi?çok kafam karıştı şimdi
Merhaba sakıncası yoksa suan kı gogus olcunuz nedır ? ve dr. hangı olcude kucultecegını soyledı bırde malıyetı ne kadar olucakmıs ve yasınız kac ( cok sordum ksr bakmayın )
Ozaman sana abla dememde bi sakinca yoktur umarim duaya çok ihtiyacim olucak evet bekarim ablam ve kiz kardeşim biliyo ameliyata kardeşimle gidecem ama annem çok evhamli onu ikna edemem diye korkuyorum bu akşam biraz konuştum azicik anladi gibi ama yinede bilsin istemiyorum olayim herşey bitsin sonra soylerim diyorum yanliş biliyorum ama napayim onuda strese sokmiyimki bende rahat ediyim ahhh ablacim inşlh 25 ine kadar bi aksilil cikmaaz kurtulurum bi an once dualarini esirgeme destegin çok teşekurler Allaha emanet ol.Canım benim hiç değilse sana yakın birileriyle paylaşsaydın bu girişimini,hiçte sormadım bekarsın galiba?Nasıl gizliyeceksin güzel kardeşim?Fakat ameliyatın küçük kesiklerle olması çok iyi,ama yinede annenle konuşsaydın yada annenle birlikte doktora gitseydin canım sana kırılmasın sonra.Ben o gün sana dua ederim canım benim ameliyattan korkma heyecan olur hepimizde oldu. Benide bir abla bil annene söylersen belki daha huzurlu olursun benimde senden iki yaş büyük oğlum var birde 18 yaşında bir oğlum daha var.Nede olsa ameliyat bu bakarsın her yönden sana faydası olur.Öptüm seni hakkında hayırlısı neyse o olsun canım....
Ozaman sana abla dememde bi sakinca yoktur umarim duaya çok ihtiyacim olucak evet bekarim ablam ve kiz kardeşim biliyo ameliyata kardeşimle gidecem ama annem çok evhamli onu ikna edemem diye korkuyorum bu akşam biraz konuştum azicik anladi gibi ama yinede bilsin istemiyorum olayim herşey bitsin sonra soylerim diyorum yanliş biliyorum ama napayim onuda strese sokmiyimki bende rahat ediyim ahhh ablacim inşlh 25 ine kadar bi aksilil cikmaaz kurtulurum bi an once dualarini esirgeme destegin çok teşekurler Allaha emanet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?