Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhabalar..yeni göğüs kucultme ameliyatı oldum 5gun oldu fakat asla kuculmediler aşırı sarkıktılar dikleştiler ama küçülme olmadı.Doktorum 3-4 aya kadar daha kuculeceğini söylüyor ama ben bugün önü asla kapanmayın gömleğimi giydim ve yine kapanmadı 1cm bile değişme yok.BUradan ameliyat olan arkadaşlardan öğrenmek istiyorum sizin sürecinizde ameliyattan sonra gercekten 1cup kadar küçülme oldumu 3-4ay içinde yoksa ameliyattan çıktıktan sonra küçüklük ne ise o mu?

bir soru sormustum cevap veren olmamış suan sıvı birikmesinden dolayı nefes almakta zorlanıyorum öksürük basladı ah sanki işkence cekiyorum ne zmn bitecek bu cile nası sütyen taktıgınızı sormustum bana verilen sütyen bildigimiz lastikli dikişlere sürtüyo zaten sürtmese bile yeniden sıvı biriktiği için sanki gögüsümde iki el bastırıyor gibi cok kötüyüm sanki hiç iyileşemicem ölcekmiyim allahım ya

canım ben dikişlerin üzerine gazlı bez koyuyorum. bu şekilde dikişlere birşey olmuyor. doktorumun verdiği sütyeni kullanıyorum. sen doktorunla görüş bu hususu. ben böyle sorunlar yaşamadığım için bilemiycem... iyileşeceksin üzme kendini. bazıları hemen iyleşiyor bazıları biraz daha yavaş. çok çok geçmiş olsun canım....

Merhaba canım çok geçmiş olsun,hemen ümitsizliğe kapılma bir hafta bile geçmemiş ameliyatının ardından.Daha şişlikler ve ödemler inecek, şekillerinin oturması için bir kaç ay hata bir yıl geçmesi lazım.Benim 2 beden küçüldü baya büyüktüler senin demek fazla büyük olmadıkları için dikleştirme yapıldı bence biraz sabır et dediğim gibi herşey çok yeni.....

Merhaba cok tesekkur ederim benim 90 c idi ve b olmasini istemistim ancak c cup olan sutyenimi giydigimde tam oturdu ben iyice sok tabi.gercekten cok uzgunum dr.um hayir bunlar inecek diyor ama ben nasil 1cup kuculecek bilemiyorum cok moralim bozuk inanin.

Göğsünde sıvı birikmesi olduysa nasıl durabiliyorsun o ağrıyla anlamadım :26: Ben meme büyütme ameliyatı oldum,ameliyattan bir hafta sonra proteze karşı vücudum tepki verdi ve bir göğsümden tekrar acil ameliyata alındım.Ônce o göğsüm kızardı,inanılmaz derecede şişti ve sag koluma dogru şişlik agrı yürüdü.Nefes alamaz,dayanamaz hale gelmiştim.Yani anlatabilecek bir agrı degil o,bambaşka birşey.Sıvı toplamıştı göğsüm.. Senin durumun tam olarak nedir? Sıvı biriktigini nereden biliyorsun,doktorun ne diyor bu duruma?Kontrole gittinmi?

İster meme büyütme ameliyatı olun,ister dikleştirme ameliyatı olun ameliyattan sonraki ilk zamanla ödemden dolayı şişlikler olacaktır.Bu gayet normal bir durum.Gögsünüz bir seneye kadar çok değişecek ve küçülecektir doktorunuzun dediği gibi,endişeniz olmasın.Sizin sarkma sorununuz varmış sanırım ve sadece dikleştirme yapılmış.Öncesi gevşek,sarkmış olan meme dokunuzu sütyen cup bölümüne koyup dikleştiriyordunuz.Ama artık dik göğüsleriniz olacağından gugüsleriniz ileriye dogru bakacak ve vücudunuza göre gayet hoş,diri,olması gereken görüntüyü verecektir diye düşünüyorum.Doktorunuz sizin vücudunuza uygun olan ölçüyü yapmıştır,ben eminim bundan lütfen sabırlı olun Birde gözünüz eski haline alışmış,şimdiki hali bu yüzden tuhaf gelebilir.Ödemleri unutmayın lütfen,siz istesenizde asla bu halde kalmayacaklar Geçmiş olsun..

Hiç bozma moralini tekrar doktoruna endişelerini anlat.Her bünye farklıdır mutlaka düzelir ödemdir büyük ihtimal benim 90dd idi şimdi 90c oldu.Doktorunun dediklerine güven....

Merhaba tesekkur ederim .EVet benim goguslerim cok sarkikti ama buyuktu de yani baskasina c cup buyuk gelmeyebilir fakat bana ne istedigimi sordugunda doktoruma lutfen cok kucuk olsunlar sutyenle bu goruntume baktigimda begenmiyorum demistim.su anda tek fark ameliyat oncesi giydigim sutyenimi askisiz da olsa giyebilirim ama ayni cup yine .bu beni uzuyor ayrica o kadar aci cektim 2oglumu 6 gundur kucaklayamiyorum bile en azindan biraz da olsa farkini gorebilseydim artik beklemekten baska care yok bakalim haftaya dikis aldirmaya gittigimde yine konusayim doktorumla

Merhaba Arzumcuğum demek sende ameliyat sonrası böyle bir sıkıntı yaşadın.Fakat şimdiki hallerini görünce insan çektiği acıları unuttur çok doğal ve güzel olmuşlar tekrar doktorunun ellerine sağlık diyorum.

Sizinde 90 c bedeniniz boyunuz uzun mu merak ettim sizin isteginizmiydi bu olcu yoksa dr. unuz mu karar verdi?

Boyum 1.63 ben daha küçük olsun dedim ama ölçümlerden sonra 90 C ye doktorum karar verdi.İyi de oldu çünkü B cup benim bedenime uygun değil şuan ki ölçüler gayet uyumlu 2,5 kg fazlalık gitti.

Çok geçmiş olsun...ödemler inince bir beden küçülme olmuyor yarım beden oynayabilir ancak bunu doktorum da bana böyle söylemişti bende küçük olsun ısrarında bulunanlar danım olmazsa tekrar küçültme yaptırırım demiştim doktora zaman geçsin istediğiniz gibi olmazsa doktorunuzla görüşürsünüz bu konuyu

Gizmocum doktorunla iletişime geç lütfen

cevap herzaman yazarım bu başlıkta cevap vermeye çok hevesli arkadaşlar var onlar versin diye yazmıyorum küsme tamam aşkolsun diye sitem etmişsin .

Son düzenleme:
Boyum 1.63 ben daha küçük olsun dedim ama ölçümlerden sonra 90 C ye doktorum karar verdi.İyi de oldu çünkü B cup benim bedenime uygun değil şuan ki ölçüler gayet uyumlu 2,5 kg fazlalık gitti.

Benim boyum 1.77 ama bana bu cup buyuk bence cunku gomlek m beden aldigimda beli olur ancak gogus kismindan dolayi large inanin hatta xl aldigim oldu.benden sanirim toplamda 300-350 gr. Gitti

Tesekkur ederim . Sizin saniyorum bayagi zaman gecti ameliyatinizin uzerinden simdi istediginiz boyutta mi? Bir de yarim cup anca demissiniz sadece eyvah diyorum......

Batuseb, şöule düşün C cup var C cup var, bir cup 7santim (7buçuk da olabilir hatırlayamadım). Yani küçük bir C ile byük bir C arasında da fark var. Ayrıca sen bu 7bucuk santimin neresindesin? ameliyat sonrası dönemde 3-4 santim bir inme oluyor, full cup B ye düşebilirsin o 3-4 santimle. Sadece cup olarak bakma, santim bazında irdele.

Son düzenleme:
Benim boyum 1.77 ama bana bu cup buyuk bence cunku gomlek m beden aldigimda beli olur ancak gogus kismindan dolayi large inanin hatta xl aldigim oldu.benden sanirim toplamda 300-350 gr. Gitti

Sevgili Batuseb boy bakımından çok şanslısın kısa boylularda bu iri memeler daha çok göze batıyor.Canım ben bilim adamı değilim daha çok duygu ve hislerime güveniyorum hiç bir zaman karamsar olmadım,eyvah falan deme bekle ve zamana bırak derim üç ay sonrada bir fark olmazsa doktorun mutlaka senin talebine bir çare bulacaktır, belki ufak dokunuşlarla kafana taktığın sorunları giderecektir.Bir tek ölüme çare yok buda onarabilinir bir durum bence....Sevgiyle kal canım.:)

Benim asimetrikti goguslerim sag taraf c cup iken solu boyle zorla topluyordum yani dolu dolu idi c idi.zaten su anda da asimetri hala var bakalim sol tarafla daha cok ugrasildigi icin daha sis dedi dr. Yani hem kuculmesini hem de asimetrisinin duzelmesini bekliyorum stresimi dusunebiliyormusunuz?

düşünebiliyorum çünkü aynı sorunun 2 boy büyüğüyle uğraştım:) asimetrim benim de vardı, iki meme arasında yaklaşık 200 gramlık bir fark vardı. Dürüst olmak gerekirse hala bir asimetri var, pek ayarlayamıyorlar bu işi. 50 gr civarı bir fark baki kaldı. Stresinizden arının bence, şu an elde ettiiğiniz sonuç gerçekten kötü değil. Dha küçüğünü istemeniz normal ben de büyüklük konusunda çok üzüldüm ama şimdi koyverdim, eskiden giyemediğim herşeyi giyiyorum.. Hele o sarkıklık! herşey tamam da o kabul edilebilir birşey değil! Şöyle düşünün: eğer şu an sahip olduğunuz memeler sizinle olsaydı hep, böyle bir amliyata ihtiyaç duyar mıydınız? Ben kendi adıma duymazdım. O nedenle artık içim rahat oh dünya varmış:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…