- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.961
Sevgili Batuseb boy bakımından çok şanslısın kısa boylularda bu iri memeler daha çok göze batıyor.Canım ben bilim adamı değilim daha çok duygu ve hislerime güveniyorum hiç bir zaman karamsar olmadım,eyvah falan deme bekle ve zamana bırak derim üç ay sonrada bir fark olmazsa doktorun mutlaka senin talebine bir çare bulacaktır, belki ufak dokunuşlarla kafana taktığın sorunları giderecektir.Bir tek ölüme çare yok buda onarabilinir bir durum bence....Sevgiyle kal canım.:)
Merhaba tesekkur ederim .EVet benim goguslerim cok sarkikti ama buyuktu de yani baskasina c cup buyuk gelmeyebilir fakat bana ne istedigimi sordugunda doktoruma lutfen cok kucuk olsunlar sutyenle bu goruntume baktigimda begenmiyorum demistim.su anda tek fark ameliyat oncesi giydigim sutyenimi askisiz da olsa giyebilirim ama ayni cup yine .bu beni uzuyor ayrica o kadar aci cektim 2oglumu 6 gundur kucaklayamiyorum bile en azindan biraz da olsa farkini gorebilseydim artik beklemekten baska care yok bakalim haftaya dikis aldirmaya gittigimde yine konusayim doktorumla
düşünebiliyorum çünkü aynı sorunun 2 boy büyüğüyle uğraştım:) asimetrim benim de vardı, iki meme arasında yaklaşık 200 gramlık bir fark vardı. Dürüst olmak gerekirse hala bir asimetri var, pek ayarlayamıyorlar bu işi. 50 gr civarı bir fark baki kaldı. Stresinizden arının bence, şu an elde ettiiğiniz sonuç gerçekten kötü değil. Dha küçüğünü istemeniz normal ben de büyüklük konusunda çok üzüldüm ama şimdi koyverdim, eskiden giyemediğim herşeyi giyiyorum.. Hele o sarkıklık! herşey tamam da o kabul edilebilir birşey değil! Şöyle düşünün: eğer şu an sahip olduğunuz memeler sizinle olsaydı hep, böyle bir amliyata ihtiyaç duyar mıydınız? Ben kendi adıma duymazdım. O nedenle artık içim rahat oh dünya varmış:)
Tesekkur ediyorum umarim hersey yoluna girer ben bu yaz denize 38 beden straplez bir bikiniyle girmek icin gecen sene olabilecegim ameliyati erteleyip 14 kilo verdim ,ameliyattan sonra aman gobek belli olmasin diye spora gidip mekikler cektim bu kadar emek verince iste sonucu hemen gormek istedigimden tum telasim bikinimi giydim yanlardan fiskirdi farkli hayal etmistim neyse insallah hepimiz istedigimiz goguslere kavusuruz
Kızlar merhaba...
Deneyimlerimi paylaşmak üzere burdayım. 9 Martta ameliyatımı oldum. Biraz heyecanlıydım açıkçası ama uyudum uyandım olmuş bitmiş her şey.
Öncelikle doktor seçiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım ve doktor seçimimle gurur duydum
Doktorum her iki memeden toplamda 2 kilo üzerinde doku aldı. Çıkan dokuyu görünce ben de gözlerime inanamadım zaten. Göğüslerim dehşet ödem olmasına karşın eskisinin yarısından daha küçük. Dik olması ise zaten her şeye değer. Sonuçları tabii ki şu şekliyle anlamak mümkün değil halen bir sürü dikişim var.
Açıkçası oldukça sızım ve sancım oldu bilhassa ilk gece. Çok zorlandım ve sürekli ağrı kesici aldım. Bugün 6. gün hala sancım ve dikişlerimin sızlaması var ama benim göğüslerim gerçekten o kadar büyükmüş ki, eski fotoğraflara bakınca şaşırmamak mümkün değil. Üçüncü gün drenlerim alındı. Beşinci gün pansuman oldu, yarın tekrar pansumana gideceğim ve duş yapabileceğimi iletti doktorum bakalım neler olacak.
Şimdi bir ay geçmesini ve küçük sütyenler alabileceğim günün gelmesini bekliyorum heyecan içinde
Ödemlerin inmesi için önerebileceğiniz bir şey var mı?
34-DD/32-E kullanıyordum, şimdi 32-C/D kullanıyorum, iki beden bir küçülme oldu. Israrla B cup istemiştim, olmadı yapamamış. Burda Jelesec olsun Nldkp olsun kahrımı çok çektiler. Ama ufacık bir küçülme için ben tekrar dikiş izini kaldıramam, zaten yara izlerim düzensiz iyileşiyor deri yapımdan dolayı. Ne yapayım alıştım anlayacağınız. Aşırı bir sarkıklık vardı, ondan kurtuldum. Bir de aslında ölçü olarak sırtım 70, meme 85. Ama işte evdeki hesap çarşıya uymuyor, mezurayla ölçtüğüm her markayla bir olmuyor:) Ben szi anlamıyor değilim ama ameliyat da kolay değil, eğer kabul edilebilir bir görüntünüz varsa alışmak en güzeli (kendi fikrim). Ki daha 3-4 santim küçüleceksiniz onu da hesaba katın.
Yaza kadar istediğin herşey gerçekleşsin,daha çok yeni benim tam bir yıl geçti aradan ve çok memnunum sende olacaksın mutlaka.Bir yıldan sonra tam oturuyor.
Benim arkadaşım meme toparlama,kûçültme ameliyatı olmuştu ondan dolayı biliyorum yani.İlk 6 ay 1. Senecekti görüntü gibi kalmadı.Birinci seneden sonra göğsü çok küçüldü hatta şimdi ufak bir protez ilavesi yaptırmayı bile düşünüyor
Bence telaş yapmak icin çok çok erken bir zaman.Beklemen lazım,zamanla ben eminimki su halinden çok çok farklı olacaktır..
J şeklinde. izler başta kırmızı kırmızı oluyor 6 ayda silikleşiyor ancak benim bünyemde sıkıntı çıktı, yaralar kabardı.. Onlarla uğraşıyorum. Toplamda 7 ay oldu. En sonunda düzelecekmiş tedavi görüyorum ama uzun sürecek diyor doktor. Bakalım.
batuseb ve ostit siz boylarınız kaç
ya anladığım kadarıyla küçültme olanlar yeni bedenlerinden fırsat olsa sanki bidaha küçültebileceklermiş gibi
fotolarıma bakıorum şu an iyi ama hanı dahada küçük olsa olurmuş
doktorumla konuştuğumda aslında normal olduğun gennelde göğüslerin küçük olduğunu söyledi.bu beden için silikon takyıranlar varmış.bazen üzülüyorum çok
2.ciyimi oldsam dıyorum
Canım arkadaşım yeni memelerinle mutlu ve sağlıkla yaşa,sende sağ ol var ol.
Sizin kesiniz nasil oldu?ayrica ne kadat zaman once oldunuz izler siliklesmeye ne zaman basliyor
34-DD/32-E kullanıyordum, şimdi 32-C/D kullanıyorum, iki beden bir küçülme oldu. Israrla B cup istemiştim, olmadı yapamamış. Burda Jelesec olsun Nldkp olsun kahrımı çok çektiler. Ama ufacık bir küçülme için ben tekrar dikiş izini kaldıramam, zaten yara izlerim düzensiz iyileşiyor deri yapımdan dolayı. Ne yapayım alıştım anlayacağınız. Aşırı bir sarkıklık vardı, ondan kurtuldum. Bir de aslında ölçü olarak sırtım 70, meme 85. Ama işte evdeki hesap çarşıya uymuyor, mezurayla ölçtüğüm her markayla bir olmuyor:) Ben szi anlamıyor değilim ama ameliyat da kolay değil, eğer kabul edilebilir bir görüntünüz varsa alışmak en güzeli (kendi fikrim). Ki daha 3-4 santim küçüleceksiniz onu da hesaba katın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?