Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bu arada 2buçuk kilo memesinden alınan hanımlar var forumda, onlara 200 az gelebilir ama benim zaten birinden 200 küsür birinden 400 küsür alındı. Asimetrim bayağı fazlaydı yani. maksiasimetri mi ne yazmıştı doktor kağıda hatta.

Tesekkur ediyorum umarim hersey yoluna girer ben bu yaz denize 38 beden straplez bir bikiniyle girmek icin gecen sene olabilecegim ameliyati erteleyip 14 kilo verdim ,ameliyattan sonra aman gobek belli olmasin diye spora gidip mekikler cektim bu kadar emek verince iste sonucu hemen gormek istedigimden tum telasim bikinimi giydim yanlardan fiskirdi farkli hayal etmistim neyse insallah hepimiz istedigimiz goguslere kavusuruz

Benim arkadaşım meme toparlama,kûçültme ameliyatı olmuştu ondan dolayı biliyorum yani.İlk 6 ay 1. Senecekti görüntü gibi kalmadı.Birinci seneden sonra göğsü çok küçüldü hatta şimdi ufak bir protez ilavesi yaptırmayı bile düşünüyor
Bence telaş yapmak icin çok çok erken bir zaman.Beklemen lazım,zamanla ben eminimki su halinden çok çok farklı olacaktır..

Kızlar merhaba...
Deneyimlerimi paylaşmak üzere burdayım. 9 Martta ameliyatımı oldum. Biraz heyecanlıydım açıkçası ama uyudum uyandım olmuş bitmiş her şey.
Öncelikle doktor seçiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım ve doktor seçimimle gurur duydum

Doktorum her iki memeden toplamda 2 kilo üzerinde doku aldı. Çıkan dokuyu görünce ben de gözlerime inanamadım zaten. Göğüslerim dehşet ödem olmasına karşın eskisinin yarısından daha küçük. Dik olması ise zaten her şeye değer. Sonuçları tabii ki şu şekliyle anlamak mümkün değil halen bir sürü dikişim var.

Açıkçası oldukça sızım ve sancım oldu bilhassa ilk gece. Çok zorlandım ve sürekli ağrı kesici aldım. Bugün 6. gün hala sancım ve dikişlerimin sızlaması var ama benim göğüslerim gerçekten o kadar büyükmüş ki, eski fotoğraflara bakınca şaşırmamak mümkün değil. Üçüncü gün drenlerim alındı. Beşinci gün pansuman oldu, yarın tekrar pansumana gideceğim ve duş yapabileceğimi iletti doktorum bakalım neler olacak.

Şimdi bir ay geçmesini ve küçük sütyenler alabileceğim günün gelmesini bekliyorum heyecan içinde

Ödemlerin inmesi için önerebileceğiniz bir şey var mı?

Sizin kac bedenden kaca dustu? Iste burada sizinle ayri dusuyorum cunku ben hep kucuk gogus istedim yani su anki dik haline ragmen daha kuculsunler diye ameliyat olurdum.Zaten dr.uma da soyledigim buydu lutfen kucultun o boyuma gore cok kucuk olacagini falan soyledi ama istedim.Ancak sanirim kendi istedigi gibi yapmis sonuc bunu gosteriyor

Yaza kadar istediğin herşey gerçekleşsin,daha çok yeni benim tam bir yıl geçti aradan ve çok memnunum sende olacaksın mutlaka.Bir yıldan sonra tam oturuyor.

Merhabalar sizinle ayni gun olmusuz ameliyatimizi benim de 3.gun drenlerim alindi fakat pansuman yapilmadi haftaya meme ucu dikislerim alinacak .Benim bunyem daha farkliymis agrim sizim cok olmadi 3.gun birkac bardak yerlestirmistim makineye dr um sakin dedi agri bile hissetmesen elini kolunu kaldirma odem yapar 15 gun dikkat dedi umarim hersey sorunsuzca biter

34-DD/32-E kullanıyordum, şimdi 32-C/D kullanıyorum, iki beden bir küçülme oldu. Israrla B cup istemiştim, olmadı yapamamış. Burda Jelesec olsun Nldkp olsun kahrımı çok çektiler. Ama ufacık bir küçülme için ben tekrar dikiş izini kaldıramam, zaten yara izlerim düzensiz iyileşiyor deri yapımdan dolayı. Ne yapayım alıştım anlayacağınız. Aşırı bir sarkıklık vardı, ondan kurtuldum. Bir de aslında ölçü olarak sırtım 70, meme 85. Ama işte evdeki hesap çarşıya uymuyor, mezurayla ölçtüğüm her markayla bir olmuyor:) Ben szi anlamıyor değilim ama ameliyat da kolay değil, eğer kabul edilebilir bir görüntünüz varsa alışmak en güzeli (kendi fikrim). Ki daha 3-4 santim küçüleceksiniz onu da hesaba katın.

Sizin kesiniz nasil oldu?ayrica ne kadat zaman once oldunuz izler siliklesmeye ne zaman basliyor

J şeklinde. izler başta kırmızı kırmızı oluyor 6 ayda silikleşiyor ancak benim bünyemde sıkıntı çıktı, yaralar kabardı.. Onlarla uğraşıyorum. Toplamda 7 ay oldu. En sonunda düzelecekmiş tedavi görüyorum ama uzun sürecek diyor doktor. Bakalım.

Kendi adima insallah benim de boyle ilerler surecim . Tesekkur ederim.......

Benim de daha sarkik olan gogsum j seklinde oldu size birsey soracaktim ben izlerime bakamadim ama dun dayanamayip sadece sutyenin lastik kismini kaldirip baktigimda j nin uzantisinin gogus katindan daha asagida oldugunu gordum yani sanki uzun kuyruklu bir i gibi dusunun kesiyi.simdi normal sutyenden ya da bikiniden gorunur mu bu kuyruk karar veremedim sizinki nasil

En başta meme yerine oturmamış olduğu için iz aşağıda gibi gözüküyor, aylar içinde meme yerine oturunca o iz de kıvrım altında kalıyor. Şu an çok yukarıdadır memeleriniz onu dert etmeyin. Ama J nin koltuk altına gelen kısmı memedeki sıkıntıya göre uzatılıyor. Benim sağ taraftaki bir santim daha uzun mesela. Dolayısıyla üçgen bikini birazcık hayal oluyor. Ama straplezde ya da kalıplı sütyen şeklinde olanlarda sorun yaşamazsınız. Geçmiş olsun.

batuseb ve ostit siz boylarınız kaç
ya anladığım kadarıyla küçültme olanlar yeni bedenlerinden fırsat olsa sanki bidaha küçültebileceklermiş gibi
fotolarıma bakıorum şu an iyi ama hanı dahada küçük olsa olurmuş
doktorumla konuştuğumda aslında normal olduğun gennelde göğüslerin küçük olduğunu söyledi.bu beden için silikon takyıranlar varmış.bazen üzülüyorum çok
2.ciyimi oldsam dıyorum

Benim boyum 1.77 sizin ne zaman oldu ameliyatiniz?

Canım arkadaşım yeni memelerinle mutlu ve sağlıkla yaşa,sende sağ ol var ol.

sağol canım.vallahi şimdi pek mutluyum. ama en guzel olan yerim şu anda memelerim.çocuklar da dıyor kı anne seni tanıyamıyoruz afrodıt gibisin, ben de dalga geçıyorum her tarafımı yenileyeceğim sonra yeni bir koca alacağım :) tek sorunum su anda duramıyorum her taraf koituruyorum.. bu gün dinlendim. ameliyat sonrasında tam ne zaman istediğimiz gibi hareket edebiliriz

MErhaba sevgili göğüs küçültme topiğiii.Geriye dönük yazıları okuyamadım ama son satırda sevgili ve de benim için çok özel Deniz hanımın yazısını gördüm.Deniz hanımcım her daim yazılarınızı okumaktan ve güzel pozitif enerjinizi paylaşmaktan çok keyif alıyorum inanın.HEr gün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.Buna inanın.Annem benim yanımda 15 gün kalmıştı.Her kalktığım gün ''annecim bugün daha iyiyim diyordum'' Ama şöyle söyleyeyim 15.günden sonra bayağı rahatlamıştım.Benim artık 1.5 yıl olduğu için çok da net hatırlayamıyorum ama çok yeni operasyon olan hatta 1 ay olan arkadaşlar var.Onlar paylaşırsa daha sağlıklı cevaplar alırsınız umarım Sizi sevgiyle kucaklıyorum.Sevgilerimle nldglp

Sizin kesiniz nasil oldu?ayrica ne kadat zaman once oldunuz izler siliklesmeye ne zaman basliyor

BAtuseb merhaba.Sondan başladım okumaya.Sizin yazınızı gördüm:) Şuanda 1,5 yılım doldu ameliyat olalı.Silikleşme sizin cilt yapınıza,ve yara iyileşme kalitenize bağlı.Mesela benim izlerim 6.7. aylarda başlamıştı pembe renkten daha açık bir renge.Şuan hiç belli değil diyebilirim.Ten rengime döndü.İzlerim de sanki hiç yok gibi.Bu konuda doktoruma her daim minnettarım.Sağolsun bu topikde kendisi yaptığı düzgün dikişlerle anılır hep.Ben de bu arada ters T yöntemi ile oldum.Ama alt taraftaki dikişlerimi inanın hiç görmüyorum bile.Çünkü meme yapım tamamiyle damla modelini aldığından,memenin alt kısmında kaldı.Hiç endişe etmeyin.Zamanla hepinizin dikişleri bembeyaz olup iyice silikleşecek

Postit cim merhaba tatlım.Kahrımı çektiler ne demek? hep beraber burda süreçlerimizi,yeni gelen üyelerle paylaşıyor ve yardımcı olmaya çalışıyoruz.Tıpkı şu anda senin yaptığın gibi.O kadar açıklayıcı ve güzel bilgiler paylaşmışsın ki.Eline ve fikirlerine bilgilerine sağlık.Bir ara cup ölçülerini hesapladığımız bir tablo paylaşmıştık hatırlıyormusun? Şuanda vaktim olamadığından bulup ilgilemeyeceğim ama müsait bir zamanda tekrar paylaşırız.Bayağı yardımcı oluyor çünkü.Aslında yeni gelen üyeler biraz geçmişleri okuyabilseler çok güzel bilgiler ve paylaşımlar var bu topikde.Ama herkes de haklı oku oku bitmez:) 1200.sayfalara gelmiş bir topik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…