Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

şu anda çok yakın bir arkadaşımın d.günü kutlamasına gidiyorum.KAldığım yerden devam ederim.Postit cim online sın.Sonsuz sevgiler

Cümleten amiiiin diyorum nldklpciğim:)
Kayra, benim boyum 1.63. Hep söylüyorum çocuk yapmamış olanlarda doktorların eli daha tırsak, bence sen de bendensin o nedenle:) öyle okumuştum sanki seni..:)

Merhabalar sizi takip ediyordum bir muddet bu formu okuyup oyle karar vermistim amrliyat olmaya.Siz cok mutlu olmussunuz ne guzel darisi basima.

Deniz'ciğim benimde yanımda kimse olmadığı için malesef çabuk iyleşmek zorundaydım.Benim tam bir yıl geçti aradan fakat çok iyi hatırlıyorum fazla uzun sürmedi toparlanmam en fazla 1 ay diyebilirim.Ev işlerimde yardımcım da yok her işimi kendim yaparım.Dediğin gibi en çıtır bölge memeler,koçalarımız bunca yıl bizi eski halimizle de sevdiler başkasına bakmayalım be güzelim.Bu güzel düşüncelerinle neşenle çok çabuk iyleşirsin hiç merak etme,sevgili afrodit.Selam ve sevgilerimle görüşmek üzere....

sevgili nldglp dıyorum burada anladığım kadarı ile herkezin ismi anomim.ozel arkadas olanlar birbirini tanıyor.adını bilmemem rağmen butun guzel insanlar toplanmıi. bu forum o kadar guzel bir paylaşım kı ben de giriyor sizlerin guzel nasihatlerinizi ogutlerınızı kendimde uyguluyorum.canım benim :) benim sorunum çok tez canlı olmam harwkwt wtmwdwn duramıyorum.kızım sol memede biraz dıkışın açıldığını söyledikten sonra yattım akşama kadar.korku belası

amannn az daha sabır... hepsi geçecek ama az sabretmek gerek.... dört gözle alışveriş günlerini bekliyorum... ben ameliyattan sonra ye iç yat usulü yaşadığım için biraz kilo aldım onları vermeyi bekliyorum şuara.... sonra kim tutar beni alcem straplezleri

mrb amida21 ewt cnım 25inde olcam we çk heycanlym.. ama amelyt olcgmdan ailemin hberi yq:-( nişanlmla gdcez. tek korkum amlyttn snraki agrılar. allah 2mizede bi kolaylık verir elbet. özelde mi olcn? inşllah 2mizde 25inde amelyttn mutlu ve aksilik olmadan çıkarız

Bence hiç tedirgin olma,ve doktoruna güven ters birşeyler olsa hissederdin daha çok yeni ameliyatın.... tekrar görüş doktorunla en iyi cevabı o verir herhalde....

ablacım tşk ilgin için valla korktum gece gece sütyeni taktım:)yaw ben banyodan sonra mikriop kapmim diye pansumanımı bile kendim yapıyorum ama evet dediğin gibi bi terslik yok her geçen gün dahada güç kazanıyorum kısıtlarım azalıyor.zaten pzr doktorla görüşcem şuan sadece dikiş yerlerim fena kaşınıyo bide dikiş altı pembeleşmeye başlamış sanırım iyileşiyorum:)

Canım benim kaşıntı iyleşme belirtisi canım,çok güzel baticon mu sürüyorsun dikiş yerlerine?Öptüm canım iyi geceler her gün daha güzel geçecek.

bu arada bende okuduklarımı görünce doktorumla birkez daha gurur duyuyorum okadar büyüktüki memişlerim üç beden küçüldü resmen..şükrediyorum rabbime teşekkür ediyorum burdaki arkadaşlarıma.hiç bi sıkıntım olmadı ameliyat sonrası hareket kısıtlılığı hariç birde az şişlik var sanki sıkı bi sütyen takmışımda sıkıyo gibi halbuki onlar benim dimdik memişlerim.birde ayakta yürürken gerilip çok az acı duyuyoum.maşşallah zaman ne çabuk geçmiş bugün ameliyat olalı tam 9 gün olmuş:)sanırım bende tecrübeli sayılırım artık sorusu olan olursa severek yardım ederim.görüşmek üzere kk

Tabii ki gurur duy sevgili doktorunla hepimizi büyük bir dertten kurtardılar,ne kadar güzel bir duygu değil mi insan inanamıyor nasıl toparlandıklarına.Benim de aşırı büyüktüler bende Allahıma şükür etmeyi hiç unutmuyorum.Hayatımın en doğru kararlarından biri diye düşünüyorum.Sen yine erken davrandın ve en güzel yaşlarda ameliyat oldun,bak ben kaç yaşında ameliyat oldum ama yinede hiç birşey için geç denilemez. Hadi sende kıdemli bir üye oldun tecrübelerini bol bol paylaş canım mutlu ve sağlıkla kal.....:128:

geçmiş olsun inş bende 25indn snra bunları syleycm

zar zor duruyorum ama ne yazıkki bergamayla marmaris arası 6 saat ve geri dönüş cok zor akrabamla gitmek zorunda oldugumdan onu beklemek zorunda kalıyorum sıvı birikimi zaten kendini belli ediyor sıvı bazen gögüsün alt kısmından vucuduma dogru akıyor hatta bir kez gittim doktor sırıngayla cekti ama ne yazıkki gene birikti böyle nasıl iyileşcek bende anlamıyorum zaten ameliyat olduguma pişman olmaya basladım pazartesi gidip cektiricem gene doktora sıvıyı benimki alta dogru birikiyor yani gögüsün alt kısmı orası siskin suan bazen nefes almakta bende zorlanıyorum ( jeselec cevapların için tessekkürederim doktorla görüştüm zaten dediğim gibi uzak ha demeye gidemiyorum işte pazartesi nasipse gitcem öksürükte basladı sanırım gögüslere baskı yaptıgından dolayı rahatlamayı bekliyorum

tekrar mrb kızlar ben 20 subatta amelıyat oldm nerdeyse 1 ay olcak hanı ben mı acaıbım dıye dusunuyorm ya benden 3 kg aldılar bazılarını okuyrm 300 gr 500 grm yazıo bende sanırım sorun var benım cok agrım olmadı ancak sol gogsumde bıraz sıslık vardı yan tarafmda kontrole gttgmde doktorum actı kan bırıkmesı oldugu ıcın ıcerdekı kanı temızleyp yenıden dıktıler..benım dıkıslerm de yawas ıyılesıyo ama hıc kasıntım yok ama anormal mı ? annem hergun bepanthol suruyo sonra t seklınde gazlı bez koyuyor sıkmayan normal bır sporcu sutyenı gıyıyorum bazı arkadslar sutyen sıkıyor doktor ole ıstedı yazmıs ama bnm doktorum sıksın felan demedı ıyı dedı..agrım sızım cok az oldu.ve ben hala antıbıyotık kullanıyrm sızler ne kadar kullandınız antıbıyotk??bıde bıse dıyımrı :) ısım geregı beyaz onluk gıyıyorm doktor deılım muhendısım onlugumun on kısmı bombossssssssssss kaldııı ya warya ole gorunce harlem shake gbı delı kuduruk hareketler yapmaya basladım annem kafama bı tane vurdu kendıme geldım :) :) MUTLUYUMDA MUTLUYUM EHEHEHEHEH :) hepınızı kocaman optmmmmmmmmm

sevgili lina ben de cok kilo aldim birincisi bu ameliyati olabilmek icin sigarayi biraktim ordan ikijncisi senin de dedigin gibi yatmaktan.dun yattarken karin germe videolarina baktim abooo bakamadim daha dogrusu o ne karin derisi kalkiyor icerden yaglarri nasil aliyorlr bakamadim. eb iyisi biraz sabredip spor ve diyet yapmak

Deniz hanım sizi eklemiştim arkadaş olarak.Resimlerime bakıp fikir edinebilirsiniz sonrası süreç hakkında.

size ozel yazmak istedim sistem musaade etmedi.yazinizdan sonra resimlerinizi gorebildim.harika olmussunuz.siz ayrica karin etetigi de olmussunuz. ben de dusunuyorum ama evdekiler fittiracak.o ameliyat nasil bana malumat verirmisiniz.sevgiler

sevgili kemanci ben antibiyotikli merhem suruyorum.batikon surmuyorum.surmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…