- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.981
BAtuseb merhaba.Sondan başladım okumaya.Sizin yazınızı gördüm:) Şuanda 1,5 yılım doldu ameliyat olalı.Silikleşme sizin cilt yapınıza,ve yara iyileşme kalitenize bağlı.Mesela benim izlerim 6.7. aylarda başlamıştı pembe renkten daha açık bir renge.Şuan hiç belli değil diyebilirim.Ten rengime döndü.İzlerim de sanki hiç yok gibi.Bu konuda doktoruma her daim minnettarım.Sağolsun bu topikde kendisi yaptığı düzgün dikişlerle anılır hep.Ben de bu arada ters T yöntemi ile oldum.Ama alt taraftaki dikişlerimi inanın hiç görmüyorum bile.Çünkü meme yapım tamamiyle damla modelini aldığından,memenin alt kısmında kaldı.Hiç endişe etmeyin.Zamanla hepinizin dikişleri bembeyaz olup iyice silikleşecek
sağol canım.vallahi şimdi pek mutluyum. ama en guzel olan yerim şu anda memelerim.çocuklar da dıyor kı anne seni tanıyamıyoruz afrodıt gibisin, ben de dalga geçıyorum her tarafımı yenileyeceğim sonra yeni bir koca alacağım :) tek sorunum su anda duramıyorum her taraf koituruyorum.. bu gün dinlendim. ameliyat sonrasında tam ne zaman istediğimiz gibi hareket edebiliriz
MErhaba sevgili göğüs küçültme topiğiii.Geriye dönük yazıları okuyamadım ama son satırda sevgili ve de benim için çok özel Deniz hanımın yazısını gördüm.Deniz hanımcım her daim yazılarınızı okumaktan ve güzel pozitif enerjinizi paylaşmaktan çok keyif alıyorum inanın.HEr gün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.Buna inanın.Annem benim yanımda 15 gün kalmıştı.Her kalktığım gün ''annecim bugün daha iyiyim diyordum'' Ama şöyle söyleyeyim 15.günden sonra bayağı rahatlamıştım.Benim artık 1.5 yıl olduğu için çok da net hatırlayamıyorum ama çok yeni operasyon olan hatta 1 ay olan arkadaşlar var.Onlar paylaşırsa daha sağlıklı cevaplar alırsınız umarımSizi sevgiyle kucaklıyorum.Sevgilerimle nldglp
sevgili nldglp dıyorum burada anladığım kadarı ile herkezin ismi anomim.ozel arkadas olanlar birbirini tanıyor.adını bilmemem rağmen butun guzel insanlar toplanmıi. bu forum o kadar guzel bir paylaşım kı ben de giriyor sizlerin guzel nasihatlerinizi ogutlerınızı kendimde uyguluyorum.canım benim :) benim sorunum çok tez canlı olmam harwkwt wtmwdwn duramıyorum.kızım sol memede biraz dıkışın açıldığını söyledikten sonra yattım akşama kadar.korku belası
mrb AEDAAA sanırım 25 inde ameliyat olacaksın bende bugün doktorla görüştüm 25 ne gün aldım hayırlsıyla bi aksilik çıkmazsa bende 25inde ameliyat olacam aynı gün olacaz durumlarımızı paylaşarak birbirimize yardımcı olabiliriz sanırım umarım ikimiz içinde çok iyi geçer
Bence hiç tedirgin olma,ve doktoruna güven ters birşeyler olsa hissederdin daha çok yeni ameliyatın.... tekrar görüş doktorunla en iyi cevabı o verir herhalde....
ablacım tşk ilgin için valla korktum gece gece sütyeni taktım:)yaw ben banyodan sonra mikriop kapmim diye pansumanımı bile kendim yapıyorum ama evet dediğin gibi bi terslik yok her geçen gün dahada güç kazanıyorum kısıtlarım azalıyor.zaten pzr doktorla görüşcem şuan sadece dikiş yerlerim fena kaşınıyo bide dikiş altı pembeleşmeye başlamış sanırım iyileşiyorum:)
Canım benim kaşıntı iyleşme belirtisi canım,çok güzel baticon mu sürüyorsun dikiş yerlerine?Öptüm canım iyi geceler her gün daha güzel geçecek.
bu arada bende okuduklarımı görünce doktorumla birkez daha gurur duyuyorum okadar büyüktüki memişlerim üç beden küçüldü resmen..şükrediyorum rabbime teşekkür ediyorum burdaki arkadaşlarıma.hiç bi sıkıntım olmadı ameliyat sonrası hareket kısıtlılığı hariç birde az şişlik var sanki sıkı bi sütyen takmışımda sıkıyo gibi halbuki onlar benim dimdik memişlerim.birde ayakta yürürken gerilip çok az acı duyuyoum.maşşallah zaman ne çabuk geçmiş bugün ameliyat olalı tam 9 gün olmuş:)sanırım bende tecrübeli sayılırım artık sorusu olan olursa severek yardım ederim.görüşmek üzere kk
bu arada bende okuduklarımı görünce doktorumla birkez daha gurur duyuyorum okadar büyüktüki memişlerim üç beden küçüldü resmen..şükrediyorum rabbime teşekkür ediyorum burdaki arkadaşlarıma.hiç bi sıkıntım olmadı ameliyat sonrası hareket kısıtlılığı hariç birde az şişlik var sanki sıkı bi sütyen takmışımda sıkıyo gibi halbuki onlar benim dimdik memişlerim.birde ayakta yürürken gerilip çok az acı duyuyoum.maşşallah zaman ne çabuk geçmiş bugün ameliyat olalı tam 9 gün olmuş:)sanırım bende tecrübeli sayılırım artık sorusu olan olursa severek yardım ederim.görüşmek üzere kk
Göğsünde sıvı birikmesi olduysa nasıl durabiliyorsun o ağrıyla anlamadım :26: Ben meme büyütme ameliyatı oldum,ameliyattan bir hafta sonra proteze karşı vücudum tepki verdi ve bir göğsümden tekrar acil ameliyata alındım.Ônce o göğsüm kızardı,inanılmaz derecede şişti ve sag koluma dogru şişlik agrı yürüdü.Nefes alamaz,dayanamaz hale gelmiştim.Yani anlatabilecek bir agrı degil o,bambaşka birşey.Sıvı toplamıştı göğsüm.. Senin durumun tam olarak nedir? Sıvı biriktigini nereden biliyorsun,doktorun ne diyor bu duruma?Kontrole gittinmi?
amannn az daha sabır... hepsi geçecek ama az sabretmek gerek.... dört gözle alışveriş günlerini bekliyorum... ben ameliyattan sonra ye iç yat usulü yaşadığım için biraz kilo aldım onları vermeyi bekliyorum şuara.... sonra kim tutar beni alcem straplezleri
Deniz hanım sizi eklemiştim arkadaş olarak.Resimlerime bakıp fikir edinebilirsiniz sonrası süreç hakkında.
sevgili kemanci ben antibiyotikli merhem suruyorum.batikon surmuyorum.surmelimiyimablacım tşk ilgin için valla korktum gece gece sütyeni taktım:)yaw ben banyodan sonra mikriop kapmim diye pansumanımı bile kendim yapıyorum ama evet dediğin gibi bi terslik yok her geçen gün dahada güç kazanıyorum kısıtlarım azalıyor.zaten pzr doktorla görüşcem şuan sadece dikiş yerlerim fena kaşınıyo bide dikiş altı pembeleşmeye başlamış sanırım iyileşiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?