- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.001
birde gögüsüm esit değil kendimi atsam iyi
tekrar mrb kızlar ben 20 subatta amelıyat oldm nerdeyse 1 ay olcak hanı ben mı acaıbım dıye dusunuyorm ya benden 3 kg aldılar bazılarını okuyrm 300 gr 500 grm yazıo bende sanırım sorun varbenım cok agrım olmadı ancak sol gogsumde bıraz sıslık vardı yan tarafmda kontrole gttgmde doktorum actı kan bırıkmesı oldugu ıcın ıcerdekı kanı temızleyp yenıden dıktıler..benım dıkıslerm de yawas ıyılesıyo ama hıc kasıntım yok ama anormal mı ? annem hergun bepanthol suruyo sonra t seklınde gazlı bez koyuyor sıkmayan normal bır sporcu sutyenı gıyıyorum bazı arkadslar sutyen sıkıyor doktor ole ıstedı yazmıs ama bnm doktorum sıksın felan demedı ıyı dedı..agrım sızım cok az oldu.ve ben hala antıbıyotık kullanıyrm sızler ne kadar kullandınız antıbıyotk??bıde bıse dıyımrı :) ısım geregı beyaz onluk gıyıyorm doktor deılım muhendısım onlugumun on kısmı bombossssssssssss kaldııı ya warya ole gorunce harlem shake gbı delı kuduruk hareketler yapmaya basladım annem kafama bı tane vurdu kendıme geldım :) :) MUTLUYUMDA MUTLUYUM EHEHEHEHEH :) hepınızı kocaman optmmmmmmmmm
tekrar mrb kızlar ben 20 subatta amelıyat oldm nerdeyse 1 ay olcak hanı ben mı acaıbım dıye dusunuyorm ya benden 3 kg aldılar bazılarını okuyrm 300 gr 500 grm yazıo bende sanırım sorun varbenım cok agrım olmadı ancak sol gogsumde bıraz sıslık vardı yan tarafmda kontrole gttgmde doktorum actı kan bırıkmesı oldugu ıcın ıcerdekı kanı temızleyp yenıden dıktıler..benım dıkıslerm de yawas ıyılesıyo ama hıc kasıntım yok ama anormal mı ? annem hergun bepanthol suruyo sonra t seklınde gazlı bez koyuyor sıkmayan normal bır sporcu sutyenı gıyıyorum bazı arkadslar sutyen sıkıyor doktor ole ıstedı yazmıs ama bnm doktorum sıksın felan demedı ıyı dedı..agrım sızım cok az oldu.ve ben hala antıbıyotık kullanıyrm sızler ne kadar kullandınız antıbıyotk??bıde bıse dıyımrı :) ısım geregı beyaz onluk gıyıyorm doktor deılım muhendısım onlugumun on kısmı bombossssssssssss kaldııı ya warya ole gorunce harlem shake gbı delı kuduruk hareketler yapmaya basladım annem kafama bı tane vurdu kendıme geldım :) :) MUTLUYUMDA MUTLUYUM EHEHEHEHEH :) hepınızı kocaman optmmmmmmmmm
zar zor duruyorum ama ne yazıkki bergamayla marmaris arası 6 saat ve geri dönüş cok zor akrabamla gitmek zorunda oldugumdan onu beklemek zorunda kalıyorum sıvı birikimi zaten kendini belli ediyor sıvı bazen gögüsün alt kısmından vucuduma dogru akıyor hatta bir kez gittim doktor sırıngayla cekti ama ne yazıkki gene birikti böyle nasıl iyileşcek bende anlamıyorum zaten ameliyat olduguma pişman olmaya basladım pazartesi gidip cektiricem gene doktora sıvıyı benimki alta dogru birikiyor yani gögüsün alt kısmı orası siskin suan bazen nefes almakta bende zorlanıyorum( jeselec cevapların için tessekkürederim doktorla görüştüm zaten dediğim gibi uzak ha demeye gidemiyorum işte pazartesi nasipse gitcem öksürükte basladı sanırım gögüslere baskı yaptıgından dolayı rahatlamayı bekliyorum
34-DD/32-E kullanıyordum, şimdi 32-C/D kullanıyorum, iki beden bir küçülme oldu. Israrla B cup istemiştim, olmadı yapamamış. Burda Jelesec olsun Nldkp olsun kahrımı çok çektiler. Ama ufacık bir küçülme için ben tekrar dikiş izini kaldıramam, zaten yara izlerim düzensiz iyileşiyor deri yapımdan dolayı. Ne yapayım alıştım anlayacağınız. Aşırı bir sarkıklık vardı, ondan kurtuldum. Bir de aslında ölçü olarak sırtım 70, meme 85. Ama işte evdeki hesap çarşıya uymuyor, mezurayla ölçtüğüm her markayla bir olmuyor:) Ben szi anlamıyor değilim ama ameliyat da kolay değil, eğer kabul edilebilir bir görüntünüz varsa alışmak en güzeli (kendi fikrim). Ki daha 3-4 santim küçüleceksiniz onu da hesaba katın.
Merhabalar sizi takip ediyordum bir muddet bu formu okuyup oyle karar vermistim amrliyat olmaya.Siz cok mutlu olmussunuz ne guzel darisi basima.
sevgili lina ben de cok kilo aldim birincisi bu ameliyati olabilmek icin sigarayi biraktim ordan ikijncisi senin de dedigin gibi yatmaktan.dun yattarken karin germe videolarina baktim abooo bakamadim daha dogrusu o ne karin derisi kalkiyor icerden yaglarri nasil aliyorlr bakamadim. eb iyisi biraz sabredip spor ve diyet yapmak
maksadım seni korkutmak değil bende de maşallah epey karın bölgesinde var. güzel göhüslaerden sonra gergin akrın fena mı olur ama bu sefer korkuyorum . hangi ameliyat daha ağır mem küçültme mi karın gerdirme mi? bir daha o kadar uzun narkoz yemek beni korkutuyor. benim ameliyatım 4 saat sürdü .çocuklar nerdeyse tabutum çıkacak diye ağlamaya başlıyacaklarmış. benden sonraki ameliyatlar hep çıkmış. onun için şu karın gerdirme olayını en iyi bilen arkadaşlarımız bizi aydınlatsa hangi yöntemle daha iyi ve iyileşme süreci nedirdeniznurol ; korkutma beni yakında karın germe ameliyatım var :18: o videoları bende çok izledim aman dedim bu ne böyle :18:ameliyat olan k.k.sayesinde tanıdığım arkadaşların sonuçlarını ve mutluluğunu görünce rahatladım
maksadım seni korkutmak değil bende de maşallah epey karın bölgesinde var. güzel göhüslaerden sonra gergin akrın fena mı olur ama bu sefer korkuyorum . hangi ameliyat daha ağır mem küçültme mi karın gerdirme mi? bir daha o kadar uzun narkoz yemek beni korkutuyor. benim ameliyatım 4 saat sürdü .çocuklar nerdeyse tabutum çıkacak diye ağlamaya başlıyacaklarmış. benden sonraki ameliyatlar hep çıkmış. onun için şu karın gerdirme olayını en iyi bilen arkadaşlarımız bizi aydınlatsa hangi yöntemle daha iyi ve iyileşme süreci nedir
Canım ben narkoz manyağı oldum sayılır ( ilk estetik ameliyatım bacak lipo arkasından(2.saat sürmüş) sonucum beni memnun etmediği için tekrar bacak düzeltme meme küçültme (6.saat sürmüş) 2,5.ay öncede sağlık sorunlarım nedeniyle ameliyat oldum 1.saat sürecek ameliyat 4.saat sürdü forumdan tanıştığım arkadaşlarım ameliyathane kapısında ağaç olmuşlar sagolsunlarnisan ayında karın germe ameliyatım beni çok germiyor doktorumu biliyorum olan arkadaşların sonuçlarını evrelerini bire bir gördüm daha rahatım bak bu başlıktaki yazıları ben ezberlemiştim zamanında, orada karın germe ameliyatı olan üyeler var
http://www.kadinlarkulubu.com/vucut...bdominoplasty-tummytuck-826.html#post29256458
sevgili kemanci ben antibiyotikli merhem suruyorum.batikon surmuyorum.surmelimiyim
benim kadar çeken olmamış arkadaşlar 52. günüm ve hala iyileşemedim ama pişman değilim
Çok çok geçmiş olsun,umarım tez zamanda düzelir.
zar zor duruyorum ama ne yazıkki bergamayla marmaris arası 6 saat ve geri dönüş cok zor akrabamla gitmek zorunda oldugumdan onu beklemek zorunda kalıyorum sıvı birikimi zaten kendini belli ediyor sıvı bazen gögüsün alt kısmından vucuduma dogru akıyor hatta bir kez gittim doktor sırıngayla cekti ama ne yazıkki gene birikti böyle nasıl iyileşcek bende anlamıyorum zaten ameliyat olduguma pişman olmaya basladım pazartesi gidip cektiricem gene doktora sıvıyı benimki alta dogru birikiyor yani gögüsün alt kısmı orası siskin suan bazen nefes almakta bende zorlanıyorum( jeselec cevapların için tessekkürederim doktorla görüştüm zaten dediğim gibi uzak ha demeye gidemiyorum işte pazartesi nasipse gitcem öksürükte basladı sanırım gögüslere baskı yaptıgından dolayı rahatlamayı bekliyorum
Bizim durumlarımız farklı anladığım kadarıyla :44: Geçmiş olsun,umarım tez zamanda şifa bulursun canım...
sagol umarım düzelir valla gecen sıvı pembeydi bu seferki kahverengi acaba iltihaptamı kaptı anlamadım bakalım pazartesi gidicem doktora
ben de ocak 26da ameliyat oldum yani her sey guzel gecti ama benim de istediğim kadar kücülmedi :) ayrıca simetrik de degil sol meme basım daha buyuk ve yarm santim asagıda.. tekrar ameliyat olmayı dusunmuyorum ama. kücülmesini umuyorum fakat kuculurken sarkacak diye de korkuyorum :/
cok yogun oldugum icin hic giremedim buraya yazamadım
fakat kuculmediğini dusunenleri gorunce icim rahatladı en azından yalnız değilm :)
eger hepimize aynı seyi söyledilerse bi bildikleri vardır öyle değil mi?
sorun yasayan arkadaslarıma da acil sifalar diliyorum..
amelyat olmak isteyenler de korkmasınlar. ben ameliyat olduysam herkes olur o kdr korkuyordum narkozdan :)
dra hangi ölcüde istediklerini de soylesinler altınnı cize cize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?