Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

o mutluluk herşeye değer dedirtiyor zaten..... benden 1,5 kilo almış doktor. büyüklüğe göre değişiyor alınan miktar....

Son düzenleme:

Güzel kardeşim bendende 2,5 kg yağ dokusu gitti ve hiç bir sıkıntım olmadı.Dileğim herkesin ameliyatı böyle mutlu sonla bitsin.Allah seni hep güldürsün sabah sabah mutluluğunu paylaştığın için teşekkürler.Sevgiler.....

Çok çok geçmiş olsun,umarım tez zamanda düzelir.

çok minik sorunlar için tekrar ameliyata yatmak bana göre de değil postit canım eminin bizde sana yazsaydık sıkıntımızı sende bize yardımcı olurdun ben her zaman senin kahrını çekerim sorun değil

Merhabalar sizi takip ediyordum bir muddet bu formu okuyup oyle karar vermistim amrliyat olmaya.Siz cok mutlu olmussunuz ne guzel darisi basima.

amin darısı başına Batuseb, doğru doktor doğru zaman gerisi inan geliyor

Bizi takip etmeyen yok sevgili arkadaşımız linak dışarıdan sürekli takip edip öyle üye olmuş hepimizi tanıyordu ben şaşırmıştım(hatta şüphe duymuştum erkek mi diye:) benim bu başlıkta 4,779 adet mesajım var nldglp arkadaşın 2,332 güzel paylaşımlar faydalı paylaşımlar kendi adıma mutlu oldum bi faydamız olduysa ne mutlu bizlere

deniznurol ; korkutma beni yakında karın germe ameliyatım var :18: o videoları bende çok izledim aman dedim bu ne böyle :18:ameliyat olan k.k.sayesinde tanıdığım arkadaşların sonuçlarını ve mutluluğunu görünce rahatladım

maksadım seni korkutmak değil bende de maşallah epey karın bölgesinde var. güzel göhüslaerden sonra gergin akrın fena mı olur ama bu sefer korkuyorum . hangi ameliyat daha ağır mem küçültme mi karın gerdirme mi? bir daha o kadar uzun narkoz yemek beni korkutuyor. benim ameliyatım 4 saat sürdü .çocuklar nerdeyse tabutum çıkacak diye ağlamaya başlıyacaklarmış. benden sonraki ameliyatlar hep çıkmış. onun için şu karın gerdirme olayını en iyi bilen arkadaşlarımız bizi aydınlatsa hangi yöntemle daha iyi ve iyileşme süreci nedir

Canım ben narkoz manyağı oldum sayılır ( ilk estetik ameliyatım bacak lipo arkasından(2.saat sürmüş) sonucum beni memnun etmediği için tekrar bacak düzeltme meme küçültme (6.saat sürmüş) 2,5.ay öncede sağlık sorunlarım nedeniyle ameliyat oldum 1.saat sürecek ameliyat 4.saat sürdü forumdan tanıştığım arkadaşlarım ameliyathane kapısında ağaç olmuşlar sagolsunlar nisan ayında karın germe ameliyatım beni çok germiyor doktorumu biliyorum olan arkadaşların sonuçlarını evrelerini bire bir gördüm daha rahatım bak bu başlıktaki yazıları ben ezberlemiştim zamanında, orada karın germe ameliyatı olan üyeler var

http://www.kadinlarkulubu.com/vucut...bdominoplasty-tummytuck-826.html#post29256458

Son düzenleme:

bu kadar narkoz çok tehlikeli vucudunun dengesini bozduğu gibi bağımlılık yapabiliyor. gerkemediği yerde kullanmammak lazım. sen memem ameliyatı 6 saat sürdü diyorsun benimki 4 saat sürdü çok kötüydü demek ki memeden memey farkediyor. benim sağ memeden 1000 gr sol memden 780 gr aldılar çok şaşırmıştım.şu anda ağrılarım var ama normal herhalde karın gerdirmeyi inceleyeceğim. incelediğim tek şey kılo vermeden yaptırmamalı

sevgili kemanci ben antibiyotikli merhem suruyorum.batikon surmuyorum.surmelimiyim

doktorum merhem için erken oldunu söledi bana benimde antibiyorik bugün bitti pazartesi kontrolüm var ben pansumanımı kendim yaptım için onu sürdüm canım doktorumun yeri uzak gidemediğimden.şuan hiçbişey kullanmyorum ALLAH nazarlarsan saklasın çok iyiyim şuan

benim kadar çeken olmamış arkadaşlar 52. günüm ve hala iyileşemedim ama pişman değilim

Geçmiş olsun,ne gibi sıkıntılar oldu güzel arkadaşım?Allah pişmanlık vermesin. Şimdi çektiğini tekrar okudum ve seni hatırladım canım,böyle aksiliklerde olabiliyor netiçede ameliyat bu ama yinede memnun kaldığına sevindim....

Son düzenleme:
doktora sordum lina_k eşitlenmesse 6 ay sonra düzeltme yaparız dedi zaten gittiğimdede gösterecem ama 6 ay sonra iyileşince tekar aynı sıkıntıları yasamak kötü olacak hiç eşitleneceğe de benzemiyor ayanaya baktıkca sinir oluyorum

Bizim durumlarımız farklı anladığım kadarıyla :44: Geçmiş olsun,umarım tez zamanda şifa bulursun canım...

ben de ocak 26da ameliyat oldum yani her sey guzel gecti ama benim de istediğim kadar kücülmedi :) ayrıca simetrik de degil sol meme basım daha buyuk ve yarm santim asagıda.. tekrar ameliyat olmayı dusunmuyorum ama. kücülmesini umuyorum fakat kuculurken sarkacak diye de korkuyorum :/
cok yogun oldugum icin hic giremedim buraya yazamadım
fakat kuculmediğini dusunenleri gorunce icim rahatladı en azından yalnız değilm :)
eger hepimize aynı seyi söyledilerse bi bildikleri vardır öyle değil mi?
sorun yasayan arkadaslarıma da acil sifalar diliyorum..
amelyat olmak isteyenler de korkmasınlar. ben ameliyat olduysam herkes olur o kdr korkuyordum narkozdan :)
dra hangi ölcüde istediklerini de soylesinler altınnı cize cize..

sagol umarım düzelir valla gecen sıvı pembeydi bu seferki kahverengi acaba iltihaptamı kaptı anlamadım bakalım pazartesi gidicem doktora

Genç arkadaşım belki inanmazsın ama gerçekten üzüldüm bu sana olanlar bizimde başımıza gelebilir.Herşey bizim için ağrıda varmı?Büyük ihtimal iltihapdır diye düşünüyorum.Pazartesiye kadar herhalde mecburen beklemek zorundasın.Bergamada mı ameliyat olmuştun?Bende egeliyim Altınoluğu duymuşsundur.Belkide o eşitsizlik sıvı birikmesinden olmuştur bakarsın sızıntı durunca eşit olur,biraz zahmet çekeceğin belli ama doktorun duruma mutlaka hakim olur.Moralini yüksek tutmaya çalış tekrar geçmiş olsun dostca dileklerimle hoşca kal iyi haberlerle geri dön inşallah. :)

Sizede geçmiş olsun.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…