- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.021
Genç arkadaşım belki inanmazsın ama gerçekten üzüldüm bu sana olanlar bizimde başımıza gelebilir.Herşey bizim için ağrıda varmı?Büyük ihtimal iltihapdır diye düşünüyorum.Pazartesiye kadar herhalde mecburen beklemek zorundasın.Bergamada mı ameliyat olmuştun?Bende egeliyim Altınoluğu duymuşsundur.Belkide o eşitsizlik sıvı birikmesinden olmuştur bakarsın sızıntı durunca eşit olur,biraz zahmet çekeceğin belli ama doktorun duruma mutlaka hakim olur.Moralini yüksek tutmaya çalış tekrar geçmiş olsun dostca dileklerimle hoşca kal iyi haberlerle geri dön inşallah. :)[/
sagol cnm iyi dileklerin için evet mecburen pazartesiyi beklemek zorundayım cünkü akrabamla gidiyorum ben marmariste yasadıgımdan bergama baya bir uzak kalıyor evet duydum altınoluğu bergama da oldum ameliyatı agrı yok ama yük var gögüslerimde sanırım bu sefer iltihaplandı diye düşünüyorum gögüslerimin seklinde sorun yok zaten gögüs ucları bir değil biri karsıya bakıyor biri asagıya sıvı birikmesi yokkende bu böyleydi sıvı birikmesi zaten altlarda bu ikinci oldu bir kez gittim cekti sıvıyı daha onbesgün olmadan gene birikti bakalım daha ne kadar böyle gidecek sanırım dren takmadı bundan sıvı birikiyor
Genç arkadaşım belki inanmazsın ama gerçekten üzüldüm bu sana olanlar bizimde başımıza gelebilir.Herşey bizim için ağrıda varmı?Büyük ihtimal iltihapdır diye düşünüyorum.Pazartesiye kadar herhalde mecburen beklemek zorundasın.Bergamada mı ameliyat olmuştun?Bende egeliyim Altınoluğu duymuşsundur.Belkide o eşitsizlik sıvı birikmesinden olmuştur bakarsın sızıntı durunca eşit olur,biraz zahmet çekeceğin belli ama doktorun duruma mutlaka hakim olur.Moralini yüksek tutmaya çalış tekrar geçmiş olsun dostca dileklerimle hoşca kal iyi haberlerle geri dön inşallah. :)[/
sagol cnm iyi dileklerin için evet mecburen pazartesiyi beklemek zorundayım cünkü akrabamla gidiyorum ben marmariste yasadıgımdan bergama baya bir uzak kalıyor evet duydum altınoluğu bergama da oldum ameliyatı agrı yok ama yük var gögüslerimde sanırım bu sefer iltihaplandı diye düşünüyorum gögüslerimin seklinde sorun yok zaten gögüs ucları bir değil biri karsıya bakıyor biri asagıya sıvı birikmesi yokkende bu böyleydi sıvı birikmesi zaten altlarda bu ikinci oldu bir kez gittim cekti sıvıyı daha onbesgün olmadan gene birikti bakalım daha ne kadar böyle gidecek sanırım dren takmadı bundan sıvı birikiyor
Sende sağ ol canım bencede dren taksaydı keşke ama her şerde bir hayır var demiş büyüklerimiz,göğüslerde orantısızlık yokmuş bu güzel meme ucunuda ufak bir müdahele ile hal olur hele bir Pazartesi olsun bakalım.Acil şifalar diliyorum....
ben de ocak 26da ameliyat oldum yani her sey guzel gecti ama benim de istediğim kadar kücülmedi :) ayrıca simetrik de degil sol meme basım daha buyuk ve yarm santim asagıda.. tekrar ameliyat olmayı dusunmuyorum ama. kücülmesini umuyorum fakat kuculurken sarkacak diye de korkuyorum :/
cok yogun oldugum icin hic giremedim buraya yazamadım
fakat kuculmediğini dusunenleri gorunce icim rahatladı en azından yalnız değilm :)
eger hepimize aynı seyi söyledilerse bi bildikleri vardır öyle değil mi?
sorun yasayan arkadaslarıma da acil sifalar diliyorum..
amelyat olmak isteyenler de korkmasınlar. ben ameliyat olduysam herkes olur o kdr korkuyordum narkozdan :)
dra hangi ölcüde istediklerini de soylesinler altınnı cize cize..
benim durumumu yasayan bir kişi varsa aranızda bana yardımcı olabilirmi demin banyoda aynada gögüs altıma bakayım dikişler ne olmuş diye gazlı bezi bir actım resmen sıvı musluk gibi yere aktı hemen kapattım acaba dikişmi patlatı yani bir sıvı nasıl bu kadar ince yerden cesme gibi akabiliyor ve gelen su bu sefer kahverengi azcıkta kokuyor sanırım enfeksiyon kaptım bu sudan of allahım nedir bu cilem böyle bir durum yasayan oldumu aranızda yani enfeksiyon kaptıysa bence cok gec iyileşir((((((((((((((
benim durumumu yasayan bir kişi varsa aranızda bana yardımcı olabilirmi demin banyoda aynada gögüs altıma bakayım dikişler ne olmuş diye gazlı bezi bir actım resmen sıvı musluk gibi yere aktı hemen kapattım acaba dikişmi patlatı yani bir sıvı nasıl bu kadar ince yerden cesme gibi akabiliyor ve gelen su bu sefer kahverengi azcıkta kokuyor sanırım enfeksiyon kaptım bu sudan of allahım nedir bu cilem böyle bir durum yasayan oldumu aranızda yani enfeksiyon kaptıysa bence cok gec iyileşir((((((((((((((
mrb amida21 ewt cnım 25inde olcam we çk heycanlym.. ama amelyt olcgmdan ailemin hberi yq:-( nişanlmla gdcez. tek korkum amlyttn snraki agrılar. allah 2mizede bi kolaylık verir elbet. özelde mi olcn? inşllah 2mizde 25inde amelyttn mutlu ve aksilik olmadan çıkarız
size ozel yazmak istedim sistem musaade etmedi.yazinizdan sonra resimlerinizi gorebildim.harika olmussunuz.siz ayrica karin etetigi de olmussunuz. ben de dusunuyorum ama evdekiler fittiracak.o ameliyat nasil bana malumat verirmisiniz.sevgiler
maksadım seni korkutmak değil bende de maşallah epey karın bölgesinde var. güzel göhüslaerden sonra gergin akrın fena mı olur ama bu sefer korkuyorum . hangi ameliyat daha ağır mem küçültme mi karın gerdirme mi? bir daha o kadar uzun narkoz yemek beni korkutuyor. benim ameliyatım 4 saat sürdü .çocuklar nerdeyse tabutum çıkacak diye ağlamaya başlıyacaklarmış. benden sonraki ameliyatlar hep çıkmış. onun için şu karın gerdirme olayını en iyi bilen arkadaşlarımız bizi aydınlatsa hangi yöntemle daha iyi ve iyileşme süreci nedir
ben de ocak 26da ameliyat oldum yani her sey guzel gecti ama benim de istediğim kadar kücülmedi :) ayrıca simetrik de degil sol meme basım daha buyuk ve yarm santim asagıda.. tekrar ameliyat olmayı dusunmuyorum ama. kücülmesini umuyorum fakat kuculurken sarkacak diye de korkuyorum :/
cok yogun oldugum icin hic giremedim buraya yazamadım
fakat kuculmediğini dusunenleri gorunce icim rahatladı en azından yalnız değilm :)
eger hepimize aynı seyi söyledilerse bi bildikleri vardır öyle değil mi?
sorun yasayan arkadaslarıma da acil sifalar diliyorum..
amelyat olmak isteyenler de korkmasınlar. ben ameliyat olduysam herkes olur o kdr korkuyordum narkozdan :)
dra hangi ölcüde istediklerini de soylesinler altınnı cize cize..
Arkadaşlar yazılarınızı sürekli okuyorum verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ancak resimleri. Nasıl görüyoruz onu anlayamadım
Kusura bakma canim nete girmeye firsatim olmadi ozelde ameliyat olacam ama doktorum ayin 26 sina erteledi benimde ailemin haberi yoktu annem karsi ciktigi icin soylemedim basta ve bu yuzden cok huzursuzdum ama annemle iyice konustum ve ikna oldu onlarinda destegini aldim ve cok rahatladim simdi ameliyat gununu bejliyorum inslh ikimiznnde hayirlisiyla cok guzel gecerr Allaha emanet ol.
PEsimist merhaba.Üyelerin isimlerini tıklayınca profil sayfaları çıkıyor.Sayfanın sol alt kısmına inince albümler diye görüyorsun.Bir de resimlerini görmek istediğin üye ile de arkadaş olman gerekiyor.
mrb amida21 ewt cnım 25inde olcam we çk heycanlym.. ama amelyt olcgmdan ailemin hberi yq:-( nişanlmla gdcez. tek korkum amlyttn snraki agrılar. allah 2mizede bi kolaylık verir elbet. özelde mi olcn? inşllah 2mizde 25inde amelyttn mutlu ve aksilik olmadan çıkarız
Canım amida annenle konuştuğun için çok sevindim,hiç değilse vicdanın rahat ve huzurlu olarak mis gibi ameliyatını olursun.Keşke benim annemde sağ olsaydı ve genç kızlığımda ona hep şikayet ettiğim koçaman memelerimden kurtuluşumu görseydi.Çok çok iyi yaptın canım iyi ki söylemişsin......öptüm seni.Keşke diğer arkadaşımızda annesinle paylaşsa bu önemli girişimini nacizane abla tavsiyesi,biliyorsun benimde sizin yaşlarınızda çocuklarım var.Saklamayın bu kadar önemli bir girişimi çünkü anneler hep çocuklarının onlara güvenmelerini ve iyiliklerini ister.Fazla karışıyorsam ne olur kusuruma bakmayın,annelik duyguları işte.....
Sevgili nld arkadaşlık isteği nasıl gönderiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?