Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

benim durumumu yasayan bir kişi varsa aranızda bana yardımcı olabilirmi demin banyoda aynada gögüs altıma bakayım dikişler ne olmuş diye gazlı bezi bir actım resmen sıvı musluk gibi yere aktı hemen kapattım acaba dikişmi patlatı yani bir sıvı nasıl bu kadar ince yerden cesme gibi akabiliyor ve gelen su bu sefer kahverengi azcıkta kokuyor sanırım enfeksiyon kaptım bu sudan of allahım nedir bu cilem böyle bir durum yasayan oldumu aranızda yani enfeksiyon kaptıysa bence cok gec iyileşir ((((((((((((((

Merhabalar ben de 9martta oldum ayni sorunlari yasiyorum sizinle.Diklesme tamam ama asla kuculmediler eve geldim ameliat oncesi sutyenimi giydim 1cm. Bile bosluk yoktu ve simetrisi duzelmemis.Sizin bayagi zaman olmus peki ilk ameliyattan ciktiginizdaki olcuye gore az da olsa bir kuculme oldumu cunku dr.um 3-4ayda odemini atacak kuculecek dedi.

Gecmis olsun doktorunuz saniyorum uzaktaydi sabah hemen bence yakininizdaki bir hastaneye falan gosterin enfeksiyon olabilir kokulu dediginiz icin soyluyorum umarim cabuk atlatirsiniz.

durumuna çok üzüldüm canım ama bence sen hiç beklemeden marmariste yaşıyorsan bir hastahanenin aciline gitmen gerekiyor. bekleme lutfen . eğer o akıntı iltihap falansa en azından seni yatırıp serum ve antibiyotık vererek kururtuurlar . aslında çok da geç kalmışsın . doktoruna ihtiyacın yok . acile git lutfen. eğer şu anda bu yazıyı okuyorsan en yakın hastahanen,in aci,line gidersen o sıvı işi hemen hallolur . beklemen çok büyük hata. inşallah güzel haberlerini alırız

gizmocuğum arkadaşlar doğru söylüyor hemen Marmarisde ki bir sağlık kuruluşunu görünsen çok iyi olur.En azından yarına kadar rahatlatırlar seni,ihmal etme.

Kusura bakma canim nete girmeye firsatim olmadi ozelde ameliyat olacam ama doktorum ayin 26 sina erteledi benimde ailemin haberi yoktu annem karsi ciktigi icin soylemedim basta ve bu yuzden cok huzursuzdum ama annemle iyice konustum ve ikna oldu onlarinda destegini aldim ve cok rahatladim simdi ameliyat gununu bejliyorum inslh ikimiznnde hayirlisiyla cok guzel gecerr Allaha emanet ol.

size ozel yazmak istedim sistem musaade etmedi.yazinizdan sonra resimlerinizi gorebildim.harika olmussunuz.siz ayrica karin etetigi de olmussunuz. ben de dusunuyorum ama evdekiler fittiracak.o ameliyat nasil bana malumat verirmisiniz.sevgiler

MErhaba Deniz hnm.Evet ben aynı gün hem karın germe hem de göğüs küçültme oldum.Resimlerde de gördüğünüz gibi bayağı bir karnım vardı.Hatta sarkıklık da vardı.Çok şükür 7 saat süren ameliyatımdan sonra gördüğünüz gibi oldu sonucum.Kombine ameliyatı olmak inanın en mantıklısı.(eğer ikisi de düşünülüyorsa) Çünkü iyileşme süreçleri aynı zamanda oluyor.Sadece karın ameliyatında bir süre kambur yürüyorsunuz.Dikişlere zarar gelmemesi adına.5.günü direnlerim alındıktan sonra çok rahatlamıştm.Sonradan pek bir zahmet yaşamamıştım.Sadece oturduğum yerden ya da yataktan kalkıp otururken eşimin ya da yanımda kalan annemin elini tutup destek alarak kolaylaştırıyordum.Benim ameliyat sonrası sürecimde hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür.Bu arada ben hiç kilo vermeden bu ameliyatları oldum.Sonrasında verdim kilolarımı.Hiç de bir zararını ya da sarkma gibi ters şeyler yaşamadım.Doktorum beni her gördüğünde şaşırıyordu verdiğim kilolardan.1.5 yıl oldu bu ameliyatları yaptıralı.Toplamda ameliyatta göğsümden alınan 2.200gr ile karnımdan alınan 3.500gr + sonrası verdiğim 17.5 kilo ile beraber resimlerde gördüğünüz hale geldim.Riskler her yapılan ameliyatta olabilir.Ama sonuç bence herşeye değer.YAzılanları okuyoruz sevgili Gizmo mesela operasyon sonrası komplikasyonları yaşayan üyelerden biri.Keza meme ucu eşitsizliği çokca yaşanıyor okuduklarımızdan anladığımız kadarı ile.Bu olumsuzluklar mutlaka doktorlar tarafından tekrar düzeltilebiliyor revizyon olarak.Ama bizim dileğimiz hiç bir arkadaşın bunu yaşamamasıdır.Tekrar 2. kere revizyon, hasta psikolojisini gerçekten kötü etkiliyor.Mutsuzluklar,umduğunu bulamamak,hayal kırıklıklıkları inanın burda paylaşım yapan bizleri bile çok etkileyip üzüyor.Bu yüzden hep söylediğimiz bir şey var.Çok araştırmak gerçekten bu konuda kendini kanıtlamış doktorlarla bu yola çıkmak en doğru başlangıç olacaktır.Zira kendimizi canımızı emanet ediyoruz.Umarım bütün olumsuzluk yaşayan arkadaşlar bir an önce güzel sonuçlara kavuşurlar.

Karın ameliyatında sanırım yöntemden ziyade alınan yağ ve dokunun oranı ve dikiş hattının düzgünlüğü çok önemli.Bu topiklerde o kadar çok örnekler gördükki resimlerini paylaşanlar oldu.Karın germe topiğinde Aynuröz nick li bir arkadaşımızın sonucu gerçekten çok kötüydü.Hatta resimlerini herkese açık yayınlamıştı.Lütfen yaptıracak arkadaşlar Mümkünse yaptıracakları doktorun daha önceki hastalarını görmeye çalışsınlar.Biz burada artık sayısını unuttuğum nerdeyse 40-50 kişi ile tanıştık.Hepimiz birbirimizin sonuçlarını gördük.Ya da çevrenizde mutlaka vardır bu operasyonu geçiren tanıdıklar.Onlardan rica edip sonuçlarını görmeye çalışsınlar.Bu arada iyileşme süreci meme ve karnımın aynı anda oldu.Ama herkesin iyileşme süreci Deniz hnm farklı oluyor.Dediğim gibi benim sonrası sürecim sorunsuz geçti.

Gizmo merhaba.Bütün arkadaşların yazdığını ben de yazıyorum.Lütfen koku varsa sakın ihmal etme ve en yakın hekime git.Ve lütfen bizlere haber ver.İnan çok üzüldüm şimdi.Bir de bunları doktorunu arayıp ona da anlatıyorsun değil mi? İnşallah tez zamanda iyileşirsin.Şimdiye kadar bu tür bir vaka hiç okumadım bu forumda.Koku ve çeşme gibi akıntı...inan üzgünüm

Arkadaşlar yazılarınızı sürekli okuyorum verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ancak resimleri. Nasıl görüyoruz onu anlayamadım

Selam obsesif.Seni hatırladım Demekki bu ameliyatı yaptırmak isteyenlerin en en en dikkat edecekleri şey Doktorlarına hangi boyutu istediklerini iyice anlatabilmek olmalı.Mesela ben doktoruma o kadar üzerinde durarak anlatmıştım ki,hatta ölçü almaya geldiğinde ameliyattan önce kendimi paralamıştım.Resimler,örnekler... bayağı üzerinde durmuştum bu konunun.Doktoruma kalsa biraz daha büyük yapacakmış.Ama ben kesinlikle istediğim boyutun üzerinde israrcı olmuştum.Demekki bu tür üzüntü ve umduğunu bulamama gibi durumların olmaması için boyut işinin üzerinde titizlikle durulmalı

Arkadaşlar yazılarınızı sürekli okuyorum verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ancak resimleri. Nasıl görüyoruz onu anlayamadım

PEsimist merhaba.Üyelerin isimlerini tıklayınca profil sayfaları çıkıyor.Sayfanın sol alt kısmına inince albümler diye görüyorsun. Bir de resimlerini görmek istediğin üye ile de arkadaş olman gerekiyor.

Canım amida annenle konuştuğun için çok sevindim,hiç değilse vicdanın rahat ve huzurlu olarak mis gibi ameliyatını olursun.Keşke benim annemde sağ olsaydı ve genç kızlığımda ona hep şikayet ettiğim koçaman memelerimden kurtuluşumu görseydi.Çok çok iyi yaptın canım iyi ki söylemişsin......öptüm seni.Keşke diğer arkadaşımızda annesinle paylaşsa bu önemli girişimini nacizane abla tavsiyesi,biliyorsun benimde sizin yaşlarınızda çocuklarım var.Saklamayın bu kadar önemli bir girişimi çünkü anneler hep çocuklarının onlara güvenmelerini ve iyiliklerini ister.Fazla karışıyorsam ne olur kusuruma bakmayın,annelik duyguları işte.....

Canim ablam cok haklisin soledigim icin bende cok rahatim simdi tek korkum ameliyat sonrasi yani umdugum gibi olmamasindan korkuyorum forumda ameliyat sonrasi yeteri kadar kuculmemesinden ve asimetri sorunu yasadigndan sikayet eden arkaslar var cok uzucu bunlar ve benide korkutuyo ister istemez insl boyle seylerle karsilasmam bunlari yasayan arkadaslarnda umarim duzelir bi an once yani ablacim hem dort gozle hemde korka korka ameliyat gununu bekliyorum umarim guzel haberlerimide yazarim buraya hayal kirikligina ugraamam inslh yoksa çatlarim sinirden :)))))

Sevgili nld arkadaşlık isteği nasıl gönderiliyor

Aynı şekilde arkadaş olarak eklemek istediğin isminin üstüne tıkladığında profili açılacak.Hemen sol üst bölümde en üst satırda ''Arkadaş olarak ekle'' yi tıklayacaksın.İsteğin gönderilmiş olacak.Eğer onaylarsa eklemek istediğin kişi arkadaş olacaksınız.

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldim:)))))bugün dışarı çıktım tek başıma ve tesadüfen atlet sütyen satan yerin önünden geçiyordumkiiiiiiiiiii ağzım kulaklarımda çünkü hangisini istersem takabilirdim:)sütyen için acele etmedim tam bedeni bilmiyorum şuan ama o dantelli atletler yokmu tam göğsü içine alan.hayaldi benim için giysem ucunu zor kapatırdı memişler göbeğime kadar inerdi vs...ama aldımmmmmmmmmmmmmm ve hemen gelip denedim sonuç muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmm.yahu bu benmiyim.hatta satıcı kadın alt tarafı bu kız atlet alıyor niye bukadar sevinçli diye düşünürken yakaladım oracıkta anlattım hevesli hevesli.ya yüzüm bile değişti mimiklerim falan yolda gülerek yürüdüm bugün ilk kez.Allahım olmak isteyen herkese yardım etsin inş benimde maddi durumum yoktu yıllardır zar zor işyerinden avans çektim bu ameliyatı olabilmek için ve tam bir yıl bu para maaşımdan kesilecek bana kuruş kalmicak ama olsun herşeye değer..ben çok mutluyum.sanki o büyük göğüslerim hiç yokmuş gibi nekadarda çabuk alıştım bu duruma.yarın kontrolüm var durumumu paylaşıcam gelince.

gizmo çok geçmiş olsun nekadar talihsizlik yaşadın böle.inan dua ediyorum hep sana.niye bukadar sorun seni buldu acaba?yapından mı doktordan mı kaynaklı?Allah acil şifalar versin sakın erteleeme ne gerekiosa yap benim başıma gelse doktoru çoktan arayıp talan etmiştim ortalığı sakın sessiz kalma.sonuçlardan haberdar et canım bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…