Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Doktoruna herşeyi endişelerinden ve hayalindeki görüntüden bahset.Zaten ameliyat ettiği hastalardan örnekler gösterir.Ah o korkuya değecek herşey güzel olur inşallah,anne duasını da aldıktan sonra Allah yardım eder.Bende sana duacı olurum canım kardeşim Allaha emanet ol.:)

Daha ne cici şeyler giyeceksin,yazın hele herkes şaşıracak yeni görünüşüne,gizmo da bir an önce iyi olur inşallah... O ve bu ameliyatı olan ve olmak isteyenler bizim gibi mutlu olsun dileğiyle hoşça kal.....

İnşlh ablacim inslll Allah razi olsunn Rabbim herkesin gonlune gore versinn Allaha emanet ol

Kemanci merhabaa yazdiklarini okuyunca benim bile icim kipir kipir oldu cok sevindim senin adina darisi benim ve bu durumda olan herkesin basina inslhh .

gizmocum çok çok geçmiş olsun.... umarım gitmişsindir hemen bi hastaneye... canım ya çok çektin sen biran önce düzelsin bu problemlerin...

arkadaşlar yaptırmayı düşünenlere taze biçilmiş biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. umarım herkes istediği gibi sonuçlar elde eder.... sonuçlarından memnun olan arkadaşları görünce ben de çok mutlu oluyorum. birbirimizi en iyi yine biz anlarız... umarım herkes bu sevinci yaşar....

nldglp merhaba hosbulduk ameliyatimi ozel hastanede olacam haklisin annelerden gizleyince kotu oluyor en iyisi soylemekk cok evham yapiyo ama islhh hakli cikmaz :))

Amida cım bazı kriterler var saklamak için.Mesela beni örnek alırsak:Ben 44 yaşındayım evliyim ve 23 yaşını bitirecek olan bir oğlum var.Annem ise 70 yaşında şeker ve tansiyon hastası.Şimdi bu durumda anneye söylemek ne derece doğru olur? Artık anneme bağımlı yaşamıyorum.YAni evliyim ve eşimle beraber her kararı kendi kendimize alabilecek yaşlardayız.Sanırım sizin yaşınız genç ve ailenizle beraber oturuyorsunuz.Böyle olunca da annenin haberinin olması çok doğal.İyi yapmışsın.Allah korusun bir şey olacağından değil ama bir aksilik yaşansa ne bileyim ters bir durum olsa aileden birinin sizinle olması her zaman için en doğrusu olacaktır.Bakın bu arada türlü türlü problermleri okuyorsunuz.Göğüs boyutu,asimetrisi vs... lütfen bu konuda siz ve sizden sonra ameliyat olacaklar daha hassas ve tedbirli davransın diyerek çok güzel sonuçlarla aramıza katılmanızı diliyorum.Sevgiler.

Taze kesilip dikilen paylaşım yap bakalım iyimi sin? Ağrı sızı kaldı mı?

Dun aksam arkadaslarimiza gittik oturmaya (arkadasim bilmiyor ameliyat oldugumu) ordan burdan konusurken konu gogus uzerinden acildi ve arkadasim bana bak seninde benim de goguslerimiz buyuk iste kilolu gorunuyoruz falan dedi ve dusunebiliyormusunuz ben 1hafta once ameliyat oldum okadar hicbirsey degismemiski annem bile soyledi kuculmedigini. 1haftadir uyuyamiyorum uzuntuden tamam diyorum doktoruma guveniyorum diyorum ama bilemiyorum........

Batuseb merhaba.Göğüs ölçünüz kaçtı acaba ameliyat öncesi? Acaba hiç küçültmeden dikleştirme falanmı yaptı:44: Ben ameliyattan çıkıp da asansöre sedye ile bindirilirken bile fark muazzamdı.Nasıl böyle sonuçlar olabiliyor anlamıyorum Ameliyat öncesi ne kadar küçüleceğine karar vermemişmiydiniz doktorunuzla? mesela 1 beden ya da 2 beden gibi...ben kesinlikle 3 beden küçülsün demiştim.Gerçekten de tam 3 beden küçük giyiyorum şu an.Sonradan küçülecek diye bir şey yok BAtuseb cim senin içini karartmak istemem ama ne kadar küçüldüyse o kadar yani.Sadece gerginlik vardır şuanda onlar yumuşayacak o kadar.

((( üzüntünü anlayabiliyorum ben doktorlara pek güvenen biri değilim bana göre çoğunun her olumsuzluğa bi lafı var teninle ilgili,vücut yapın la ilgili yok 6.ay sonra şekil değişecek :) siz buraya en baştan beri büyük diye yazdınız küçülse küçülse yarım beden küçülecek bence doktorunuzla bu konuyu konuşun oldu ki 6.ay sonra beğenmezseniz düzeltme ameliyatına olumlu baksın

Merhabalar ben de anlamiyorum bu arada doktoruma guvenmek istiyorum bekliyorum doktorumuz sizinle ayni bu arada

Kaç gr aldığını söyledimi doktorunuz? Batuseb inanırmısın benim 4 poşetti çıkan yağ ve dokular.Karın ile göğsümden.Toplam 5.5 kilo yani.Hatta poşetin bir tanesi karnımın üstünde geldim odaya.Sanki hediye paketi gibi şok olmuştum.Bunlar benim içimden mi çıktı diye

Ameliyata girerken bile soyluyordum 90C giyorum b olsun istiyorum diye bir de cok sarkikti benim goguslerim tamam onlar dik ama ozellikle sutyenimi denedim evde birebir ayni oldu cm.genisleme yok bu nasil cup kucultme bilmiyorum cok net anlattim halbuki ne istedigimi

Sag 130 sol 230 gibi birsey hatirliyorum ama asimetrik ve sarkikti ama su anda hala asimetrisi var

Merhabalar ben de anlamiyorum bu arada doktoruma guvenmek istiyorum bekliyorum doktorumuz sizinle ayni bu arada

Çok sevindim ama aynı zamanda da üzüldüm şimdi Batuseb cim.Çünkü doktorumuz aynı kişi ise nasıl ilgili ve hastasının arkasında durduğunu görmüşsündür diye düşünüyorum.Ama bununla ilgili gerçekten endişen varsa mutlaka tekrardan konuş ve bir çözüm getirin derim.Eğer bu topiği daha önce takip ettiysen en az 50-60 kişi aynı doktora ameliyatlarımızı olduk.İlk defa senin gibi bir problem çıktı karşıma.Ama senin memnuniyetin her şeyden daha önemli diye düşünüyorum bu konuda.Ne kadar zaman oldu senin ameliyatın olalı?

Gecen cumartesi oldum.evet ben de sizleri okudum bi cesaret esimle gorusmeye gittim ve hemen ameliyat oldum baska hicbir doktorla gorusmeden cunku o kadar guzel ornekler vardi ki burada.Ancak sonuctan mutsuzum bunu dr.umla da paylastim drenleri cikartmaya gittigimde bana 4ay bekle kuculecek dedi ancak simdi siz eski hastasi olarak boyle birsey yok kuculme falan yok neyse o diyorsaniz ben ne yapacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…