- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.041
Kemancı nasılsın? nasıl oldun?
Canim ablam cok haklisin soledigim icin bende cok rahatim simdi tek korkum ameliyat sonrasi yani umdugum gibi olmamasindan korkuyorum forumda ameliyat sonrasi yeteri kadar kuculmemesinden ve asimetri sorunu yasadigndan sikayet eden arkaslar var cok uzucu bunlar ve benide korkutuyo ister istemez insl boyle seylerle karsilasmam bunlari yasayan arkadaslarnda umarim duzelir bi an once yani ablacim hem dort gozle hemde korka korka ameliyat gununu bekliyorum umarim guzel haberlerimide yazarim buraya hayal kirikligina ugraamam inslh yoksa çatlarim sinirden :)))))
nldglp merhaba hosbulduk ameliyatimi ozel hastanede olacam haklisin annelerden gizleyince kotu oluyor en iyisi soylemekk cok evham yapiyo ama islhh hakli cikmaz :))Amida merhaba.Hoşgeldin.Nerde olacaksın ameliyatını? Annelerden hiç bir şey gizlemek yok
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldim:)))))bugün dışarı çıktım tek başıma ve tesadüfen atlet sütyen satan yerin önünden geçiyordumkiiiiiiiiiii ağzım kulaklarımda çünkü hangisini istersem takabilirdim:)sütyen için acele etmedim tam bedeni bilmiyorum şuan ama o dantelli atletler yokmu tam göğsü içine alan.hayaldi benim için giysem ucunu zor kapatırdı memişler göbeğime kadar inerdi vs...ama aldımmmmmmmmmmmmmm ve hemen gelip denedim sonuç muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmm.yahu bu benmiyim.hatta satıcı kadın alt tarafı bu kız atlet alıyor niye bukadar sevinçli diye düşünürken yakaladım oracıkta anlattım hevesli hevesli.ya yüzüm bile değişti mimiklerim falan yolda gülerek yürüdüm bugün ilk kez.Allahım olmak isteyen herkese yardım etsin inş benimde maddi durumum yoktu yıllardır zar zor işyerinden avans çektim bu ameliyatı olabilmek için ve tam bir yıl bu para maaşımdan kesilecek bana kuruş kalmicak ama olsun herşeye değer..ben çok mutluyum.sanki o büyük göğüslerim hiç yokmuş gibi nekadarda çabuk alıştım bu duruma.yarın kontrolüm var durumumu paylaşıcam gelince.
gizmo çok geçmiş olsun nekadar talihsizlik yaşadın böle.inan dua ediyorum hep sana.niye bukadar sorun seni buldu acaba?yapından mı doktordan mı kaynaklı?Allah acil şifalar versin sakın erteleeme ne gerekiosa yap benim başıma gelse doktoru çoktan arayıp talan etmiştim ortalığı sakın sessiz kalma.sonuçlardan haberdar et canım bizi
Doktoruna herşeyi endişelerinden ve hayalindeki görüntüden bahset.Zaten ameliyat ettiği hastalardan örnekler gösterir.Ah o korkuya değecek herşey güzel olur inşallah,anne duasını da aldıktan sonra Allah yardım eder.Bende sana duacı olurum canım kardeşim Allaha emanet ol.:)
Doktoruna herşeyi endişelerinden ve hayalindeki görüntüden bahset.Zaten ameliyat ettiği hastalardan örnekler gösterir.Ah o korkuya değecek herşey güzel olur inşallah,anne duasını da aldıktan sonra Allah yardım eder.Bende sana duacı olurum canım kardeşim Allaha emanet ol.:)
Kemanci merhabaa yazdiklarini okuyunca benim bile icim kipir kipir oldu cok sevindim senin adina darisi benim ve bu durumda olan herkesin basina inslhh .huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldim:)))))bugün dışarı çıktım tek başıma ve tesadüfen atlet sütyen satan yerin önünden geçiyordumkiiiiiiiiiii ağzım kulaklarımda çünkü hangisini istersem takabilirdim:)sütyen için acele etmedim tam bedeni bilmiyorum şuan ama o dantelli atletler yokmu tam göğsü içine alan.hayaldi benim için giysem ucunu zor kapatırdı memişler göbeğime kadar inerdi vs...ama aldımmmmmmmmmmmmmm ve hemen gelip denedim sonuç muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmm.yahu bu benmiyim.hatta satıcı kadın alt tarafı bu kız atlet alıyor niye bukadar sevinçli diye düşünürken yakaladım oracıkta anlattım hevesli hevesli.ya yüzüm bile değişti mimiklerim falan yolda gülerek yürüdüm bugün ilk kez.Allahım olmak isteyen herkese yardım etsin inş benimde maddi durumum yoktu yıllardır zar zor işyerinden avans çektim bu ameliyatı olabilmek için ve tam bir yıl bu para maaşımdan kesilecek bana kuruş kalmicak ama olsun herşeye değer..ben çok mutluyum.sanki o büyük göğüslerim hiç yokmuş gibi nekadarda çabuk alıştım bu duruma.yarın kontrolüm var durumumu paylaşıcam gelince.
gizmo çok geçmiş olsun nekadar talihsizlik yaşadın böle.inan dua ediyorum hep sana.niye bukadar sorun seni buldu acaba?yapından mı doktordan mı kaynaklı?Allah acil şifalar versin sakın erteleeme ne gerekiosa yap benim başıma gelse doktoru çoktan arayıp talan etmiştim ortalığı sakın sessiz kalma.sonuçlardan haberdar et canım bizi
nldglp merhaba hosbulduk ameliyatimi ozel hastanede olacam haklisin annelerden gizleyince kotu oluyor en iyisi soylemekk cok evham yapiyo ama islhh hakli cikmaz :))
kokumumu aldın kıs:)iyiyim çok iyi sen nasılsın
arkadaşlar yaptırmayı düşünenlere taze biçilmiş biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. umarım herkes istediği gibi sonuçlar elde eder.... sonuçlarından memnun olan arkadaşları görünce ben de çok mutlu oluyorum. birbirimizi en iyi yine biz anlarız... umarım herkes bu sevinci yaşar....
Dun aksam arkadaslarimiza gittik oturmaya (arkadasim bilmiyor ameliyat oldugumu) ordan burdan konusurken konu gogus uzerinden acildi ve arkadasim bana bak seninde benim de goguslerimiz buyuk iste kilolu gorunuyoruz falan dedi ve dusunebiliyormusunuz ben 1hafta once ameliyat oldum okadar hicbirsey degismemiski annem bile soyledi kuculmedigini. 1haftadir uyuyamiyorum uzuntuden tamam diyorum doktoruma guveniyorum diyorum ama bilemiyorum........
Dun aksam arkadaslarimiza gittik oturmaya (arkadasim bilmiyor ameliyat oldugumu) ordan burdan konusurken konu gogus uzerinden acildi ve arkadasim bana bak seninde benim de goguslerimiz buyuk iste kilolu gorunuyoruz falan dedi ve dusunebiliyormusunuz ben 1hafta once ameliyat oldum okadar hicbirsey degismemiski annem bile soyledi kuculmedigini. 1haftadir uyuyamiyorum uzuntuden tamam diyorum doktoruma guveniyorum diyorum ama bilemiyorum........
Batuseb merhaba.Göğüs ölçünüz kaçtı acaba ameliyat öncesi? Acaba hiç küçültmeden dikleştirme falanmı yaptı:44: Ben ameliyattan çıkıp da asansöre sedye ile bindirilirken bile fark muazzamdı.Nasıl böyle sonuçlar olabiliyor anlamıyorumAmeliyat öncesi ne kadar küçüleceğine karar vermemişmiydiniz doktorunuzla? mesela 1 beden ya da 2 beden gibi...ben kesinlikle 3 beden küçülsün demiştim.Gerçekten de tam 3 beden küçük giyiyorum şu an.Sonradan küçülecek diye bir şey yok BAtuseb cim senin içini karartmak istemem ama ne kadar küçüldüyse o kadar yani.Sadece gerginlik vardır şuanda onlar yumuşayacak o kadar.
Kaç gr aldığını söyledimi doktorunuz? Batuseb inanırmısın benim 4 poşetti çıkan yağ ve dokular.Karın ile göğsümden.Toplam 5.5 kilo yani.Hatta poşetin bir tanesi karnımın üstünde geldim odaya.Sanki hediye paketi gibi şok olmuştum.Bunlar benim içimden mi çıktı diye
Merhabalar ben de anlamiyorum bu arada doktoruma guvenmek istiyorum bekliyorum doktorumuz sizinle ayni bu arada
Çok sevindim ama aynı zamanda da üzüldüm şimdi Batuseb cim.Çünkü doktorumuz aynı kişi ise nasıl ilgili ve hastasının arkasında durduğunu görmüşsündür diye düşünüyorum.Ama bununla ilgili gerçekten endişen varsa mutlaka tekrardan konuş ve bir çözüm getirin derim.Eğer bu topiği daha önce takip ettiysen en az 50-60 kişi aynı doktora ameliyatlarımızı olduk.İlk defa senin gibi bir problem çıktı karşıma.Ama senin memnuniyetin her şeyden daha önemli diye düşünüyorum bu konuda.Ne kadar zaman oldu senin ameliyatın olalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?