- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.061
Sag 130 sol 230 gibi birsey hatirliyorum ama asimetrik ve sarkikti ama su anda hala asimetrisi var
Gecen cumartesi oldum.evet ben de sizleri okudum bi cesaret esimle gorusmeye gittim ve hemen ameliyat oldum baska hicbir doktorla gorusmeden cunku o kadar guzel ornekler vardi ki burada.Ancak sonuctan mutsuzum bunu dr.umla da paylastim drenleri cikartmaya gittigimde bana 4ay bekle kuculecek dedi ancak simdi siz eski hastasi olarak boyle birsey yok kuculme falan yok neyse o diyorsaniz ben ne yapacagimi sasirdim
Gecen cumartesi oldum.evet ben de sizleri okudum bi cesaret esimle gorusmeye gittim ve hemen ameliyat oldum baska hicbir doktorla gorusmeden cunku o kadar guzel ornekler vardi ki burada.Ancak sonuctan mutsuzum bunu dr.umla da paylastim drenleri cikartmaya gittigimde bana 4ay bekle kuculecek dedi ancak simdi siz eski hastasi olarak boyle birsey yok kuculme falan yok neyse o diyorsaniz ben ne yapacagimi sasirdim
arkadslar kendımınkıyle karsılastırmak adına resmı olanlar varmı burda
Sizin göğüs ölçünüz zaten çok da büyük değilmiş.C cup tam orta bir bedendir.Çok da büyük durmaz.Bu şekilde arada 100 gr farkla alınan göğüs de artık eşitlenmiştir diye düşünüyorum.Ama son görüntünüzü bilemediğim için bir şey söyleyemiyorum.Hem bu kadar alınıp,hem de hiç küçültmeden de nasıl olur ben de anlamadım bu işi.Doktorun mutlaka bir açıklaması olacaktır Batuseb.
Evet benim neyse o şekilde kaldı.Sadece üst kısımlarımdaki şişlikler ve ödem gidince tam damla modelini aldı.Gene de 1 hafta çok erken sonuç beklemeniz için.Çünkü benim resimlerime bakıp 7 ay sonrası şekil değişikliği apaçık ortada.Gören arkadaşlarda bunu hep dile getirdiler.Ama dediğim gibi değişiklik küçülme olarak değil,sadece şekil olarak tam oturması 7 ay sonrasını buldu.Bu arada ben kendi örneğimi söylüyorum size.Ben ne dersem o olur diye düşünmeyin lütfen.Ben burda doktor falan değilim sadece kendi yaşadığım süreci size paylaşıyorum.Siz bu sorununuzu bence direk doktorumuzla beraber konuşarak halledeceksiniz batuseb ciğim.
bu doktorun güzel örnekler çok doğrusun Batuseb, ama önemli olan senin sonucundan memnun olman bekle bakalım 4.ay geçsin eğer memnun kalmazsan boyuttan doktorun ki aynı doktorumuzher halükarda çözümleyecektir bu yazdığımı bir önceki mesajımda yazmışım aynı doktora ameliyat olduğumuzu bilmeden
Birsey degismezse saniyorum cozum 2.bir ameliyattir ama ben bunu tekrarlayabilirmiyim bilmiyorum neden boyle oldu cok uzgunum.
C cup istemiyorum b cup istiyorum dedigim halde bana sen uzun boylusun cok ta kucuk sana gitmez dedi ama ben sevmedigimi ve b istedigimi israrla soyledim .utopik bir sey soyleyecegim ama,asiri sarkiktilar onlari toparladi ama kucultmeyi mi atladi yani baska birsey dusunemiyorum neden kuculmedi bunlar bilmiyorum tek artisi eski sutyenlerimi askisiz giyebilirim ama bu uzun surmez cunku buyuk oldugundan sanirim sarkar.
Evet zaten dusunmemeye calisiyorum ama inanin sikintidan dunden beri her yerim kasinmaya basladi bakalim haftaya dikisleri aldirmaya gidecegim neler olacak....
akrabama ulaşamıyorum baskada bergamaya götürcek kimse yok bergama cok uzak otobüslede ulaşım zor napıcam bilmiyorum bugun sabah baktım dikiş yerim acılmıs ve delik oluşmuş suan içersi gözüküyor böyle nasıl durabiliyorum bende bilmiyorum sanırım gidiciyim suan öyle pişmanımki bu ameliyatı olduguma keske eski gögüslerimde olsaydıda bunları yasamasaydım o delik nasıl kaynıcak of allahım
Haftaya bende karın germe ameliyatım için görüşmeye gideceğim doktora hangi gün gideceksiniz belki denk getiririzmerak ettim şekillerini
çok erken dediğim gibi daha ilk haftada hiç birşey belli olmaz ben tarihinizi bilmeden yazıyordum 1.hafta en şiş şekillerinin pek bişeye benzemediği dönemdir...
akrabama ulaşamıyorum baskada bergamaya götürcek kimse yok bergama cok uzak otobüslede ulaşım zor napıcam bilmiyorum bugun sabah baktım dikiş yerim acılmıs ve delik oluşmuş suan içersi gözüküyor böyle nasıl durabiliyorum bende bilmiyorum sanırım gidiciyim suan öyle pişmanımki bu ameliyatı olduguma keske eski gögüslerimde olsaydıda bunları yasamasaydım o delik nasıl kaynıcak of allahım
Cumartesi ama saatini bilmiyorum hafta ici bildireceklerdi.insallah denk geliriz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?