- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.081
zaten gazlı bez koydum doktoru bugun aramadım yarın bergamaya gidemezsem bile en azından burda hastahaneye göstericem ama burda plastik cerrahi bölümü yok yani bu yara nasıl kapanır kocaman delik
zaten gazlı bez koydum doktoru bugun aramadım yarın bergamaya gidemezsem bile en azından burda hastahaneye göstericem ama burda plastik cerrahi bölümü yok yani bu yara nasıl kapanır kocaman delik
Yazarsan saati günü ayarlarız nlglpd arkadaşa da gideceğim bu hafta denk getiririz :) haber verdiklerinde sende bize haber ver sevgiler
Yazarsan saati günü ayarlarız nlglpd arkadaşa da gideceğim bu hafta denk getiririz :) haber verdiklerinde sende bize haber ver sevgiler
canım bende doktoru aramak isterim ama ai,lem ameliyat oldugumu bilmiyor arayamıyorum onların yanında
canım bende doktoru aramak isterim ama ai,lem ameliyat oldugumu bilmiyor arayamıyorum onların yanında
hangi bransa gideceğim burda plastik yok
zaten jeselec kapmış kapcagı mikrobu ikiside yesil yesil ya suan cok pişmanım izmirde ameliyat olmadıgıma akrabamda yarı yolda bıraktı bergamaya nasıl giderim of allahım bu yara nasıl kapanır yarın arıcam doktoru ama uzaktan ne kdr yardım edecekki
zaten jeselec kapmış kapcagı mikrobu ikiside yesil yesil ya suan cok pişmanım izmirde ameliyat olmadıgıma akrabamda yarı yolda bıraktı bergamaya nasıl giderim of allahım bu yara nasıl kapanır yarın arıcam doktoru ama uzaktan ne kdr yardım edecekki
hangi bransa gideceğim burda plastik yok
Dun aksam arkadaslarimiza gittik oturmaya (arkadasim bilmiyor ameliyat oldugumu) ordan burdan konusurken konu gogus uzerinden acildi ve arkadasim bana bak seninde benim de goguslerimiz buyuk iste kilolu gorunuyoruz falan dedi ve dusunebiliyormusunuz ben 1hafta once ameliyat oldum okadar hicbirsey degismemiski annem bile soyledi kuculmedigini. 1haftadir uyuyamiyorum uzuntuden tamam diyorum doktoruma guveniyorum diyorum ama bilemiyorum........
Batuseb, biliyorum seni ben pek rahatlatamıyorum ama 1 beden gibi bir küçülmeyi bu kadar çabuk farketmen imkansız. Zaten çok dikler, o kadar dik olunca daha çok bile dikkat çekiyor. Arkadaşın o nedenle takılmıştır. Onu da geçtim senin sıradan bir arkadaşın 1 beden bir küçülmeyi nasıl fark etsin? Onu ancak sen fark edebilirsin, kıyafet seçme özgürlüğün artar, aynada çıplak görüntün değişir. Beni mazur gör ama birşey daha diyeceğim, sırt ölçünden anladığım çok ince bir hanım değilsin, bu da memeyi olduğundan büyük gösteren birşey. O da etrafta öyle bir izlenim bırakıyordur.
Ayrıca diğer yandan şöyle de birşey var: her bünye aynı değil, senin yağ dokun belki de çok azdı, doktorun nasıl alsın senin meme dokunu toptan.. Herşeyden önce etik değil fonksiyonelliği bozacağını bile bile bunu yapmak. O nedenle belki sağlayamadı senin istediğin ölçüyü. Ama bunu söylemek için çok erken ve bu çok kötü bir senaryo. Ben kesinlikle küçüldüğünü düşünüyorum, senin evham yaptığın fikri daha ağır basıyor bende.. İçini biraz ferah tut.
Icleri cok bostu cok sarkikti ve toparlayabilmek icin kas alti 100 cc silikon koymam lazim dedi ust tarafa tamamen kendisine biraktim ama bana soyledigi b cup olacak ameliyat sonrasi c cup kendi sutyenim birebir olunca nasil yani dedim.evham demissiniz ama butun gomlekleri usenmedim denedim butun sutyenleri taktim gogus olcumu bile mezuroyla olctum arada 1 cm.bile fark yok.benim zaten kiyafetle aynadaki goruntum buydu hicbirsey degismedi peki neden ilk muayenede olmax demedi doktor ben neden ameliyat oldum
Ha ayrıca bana da doktorum santim hesabı bakarak (kaldırılan her bir santime 100 gr sayarak) birinden 600lerde birinden 400lerde alacağım gibi gözüküyor demişti. Açtığında yağ dokumun çok az olduğunu görmüş. Adama ne diyeyim şimdi niye benim süt bezlerimi de almadın diyemem ki. Belki bi tık küçük olurdu 50 gr kadar, onu da o kadr hassas yapamıyorlar el yordamıyla ne yazık ki.
Yani muayenede herşey o kadar da net olmuyor, açmadan hiçbir şeyin garantisi yok yani. Denemeden bilemezdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?