Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar aranızda malatya da operasyon yaptırmış olanınız varmı? yada mersin de?

gizmocuğum,
okudum ve çok üzüldüm açılma olmasına. Bu yazacaklarımı gözünü korkutmak için değil, durumunun önemini anlaman için yazıyorum. Zamanında böyle açılmalar yaşayan bir arkadaşımızın durumu meme başını kaybetmeye kadar gitmişti. Hem kendisi hem de bizler çok üzülmüştük. Bergama uzak olabilir ancak, İzmir sana yakınsa İzmir'de bir plastik cerrahı görsen, doktorunla telefonla görüştürsen ? Hadi diyelim maddi olarak plastik cerrahın muayene ücretini karşılayamıyorsun, ozaman bir cilt hekimine göster. Lütfen rahat davranma, ve en azından annene ameliyat olduğundan bahset. Ev içinde ameliyat olmamış gibi davranmaya çalışmak; hareketlerini kısıtlamamak demek. Belki de dikişlerini zorluyorsun ve açılmalarına sebep oluyorsun. Lütfen SAKİN ol, ve mutlaka bir hekim gör. Gelişmelerden bizi haberdar et olur mu..

Batuseb merhaba,
öncelikle geçmiş olsun. Kolay bir iyileşme süreci dilerim.

Silikon konulduğunu okuyunca ben de cevap yazmak istedim. Çünkü benimde küçültme sırasında, kas altına 125cc lik implantlar konuldu. İmplantlar memeyi daha yuvarlak gösterdiği için, daha dolu bir görüntü de oluşturuyor ve bu da olduğundan daha dolu görünmesine sebep oluyor. 3-4 ay içinde şişlik ve ödem bir miktar iniyor ama majör bir küçülme bende olmadı. Ben ameliyattan 4 ay sonra 6kg verdim. Ve kilomu koruyorum. Şimdi ameliyat sütyenimi giydiğimde bariz büyük geliyor. Ama ben bu küçülmeyi verdiğim kiloya bağlıyorum. Ödeme değil. Doktorun (aynı zamanda benim de doktorum) küçülecek diyorsa, bekle bakalım. Belki de senin durumunla ilgili bizim bilmediğimiz bir şey biliyordur. 4. ay sonunda yine büyük olduğunu düşünürsen, belki lipo ile bir miktar daha küçültme yapabilir.

Bu arada doktorun giydirdiği ameliyat sütyeni bedenin kaç?

Merhaba tesekkur ederim.bana saniyorum 100 cc.lik silikonlardan koydu zaten ceviz buyuklugunde birseydi dediginiz gibi ustu dolu tutsun diye.giydirdigi sutyenin be

Sevgili Batuseb,

38B beden sütyen giydirdi ise; ödemler de gidince tam B beden olacaksın demektir. Yani istediğin gibi

Insallah dilerim oyle olur dr.umuz diyeyim oyle soyluyor ama ben olmaz gibime geliyordu sabirla bekleyecegim.su anda bir bomba gibiyim boyumda uzun bildigin samanta fox.

Bende kilo vermek istiyordum 3aya kadar 6-7 kilo verebilirsem sislikte inerse tek istedigim ogullarimin sunnetinde sik bir elbise giyebilmek.ameliyatin tarihini falan hep buna gore ayarlamistim bakalim zaman ne gosterecek

Insallah dilerim oyle olur dr.umuz diyeyim oyle soyluyor ama ben olmaz gibime geliyordu sabirla bekleyecegim.su anda bir bomba gibiyim boyumda uzun bildigin samanta fox.

Batuseb,

Şuan full B cup sütyen giyiyorsan, ki giydiğin muhtemelen materna'nın sütyenidir ve ölçü olarak çok standart bir ölçüsü olan medikal bir sütyendir. Muhtemelen 4. ay civarı B cup sütyen giyeceksindir. Ve ölçü olarak sana büyük gelse bile sonuçta istediğin ölçü olmuş gibi görünüyor. Aslında burada bir çok bayan C cup giyiyor. (ben de bazen B, bazen C cup giyiyorum. Markadan markaya ve modelden modele değişiklik gösteriyor çünkü ) Samantha fox demek onlara da haksızlık etmek olur diye düşünüyorum. Büyüklük kavramı çok göreceli. İnsanın bedeni, boyu, aynı boyuttaki bi memenin daha farklı görünmesine sebep olabiliyor. Bu vesile ile tekrar geçmiş olsun. Sıkıntısız bir iyileşme süreci dilerim.

Sevgilerimle...

Bende kilo vermek istiyordum 3aya kadar 6-7 kilo verebilirsem sislikte inerse tek istedigim ogullarimin sunnetinde sik bir elbise giyebilmek.ameliyatin tarihini falan hep buna gore ayarlamistim bakalim zaman ne gosterecek

Umarım hayal ettiğin gibi bir sünnet annesi olursun. Keyfini çıkart, ben her şeyin senin istediğin gibi olacağını düşünüyorum.

Sevgiler...

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim samanta fox espirisine gelince yapmayin lutfen biz buyuk gogusluler boyle sakalasmazmiydik kime haksizlik oluyor ki
Ayrica sunnet temenniniz ici de tesekkur ederim sevgiler.......

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim samanta fox espirisine gelince yapmayin lutfen biz buyuk gogusluler boyle sakalasmazmiydik kime haksizlik oluyor ki
Ayrica sunnet temenniniz ici de tesekkur ederim sevgiler.......

Batuseb,

Kime mi?

Meme küçültme ameliyatı olup C cup sütyen giyenlere ayıp oluyor bence bu benzetmeniz. Zira siz full B cup için bile bu benzetmeyi yapıyor ve son bir kaç sayfadır da "çok büyükler, kocamanlar" diye meme boyutunuzdan dert yanıyorsunuz C cup olanlar sizin nezdinizde nedir diye geçiyor aklımdan. Kendimizi teskin edelim derken, ezdiklerimize dikkat etmekte fayda olduğunu düşündüğüm için belirtmiştim. Düşünmeden, ameliyat sonrası heyecanla yazılan bir cümle olduğunu farz ederek. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Sevgiler.

haklısın nldglp anneme söylemek rahattlattı beni ameliyat gününü bekliyorum heyecanla umarım tereyağından kıl çeker gibi olup biter herşey :))

Ezmek mi? Sizi anlayamiyorum c cup tabii ki ben de buyuk benim boyum 177 su anki gogus olcum 105 boyle bir c cup giyiyorum ben ve kucultme ameliyatim sonnucunda 105 cm. Olcum devam ediyor ben kendi olculerime gore konusuyorum ve ameliyat sonrasi yasadiklarimi anlatiyorum herkesin burda anlattigi gibi ayrica ben asla dusuncesizce konusmam .goguslerim bile su anda asimetrik herseyi gectim bu bile baslibasina bir sorun olmasina ragmen yine de olur duzelir doktorum soyledi bekleyecegim diye burada paylasiyorum ve nasil oluyor diye sizlerden ogrenmeye calisiyorum.siz asil biraz dusunup konusun lutfen .....

Batuseb,

benim yazdıklarım ile sizin yazdıklarınız paralel değil. Benim demek istediğimi ne yazık ki anlamamışsınız. ben size son mesajımı yine de iyi niyetimle yazmak isterim.

1) Boyutundan şikayetçiydiniz. Ama görüyoruz ki doktorunuz B cup sütyen giydirmiş. Yani istediğiniz boyut. Sorun ortadan kalkmış oluyor.
2) Asimetrik bi sorun var ise, buna ancak doktorunuz cevap verebilir. Burdaki hiç bir üye gözüyle görmeden size asimetri hakkında yorum yapamaz.
3) Siz 177 boyla C cup'a samantha fox yorumu yaparken, bu benim için ideal boyut olabilir. Bu göreceli bir kavramdır. Bakın kayra ameliyatının üzerinden çok uzun zaman geçmesine rağmen hala büyük mü değil mi diye bizlerden iki olumlu cümle duymak istiyor. Kimsenin boyut ile ilgili olarak kendi fikri "en güzeliymiş" gibi davranma lüksü yok, ben sadece bunu anlatmak istiyorum.

selametle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…