- 18 Nisan 2008
- 1.228
- 2
- 116
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.101
arkadaşlar aranızda malatya da operasyon yaptırmış olanınız varmı? yada mersin de?
hangi bransa gideceğim burda plastik yok
evet ailemde kimsenin haberi yok cünkü estetiğe son derece karsılar yarın artık acile gideceğim baska carem yok cünkü acılma var baya yesil etrafı digeride acılmaya baslamıs zaten sıvıda tam olarak akmış değil sıvıda duruyor yarın sabah acile gidip baktırayım cünkü doktora gitme imkanım tek yokkkkkkkkk of allahım ya sanki hiç kapanmıcak gibi
Icleri cok bostu cok sarkikti ve toparlayabilmek icin kas alti 100 cc silikon koymam lazim dedi ust tarafa tamamen kendisine biraktim ama bana soyledigi b cup olacak ameliyat sonrasi c cup kendi sutyenim birebir olunca nasil yani dedim.evham demissiniz ama butun gomlekleri usenmedim denedim butun sutyenleri taktim gogus olcumu bile mezuroyla olctum arada 1 cm.bile fark yok.benim zaten kiyafetle aynadaki goruntum buydu hicbirsey degismedi peki neden ilk muayenede olmax demedi doktor ben neden ameliyat oldum
Batuseb merhaba,
öncelikle geçmiş olsun. Kolay bir iyileşme süreci dilerim.
Silikon konulduğunu okuyunca ben de cevap yazmak istedim. Çünkü benimde küçültme sırasında, kas altına 125cc lik implantlar konuldu. İmplantlar memeyi daha yuvarlak gösterdiği için, daha dolu bir görüntü de oluşturuyor ve bu da olduğundan daha dolu görünmesine sebep oluyor. 3-4 ay içinde şişlik ve ödem bir miktar iniyor ama majör bir küçülme bende olmadı. Ben ameliyattan 4 ay sonra 6kg verdim. Ve kilomu koruyorum. Şimdi ameliyat sütyenimi giydiğimde bariz büyük geliyor. Ama ben bu küçülmeyi verdiğim kiloya bağlıyorum. Ödeme değil. Doktorun (aynı zamanda benim de doktorum) küçülecek diyorsa, bekle bakalım. Belki de senin durumunla ilgili bizim bilmediğimiz bir şey biliyordur. 4. ay sonunda yine büyük olduğunu düşünürsen, belki lipo ile bir miktar daha küçültme yapabilir.
Bu arada doktorun giydirdiği ameliyat sütyeni bedenin kaç?
Giydirdigi sutyenin bedeni yanlardan tasan dolu dolu 38 b ama benim kendi sutyenimi giydigimde tam oldu 90 c yine dolu dolu
Sevgili Batuseb,
38B beden sütyen giydirdi ise; ödemler de gidince tam B beden olacaksın demektir. Yani istediğin gibi
Postit;
Canım sen İstanbul dışında olmuştun değil mi ameliyatını :44:karıştırıyorum kim nerede kime oldu ameliyatını yaşlılık işte
Insallah dilerim oyle olur dr.umuz diyeyim oyle soyluyor ama ben olmaz gibime geliyordu sabirla bekleyecegim.su anda bir bomba gibiyim boyumda uzun bildigin samanta fox.
Bende kilo vermek istiyordum 3aya kadar 6-7 kilo verebilirsem sislikte inerse tek istedigim ogullarimin sunnetinde sik bir elbise giyebilmek.ameliyatin tarihini falan hep buna gore ayarlamistim bakalim zaman ne gosterecek
Batuseb,
Şuan full B cup sütyen giyiyorsan, ki giydiğin muhtemelen materna'nın sütyenidir ve ölçü olarak çok standart bir ölçüsü olan medikal bir sütyendir. Muhtemelen 4. ay civarı B cup sütyen giyeceksindir. Ve ölçü olarak sana büyük gelse bile sonuçta istediğin ölçü olmuş gibi görünüyor. Aslında burada bir çok bayan C cup giyiyor. (ben de bazen B, bazen C cup giyiyorum. Markadan markaya ve modelden modele değişiklik gösteriyor çünkü ) Samantha fox demek onlara da haksızlık etmek olur diye düşünüyorum. Büyüklük kavramı çok göreceli. İnsanın bedeni, boyu, aynı boyuttaki bi memenin daha farklı görünmesine sebep olabiliyor. Bu vesile ile tekrar geçmiş olsun. Sıkıntısız bir iyileşme süreci dilerim.
Sevgilerimle...
az önce ölçtüö göğüs altı 77 göğüs üstü 88 sizce normalmı sizinkiler kac arkadaslar
Insallah dilerim oyle olur dr.umuz diyeyim oyle soyluyor ama ben olmaz gibime geliyordu sabirla bekleyecegim.su anda bir bomba gibiyim boyumda uzun bildigin samanta fox.
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim samanta fox espirisine gelince yapmayin lutfen biz buyuk gogusluler boyle sakalasmazmiydik kime haksizlik oluyor ki
Ayrica sunnet temenniniz ici de tesekkur ederim sevgiler.......
Amida cım bazı kriterler var saklamak için.Mesela beni örnek alırsak:Ben 44 yaşındayım evliyim ve 23 yaşını bitirecek olan bir oğlum var.Annem ise 70 yaşında şeker ve tansiyon hastası.Şimdi bu durumda anneye söylemek ne derece doğru olur? Artık anneme bağımlı yaşamıyorum.YAni evliyim ve eşimle beraber her kararı kendi kendimize alabilecek yaşlardayız.Sanırım sizin yaşınız genç ve ailenizle beraber oturuyorsunuz.Böyle olunca da annenin haberinin olması çok doğal.İyi yapmışsın.Allah korusun bir şey olacağından değil ama bir aksilik yaşansa ne bileyim ters bir durum olsa aileden birinin sizinle olması her zaman için en doğrusu olacaktır.Bakın bu arada türlü türlü problermleri okuyorsunuz.Göğüs boyutu,asimetrisi vs... lütfen bu konuda siz ve sizden sonra ameliyat olacaklar daha hassas ve tedbirli davransın diyerek çok güzel sonuçlarla aramıza katılmanızı diliyorum.Sevgiler.
Batuseb,
Kime mi?
Meme küçültme ameliyatı olup C cup sütyen giyenlere ayıp oluyor bence bu benzetmeniz. Zira siz full B cup için bile bu benzetmeyi yapıyor ve son bir kaç sayfadır da "çok büyükler, kocamanlar" diye meme boyutunuzdan dert yanıyorsunuzC cup olanlar sizin nezdinizde nedir diye geçiyor aklımdan. Kendimizi teskin edelim derken, ezdiklerimize dikkat etmekte fayda olduğunu düşündüğüm için belirtmiştim. Düşünmeden, ameliyat sonrası heyecanla yazılan bir cümle olduğunu farz ederek. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Sevgiler.
Ezmek mi? Sizi anlayamiyorum c cup tabii ki ben de buyuk benim boyum 177 su anki gogus olcum 105 boyle bir c cup giyiyorum ben ve kucultme ameliyatim sonnucunda 105 cm. Olcum devam ediyor ben kendi olculerime gore konusuyorum ve ameliyat sonrasi yasadiklarimi anlatiyorum herkesin burda anlattigi gibi ayrica ben asla dusuncesizce konusmam .goguslerim bile su anda asimetrik herseyi gectim bu bile baslibasina bir sorun olmasina ragmen yine de olur duzelir doktorum soyledi bekleyecegim diye burada paylasiyorum ve nasil oluyor diye sizlerden ogrenmeye calisiyorum.siz asil biraz dusunup konusun lutfen .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?