- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.121
Ezmek mi? Sizi anlayamiyorum c cup tabii ki ben de buyuk benim boyum 177 su anki gogus olcum 105 boyle bir c cup giyiyorum ben ve kucultme ameliyatim sonnucunda 105 cm. Olcum devam ediyor ben kendi olculerime gore konusuyorum ve ameliyat sonrasi yasadiklarimi anlatiyorum herkesin burda anlattigi gibi ayrica ben asla dusuncesizce konusmam .goguslerim bile su anda asimetrik herseyi gectim bu bile baslibasina bir sorun olmasina ragmen yine de olur duzelir doktorum soyledi bekleyecegim diye burada paylasiyorum ve nasil oluyor diye sizlerden ogrenmeye calisiyorum.siz asil biraz dusunup konusun lutfen .....
haklısın nldglp anneme söylemek rahattlattı beni ameliyat gününü bekliyorum heyecanla umarım tereyağından kıl çeker gibi olup biter herşey :))
Ogltkn,
Kendimle ilgili yaptigim bir espriyi nerelere getirdin hic aklimdan gecmeyecek seyleri yazmissin.boyutuyla ilgili olarak ta daha once yazdim ama saniyorum anlamamissin ben yazmaktan yoruldum o nedenle tekrar yazip kimseyi sikmayacagim burada herkes vok guzel oldu ,yok hersey muhtesem diye keske yazabilse ama mutsuzluklar ve ya uzuntuler de var.bir arkadas yeni yazmisti dikislerimden iltahap akiyor diye uzulduk ,yol gostermeye calistik .bende de boyle bir durum yasaniyor fikriniz ne olabilir diye ogrenmeye calisirken ,siz kalkip yok olcun boyle olmus daha ne istiyordun ,yok boyutuyla ilgili esprin bizlere dokunuyor diye olay haline getirdiniz.ne diyeyim buyrun mutlu mesut paylasimlariniza devam edin.....
Dun aksam arkadaslarimiza gittik oturmaya (arkadasim bilmiyor ameliyat oldugumu) ordan burdan konusurken konu gogus uzerinden acildi ve arkadasim bana bak seninde benim de goguslerimiz buyuk iste kilolu gorunuyoruz falan dedi ve dusunebiliyormusunuz ben 1hafta once ameliyat oldum okadar hicbirsey degismemiski annem bile soyledi kuculmedigini. 1haftadir uyuyamiyorum uzuntuden tamam diyorum doktoruma guveniyorum diyorum ama bilemiyorum........
Sevgili Batuseb arkadaşım,canını sakın sıkma.....
Sevgili Batuseb arkadaşım,canını sakın sıkma.....
Size cok cok tesekkur ederim
Bende size çok teşekkür ediyorum değerli hanımefendi,tez zamanda arzu ettiğiniz ölçülere sahip olursunuz inşallah.....
Herkese mutlu akşamlar ameliyatima 1 hafta kala korku heyecan endişe merak hepsinden biraz var :) yani karmakarişigim en çokta merak var
Burdaki herkesin umdugunu bulmasi dileğiylee......
Bende size çok teşekkür ediyorum değerli hanımefendi,tez zamanda arzu ettiğiniz ölçülere sahip olursunuz inşallah.....
Ortaya karışık duygular deseneçok normal böyle olman bende yakında karın germe ameliyatı olacağım bende heyecanlıyım çok mutlu olacağımız sonuçları alırız inşallah ..
Ortaya karışık duygular deseneçok normal böyle olman bende yakında karın germe ameliyatı olacağım bende heyecanlıyım çok mutlu olacağımız sonuçları alırız inşallah ..
buarada ameliyat olan arkadaslardan göğüs ölçüsünü merak edıorum yazabılırler mı
MErhaba arkadaşlar uzun bir süredir topiğe girememiştim.Ameliyat öncesi taşınma telaşımı bitireyim dedim.Sizlere daha önce de yazmıştım doktorlarla görüşeceğimi.İlk olarak Hasan Fındık bey den randevu aldım.Kendisi çok ilgili nazik bir hekim.Sonraki hafta TAyfun Aköz den randevu aldım.İkisi de Bağdat caddesinde olduklarından ulaşımım kolay oldu.Daha sonra Burçak hanım var Akmerkez karşısında ona gittim fakat malesef hiç elektrik alamadım kendisinden.Daha doğrusu detaylı bir konuşma yapmadı benle.Son olarak Ercan Karacaoğlu na gittim.Hasan bey ve TAyfun bey ters T yöntemini önerdi.Burçak hanım J yöntemini önerdi.Fakat Ercan bey lolipop yöntemi denilen sadece dikey inen bir kesi ile küçültme işlemini yapacağını anlattı.Meme altı kesisi yapmayacağını duyunca inanın çok sevindim.Burada da okumuştum bu yöntemle operasyon olup memnun kalan üyeleri.Kendisiyle anlaşıp ameliyat günümü de aldım çok mutluyum.Kısmetse 5 Nisan ameliyatımı oluyorum.Hepinize çok teşekkürler.
Lebensfreude nasilsinn ablacimm ?
bayusebcığım bak cok kafana takma benım doktorum istediğin kadaR KÜÇÜLT yada büyült memnun olunmuo dedi.seni çok ii anlıorum.moralını bozma genelde zamanla ödem inio amacok bi küçülme omuo kılo verirsen belkı bak kafana takma olmadı ıkıcıye olursun pınar altuğ3 kere olmuş moralını bozma asımetriklik bendede var normal kul yağısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?