Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Batuseb merhaba sanırım ameliyat sonrası umduğunuzu ya da kafanızda canlandırdığınız ölçüyü görememek sizin sinirlerinizi biraz bozmuş.İnanın 1.5 yıl geçmesine rağmen merak ettim sizin boyut ile ilgili yazılarınızı okuduktan sonra. Doktorun giydirdiği sütyen kaç beden diye bakayım dedim ve baktım ki 40C olduğunu gördüm.40C=90C Şuanda ise 38B=85B cup giyiyorum.36-38-40..Amerikan bedeni ,80-85-90...Uluslararası beden. Ben 40C iken 38B olduğuma göre demekki hem sırttan hem de cup ölçüsünden küçülmüşüm.Demek ki panik olmanızı gerektirecek bir durum yok.Hatta giydiğimde de biraz bol geldiğini gördüm.

Bence bu kadar sıkmayın canınızı.Bana olduğu gibi, burda ameliyat olan herkese bütün doktorların söylediği 6-7 ayın beklenilmesidir.Önümüzdeki hafta dikişlerinizin alınacağını yazmıştınız.Ben eminimki doktorumuz sizin içinizi rahatlatacaktır fazlasıyla.Çünkü gerçekten kendini bu konuda gerektiği kadar kanıtlamış bir hekimdir kendisi.

Ogltkn,
Kendimle ilgili yaptigim bir espriyi nerelere getirdin hic aklimdan gecmeyecek seyleri yazmissin.boyutuyla ilgili olarak ta daha once yazdim ama saniyorum anlamamissin ben yazmaktan yoruldum o nedenle tekrar yazip kimseyi sikmayacagim burada herkes vok guzel oldu ,yok hersey muhtesem diye keske yazabilse ama mutsuzluklar ve ya uzuntuler de var.bir arkadas yeni yazmisti dikislerimden iltahap akiyor diye uzulduk ,yol gostermeye calistik .bende de boyle bir durum yasaniyor fikriniz ne olabilir diye ogrenmeye calisirken ,siz kalkip yok olcun boyle olmus daha ne istiyordun ,yok boyutuyla ilgili esprin bizlere dokunuyor diye olay haline getirdiniz.ne diyeyim buyrun mutlu mesut paylasimlariniza devam edin.....

Sevgili Batuseb arkadaşım,canını sakın sıkma.....

Hangi doktora ameliyat oldun

Herkese mutlu akşamlar ameliyatima 1 hafta kala korku heyecan endişe merak hepsinden biraz var :) yani karmakarişigim en çokta merak var
Burdaki herkesin umdugunu bulmasi dileğiylee......

Herkese mutlu akşamlar ameliyatima 1 hafta kala korku heyecan endişe merak hepsinden biraz var :) yani karmakarişigim en çokta merak var
Burdaki herkesin umdugunu bulmasi dileğiylee......

Ortaya karışık duygular desene çok normal böyle olman bende yakında karın germe ameliyatı olacağım bende heyecanlıyım çok mutlu olacağımız sonuçları alırız inşallah ..

Bende size çok teşekkür ediyorum değerli hanımefendi,tez zamanda arzu ettiğiniz ölçülere sahip olursunuz inşallah.....

Ortaya karışık duygular desene çok normal böyle olman bende yakında karın germe ameliyatı olacağım bende heyecanlıyım çok mutlu olacağımız sonuçları alırız inşallah ..

Jelesec çok karişik hemde inşlh ikimizn ve olacak herkesin ameliyati sorunsuz gecerde burda guzel gelismeleri paylaşiriz hepimiz hayal ettigimiz goruntuye kavuşuruz umarim :))

bayusebcığım bak cok kafana takma benım doktorum istediğin kadaR KÜÇÜLT yada büyült memnun olunmuo dedi.seni çok ii anlıorum.moralını bozma genelde zamanla ödem inio amacok bi küçülme omuo kılo verirsen belkı bak kafana takma olmadı ıkıcıye olursun pınar altuğ3 kere olmuş moralını bozma asımetriklik bendede var normal kul yağısı

Bende size çok teşekkür ediyorum değerli hanımefendi,tez zamanda arzu ettiğiniz ölçülere sahip olursunuz inşallah.....

buarada ameliyat olan arkadaslardan göğüs ölçüsünü merak edıorum yazabılırler mı

Kayra merhaba sanirim ameliyat olmuşsun çok gecmiş olsun ameliyat oncesi ve sonrasi olçulerin nelerdir bende haftaya olacam merak ettim ve nezaman oldun şuanki durumun nasil memnunmusun ?

MErhaba arkadaşlar uzun bir süredir topiğe girememiştim.Ameliyat öncesi taşınma telaşımı bitireyim dedim.Sizlere daha önce de yazmıştım doktorlarla görüşeceğimi.İlk olarak Hasan Fındık bey den randevu aldım.Kendisi çok ilgili nazik bir hekim.Sonraki hafta TAyfun Aköz den randevu aldım.İkisi de Bağdat caddesinde olduklarından ulaşımım kolay oldu.Daha sonra Burçak hanım var Akmerkez karşısında ona gittim fakat malesef hiç elektrik alamadım kendisinden.Daha doğrusu detaylı bir konuşma yapmadı benle.Son olarak Ercan Karacaoğlu na gittim.Hasan bey ve TAyfun bey ters T yöntemini önerdi.Burçak hanım J yöntemini önerdi.Fakat Ercan bey lolipop yöntemi denilen sadece dikey inen bir kesi ile küçültme işlemini yapacağını anlattı.Meme altı kesisi yapmayacağını duyunca inanın çok sevindim.Burada da okumuştum bu yöntemle operasyon olup memnun kalan üyeleri.Kendisiyle anlaşıp ameliyat günümü de aldım çok mutluyum.Kısmetse 5 Nisan ameliyatımı oluyorum.Hepinize çok teşekkürler.

Hayırlı uğurlu olsun kararınız bizler gibi memnun olup dönersiniz umarım aramıza ...şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...

be o kadar çok doktorla görüştüm Burçak hanımı atlamışım :) ilgili olması çok önemli doktorun doğru karar vermişsin ameliyat öncesi ilgili değilse sonrası ne olur düşünemiyorum :)

Son düzenleme:
Lebensfreude nasilsinn ablacimm ?

İnce düşünceli kardeşim Allah herşeyin en güzelini ve en hayırlısını sana nasip etsin.Haftaya hiç bu gerginliği yaşamamış gibi olacaksın.Dualarım seninle öptüm ablasının güzeli ve tatlı dillisi,Allah bana senin gibi gelinler nasip eder inşallah.....

Kayraa sen bunu yazınca direk beynimde sorular belirdi, acaba ne kesiyle olmuş kaç gram çıkmış doktoru kimmiş üye olsa da öğrensek valla, her yaz bit kadar bikini gyiyor bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…