- 20 Ekim 2011
- 163
- 35
- 98
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.141
İnşallah her şey gönlünce olurMErhaba arkadaşlar uzun bir süredir topiğe girememiştim.Ameliyat öncesi taşınma telaşımı bitireyim dedim.Sizlere daha önce de yazmıştım doktorlarla görüşeceğimi.İlk olarak Hasan Fındık bey den randevu aldım.Kendisi çok ilgili nazik bir hekim.Sonraki hafta TAyfun Aköz den randevu aldım.İkisi de Bağdat caddesinde olduklarından ulaşımım kolay oldu.Daha sonra Burçak hanım var Akmerkez karşısında ona gittim fakat malesef hiç elektrik alamadım kendisinden.Daha doğrusu detaylı bir konuşma yapmadı benle.Son olarak Ercan Karacaoğlu na gittim.Hasan bey ve TAyfun bey ters T yöntemini önerdi.Burçak hanım J yöntemini önerdi.Fakat Ercan bey lolipop yöntemi denilen sadece dikey inen bir kesi ile küçültme işlemini yapacağını anlattı.Meme altı kesisi yapmayacağını duyunca inanın çok sevindim.Burada da okumuştum bu yöntemle operasyon olup memnun kalan üyeleri.Kendisiyle anlaşıp ameliyat günümü de aldım çok mutluyum.Kısmetse 5 Nisan ameliyatımı oluyorum.Hepinize çok teşekkürler.
Hayırlı uğurlu olsun kararınızbizler gibi memnun olup dönersiniz umarım aramıza ...şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
be o kadar çok doktorla görüştüm Burçak hanımı atlamışım :) ilgili olması çok önemli doktorun doğru karar vermişsin ameliyat öncesi ilgili değilse sonrası ne olur düşünemiyorum :)
cok tsk ederım jelesec.Burcak hanıma bır tanıdık vasıtasıyla gıttım ama hıc frekansımız tutmadı. Görüştüğüm doktorlar arasında benı en cok amelıyata tesvık eden ve yöntem olarak bana uygun gelen doktorumu yanı Ercan beyı tercıh ettım. Bu yuzden ıcımde cok rahat ve kendısıne sonsuz guvenıyorum...Sızlerden dualarınızı beklıyorum hepinize cok tesekkur ederım.
arkadaslar 1 buçuk yıl olduameliyat öncesini ölçmedim ama tahmınen 100den yukarıdır.şöle sölim içi boş süngerli sütyenler vardır ya mark and spencerda en buyugu olmamıştı dd idi
şuanda 75 c bazende 75 b olu.ama mınyonum.oyuzden forumdakı arkadaslara göğüs ölçüsünü soruyom cm olarak kendımınkıyle kıyaslama için
Kayra ben yazdım ama gene yazayım, ameliyat öncesi 70 E kullanıyordum, şimdi 70C bazen 75C kullanıyorum, ölçü olarak da sırtım 70, göğüs ölçüm 85. Bence senin ölçün çok ideal ben de öyle istiyordum. Sırt kısmın sanki 75 değil de 80 olmalı, onun için C de rahat ediyorsun bence. 80B sin yani. 11 cm den küçüğü de çok yassı olurdu şahsi fikrim:)
Ben de yazayım bari.Ameliyat öncesi 85 DD bazen de E cup giyiyordum.Ameliyat sonrası aynı firmaların aldığım sütyenleri şu an 85 B 3 beden küçüldü diyebiliriz yani
Postit vallahi çok şaşırdım şimdi 70 sırta E cupdehşet bi şeymiş
Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor şarkısını yolluyorum sana burdan nldgkpsamanta fox asıl beni görse kardeşim der sarılırdı
Benim de boyum 163 kilom 55 kom da 80 c ya da 75d sizce büyük mü çok sarkık olduğu için bazen ameliyat düşünüyorum ama çok da korkuyorum bazen de abartıyor muyum diye çok düşünüyorum
Gizmo ne yaptı acaba:44: gerçekten heyecan yaptım.Mutlaka girerdi topiğe
Merhaba biri beni mi çağırdı:)
İki kere forma girip okuduktan sonra şubat sonu dr'a gidip 1 martta 85 dd ye sığamayan sarkık göğüslerimi 85b yaptırdım, mutluyum:)
İyi ki yapmışım diyorum, ameliyat olup bu forma bilgilerini paylaşarak beni cesaretlendiren arkadaşlara teşekkür ediorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?