Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

beni düşündüğünüz için hepinize tessekkürederim bu sabah doktorumu aradım doktora görünmene gerek yok dedi kırmızı ampullerden sürüp günde bir saat acık yat ki önce kurusun iltihap öyle gel dedi ama aksam ampulü sürerken birde baktım sol gögüsümün altı tamamen acılmıs boydan boya iltihapta akıyor bu antibiyotiksiz bence kurumaz yani nasıl kaynıcak onada aklım almıyor ya ve agrımaya basladı oralar tabiki iltihaptan dolayı akrabama ulaştım inş yarın sabah bergamaya gitcem bakalım görünce ne dicek internette okudum iltihaptan ölen bile varmıs korkuyorum gögüsümde eşit değil zaten yani berbat bişey suan yasadıgım keske ilk görüştüğüm doktorda olsaydım ama bilemezdimki nasip diye düşünüyorum inş biran önce atlatıp hayatıma dönerim siz siz olun muhakkak dren taktırın ısrar edin doktor takmasa bile belki dren takılsaydı bunlar olmucaktı

otglk ben rahat davranmıyorum ama malesef doktorum cok rahat davranıyor sanki sıradan bişeymiş gibi ya simdi cok pişmanım cenk tokata ameliyat olmadıgıma ama cenk tokatta aramadı ameliyat günü vede oda ters t yapcaktı işte artık iş işten gecti ama doktora güvenmiştim bütün güvenimi bosa cıkardı devlette gögüs ameliyatı olursam böle olur hep endişeliydim zaten devlette olacak diye he ücret konusundada evet biraz daha düşüktü ücreti ama harcadıgım yol paralarıyla özelle eşitlendi suan izmirde olsaydım en azından kendimde gidebilirdim böyle birde akraba keyfi bekliyorum zaten yarın doktora gideceğim tabi akrabam gelirse gelmezse muglada plastik cerrahi var oraya giderim yani birde gögüsüm eşit değil hani bu kdr acıya katlanıyorum bari eşit olsaydı yani bilmiyorum bu enfeksiyon nasıl kapanır benim kuzenimin diş etinde enfeksiyon olmuştuda ta yanagına kadar yayılmıştı hatta hala orda izi var bende biliyorum enfeksiyonun ne kdr önemli oldugunu hatta ölüm bile oluyormus hani daha yasım 27 gögaüsten ölmek istemem ayrıca ben 15 gün özellikle cok dikkat ettim hiç bi iş yapmadım zaten bizim evde gündüz kimse olmaz rahattım yani nerdeyse dısarı bile cıkmadım yeterki iyileşsin diye zaten yukarı dikişler iyileşti alttaki dikiş sıvı yüzünden acıldı bence ben yazım uzun oldu ama en basından enfeksiyon kaptım cünkü ameliyat sonrası hastahane odasında yatarken ateşim yüksekti hatta doktor bile dedi ateşin yüksek tabi orda bir kez sıvı birikti cekti ama bandajtan orası görünmüyordu bandaj cıkınca farkettim bende belki bandaj olmasaydı en basından önlem alınırdı ben banyoyu bile ta 11 . gün yaptım pansumanları saglık ocagında yaptırdım hani sırf bişey olmasın diye ama oldu inş gecer tek duam ve dileğim bu

Baya merak etti herkes Allah korusun ölmek falan uzak dursun.Bu durum tabii ki de ihmale hiç gelmez.Ailene söyleyebildin mi?Yarın herkesin içini rahatlatacak ve en başta seni rahatlatacak haberlerle dönersin inşallah.....

paresssss mersin demişsin ama adana olmazmı çünkü ben adanada SÜLEYMAN USLULARA oldum ve çok memnunum

canım şuan için başka şehir imkanım yok inan. birinde aile birinde eş iki gün olsada ilgilenir diye düşündüğüm için bu şehirler. yatış gerekmese bile adanadan aynı gün mersine seyehat edemem çok teşekkür ederim yinede ilgine.

Baya merak etti herkes Allah korusun ölmek falan uzak dursun.Bu durum tabii ki de ihmale hiç gelmez.Ailene söyleyebildin mi?Yarın herkesin içini rahatlatacak ve en başta seni rahatlatacak haberlerle dönersin inşallah.....

bu haldeyken sölemem mümkün değil iyileşince söyliyeceğim suan annem su iltihaplı halini görse cok evhamlanır inş yarın gittiğimde bende iyileşmek istiyorum antibiyotik filan yapar belki cünkü bu kdr acıklıkta bir yara baska türlü kurumaz suan zaten sütyeni cıkardım hafif hafif akıyor tekrar takacagım

Cok cok gecmis olsun umarim iyi haberlerle donersiniz

bak yazdiklarini okudum ccok uzuldum. devvlet deyip gecme.ben arstirma hiastahanesinde heyet raporu ile oldum.deneyimlerimden asla oxele gitmem.antalya arastirmada 4 tane plastik cerrahhi var.hastahane de kaldigim surede ggordum hepsi de muhtesemler.islerini dort dorrtluk yaapiyorlar.Alolah onlari basimizdan eksik etmesin.hele taburcu olacagim gun dokttorum 4 te geldi.esim cok kizgiindi.ama ben ogrendim ki doktorum sabak 8 de meliyata girmis aciller falan ancak 4 te gelebildi. ben ameliyathaneye ggirdim uzandim hic. korku yoktu.doktorum ufak teffek bir bayan.
butun ameliyaathaneyi dolduruyordu.sagolsun. senin ki biraz sansizlik.hem devlete para alinmiyor ve doktorun oyle ddemisse is yok,olabbilir ama diger taraftan kusura bakmaa sen de bbiraz. kalin kafalisin.buradaki butun arkadaslaar oyle uzuldu dert etti derhal acile ggitmeni soyledigi halde yapmadiin.tabi ki iltihap cook kotudur curutur seni ama caresi yok deggildir.acile gitsen serumla antibiyotik bagggliyacaklardi belki bbir iki gun kkalacak ama bu raddeye getirmiyeccektttin.butun forum arkadaslari uzuldu.ben de gecce hem seni dussundun.aama dedim ki yaazmadigina gore hastahanede bir de sabah okuyorum. ki hala gitmemisssin.umarim ve temennim cok gec. kallinmis degildir.bir de o halde bergama yollarina duseceksin.insallah oneemli bbir sey deggildir

gizmo, tekrar geçmiş olsun. Bugünkü muayene sonucunu yazmanı merakla bekliyorum. Doktorun görünce neler diyecek diye aklım sende. Olay hakikaten büyük bi enfeksiyon mu yoksa, telefonda söylediği gibi açık bırakılıp ampül sürülüp geçebilecek bir durum mu. İnşallah kolay atlatılacak bişidir canım.

bu arada 15 gün değil, daha uzun süre dikkat et kol hareketlerine. Ve diren konusunda sana katılıyorum. Doktorum diren kullanacağını söylediğinde benim hiç hoşuma gitmemişti. Ama 8 gün boyunca direnlerime kan gelince, iyiki takmış dedim. Dirensiz olsaydı o kadar sıvıyı memenin tolere etmesi mümkün olmayacaktı ve muhtemelen dikişlerden sızacaktı.

Teşekkür ettim postit:) Ama gerçekten çok enterasan bir büyüklük sırt ölçüne göre.Nasıl taşımışsın onları Boyun ve kilonu da yazabilirmisin?

nldglp merhaba arkadaşlık isteğimi kabul ettiğin için teşekkür ederim resimlerini merak ediyordum gördüm ve bayıldımm inanlımaz bişey olmuş ya hele göğüslerin ayrıca bayıldım nasıl güzel olmuşş ben göğüs ameliyatı olacağım için göğüslerine özellikle dikkat ettim çokkk çok güzel olmuşş darısı benim başıma inşlh benimkilerde böyle olur tam istediğim gibi şimdiden heyecanlandım ayyyyyy inşlhh bendede sonuç böyle olurr yeni görüntünle mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun sevgiler...

Selam amida, darısı başına olsun inşallah nldglp arkadaşımın sonuçları çok başarılı büyük değişim

Gizmo tekrar merhaba.Belki doktorun o kısmın içini temizleyip tekrardan dikebilir.Bu durumu yaşayan arkadaşlar olmuştu forumda.Özellikle meme altı dikişi açılmaya çok müsait anladığım kadarı ile.Sonrasında da mutlaka ağızdan veya sürelerek iltihabı kurutacak şeyler verebilir.Akşam haberlerini bekliyoruz:)

İnşallah Amida istediğiniz görüntüye kavuşursunuz.Çok teşekküer ederim dilekleriniz için.Resimlerde ameliyat sonrası yanyana çekilen resimlerde aslında göğüs şeklim çok güzel görünmüyor.Göğüsler daha çok yukarda olduğundan ters t dediğimiz alttaki dikiş hattı bayağı belirgin ve rengi ilk aylar olduğu için kırmızı.Fakat sonrası 7.aydan sonra çekilen çamaşırlı resimlerde göğüs artık şeklini bulmuş.Altta görülen çizgi tamamen kapanmış durumda.İlk yapıldığında inanın şekil olarak tam da mutlu olduğumu söyleyemem.Sadece küçüldükleri için çok mutlu olmuştum.Çünkü 3 beden gibi bir küçülme yaşadım.Fakat sonra sonra şekil tam olarak oturmaya başladıktan sonra gerçek göğüs şekline kavuştum.Ne olursa olsun ameliyat olan herkes bu süreci yaşıyor.Aklında olsun.

Paress sizin yazınızı okuduktan sonra çok yakın bir arkadaşıma msj attım.O da Şu anda Mersin de yaşıyor ve geçtiğimiz HAziran ayında göğüs küçültme ve karın germe ameliyatı oldu.Ben de bundan 4 yıl önce iş dolayısıyla 2 sene Mersin de oturmuştum.İnşallah cvp gelirse size yazacağım doktorunun ismini.Ama memnun kaldığını biliyorum.Bu arada cep tel.i malesef tel.değiştirdiğim için kayıtlı değil.Face den attım mesajı.Tel olsa arayacaktım kendisini.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için daha ben soracaktım ters T yöntemi ilemi oldun diye çünkü lolipop gibi gördüm ben göğüs altındaki çizgiyi farketmedim bile ve haklısın tabi zamanla daha oturur sabırlı olmak gerekir benimkiler yeteri kadar küçülsünler ve orantılı olsunlar en başta istediğim o sonrası içinde sabırla beklerim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…