- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.181
Nldglp hanim cok tesekkur ederim
Rica ederim ne demek
nlrİnce düşünceli kardeşim Allah herşeyin en güzelini ve en hayırlısını sana nasip etsin.Haftaya hiç bu gerginliği yaşamamış gibi olacaksın.Dualarım seninle öptüm ablasının güzeli ve tatlı dillisi,Allah bana senin gibi gelinler nasip eder inşallah.....[/QU
amin ablacımm Rabbim gönlüne göre gelinler nasip etsin inşlhh çok teşekkür ederimm duaların dileklerin için...
Canım benim insanlardan yazdıklarından kişilikleri çok belli oluyor,genç yaşında bu kadar ince ve saygılı olduğundan dolayı seni kutluyorum.Hoşça kal gönlü güzel genç kız öptüm seni.....
Benim de boyum 163 kilom 55 kom da 80 c ya da 75d sizce büyük mü çok sarkık olduğu için bazen ameliyat düşünüyorum ama çok da korkuyorum bazen de abartıyor muyum diye çok düşünüyorum
MErhaba arkadaşlar uzun bir süredir topiğe girememiştim.Ameliyat öncesi taşınma telaşımı bitireyim dedim.Sizlere daha önce de yazmıştım doktorlarla görüşeceğimi.İlk olarak Hasan Fındık bey den randevu aldım.Kendisi çok ilgili nazik bir hekim.Sonraki hafta TAyfun Aköz den randevu aldım.İkisi de Bağdat caddesinde olduklarından ulaşımım kolay oldu.Daha sonra Burçak hanım var Akmerkez karşısında ona gittim fakat malesef hiç elektrik alamadım kendisinden.Daha doğrusu detaylı bir konuşma yapmadı benle.Son olarak Ercan Karacaoğlu na gittim.Hasan bey ve TAyfun bey ters T yöntemini önerdi.Burçak hanım J yöntemini önerdi.Fakat Ercan bey lolipop yöntemi denilen sadece dikey inen bir kesi ile küçültme işlemini yapacağını anlattı.Meme altı kesisi yapmayacağını duyunca inanın çok sevindim.Burada da okumuştum bu yöntemle operasyon olup memnun kalan üyeleri.Kendisiyle anlaşıp ameliyat günümü de aldım çok mutluyum.Kısmetse 5 Nisan ameliyatımı oluyorum.Hepinize çok teşekkürler.
bende sana teşekkür ederim :)
Selam lebensfreude nasilsiniz?
Siz istanbulda mi ameliyat oldunuz?
Kusura bakma canim nete girmeye firsatim olmadi ozelde ameliyat olacam ama doktorum ayin 26 sina erteledi benimde ailemin haberi yoktu annem karsi ciktigi icin soylemedim basta ve bu yuzden cok huzursuzdum ama annemle iyice konustum ve ikna oldu onlarinda destegini aldim ve cok rahatladim simdi ameliyat gununu bejliyorum inslh ikimiznnde hayirlisiyla cok guzel gecerr Allaha emanet ol.
Batuseb'ciğim selam evet ben Anadolu yakasında ameliyat oldum......Hatır sorduğun için teşekkür ederim,senin moralin nasıl sen dememde bir sakınca yoktur inşallah hepimiz kader arkadaşı olduğumuz için aynı sıkıntıları paylaştığımız için içimden geldiği gibi yazıyorum kusura bakma canım.Sevgiler güzel arkadaşım......
Samimiyetin icin sagol.tabii ki diyebilirsin .moralim iyi iyilesmeye calisiyorum .birsey soracagim meme basi dikisi alindiktan sonra diger dikislerin de bandajlari aciliyor mu?yani krem falan suruluyormus bu arada mi olacak bu islemler
Benden de sevgiler...
pesimistkeklik, iri bi memen var. Yazdıklarından nedense genç bi kız hayal ediyorum seni (nerden öyle bi kanıya vardım bilmiyorum) eğer öyleysen; c / d cup'u küçültme işini evlilik ve bebek sonrasına bırak derim. Bu benim kişisel tercihim olurdu, ama DD veya E desen o zaman sen bilirsin derdim Hakkında hayırlısı olsun
Teşekkürler 29 yaşındayım ve evliyam herhalde çocuktan sonraya bırakmak en doğrusu
cnım tesadüf benimde 26sında olck26sında sbh 8de hastnde olcam. ne güzel ailenin destedgni aldn rahatsn ama bn aileme anck 1 2ay snra syleycem. inş amelyattan çknca formda gzel hberlerimzi paylaşırz..
Aaaa ne guzel tesaduf bende Allahin izniyle 26 sinda hastaneye gidecem inslh sonuclar istedigimiz gibi olur çookkkk korkuyorum :)) Allah yardimcimiz olsun inslhcnım tesadüf benimde 26sında olck26sında sbh 8de hastnde olcam. ne güzel ailenin destedgni aldn rahatsn ama bn aileme anck 1 2ay snra syleycem. inş amelyattan çknca formda gzel hberlerimzi paylaşırz..
Bende senin samimiyetine güvenerek rahat davranıyorum,moralini hiç bozma herşeye çare bulunuyor ölüm hariç.Batusebciğim benim bütün dikişlerim kendiliğinden eridi öyle dikiş falan alınmamıştı.benim bandajım kısa müddet sonra açıldı zaten sıkı sıkı bandaj yoktu merhem de kullanmıştım,yani fazla bandaj kullanılmadı.Ama anladığım kadarıyla senin silikon kullanıldığı için farklı olabilir.Benim meme büyültme topiğinde arkadaşım var onada kafana takılanları sorabilirsin seve seve cevap verir.....
Ben de bandaj derken yanlis kullandim kelimeyi yani dikisler uzerinde kucuk kucuk bantlar var sadece meme basindaki dikisler alinacak digerleri eriyen dikis.Bir de malum ye yat ye yat kilo olarak donuyor yuruyuse falan baslayabilirmiyim acaba?
Anladım canım ince bantlar, meme ucundan da dikiş alınmadı zaten en çok o dikiş alma olayı beni korkutuyordu Allahtan olmadı.Ne zaman olmuştun ameliyatını ?İyi hissettikten sonra yürmekte fayda var bende yürüyüşe başlayacağım inşallah.....Benim tam bir yıl geçti ameliyatımın ardından.....
AEDDAAA nerede olacaksın ameliyatını doktorun kim acaba?26sında sana bol cesaret ve iyilikler seninle olsun diyorum ve tüm kalibimle diliyorum.....:)
iyi dileklere ve duaya gerçktn ihtycm war çnkü ailemin hberi yk. medical hast.olcam doktrn adı ahmt arslan.. 1hafta kaldı çk heycnlym.. ters t uygulamıyomuş gögs ucundan aşagyaa dogru bi çzgi şeklnde olackmş we iz içn 2ay snra lazer yapckmş
iyi dileklere ve duaya gerçktn ihtycm war çnkü ailemin hberi yk. medical hast.olcam doktrn adı ahmt arslan.. 1hafta kaldı çk heycnlym.. ters t uygulamıomuş. gögüs ucundan aşagıya dogru bi çzgı şeklnde olackmş we iz içn 2ay snra lazer yapckmş.
10 gun oldu benim sanirim 2 haftadan sonra yurunebilirmis.yaza kadar 6kilo vermeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?