Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ilgine çok teşekkür ederim canımmmm haber alırsan mutlaka bekliyorum.

Heyecanına değecektir hiç merak etme,benim de ters t şekli uygulandı fazlı göze batacak iz kalmıyor merak etme.Herşey gönlünce olsun sağlıcakla kal....

tşkürler lebensfreude. ya bisi sorcam amelyttn snra harekt ederkn çk sıkntı yaşanıor mu? ameliyattan kaç gün snra nrmal yüryeblrm acba.

tşkürler lebensfreude. ya bisi sorcam amelyttn snra harekt ederkn çk sıkntı yaşanıor mu? ameliyattan kaç gün snra nrmal yüryeblrm acba.

AEDAAA'cığım yaşıma ramen 3üncü gün kendi başıma tuvalete gidebildim duş aldım Maltepeden Suadiyeye trene binip doktoruma kontrole gittim.Sadece yatarken birde kollarımı kaldırırken biraz acıyordu.Fazla sıkıntım olmadı darısı senin başına canım.....Ameliyat sonrası yanında kalacak birileri olsun.....

Aman güzel bir şey sahip olup başka birşeyinden olma işte çok önemli.İyi adam mış sevdim müdürünü senin sağlığını düşünmüş.Peki sıkıntın yok değil mi?Kolların falan dikişler memişler iyi mi?

oo mudurum cokkk sert adamdr ama benı cok sewer tabı bende cok cok calıskan cok dısıplınlıymdr kendımı owdum azcuk sanırm:)))) burada yazılanları okuyuncaa cok uzuldm arkdslara bnm cok sorunsuz gecttııı amelıyatm ıyılesme surecm bıkac sıkıntıdan baska bse olmadı doktorummmm muthıs bı doktordu cok ta tatlı sempatık bı adam gercektn ılgılı ne zaman arasam cok ılgıydı kendısı op.dr ibrahım karaca basaran ıstda cok duyulmus bı doktor deıl ama ısının ehlıııııı :))) eskı sutyenlerm 3 de 1 ını dolduryrrr ayyyyyyyy ıyı kı yaptrmısımmmm yaaa wala hıc masraf yapmadm herseymı annem karsıladııı :) canım annemmmmmm ya olurem anama :)

Hani derler ya tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demek sende o sert adamı yumşatabilmişsin,çalışkanlığınla övün ne olacak....Doktorlarımıza gerçekten çok minnet duyuyoruz harikalar yaratılar,arada ters giden ameliyat sonraları olmasın ama belli bir risk her zaman oluyor maalesef.Sen özelde mi olmuştun?Şimdi google dan bakarım doktoruna,iyi ki yaptırmışsın güle güle kullan mı desem......Anneciğinden de Allah razı olsun maddi manevi destek olmuş.Canım ben iyi geceler diliyorum ve tekrar görüşmek üzere diyorum sağlıcakla kal.

Son düzenleme:
akrabam yarı yolda bıraktıgı için bergamaya gidemedim hem düşündüm bir kez gidip doktor bir kez pansuman yapacagına burda görünüp tedavi olayım öyle gideyim bergamaya dedim ve bugun genel cerrahi bölümüne gittim sizlerinde yönlendirmesiyle doktor cok güzel bir şekilde pansuman yaptı hiç öyle ampulle gececek bişey değil baya enfeksiyon kapmış hatta saglık ocagında pansuman oluyordum ben hemsire neden farketmemiş hadi doktorun uzakta ama hemsirenin yönlendirmesi gerekirdi dedi ve doktor en cok gögüste alttan dikiş atması oluyor dedi neyse pansuman yaptı kültür aldı kültürün sonucunu persembe alacagım 1 ay boyunca hergün hastahaneye gidip pansuman yaptıracagım ayrıca antibiyotik verdi sol gögüsümün altı tamamen acık hatta doktor bile sasırdı sen nasıl durdun böyle diye nasıl dayandın hatta 27 yasında gögüsünden ne istedin diye sitemde etti dediğim gibi bir ay veya bir bucuk ayda ancak kaynıcakmıs 1 bucuk ay yıkanmak yasak üstteki bandajlarıda aldı mikrop kapmasın diye altı üsteki dikişlerimde sorun yok ama işte eşitsizlik var gögüslerde onu kendi doktoruma gittiğimde göstercem kendi doktorumuda aradım anlattım durumu haftaya cumartesi gidecem bergamaya ben dedi kalan sıvıyı cekip bir yabancı isim söyledi hatırlamıyorum onla yaranın daha cabuk kaynamasını saglarım dedi durum böyle inş 1 ayda veya 1 bucuk ayda düzelir suanlık daha yeni bakalım artık ne olacak en azından artık bir doktorun ilgilendiğini bilmek içimi rahatlattı kendi doktorumada artık akrabamla gelemiceğimi otobüsle geleceğimi söyledim oda istediğin zaman gel evde olsam bile gelip bakarım hastahaneye dedi hayırlısı artık bekliyorum inş biran önce iyileşir cünkü sol gögsümün altı suan tamamen bosta ve cok iltihaplı buarada burdaki doktora neden kaynaklandı sizce dren takılmadıgındanmı dedim benim alanım değil ama bence gögüsü yaptırmak gereksiz dedi böyle alttan acılan gögüs vakası oldukca fazla nedense hep alttan acılıyor dedi ama benimki sıvıdan oldu el kol hareketleriyle alakası yok o sıvıda iltihapa sebeb oldu tam 22 gün gecti iyleştim diye sevinirken böyle bir olay yasamam beni üzdü belki deniznurolun dediği gibi özelede gitsem aynı sey basıma gelecekti ama dediğim gibi dren önemli eger eşitsizlik gecmez revizyon olursam 6 ay sonraki ameliyatta muhakkak dren taktırcam

çooook geçmiş olsun. artık daha dikkatli olman gerekiyor

ya hepimiz dert ettik ,en azindan simdi biliyoruz ki tedavi surecci basladi. ccaresizlik cok kotu. cok cok gecmis olsun.ben de dun kontrole arastirmaya gittim.ccok sukur harika hersey,yaalnizz dr, fazla hhareket etme dedi.gel de evdekilere anlat.onlar nerde hareket orda bereket diyorlar.benden bir gun once bbaska dr.ameliyaat olan bir genc kadin vardi.dun o da ordaydi.benim dr,gorunmek zorunda. kalmis acil.kendi dr.disaridaymis.meme us cektirip tekrar acil ameliyata alacak benim minik ama heybeti buyuk dr.

Gizmocum, çok geçmiş olsun. Bir hekimin kontrolü altına girmene çok sevindim inan. Evde de lütfen çoğunlukla yat yada oturarak dinlen. Kollarını kullanma, bi yere uzanıp, bişeyler kaldırma biliyorsun bunlar dikişleri olumsuz etkiliyor. Gelişmeleri bizle paylaşmaya devam et lütfen, aklımız ve kalbimiz seninle.

Teşekkürler 29 yaşındayım ve evliyam herhalde çocuktan sonraya bırakmak en doğrusu
pisimistkeklik, hamilelik ve emzirme göğüsleri olumsuz etkileyebiliyor, en iyisi bence de bu işler bittikten sonra yaptırmak. Benim de genç kızlığımdan beri hep aklımdaydı küçültmek. İki hamilelik ve 2'şer yıldan toplam 4 yıl emzirme derken, iyice sarktılar, içleri boşaldı, ve tam ameliyatlık oldular. Şimdi öncesi/sonrası hallerine baktıkça, doktorumun ellerini öpesim geliyor. O derece olumsuz etkilemişti beni hamilelik ve emzirmeler

denizhanım geçmiş olsun, çok merak ettim neden bayanı tekrar ameliyata alacaklar, bi sorun olmalı dimi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…