Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

çok teşekkür ederim aydınlattıgınız için.ben dikkat etmeğe çalışıyorum ama malum benim gibi herşeye koşan bir insandan da herşeyı bekliyorlar ameliyatlı olmama ragmen. yazınızı okuduktan sonra merhemlerimi sürdüm batıkponla temizledim antibıyotikli ve deri onarıcı kremleri surdum bana söylediğiniz gibi sargı bezleriyle kapattım ama yan taraflarım muthiş kaşınıyor parçalayasım geliyor dayanmak çok zor ne yapacağımı bilemiyorum dün o yüzden sutyeni çıkarıp uyudum çünkü kaşımak istemiyorum kaşınma herhalde etin kaynamasından mı oluyor bilemiyorum ama güzel güzel kaşımak geliyor içimden

Deniz hnm kaşınması iyileşmesine delalet.Dokular iyileşip,hisler gelmeye başlıyor.Sevinin.Çook yazılmıştır bu durum bu topikde.Çok da tatlı kaşınır bilirim

İyi ki bu siteye üye olmuştunuz sitededki bilgiler gerçekten olmayı düşünenler için çok değerli insan okudukça fikir sahibi oluyo

İyi ki olmuşum evet:) Ayrıca çok sevgili ve kıymetli arkadaşlarım olmasına da vesile oldu Ben de diğer topiklerden bir çok şey öğreniyorum.O kadar büyük bir site ki kadınlar kulübü hastalıklardan,estetiklerden,yemeklerden,çocuklardan,kullandığımız maşa düzleştiricilere kadar neler neler...gerçekten çok eğlenceli ve öğretici:)

Teşekkür ederim bu arada

Aminnnn jelesec darisi bana ve isteyen herkese inslh 27 yasindayim zayifm ama bu goguslerm yillardir moralimi bozuyo hep umarim hayal kirikligina ugramam inslhhh

Aedaa,amidaa nickler ne kadar uyuyor.Sanırım ameliyatlar da aynı gün di mi?

Evet sanirim aedaa ile ayni gun olacaz inslhh ikimizde mutlu cikariz ameliyattan cookkkkk guzell olur yeni halimiz umarim :))

Evet nihayet doldurabildim .mersi.....

O aşama yani msj sayısı doldurabilme en karın ağrılı dönemdir.Ben de mesaj sayısı doldurmak bölümüne internetten sözler,fıkralar,maniler copy-paste yapıp bitirebilmiştim Bİraz önce senin yazdığın yazıları gördüm artık sabrın tükenmiş besbelli:) hadi hayırlısı olsun.

Aminnnn jelesec darisi bana ve isteyen herkese inslh 27 yasindayim zayifm ama bu goguslerm yillardir moralimi bozuyo hep umarim hayal kirikligina ugramam inslhhh

İstediğin görüntüye kavuşur hayal kırıklığı yaşamazsın inşallah bilirim büyük memenin eziyetini

Kek tarifi bile yazdim satir satir ayri olarak son 10 mesajda sikinti basti neyse kurtuldum

Benim 11gun oldu ameliyatim su anda kasinma falan hicbirsey yok hafif yan da yatiyorum agrim sizim da yok bakalim dikis alininca ,bantlar acilinca ne gorecegim korkudan su ana kadar 2-3 defa anca bakabilmisimdir sutyensiz

çok saol canm.. amelyt hç aklmda yokken şu msjlarla cesartlndm. bugn doktra gttm pazrtsi kan wercm anestzi içn salı amelytm olck. nişanlm kalck yanmda. doktr istdgm kadar küçltebliyomş acba çk kçltrsem süt bezleri çok alınr mı

Siz siz olun kucultme konusunda cok cok cok iyi konusun ameliyata girerken bile ne kadar kucuk istediginizi dr.unuza belirtin.sonra istenmeyen sonuclar olmasin.insallah bir an once saglikla olursunuz ameliyatinizi.

Aedaa daha çok yeni okudum bir yerde ama tam hatırlayamıyorum.Genç kızlarda daha doğrusu doğum yapmayanlarda fazla küçültme taraftarı değilmiş doktorlar.Çünkü ne kadar küçültülürse o kadar çok süt kanalı gidiyormuş.Aslında süt verebiliyormuşsun ama çok fazla küçültme olursa süt verme işlemi o kadar azalıyormuş.Aklında bulunsun.Bence bunun üstünde çok dur olur mu?Aslında keşke bebek sahibi olduktan sonra yaptırsan ameliyatını ama iyi bir hekim olduktan sonra, bu konuda da size garanti verebilirse çok iyi olur.

İnşlhhhh acaba temmuza kadar bikini giyebilecek duruma gelebilirmiyim merak ediyorumm

Giyersin ama çok iyi dikişlerini koruman lazım güneşten bende 20.gün sonra karın ameliyatı olacağım temmuzun ilk haftası tatile gideceğim,bu tatilde güneşlenmek yok idare edeceğiz artıkbikinide mememiz karnımız güzel duracak ama... öyle düşün

Son düzenleme:

bugun ikinci pansumanımı oldum ama pansuman yapılırken cok acı cekiyorum inş iyileşecek en azından üst dikiler bakıyorum güzel olmuş incecik ama dediğim gibi gögüslerimin biri tam dik güzel digeri baska yere bakıyor nldcim inş senin dediğin gibi düzelir cünkü bir kez daha aynı acıları yasamak istemiyorum doktorumu bugun yine aradım haftaya cumartesi gidecem bakalım eşitsizliğe o ne dicek korseyi de sordum cıkartabilirmiyim diye ben görmeden cıkarma dedi en basında hastahanede pansumanlarımı yaptırsaydım belki bu noktalara gelmezdi cünkü saglık ocagında salla pati bir pansuman yapıyorlardı yarın kültür alınmıstı iltihaptan sonucu cıkacak bakalım ne dicek doktor öksürüğüm arttı bu gögüsteki sıvıyla beraber acaba gögüsteki sıvıdanmı kaynaklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…