- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.241
bi üstte nldglp de yazmış, dikişlerin üzerini gazlı bezle kapatıp sütyeni öyle giyebilirsiniz, böylelikle sütyen daha hijyenik olur hem. Ben 15.günden sonra, gece yan yatmaya başlamıştım, siz de bi deneyin, bedeniniz zaten alarm verecektir. Zorlamadan yavaş yavaş sınırlarınızı bi ölçün derim. Ben kollarımı 1 ay doğru düzgün kullanmadım desem yeridir. Oğlumu kucağıma 1,5 ay sonra alabildim, benim için ameliyatın en zor yanı orasıydı.
çok teşekkür ederim aydınlattıgınız için.ben dikkat etmeğe çalışıyorum ama malum benim gibi herşeye koşan bir insandan da herşeyı bekliyorlar ameliyatlı olmama ragmen. yazınızı okuduktan sonra merhemlerimi sürdüm batıkponla temizledim antibıyotikli ve deri onarıcı kremleri surdum bana söylediğiniz gibi sargı bezleriyle kapattım ama yan taraflarım muthiş kaşınıyor parçalayasım geliyor dayanmak çok zor ne yapacağımı bilemiyorum dün o yüzden sutyeni çıkarıp uyudum çünkü kaşımak istemiyorum kaşınma herhalde etin kaynamasından mı oluyor bilemiyorum ama güzel güzel kaşımak geliyor içimden
İyi ki bu siteye üye olmuştunuz sitededki bilgiler gerçekten olmayı düşünenler için çok değerli insan okudukça fikir sahibi oluyo
Gözün aydın batuseb; 100.mesajı doldun dun özel mesajlara başladın :)
Aminnnn jelesec darisi bana ve isteyen herkese inslh 27 yasindayim zayifm ama bu goguslerm yillardir moralimi bozuyo hep umarim hayal kirikligina ugramam inslhhhKendini yakından tanıyorum amida...nlglpd cidden çok çıtır öncesi sonrası hali i
le şaşırtıyor herkesibenim memelerde güzel sıra karnımın güzel olmasında kıskandım nlglpd yi darısı başına daha güzel memeler senin olsun
Kendini yakından tanıyorum amida...nlglpd cidden çok çıtır öncesi sonrası hali ile şaşırtıyor herkesibenim memelerde güzel sıra karnımın güzel olmasında kıskandım nlglpd yi darısı başına daha güzel memeler senin olsun
Aedaa,amidaa nickler ne kadar uyuyor.Sanırım ameliyatlar da aynı gün di mi?
Evet nihayet doldurabildim .mersi.....
Aminnnn jelesec darisi bana ve isteyen herkese inslh 27 yasindayim zayifm ama bu goguslerm yillardir moralimi bozuyo hep umarim hayal kirikligina ugramam inslhhh
O aşama yani msj sayısı doldurabilme en karın ağrılı dönemdir.Ben de mesaj sayısı doldurmak bölümüne internetten sözler,fıkralar,maniler copy-paste yapıp bitirebilmiştimBİraz önce senin yazdığın yazıları gördüm artık sabrın tükenmiş besbelli:) hadi hayırlısı olsun.
İstediğin görüntüye kavuşur hayal kırıklığı yaşamazsın inşallahbilirim büyük memenin eziyetini
AEDAAA'cığım yaşıma ramen 3üncü gün kendi başıma tuvalete gidebildim duş aldım Maltepeden Suadiyeye trene binip doktoruma kontrole gittim.Sadece yatarken birde kollarımı kaldırırken biraz acıyordu.Fazla sıkıntım olmadı darısı senin başına canım.....Ameliyat sonrası yanında kalacak birileri olsun.....
çok saol canm.. amelyt hç aklmda yokken şu msjlarla cesartlndm. bugn doktra gttm pazrtsi kan wercm anestzi içn salı amelytm olck. nişanlm kalck yanmda. doktr istdgm kadar küçltebliyomş acba çk kçltrsem süt bezleri çok alınr mı
çok saol canm.. amelyt hç aklmda yokken şu msjlarla cesartlndm. bugn doktra gttm pazrtsi kan wercm anestzi içn salı amelytm olck. nişanlm kalck yanmda. doktr istdgm kadar küçltebliyomş acba çk kçltrsem süt bezleri çok alınr mı
İnşlhhhh acaba temmuza kadar bikini giyebilecek duruma gelebilirmiyim merak ediyorumm
Giyersin ama çok iyi dikişlerini koruman lazım güneştenbende 20.gün sonra karın ameliyatı olacağım temmuzun ilk haftası tatile gideceğim,bu tatilde güneşlenmek yok idare edeceğiz artık bikinide mememiz karnımız güzel duracak ama... öyle düşün [/QUOTE
Guzel olsunda idare ederiz bu yaz, onemli degill yeteerki guzel sonuclanan bi ameliyat olsun. Jelesec inslh seninde karin ameliyatin diledigin gibi gecer hepimiz ameliyatlarimizdan sonra forumda mutlu mutlu paylasim yapalim inşlh yaaaa. Nasil olacagini merak etmekten çatliycamm :)))))
Evet sanirim aedaa ile ayni gun olacaz inslhh ikimizde mutlu cikariz ameliyattan cookkkkk guzell olur yeni halimiz umarim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?