- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.281
Bu arada bana nazar değdi galibaameliyatlıylen bile böle ağrı çekmedim dikişlerim alındıığı günden beri göğsümün damarlarında yoğun sızılar yaşıyorum anlık gelio geçio ama insanoğlu nankördür bugüne kadar ameliyattan sonra bir kere bile ağrı kesici almadım ya şimdmi ağrıması zoruma gitti zaar:)bu ağrılar normalmi?gerçi regl günümde yakın belki etkisi vardır.doktorum herşey geçicem dedi
Aedaa daha çok yeni okudum bir yerde ama tam hatırlayamıyorum.Genç kızlarda daha doğrusu doğum yapmayanlarda fazla küçültme taraftarı değilmiş doktorlar.Çünkü ne kadar küçültülürse o kadar çok süt kanalı gidiyormuş.Aslında süt verebiliyormuşsun ama çok fazla küçültme olursa süt verme işlemi o kadar azalıyormuş.Aklında bulunsun.Bence bunun üstünde çok dur olur mu?Aslında keşke bebek sahibi olduktan sonra yaptırsan ameliyatını ama iyi bir hekim olduktan sonra, bu konuda da size garanti verebilirse çok iyi olur.
selam bayanlar
mezun olur olmaz ıs bulabilirsem insallah ben de amelıyat olmak ıstıyorum kucultme ıcın.
yalniz bekarim ve 22 yasindayim su an. butun sayfalari okuyamadim o kadar cok ki.
Ameliyat olanlar ya da bu konuda bilgi sahibi olanlar. cocuk dogurmadan once ameliyat olmak riskli mi ?
bel agrilarim oyle fazla ki artik daha fazla dayanamak istemiyorum sirtim kamburlasiyor
Jelibon merhaba hoşgeldiniz.Daha bugün yazmıştım bir arkadaşa sizin sorduğunuz soru ile ilgili bir yazı.Üstte paylaştım okuyabilirsiniz.DOğum yapmadan ameliyat riskli derken emzirmeyi soruyorsunuz sanırım.Bu konuda her doktorun yaklaşımı farklı oluyor.Bu konuda kendine çok güvenen doktor da var.Görüşme yaptığınız doktorlara ilk bence bunu sorun ve garantisini alıp operasyonunuzu olun derim
cocuk dogurmayi bekleyene kadar ooooooofff
dogal kucultme yontemlerini denemek istiyorum ama ne kadar kuculebilir ki cok zannetmiyorum.
bi de bel sagligim acisindan cidden rahatsizim kilo versem bile gitmiyorlar.
bi de cok iz kaliyormus ameliyattan sonra bu da beni cok korkutuyor :44: sizde iz durumu nasil
ve diger konustugunuz kisilerde nasilmis peki durum?
dusun Allah dusun. Allah'in zoruna gitmesin de benden alsin birazini tum isteyenlere dagitsin yaa
cevabiniz icin tesekkur ederim.
AEDAA doktor iki gecemi kalman gerektiğini söledi acaba her doktorun tedaviyi uygulama şeklimi farklı benim doktorumda 1 gece kalacaksın ertesi gün direnleri çıkartıp taburcu edecem dedi bu arada sen il olarak nerde ameliyatını olacaksın ve sana maliyeti ne kadar olacak daha önce senin doktorunda ameliyat olan hastaları görme şansın oldumu çokk sordum kusura bakma :) çok evhamlıyım :)
çok çok tşk ederim lebensfreude iyi dileklerine. bir kez bıçak altına yatacam pişmanlığım olmadan istedıgimi yaptırmayı düşünüyorum
bugün doktr dedi 2gece kalsan daha iyi direnler 2gün kalckmş dedi diren çekilmeden önce sancın olur gözetimim altında ol
bu direnlr çok ağrılı mı nasıl
Arkadaslar gogus kucultme ve karin germe oldum iki ay bitti hala sislik var goguslerim daha kuculurmu bu halliyle buyuk olmuslar ben daha kucuk hayal etmistim son aylarda D hatta DD olmustum simdi C olmus ben B istiyordum daha kuculurmu tecrubesi olan arkadaslar soyleyin lutfen
yok amida21 sorun dgil. canım elazg medical hast olcm ahmet arslan a. hastalarnı görmedm ama yaptgı amelytları göstrdi iz pek yok bi çizgi sdce..
1gece kesin kalacam ama direnler 2.günün sonunda çıkarlcakmış o yüzdn 2gece kal gözetimim altnda ol dedi. canm amelyt 2200 özel oda medical südyn falan 2600 e mal olcak gibi..
sn nerde amelyt olcn ne kdar
Aedaacim bende d.bakir memorialda olacm ali cemal yilmaz doktorum ve bana maliyeti 4000 senin gayet uygunmuş neyse sonuçlar iyi olsunda napalim artik onemli degil...
AEDAAA'cığım ben gönlü tertemiz insanlara her zaman duacı olurum genç arkadaşım,sen güzel düşünürsen herşey güzel olur.Hastanede iki gece kalman daha iyi ya takip edilirsin,drenler takılıken ağrı yapmıyor sadece çıkarılırken biraz bir derin nefeslik acı oluyor.Bütün o geçici acılara değecektir ablacığım,hiç korkma evel Allah bütün sıkıntıların çok çabuk geçer.Ben bu ameliyatı yıllardır hep olmak istediğim için her türlü acıyı göze almıştım ama hiç korktuğum gibi olmadı canım.Sende çok çabuk ayaklanırsın sevdiğin kişi yanında olunca herşey daha kolay atlatılıyor.....
Aedaacim bende d.bakir memorialda olacm ali cemal yilmaz doktorum ve bana maliyeti 4000 senin gayet uygunmuş neyse sonuçlar iyi olsunda napalim artik onemli degil...
yok amida21 sorun dgil. canım elazg medical hast olcm ahmet arslan a. hastalarnı görmedm ama yaptgı amelytları göstrdi iz pek yok bi çizgi sdce..
1gece kesin kalacam ama direnler 2.günün sonunda çıkarlcakmış o yüzdn 2gece kal gözetimim altnda ol dedi. canm amelyt 2200 özel oda medical südyn falan 2600 e mal olcak gibi..
sn nerde amelyt olcn ne kdar
AEDAAA'cığım ben gönlü tertemiz insanlara her zaman duacı olurum genç arkadaşım,sen güzel düşünürsen herşey güzel olur.Hastanede iki gece kalman daha iyi ya takip edilirsin,drenler takılıken ağrı yapmıyor sadece çıkarılırken biraz bir derin nefeslik acı oluyor.Bütün o geçici acılara değecektir ablacığım,hiç korkma evel Allah bütün sıkıntıların çok çabuk geçer.Ben bu ameliyatı yıllardır hep olmak istediğim için her türlü acıyı göze almıştım ama hiç korktuğum gibi olmadı canım.Sende çok çabuk ayaklanırsın sevdiğin kişi yanında olunca herşey daha kolay atlatılıyor.....
İyi akşamlar amida'cığım senin ameliyat hazırlığın nasıl gidiyor ablam,sanada duacıyım güzel kardeşim senin içinde herşey sorunsuz geçsin.
Aaaaa ameliyat olacağın hastanenin adı benim ameliyat olduğum hastaneyle aynı :) çok güzeldir bu gurubun hastaneleribasit hastaneler değil şanslısın,doktorda iyidir büyük ihtimal
«lebensfreude» ablam desem bi sorun olmaz herlde.. bni bu kadar cesartlendrp rahatlattgn içn ALLAH razı olsun senden
amelyata degecegne eminim ama işte heycn var
yani orası öyle amidacgm. amelyttmz sorunsz rahat geçsnde
banada ilk başta doktor 4500dedi snra indirdi düğün hediem olsun ddihediesi çok makbul geçti
Aaaaa ameliyat olacağın hastanenin adı benim ameliyat olduğum hastaneyle aynı :) çok güzeldir bu gurubun hastaneleribasit hastaneler değil şanslısın,doktorda iyidir büyük ihtimal
yani orası öyle amidacgm. amelyttmz sorunsz rahat geçsnde
banada ilk başta doktor 4500dedi snra indirdi düğün hediem olsun ddihediesi çok makbul geçti
Saol ablaciim Allah razi olsun dort gozle sali gununu bekliyorum forumdaki bazi arkadaslarin yasadigi olumsuzluklari okuyunca korkuyorum haliyle inslh korltugum gibi olmaz sonuc guzel olur ameliyat sonrasi durumumu yazarim buraya zaten aslinda daha rahat olabilirdim ama annem korkuyo benide korkutuyo pişman oldum soledigime resmen bakalim ameliyat gunu nasil duracak :))
Ameliyat bu korkman çok normal,olumsuzluklarda olabiliyor aklına getirmemeye çalış.Benim küçük oğlum apandisit ameliyatı olurken bende çok heyecan yapmıştım ve baya uzun kalmıştı ameliyathanede.Anneler kıyamaz çocuklarına,sen kaçta hastanede olacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?