Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba ablacım:) o kadar güzel şeyler paylaşıyorsun ki o kadar cesaretlendiriyorsun ki beni meme küçültme ile ilgiili ne kadar teşekkür etsem azdır sana :) ama ben de merak ediyorum ameliyat öncesi ve sonrası hallerini eklersen cok mutlu olurum :) sağlıcakla kal

Sende sağ ol canım,az kalmış salı günü demek mutlaka sana duacı olurum Allah kolaylık versin ve hayalindeki memelere hayırlısıyla kavuş.Bence istediğin ölçüde yaptır derim genç kız olduğun için bu süt bezlerini koruyarak müddale eder doktorun diye düşünüyorum.Nişanlınla birlikte düşündüklerinizi beklentilerinizi doktora anlatın.İkinizede güzellikler ve mutluluklar diliyorum AEDAAAcığım.....

bu ne sacma uygulama boyle,sana ozel mesaj attimm 100 mesaj atmamm gerektigi yazildi. 47 olmus. neden boyle bir uygulama ihtiyaci duyduklaarini billmiyorum ama bu kisitlilik hos degil.her yerde boylesitelere girip istismar edecek tipler olacaktir ama zaman en iyi ilac.herseyi yuzeye cikarir

doktor dedi süt bezleri azda olsa kendini yenileyebliyo ama aklma takldı işte..
canım ilgin içın çok saol ama amelytı olmak istiyorum yaz geldi istedgm kıyafeti giyemiorum düğünüm var güzel görünsün istiyorum

çok çok tşk ederim lebensfreude iyi dileklerine. bir kez bıçak altına yatacam pişmanlığım olmadan istedıgimi yaptırmayı düşünüyorum
bugün doktr dedi 2gece kalsan daha iyi direnler 2gün kalckmş dedi diren çekilmeden önce sancın olur gözetimim altında ol
bu direnlr çok ağrılı mı nasıl

nldglp canım msjına cevap veremedim kusura bakma bende msj sayısı engeline takıldım

gizmocuğum, öksürüğün onunla alakası yoktur için rahat olsun canım, sıvı memende, ciğerinde değil ki...Yaşadıkların haklı olarak seni biraz panik yaptı, artık daha sakin olmaya, ve iyi düşünmeye çalış ki her şey iyi olsun. Bi de biri başka yere bakıyor demişsin ya, meme ucu mu farklı yere bakıyor, yoksa kahverengi alan mı farkı yöne dikilmiş gibi? Benim ilk başlarda sol meme ucum ( bebeğin emdiği yer yani) sola yatık duruyordu, ama doktorum geçeceğini söylüyordu. Bi kaç zaman öyle kaldı ve sonra normale döndü. Acaba senin de böyle bişi mi merak ettim.

canım direnler durduğu sürece sıkıntı daha fazla emin ol. ben 8 gün direnle kalmış biri olarak, doktorum çekerken "çekin de kurtulayım" diye seviniyordum. Onlarla yatmak, gezmek, yaşamak, diren çektirmekten daha zor. Gözünde hiç büyütme, anlık bi his, ben de acı yok denecek kadar az olmuştu.

deniz hanım, ne olur her şeye koşmayın. bu sizin hayatınızda mutlak rolantide hareket etmeniz gereken bi dönem. En azından bi 15 gün daha bırakın çocuklarınız kendi başlarının çaresine baksınlar. bişiler yapmanız gerekse bile, kollarınızın omuzdan dirseğe kadar olan bölümünü vücudunuza yapıştırıp, dirsekten bileğe kadar olan bölümünü kullanarak yapın. böylece göğüs kaslarınızı kullanmamış olursunuz ve dikişleriniz hareketlerinizden etkilenmez.

AEDAA doktor iki gecemi kalman gerektiğini söledi acaba her doktorun tedaviyi uygulama şeklimi farklı benim doktorumda 1 gece kalacaksın ertesi gün direnleri çıkartıp taburcu edecem dedi bu arada sen il olarak nerde ameliyatını olacaksın ve sana maliyeti ne kadar olacak daha önce senin doktorunda ameliyat olan hastaları görme şansın oldumu çokk sordum kusura bakma :) çok evhamlıyım :)

ben diyarbakırda Ali Cemal Yılmaz diye bi doktora olacam ama işte bulunduğum ilde çok fazla seçenek yok ve başka yerede gidemem inşlhh korktuğum gibi olmaz iyi olur herşey

İstediğin sonucu alır mutlu sonu yaşarsın temennim bu amidacım...Hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Nerissa cım hem güzel paylaşımlar yapıyoruz hem eğleniyoruz sorunlara ortak olmaya çalışıyoruz...Hayat paylaşınca güzel Ekledim tatlım seni de:)

Aedaa,amida,nerissa ve tüm ameliyat olacaklar için bir kereliğine paylaşmak istedim.Umarım hoşunuza gider.KAsmayın olul mu Kasma (Yalın) - YouTube

AAA bak jelesec bunu yazman çok iyi oldu Şimdi başıma gelen bir olayı yazacağım sizlere.Geçtiğimiz yaz başı hafta sonu havuzda güneşlenirken birden tam göbeğimin üzerinde bir yanma oldu.Bir anda kalkıp karnımı tuttum ne oluyor diye:26: daha yazın başı olduğu için tam bronzluk yoktu.Yeni yeni güneşlenmeye başlamıştım. Ameliyatımın üstünden de 8 ay geçmişti.Ve 30 faktörlü koruyucu ile güneşleniyordum.Akşamüstü bir baktımki o acıdı ve yandı dediğim yer acaip bir renk almış kararmış gibi bir leke Ameliyat olduğum hastane çok yakınımda zaten atlayıp gittim.Doktor da ordaydı hemen gösterdim.Bir anlam veremedi.Daha yüksek faktörlü bir ürün kullanmamı söyledi.Ameliyat yeri ile ilgili değildi zaten ama tam göbek deliği ile karın ameliyatı izlerimin arasında kalan bir bölgeydi.Ertesi gün doktorumdan bir msj geldi.Daha sonrasında da aradı kendisi zaten.Çünkü kendisi de üzülmüştü o şekilde görünce lekeyi. Tritone forte 50 faktörlü kremi kullanmamı tavsiye etti.Bu krem özellikle güneşten kaynaklanan lekeleri,çilleri,doğum sonrası basan yüzdeki renk değişimlerini geçiriyormuş.Hemen indim eczaneye aldım bu ürünü ve kullanmaya başladım.Bu arada bu ürünün Güneş koruması olan güneşlenirken sürülen kremi de var.İkisini de aldım.O kadar mutluyum ki hiç bir iz leke kalmadı.Kalsaydı gerçekten çok üzülecektim.

İnternetten bakıp bilgi alabilirsiniz.Ameliyat olanlara şiddetle tavsiye ederim çok güzel ürünler.Piyasada satılan güneş koruyucularından çok çok etkili ve sonuç alınan bir ürün.Bİr arkadaşım daha meme küçültme ameliyatı olmuştu ona da doktoru güneşten korunması için DAYLONG isimli güneş koruyucusu kremi vermişti.Ben onu da aldım.Bu aydan itibaren daylong u da yüzüme her dışarı çıktığımda sürüyorum ki burnumun üzerinde çok az çil oluyor yazın.Bu durumu çok güzel engelliyor.(bu arada bunlar ilaç değil koruyucu ve leke giderici kremler yanlış anlaşılmasın ilaç ismi vermiyorum) Gene de tabii doktorunuza sormanızda yarar var arkadaşlar.Bir de ek olarak bikininizin altına göğüs veya nerden ameliyat olduysanız dikiş hattı üzerine bol bol sürünki o bölgeler güneşten tam olarak korunsun demişti Ercan bey bana.Bikiniler de çünkü cildi tam korumuyormuş zararlı ışınlar bikini altına bile girebiliyormuş

Bu da internetteki bilgi yazılarından biri.

Tritone Forte Krem - 30 Gr - Detay Bilgisi

Cilt lekeleri çok yaygın bir cilt sorunudur. Genellikle güneş, hamilelik sonrası, hatalı beslenme, menopoz ve uzun süreli doğum kontrol hapları kullanımı sonucu ortaya çıkar.

Tritone krem kahverengi lekelerin, ciltte renk bozulmalarının görünümünü düzenleme özelliğe sahip bir kremdir.

Güneşten gelen UV (ultraviyole) ışınları yaşlanma, hava kirliliği , yanlış ya da aşırı kozmetik ürün kullanımı ve diğer dış faktörler, cildi yıpratır ve zorlar. Bütün bu olumsuz etkiler sonucu cildimizin metabolizmasında bozulmalar meydana gelir. Bozulan ciltteki hücreler yüksek miktarda renkli madde oluşturur. Bunun sonucu ciltte renk değişimleri görülür.

maşallah ablacım tecrübelerini dört gözle okuyorum hep..seni görmeden kanım ısındı çok enteresan kadınsın vesselam,seni çok merak ediyorum:)

maşallah ablacım tecrübelerini dört gözle okuyorum hep..seni görmeden kanım ısındı çok enteresan kadınsın vesselam,seni çok merak ediyorum:)

Kemancı başımın tacı :) neyimi merak ediyorsun bakalım Sıradan bir bayanım işte:) Ben en çok açtığım topikde oyalanırım.Gel oraya ne merak ediyorsan anlatayım.Bütün estetikseverlerin geyik başlığı altında linke tıklayabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/559843-butun-estetikseverlerin-geyik-muhabbeti.html

Bu arada bana nazar değdi galiba ameliyatlıylen bile böle ağrı çekmedim dikişlerim alındıığı günden beri göğsümün damarlarında yoğun sızılar yaşıyorum anlık gelio geçio ama insanoğlu nankördür bugüne kadar ameliyattan sonra bir kere bile ağrı kesici almadım ya şimdmi ağrıması zoruma gitti zaar:)bu ağrılar normalmi?gerçi regl günümde yakın belki etkisi vardır.doktorum herşey geçicem dedi

selam bayanlar
mezun olur olmaz ıs bulabilirsem insallah ben de amelıyat olmak ıstıyorum kucultme ıcın.
yalniz bekarim ve 22 yasindayim su an. butun sayfalari okuyamadim o kadar cok ki.
Ameliyat olanlar ya da bu konuda bilgi sahibi olanlar. cocuk dogurmadan once ameliyat olmak riskli mi ?
bel agrilarim oyle fazla ki artik daha fazla dayanamak istemiyorum sirtim kamburlasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…