- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.301
Saol ablaciim Allah razi olsun dort gozle sali gununu bekliyorum forumdaki bazi arkadaslarin yasadigi olumsuzluklari okuyunca korkuyorum haliyle inslh korltugum gibi olmaz sonuc guzel olur ameliyat sonrasi durumumu yazarim buraya zaten aslinda daha rahat olabilirdim ama annem korkuyo benide korkutuyo pişman oldum soledigime resmen bakalim ameliyat gunu nasil duracak :))
Ameliyat bu korkman çok normal,olumsuzluklarda olabiliyor aklına getirmemeye çalış.Benim küçük oğlum apandisit ameliyatı olurken bende çok heyecan yapmıştım ve baya uzun kalmıştı ameliyathanede.Anneler kıyamaz çocuklarına,sen kaçta hastanede olacaksın?
Evet d.bakirdada var yaklasik 2 yil oldu acilali zaten diger hastanelere oranla ucretlerde yuksek baya faek ediyo ama tabi hizmet guzel sartlar cok iyi saglik icin degerSelam kızlar nasılsınız görüşmeyeli bakalımAmida şimdi okudum ben de şaşırdım.Demekki Dİyarbakır da da Memorial varmış.Hemen girip baktım.İstanbul dışında Kayseri ve Antalya da da varmış.GErçekten güzel bir hastane.HEr şey son sistem.
Annene de ki,''anneciğim güzel düşünelim ,güzel olsun, hakkımda hayırlısı olsun'' ne kadar pozitif düşünürsek her şey o kadar yolunda gider.Hep güzellikleri ve iyi düşünceleri çağıralım.
Eee JElesec senin operasyona kaç gün kaldı
Marifet nedir bilirmisin?
Taşlara bakan gözlerin çicekleri görmesidir.!
Hz.Mevlana
Ne kadar hoş değil mi? en kötü şeyde bile güzellikleri görebilmek
Vallahi diyorum ama iste gelde anlat hastalik derecesinde evhamli zaten istemiyodu basta benim cok istedigimi gorunce riza gosterdi canimm annem soylenirde soylenir ameliyattn sonra :)))
Annene de ki,''anneciğim güzel düşünelim ,güzel olsun, hakkımda hayırlısı olsun'' ne kadar pozitif düşünürsek her şey o kadar yolunda gider.Hep güzellikleri ve iyi düşünceleri çağıralım.
Marifet nedir bilirmisin?
Taşlara bakan gözlerin çicekleri görmesidir.!
Hz.Mevlana
Ne kadar hoş değil mi? en kötü şeyde bile güzellikleri görebilmek
Nldglp nasil bi enerjin var maşallah goruntun super enerjin super Allah nazardan saklasin imrendimm vallahii
Nerissaa doldurdun mu mesaj sayınıLinak nerelerdesin tatlım? Senin doktorla randevun yok mu artık? Gelmiyormusun Memorial a?
Kızlar biliyorsunuz topikten arkadaşımız ameliyat tarihi almak için hastaneye gelecek önümüzde ki haftabelki ayarlar buluşur iki dedikodu yaparız cevabınızı geyiğe yazın!!!
henüz dolduramadım doldurmak için de çok yormadım kendimiNerissaa doldurdun mu mesaj sayınıLinak nerelerdesin tatlım? Senin doktorla randevun yok mu artık? Gelmiyormusun Memorial a?
henüz dolduramadım doldurmak için de çok yormadım kendimibu arada gazi tıpa gittim 31 mayısa gün verdi doktor ama devletin karşılamayacağını söyledi şaşırdım. ankara tıptaki doktor tamamını karşılar demişti. bi de hacettepeye mi gitsem
Aklında kalacağına bence git.HEr hastane bir olmuyor demekki.Bazı devlet hastaneleri de yarı yarıya alıyor.:44: Aslında şimdilerde olabilsen hem sıcaklara kalmazdın hem de iyileşme zamanın yaza kadar olur biterdi.Belki Hacettepe hemen verir belli mi olur?
Sabah 8 de hastanede olacam sabah yapacam dedi. Pazartesi tekrar gorusmeye gidicm Allahin izniyle iyi olur inslh ablacimm ve haklisin anneler kiyamaz iyiki varlar Rabbim eksikliklerini gostermesin inslh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?