Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Annene de ki,''anneciğim güzel düşünelim ,güzel olsun, hakkımda hayırlısı olsun'' ne kadar pozitif düşünürsek her şey o kadar yolunda gider.Hep güzellikleri ve iyi düşünceleri çağıralım.

Evet d.bakirdada var yaklasik 2 yil oldu acilali zaten diger hastanelere oranla ucretlerde yuksek baya faek ediyo ama tabi hizmet guzel sartlar cok iyi saglik icin deger

Vallahi diyorum ama iste gelde anlat hastalik derecesinde evhamli zaten istemiyodu basta benim cok istedigimi gorunce riza gosterdi canimm annem soylenirde soylenir ameliyattn sonra :)))

Marifet nedir bilirmisin?
Taşlara bakan gözlerin çicekleri görmesidir.!

Hz.Mevlana

Ne kadar hoş değil mi? en kötü şeyde bile güzellikleri görebilmek

Hz.Mevlana

Çok güzel söylemiş bayılırım Mevlananın sözlerini

neyse geyiğe döndürmeyelim mune her an gelebilir :18:

Vallahi diyorum ama iste gelde anlat hastalik derecesinde evhamli zaten istemiyodu basta benim cok istedigimi gorunce riza gosterdi canimm annem soylenirde soylenir ameliyattn sonra :)))

Ahh amida ahh anne olunca anlayacaksın.Şu an için ne desek boş BAk oğlum bu saatlerde eve dönüyor.Yeni kursa başladı.Ve yaşı 23.Gelene kadar kalbim küt küt.Evhamlı olmayan anne varmı acaba? Kimisi yansıtır,kimisi içinde saklar ama tüm annler bizim için çok kıymetli

Hz.Mevlana

Nldglp nasil bi enerjin var maşallah goruntun super enerjin super Allah nazardan saklasin imrendimm vallahii

Nerissaa doldurdun mu mesaj sayını Linak nerelerdesin tatlım? Senin doktorla randevun yok mu artık? Gelmiyormusun Memorial a?

Nerissaa doldurdun mu mesaj sayını Linak nerelerdesin tatlım? Senin doktorla randevun yok mu artık? Gelmiyormusun Memorial a?

Kızlar biliyorsunuz topikten arkadaşımız ameliyat tarihi almak için hastaneye gelecek önümüzde ki hafta belki ayarlar buluşur iki dedikodu yaparız cevabınızı geyiğe yazın!!!

Son düzenleme:
Kızlar biliyorsunuz topikten arkadaşımız ameliyat tarihi almak için hastaneye gelecek önümüzde ki hafta belki ayarlar buluşur iki dedikodu yaparız cevabınızı geyiğe yazın!!!

Nerissa ve linak tam hız konu okuyorlar.Bİzi duymazlar Kızlar çok yazdık bugün çok...

henüz dolduramadım doldurmak için de çok yormadım kendimi bu arada gazi tıpa gittim 31 mayısa gün verdi doktor ama devletin karşılamayacağını söyledi şaşırdım. ankara tıptaki doktor tamamını karşılar demişti. bi de hacettepeye mi gitsem

Aklında kalacağına bence git.HEr hastane bir olmuyor demekki.Bazı devlet hastaneleri de yarı yarıya alıyor.:44: Aslında şimdilerde olabilsen hem sıcaklara kalmazdın hem de iyileşme zamanın yaza kadar olur biterdi.Belki Hacettepe hemen verir belli mi olur?

bu arada gazi tıpta görüştüğüm doktorun adı Aynura Sarybaeva. Tanıyan bilen var mı acaba? Zamanında mannaq bora özele ameliyat olduğunu söylemişti ben de özellikle bora beyi bulup konustum ama aynura hanım bakıcak dedi umursamadı pek. Sanırım fakültedeki doktorlar biraz özensiz hastalarına karşı :/

Sabah 8 de hastanede olacam sabah yapacam dedi. Pazartesi tekrar gorusmeye gidicm Allahin izniyle iyi olur inslh ablacimm ve haklisin anneler kiyamaz iyiki varlar Rabbim eksikliklerini gostermesin inslh

Tüm samimiyetimle sana söz veriyorum , dilekler için de okunan yasin suresini hem sana hem AEDAAAya okuyacağım (''ameliyatlarınızın güzel ve başarılı geçmesi için''.)Hani derler ya kiminin parası kiminin duası? Annelerinizin hakkı hiç bir zaman ödenmez,annelerinizi Allah başınızdan eksik etmesin.

Canım seninde ameliyatının tahrihi belli olsun sanada güzel dualar ve dilekler benden gelecek.....önce iyi bir hastane ve iyi bir doktor karşına çıksın en hayırlısı nasip olsun inşallah.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…