- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.321
bu arada gazi tıpta görüştüğüm doktorun adı Aynura Sarybaeva. Tanıyan bilen var mı acaba? Zamanında mannaq bora özele ameliyat olduğunu söylemişti ben de özellikle bora beyi bulup konustum ama aynura hanım bakıcak dedi umursamadı pek. Sanırım fakültedeki doktorlar biraz özensiz hastalarına karşı :/
Evet mannaq memnundu.Ve Bora bey in adı bayağı geçmişti bu topikde.Belki o gün için öyle davranmıştır.Keşke sorsaydın sizi seçme şansım yokmu diye?
Canım seninde ameliyatının tahrihi belli olsun sanada güzel dualar ve dilekler benden gelecek.....önce iyi bir hastane ve iyi bir doktor karşına çıksın en hayırlısı nasip olsun inşallah.....
canım ablam yaa iyi ki varsın :)
Merhabalar...Bayanlar birsey soracagim gogus ucunuzu ne zaman hissetmeye basladiniz?
Ameliyattan hemen sonra......
Hadi ya ee benim 13gun oldu hala hissetmiyorum.
sagol sen nasılsın cnm yok ampulleri bosuna aldım onlar evde duruyor burda hastahanede hergün pansumana gidiyorum hatta yarın genel cerahi pansuman yapılırken gene bakcak cünkü acıklık cok gazlı bez içine rahatca girebiliyor acıklıgın doktor bir bucuk ayda anck kapanır iltihap kurur dedi ama bugun pansuman yapan hemsire iki ayda gecerse sükret dedi hergün atletini sütyenini değiştir korseyi cıkart dedi ama doktor ben görmeden korseyi cıkarma dedi bakalım inş iltihap kurur bir an önce otglk gögüs ucunu sormussun kahveringi tarafı biri asagıda biri yukarda biri tam karsıya bakıor biri asagıda belki düzelir doktora bu gidişimde göstercem cünkü tekrar aynı sıkıntıları cekmek istemiyorum
sagol sen nasılsın cnm yok ampulleri bosuna aldım onlar evde duruyor burda hastahanede hergün pansumana gidiyorum hatta yarın genel cerahi pansuman yapılırken gene bakcak cünkü acıklık cok gazlı bez içine rahatca girebiliyor acıklıgın doktor bir bucuk ayda anck kapanır iltihap kurur dedi ama bugun pansuman yapan hemsire iki ayda gecerse sükret dedi hergün atletini sütyenini değiştir korseyi cıkart dedi ama doktor ben görmeden korseyi cıkarma dedi bakalım inş iltihap kurur bir an önce otglk gögüs ucunu sormussun kahveringi tarafı biri asagıda biri yukarda biri tam karsıya bakıor biri asagıda belki düzelir doktora bu gidişimde göstercem cünkü tekrar aynı sıkıntıları cekmek istemiyorum
konunuzu okudum bende düşünüyorum amelyat olmayı da böyle sorunlar oluyor mu korktum şimdi
Merhabalar...Bayanlar birsey soracagim gogus ucunuzu ne zaman hissetmeye basladiniz?
umarım cok iyi gecer ameliyatın valla o kırmızı ampulden kullanmıyorlar ne sürdüklerini bilmiyorum ama kendi doktorum bir yöntem varmıs yabancı bir ad söylei onla daha cabuk iyileşmesini saglarım dedi haftaya cumartesi gideceğim ama en azından burda tedavi olsun iltihap gecse kapanması daha kolay olur ama devamlı akıyor evet cok sıkıntı cektim inş sonu güzel olur karın germe bende düşünüyordum ama bu basıma gelenden sonra vazgectim zaten ben dogum vs yapmadıgım için sarkma yok doktorda gereksiz yapmam demişti iyileşince diyet ve spor yapmayı düşünüyorum benim kolumda ve bacagmdada biraz kilo var gecen uzun zamandır görmediğim bir arkadasımı gördüm dal gibi kalmış baya kiloluydu sadece rejim yapmıs demekki insan isteyince verebiliyor sadece irade gerek
valla zeynep hanım bu sans işi daha be ilkim bu doktorda gögüs olupta böyle bişey yasayan burdan figenle konuştum kendinin bir tanıdıgıda gögüs ameliyatı olmuş aynı doktorda gayet memnunmus belki ilk gittiğim doktordada ameliyat olsaydım farklı bişey olacaktı yani en azından sunu düşünüyorum bu doktor gereksiz bir işlem yapmıyor yani kalkıp böyle bişey yasayacagı hastayı kendide kabul etmezdi demekki sans işte ne diyim cekecem artık burdaki hemsire ve doktor moralimi bozuyor vay eden oldun degermiydi al işte gördünmü gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?