Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet mannaq memnundu.Ve Bora bey in adı bayağı geçmişti bu topikde.Belki o gün için öyle davranmıştır.Keşke sorsaydın sizi seçme şansım yokmu diye?

Evet mannaq memnundu.Ve Bora bey in adı bayağı geçmişti bu topikde.Belki o gün için öyle davranmıştır.Keşke sorsaydın sizi seçme şansım yokmu diye?

Gerçi ameliyattan çıkmıştı bora bey belki de o yüzden es geçti. aynura hanım da 1000-1500 tl arası tutar sanırım dedi. Eğer özellerde de fiyat yakınsa direk özele gitmek tercihim.

canım ablam yaa iyi ki varsın :)

Nerissaa'cığım benim iki oğlum olduğu için hep kız çocuklarını çok özendim ve sevdim,bende sizleri çok seviyorum iyi ki sizlerle sanal da olsa tanışmışım.Birgün belkide bir yerlerde buluşuruz canım.....Hakkınızda hayırlısı olsun örnek genç arkadaşlarım (''kızlarım.'')....

Hadi ya ee benim 13gun oldu hala hissetmiyorum.

Meme küçültme ameliyatı sonrasında memede hissizlik olur mu? - UZMANTV,

batuseb çok erken hissetmen mümkün değil daha 13.gün olmuş bu soruyu 20.doktora sor sana hepsi aynı şeyi söyler kesilip biçil din,kolay bi ameliyat değil işlem gördün daha dikişlerin alınmadı geçmiş sayfalara bakarsan bir çok üye hissin hemen gelmediğini yazmış(istisna çıkabilir mi çıkabilir ben görmedim duymadım) panik yapma kendini boşuna germiş olursun bu benim şahsi fikrim...

Bak yukarıda ki linkte doktor riskin çok minimum olduğunu açıklamış

Son düzenleme:
sagol sen nasılsın cnm yok ampulleri bosuna aldım onlar evde duruyor burda hastahanede hergün pansumana gidiyorum hatta yarın genel cerahi pansuman yapılırken gene bakcak cünkü acıklık cok gazlı bez içine rahatca girebiliyor acıklıgın doktor bir bucuk ayda anck kapanır iltihap kurur dedi ama bugun pansuman yapan hemsire iki ayda gecerse sükret dedi hergün atletini sütyenini değiştir korseyi cıkart dedi ama doktor ben görmeden korseyi cıkarma dedi bakalım inş iltihap kurur bir an önce otglk gögüs ucunu sormussun kahveringi tarafı biri asagıda biri yukarda biri tam karsıya bakıor biri asagıda belki düzelir doktora bu gidişimde göstercem cünkü tekrar aynı sıkıntıları cekmek istemiyorum

konunuzu okudum bende düşünüyorum amelyat olmayı da böyle sorunlar oluyor mu korktum şimdi

İyiyim ben canım ameliyat için gün sayıyorum:) ampul kullanıyorlar mı pansuman da acaba ? açılan yeri o kapatıyor biliyorum...ah canım ya çok sıkıntı çektin istediğin son olsun inşallah bozma moralini ben meme küçültme ameliyatına çok iyi hazırlamıştım kendimi oldu ki bi komplikasyon gelirse diye ...ameliyat bu her türlü riski göze alıp oluyoruz hepimiz iyi sonuçlar alırız inşallah ne diyeyim.

Son düzenleme:
konunuzu okudum bende düşünüyorum amelyat olmayı da böyle sorunlar oluyor mu korktum şimdi

İyi geceler Zeynep hnm, bi takım komplikasyonları var tabi bu ameliyatların ,ama inanın ben çok büyük sıkıntı yaşayan bu başlıkta belki 10.kişi anca okumuşumdur ben meme küçültme olalı 1.seneyi geçti tek sorun yaşamadım ...doğru doktor doğru zaman gerisi memnuniyet korkmayın

Son düzenleme:
umarım cok iyi gecer ameliyatın valla o kırmızı ampulden kullanmıyorlar ne sürdüklerini bilmiyorum ama kendi doktorum bir yöntem varmıs yabancı bir ad söylei onla daha cabuk iyileşmesini saglarım dedi haftaya cumartesi gideceğim ama en azından burda tedavi olsun iltihap gecse kapanması daha kolay olur ama devamlı akıyor evet cok sıkıntı cektim inş sonu güzel olur karın germe bende düşünüyordum ama bu basıma gelenden sonra vazgectim zaten ben dogum vs yapmadıgım için sarkma yok doktorda gereksiz yapmam demişti iyileşince diyet ve spor yapmayı düşünüyorum benim kolumda ve bacagmdada biraz kilo var gecen uzun zamandır görmediğim bir arkadasımı gördüm dal gibi kalmış baya kiloluydu sadece rejim yapmıs demekki insan isteyince verebiliyor sadece irade gerek

valla zeynep hanım bu sans işi daha be ilkim bu doktorda gögüs olupta böyle bişey yasayan burdan figenle konuştum kendinin bir tanıdıgıda gögüs ameliyatı olmuş aynı doktorda gayet memnunmus belki ilk gittiğim doktordada ameliyat olsaydım farklı bişey olacaktı yani en azından sunu düşünüyorum bu doktor gereksiz bir işlem yapmıyor yani kalkıp böyle bişey yasayacagı hastayı kendide kabul etmezdi demekki sans işte ne diyim cekecem artık burdaki hemsire ve doktor moralimi bozuyor vay eden oldun degermiydi al işte gördünmü gibi

Çok sagol canım rahat içim iyi geçecek diye umuyorum a çok iyi gittiğinde ne uygulayacak merak ettim yaz mutlaka

aman sen karın marın düşünme dur hele evlen çoluk çocuk sonra bakarsın duruma tabi verirsin benim 2. sezeryan doğumum var deri sarktı kiloda verince mecbur o toplanacak...

Ay onlarda moral vereceklerine bırak dinleme kulağını tıka sen olan oldu önüne bak

çok doğru söylüyorsun şans işi de var tabi.... iyi doktor bu yüzdeyi artırıyor sadece

yazacagım canım muhakkak zaten doktorda bana öyle demişti dogum yap öyle gel asla yapmam suan dedi lipo olmuştu karnıma umarım ondadada dalgalanma olmaz sekil sanırım 3 aydan sonra ortaya cıkıyor valla suan aslında tek düşündüğüm gögüslerim ama üst dikişleri begendim belki zamnla kahverengi yerde eşitlenir haftaya sabah 6 da yola cıkcam 3 gibi ancak bergama olurum doktor zaten istediğin zaman gel evdede olsam gelip bakarım ama haftasonu daha rahat olur dedi gitmeyi bekliyorum ama burdaki doktorda ilgileniyor sagolsun demiyorki git doktoruna biliyorsun bazı doktorlar baska doktorun yaptıgı bişeye dokunmaz

evet doktor secimide önemli ama bazen senin gidipte begendiğin bir doktorudiger bir kişi begenmiyebiliyor artık hani ahmete gitseydim aliyemi gitseydim diye düşünmek istemiyorum cünkü iş işten gecti nasibim bu doktordaymıs belki baska doktorda baska sorun olcaktı bilemiyorum aman bende aldırmıyorum onların söylediğine korseyi sordular artık ona lipo oldum diyemedimde belden sorunum var dedim hemsirede dediki bu yasta bu kadar sorun dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…