- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.341
yazacagım canım muhakkak zaten doktorda bana öyle demişti dogum yap öyle gel asla yapmam suan dedi lipo olmuştu karnıma umarım ondadada dalgalanma olmaz sekil sanırım 3 aydan sonra ortaya cıkıyor valla suan aslında tek düşündüğüm gögüslerim ama üst dikişleri begendim belki zamnla kahverengi yerde eşitlenir haftaya sabah 6 da yola cıkcam 3 gibi ancak bergama olurum doktor zaten istediğin zaman gel evdede olsam gelip bakarım ama haftasonu daha rahat olur dedi gitmeyi bekliyorum ama burdaki doktorda ilgileniyor sagolsun demiyorki git doktoruna biliyorsun bazı doktorlar baska doktorun yaptıgı bişeye dokunmaz
evet doktor secimide önemli ama bazen senin gidipte begendiğin bir doktorudiger bir kişi begenmiyebiliyor artık hani ahmete gitseydim aliyemi gitseydim diye düşünmek istemiyorum cünkü iş işten gecti nasibim bu doktordaymıs belki baska doktorda baska sorun olcaktı bilemiyorum aman bende aldırmıyorum onların söylediğine korseyi sordular artık ona lipo oldum diyemedimde belden sorunum var dedim hemsirede dediki bu yasta bu kadar sorun dedi :)
İyi geceler Zeynep hnm, bi takım komplikasyonları var tabi bu ameliyatların ,ama inanın ben çok büyük sıkıntı yaşayan bu başlıkta belki 10.kişi anca okumuşumdurben meme küçültme olalı 1.seneyi geçti tek sorun yaşamadım ...doğru doktor doğru zaman gerisi memnuniyet korkmayın
benımde 1 ay oldu amelıyat olalı yanı bnde ole cok hıssetmıyrm blmıyrm ya umarm kotu bıse olmaz
sizede iyi geceler jelesec hanım. kayseride yasiyorum benve meme küçültme hakkında pek bir bilgim yok bir arkadaşım benim için estetik doktoruyla konusmus önce fizik tedavi doktorunun görmesi lazım sonra heyet görücek saglıgına ve duruş pozizyonuna zarar verir se amelyat ederiz demiş cesaretimi toparlıyım gidicem doktora ve doktorumun bayan olmasını istiyorum daha rahat konusurum en aznından
jelesec hanım bir soru daha sorucam ama yanlış anlasılmasını istememamelyattan sonra eşinizle ilişki sırasında problem oluyor mu :26: :26:
yok yanlış anlamam bu kişiye göre değişiyor aynı zamanda ameliyat olduğumuz arkadaşlar gayet rahattı ben evhamlı bi tipim 1.ay yanıma yaklaştırmadım eşimi
benımde 1 ay oldu amelıyat olalı yanı bnde ole cok hıssetmıyrm blmıyrm ya umarm kotu bıse olmaz
Tüm samimiyetimle sana söz veriyorum , dilekler için de okunan yasin suresini hem sana hem AEDAAAya okuyacağım (''ameliyatlarınızın güzel ve başarılı geçmesi için''.)Hani derler ya kiminin parası kiminin duası? Annelerinizin hakkı hiç bir zaman ödenmez,annelerinizi Allah başınızdan eksik etmesin.
yok yanlış anlamam bu kişiye göre değişiyor aynı zamanda ameliyat olduğumuz arkadaşlar gayet rahattı ben evhamlı bi tipim 1.ay yanıma yaklaştırmadım eşimi
otglk gögüs ucunu sormussun kahveringi tarafı biri asagıda biri yukarda biri tam karsıya bakıor biri asagıda belki düzelir doktora bu gidişimde göstercem cünkü tekrar aynı sıkıntıları cekmek istemiyorum
Çok teşekkür ederim canım ablacım Allah razı olsun Rabbim dualarını kendin için bizim için ve her kim için ediyosan kabul etsin tez zamanda inşlh, samimiyetine çok inanıyorum ve burdaki herkesin samimi olduğuna inanıyorum iyiki burayı bulmuşum yoksa cesaretimi toplayıp bu ameliyata bu kadar çabuk karar veremezdim bu forumun ve tabiki ilk konuşutuğum kişinin yani senin oldukça etkisi var Allah gönlüne göre versin ablacım çookkkk teşekkür ederim...
ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun. umarım süreciniz çok güzel ve rahat geçer....
gizmocum çok çektin ama sonucu çok güzel olcak inşaallah... doktora git bakalım.. akrabana da aşkolsun yani bu arada....
jeleseccimbir ay mı bizde hâlâ yasak ben senden de evhamlıyım desene
Canım şimdi burada detay yazdırma bana başlık kapanmasınmemeler ellenme den serbest zaten süreci kişi kendi belirliyor
Canım benim herşey gönlünce olsun,bende senin içtenliğine ve samimiyetine yüzde yüz inanıyorum.''NAZİK '' ve yaşındanda olgun genç arkadaşım......Allah seni nazarlardan korusun......Saygılar ve sevgiler......
merhaba arkadaşlar, forumu uzun zamandır takipteyim. paylaşımım yok ama zaten eski üyeyim. uzun zamandır planladığım ameliyatım için artık doktor araştırmasına başladım. ve bu yaz istediğim kıyafetleri giyebilmeyi istiyorum. forumda adı çokça geçen doktorla mailleştim ama fiyatı bana uymuyor, bütçemi aşıyor. buyüzden bana memnun olduğunuz, önerebileceğiniz bir doktor varmı? ve fiyatıyla ilgili de benim özelden mesaj gönderme hakkım henüz yok ama , sizler gönderebilirseniz bütçeme uyup uymadığını değerlendirebilirim. istanbul dışında yaşıyorum ama ameliyatımı istanbulda anadolu yakasında, bu işi makul fiyatla yapacak bir hocaya olmayı istiyorum. eğer anadolu yakasında olursa, annem orda olduğu için,hem bakım hemde kontrollere gidiş-gelişler benim için daha kolay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?