Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bu ameliyatların hemen sonrasında hokus pokus olmuyor canım bekleme süresi sıkıcı ama direk sonuca ulaşılmıyor,ödem,hissizlik, ilk aylarda dikişlerin görüntüsü ,asimetri vs. çoğu ilk 3.ayda değişiklik gösteriyor (6.ay 1.sene de sürebiliyor tabi)

dalgalanma olayını şimdi anlayamazsın daha ödemli ...önce şu memelerin iyileşsin çok öptüm iyi geceler

sagol bende öptüm iyi geceler ama en azından göbegime biraz his gelmeye basladıki artık kasırken biraz hissediyorum evet ilk önce gögüsten kurtulayımda önce güzel bir banyo yapmak istiyorum suan yasak sonrası allah kerim :)

Çok doğru artık o doktor mu bu doktor mu demenin anlamı yok zaten gizmocum, düzelir senin iyileşme sürecin uzadı sadece öyle düşün ..

aynen benim memnun olduğum doktorumdan memnun olmayan çıkabilir çok olağan şeyler

sizede iyi geceler jelesec hanım. kayseride yasiyorum benve meme küçültme hakkında pek bir bilgim yok bir arkadaşım benim için estetik doktoruyla konusmus önce fizik tedavi doktorunun görmesi lazım sonra heyet görücek saglıgına ve duruş pozizyonuna zarar verir se amelyat ederiz demiş cesaretimi toparlıyım gidicem doktora ve doktorumun bayan olmasını istiyorum daha rahat konusurum en aznından

benımde 1 ay oldu amelıyat olalı yanı bnde ole cok hıssetmıyrm blmıyrm ya umarm kotu bıse olmaz

nrhn22 selam panik yapma çok normal bir çoğumuz ameliyat sonrası senin gibirdikben 1.ayın sonunda hafif sol tarafı hissettim diğer sağ meme daha geç geldi hatta ilk ameliyat oldum 20.günlük falanım kontrole gittim doktora söyledim benim hissim yok diye gözümü kapattırdı ve hafif cimcik attı ay diye bağırdığımı geçmiş yazılarımda yazmıştım çok minik bi ihtimal gelmemesi doktoruna yine sorarsın

jelesec hanım bir soru daha sorucam ama yanlış anlasılmasını istemem amelyattan sonra eşinizle ilişki sırasında problem oluyor mu :26: :26:

Teşekkürler; hakkınızda hayırlısı olsun hangi doktorda kendinizi rahat hissediyorsanız ona olun tabi ameliyatınızı.. gidin görüşün konuşun fikir alın sonucu bizlerle de paylaşırsanız seviniriz

jelesec hanım bir soru daha sorucam ama yanlış anlasılmasını istemem amelyattan sonra eşinizle ilişki sırasında problem oluyor mu :26: :26:

yok yanlış anlamam bu kişiye göre değişiyor aynı zamanda ameliyat olduğumuz arkadaşlar gayet rahattı ben evhamlı bi tipim 1.ay yanıma yaklaştırmadım eşimi

yok yanlış anlamam bu kişiye göre değişiyor aynı zamanda ameliyat olduğumuz arkadaşlar gayet rahattı ben evhamlı bi tipim 1.ay yanıma yaklaştırmadım eşimi

çok teşekkür ederim :) iyi geceler sizlere salı günü gidicem doktora inşallah hayırlısı olsun doktordan gelir gelmez mutlaka buraya ugrucam

benımde 1 ay oldu amelıyat olalı yanı bnde ole cok hıssetmıyrm blmıyrm ya umarm kotu bıse olmaz

Merhaba,saniyorum kisiden kisiye degisiyor.vucut yapisiyla da ilgili 2arkadas cevap vermis biri hemen hissetmis digeri daha gec ben dr.a gidecegim zaten yarin ona da sorayim bakalim o ne diyecek buradan yazarim....

Çok teşekkür ederim canım ablacım Allah razı olsun Rabbim dualarını kendin için bizim için ve her kim için ediyosan kabul etsin tez zamanda inşlh, samimiyetine çok inanıyorum ve burdaki herkesin samimi olduğuna inanıyorum iyiki burayı bulmuşum yoksa cesaretimi toplayıp bu ameliyata bu kadar çabuk karar veremezdim bu forumun ve tabiki ilk konuşutuğum kişinin yani senin oldukça etkisi var Allah gönlüne göre versin ablacım çookkkk teşekkür ederim...

ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun. umarım süreciniz çok güzel ve rahat geçer....
gizmocum çok çektin ama sonucu çok güzel olcak inşaallah... doktora git bakalım.. akrabana da aşkolsun yani bu arada....

jeleseccim bir ay mı bizde hâlâ yasak ben senden de evhamlıyım desene

Hayırlı cumalar arkadaşlar hemen telaşlanmayın herkesin nekahat dönemi....... duyguları bedensel ve manevi olarakta hissiyatı farklı oluyor kendi acımdan söylüyorum biraz gözü kara ve acılara daha tahammülüyümdür iki arkadaşım biri benden önce biri benden sonra ameliyat olmuştu onlarda hemen hissetmiş biri özelde biri devlette olmuştu meme ameliyatlarını..Yani şunu demek istiyorum doktorlarımız farklı idi maksatım doktorumu övmek değil herkes gelişmeleri farklı yaşayabilir kimi erken kimi geç ve herhalde çok çok ender olarakta hiç hissetmeyebilirde.

gizmocuğum, ödemden dolayı belkide öyle bi asimetri vardır. Buna en iyi cevabı doktorun verir tabi. İnşallah revizyona gerek kalmadan, ilk 6 aylık dönemde aynı hizaya gelirler. Kendine lütfen çok dikkat et. Ve akrabana durumunu tekrar anlat, linak'ın dediği gibi belki daha anlayışlı olur da seni götürme konusunda böyle nazlanmaz.

Canım benim herşey gönlünce olsun,bende senin içtenliğine ve samimiyetine yüzde yüz inanıyorum.''NAZİK '' ve yaşındanda olgun genç arkadaşım......Allah seni nazarlardan korusun......Saygılar ve sevgiler......

Canım şimdi burada detay yazdırma bana başlık kapanmasın memeler ellenme den serbest zaten süreci kişi kendi belirliyor

merhaba arkadaşlar, forumu uzun zamandır takipteyim. paylaşımım yok ama zaten eski üyeyim. uzun zamandır planladığım ameliyatım için artık doktor araştırmasına başladım. ve bu yaz istediğim kıyafetleri giyebilmeyi istiyorum. forumda adı çokça geçen doktorla mailleştim ama fiyatı bana uymuyor, bütçemi aşıyor. buyüzden bana memnun olduğunuz, önerebileceğiniz bir doktor varmı? ve fiyatıyla ilgili de benim özelden mesaj gönderme hakkım henüz yok ama , sizler gönderebilirseniz bütçeme uyup uymadığını değerlendirebilirim. istanbul dışında yaşıyorum ama ameliyatımı istanbulda anadolu yakasında, bu işi makul fiyatla yapacak bir hocaya olmayı istiyorum. eğer anadolu yakasında olursa, annem orda olduğu için,hem bakım hemde kontrollere gidiş-gelişler benim için daha kolay olur.

Merhaba uzeyse, gönlüne ve kesene göre bi doktor bulursun umarım ben sana bi kaç doktor yazayım özelden fiyat da yazarım araştır görüş kendileriyle doktorların çoğu indirim yapıyor,fiyatın uygun olması doktorların çalıştığı hastaneyle de ilintili a sınıfı bi hastanede fiyat yüksek olabiliyor , doktorun tekniği başarısı kullandığı malzeme vs hakkında hayırlısı olsun yazıyorum şimdi özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…