Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gunaydin nasilsin?

Merhabalar Batuseb arkadaşım hatırımı sorduğun için çok çok teşekkür ederim.İyiyim Allaha şükür sizlerle güzel paylaşım yapanlarla müthiş keyif alıyorum bazı arkadaşlarımın da iyi hissetmesine yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana....Sen naslsın arkadaşım memislerin nasıl konu meme olunca onlarında keyifini sormak lazım değil mi?

Dogru ya asil onlarin keyfi yeride olsun .bugun annem geldi sagolsun temizlik yapacagiz daha dogrusu annecim yapacak ben bi toz alirim yarini bekliyorum iste dikislerim alinsin da belki krem surmeye falan baslarim artik bir an once iyilesmeye baslasin artik.

İyi olduğuna sevindim,anneciğinde sağ olsun iyi ki var ikinizede kolay gelsin diyorum iyi haberlerle dönersin inşallah Allah sağlık sıhhat versin.Ben annemi kaybettiğim için annelerin yokluğunun çok zor olduğunu biliyorum,hele zor zamanlarda çok arıyor insan Allah herkesin sevdiklerini bağışlasın...

Cok sagol.Amin .......

Lebensefud çok teşekkürler özel mesajınla mutlu oldum, benim için bu işin maliyeti çok önemli. peki nasıl iletişime gecebilirim, sizden nasıl bahsedebilirim ? özelden yazmak istedim ama yazamadım. Bugün yeterli kadar mesaj yazıp özel mesaj atma hakkı almaya çalışacağım.

jelesec, özel mesajını aldım çok teşekkürler. ama ben bahsettğin o 3 doktorla da mailleştim. Hepsi ne yazıkki benim bütçemi aşıyor. Yine de sağol.

jelesec, özel mesajını aldım çok teşekkürler. ama ben bahsettğin o 3 doktorla da mailleştim. Hepsi ne yazıkki benim bütçemi aşıyor. Yine de sağol.

Önemli değil uzeyse; umarım sonucu iyi olan bi ameliyat geçirirsin araştırmaya devam et bakalım gelişmeleri paylaş lütfen,özelikle görüştüğüm fiyatı uygun olan 3.doktorun ismini yazdım hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben ameliyat olalı 3 sene oldu..2 sene kadar araştırdım bu konuda gözünüz kapalı güvenebileceğiniz tayfun aköz var mutlaka bir görüşün derimmm

Arkadaşlar ben ameliyat olalı 3 sene oldu..2 sene kadar araştırdım bu konuda gözünüz kapalı güvenebileceğiniz tayfun aköz var mutlaka bir görüşün derimmm

Güzel arkadaşım kendisi benimde doktorum bende geçen sene kendisine ameliyat oldum bende fazlasıyla memnun kaldım.
Hoşça kal canım....

çok çok tşk ederim lebensfreude. amida ile aynı gün amelyt olcz inş güzel geçer amelytmz
lebensfreude allahm canını inctmesn. bzleri tanımıyon ama duana ortak ediyon çk saol.

önerebileceğiniz gögüs küçültme için bir doktor ?

Merhaba Melek hnm, forumda farklı doktorlara ameliyat olup memnun olan olmayan hastalar var zamanınız varsa bi göz atın çok hep yazıyorum çok faydalı bi başlık benim doktoruma ameliyat olup memnun kalan hasta sayı çok ama bu işler birazda kısmet işi iyi olur Allahtan kötü olur kuldan olmasın diye ben pek tavsiyede bulunmuyorum Siz burun ameliyatı oldunuz galiba bende araştırma içindeyim memnun musunuz ? nefes problemi yaşadınız mı hiç?

çok çok tşk ederim lebensfreude. amida ile aynı gün amelyt olcz inş güzel geçer amelytmz
lebensfreude allahm canını inctmesn. bzleri tanımıyon ama duana ortak ediyon çk saol.

Canım bu yaşta bu kadar duyarlı olmak ve dua gereğine saygı duyan genclerin annelerini tebrik ediyorum.Gerçi dini inanca saygı göstermek içten gelen birşeydir.Bende senin o güzel duan için teşekkür ederim.Sende sabah mı gireceksin ameliyata?

bayağıda laf mı 28haziranda allah nasip ederse

Annam gelinlikte o yapılmış memişlere çuk diye oturacak harika olacaksın benim gelinlik üsten zar zor girmişti hep bu koça memelerden neler çektik be,birde bebek emzirirken bebeğin başından büyük memeler içinde birde süt yok bebek ağlar ben ağlarım ne çile çekmişiz ya ama şimdiki kızlar daha akıllı. Düğün fotoğraflarını bu kadınlar kulübünde paylaşırsın inşallah.....

tam olarak kçta girecem bilmiyorum. pazartesi kan falan verecem. bi yanık ameliyatı varmış doktrun eger o iptal olursa sbah 8de gircem
sbh olmasnı istiyorum ama

tabiki paylaşırım ablam..
ameliytı istiyordum zaten bu sitede cesart buldum nişanlımda onay verdi tam oldu o yüzden gelinlik seçimini amelyttan 1ay sonrasna bıraktım
gögüslerm çk asırı byük degl zaten doktor ölçtgnde nrmal sınırda dedi ama sol gögsm 2beden byük
ve bugün yeni gögslrm içn dar bi tşört aldım

tam olarak kçta girecem bilmiyorum. pazartesi kan falan verecem. bi yanık ameliyatı varmış doktrun eger o iptal olursa sbah 8de gircem
sbh olmasnı istiyorum ama

İnşallah dilediğin gibi olur benimde sabahtı ameliyatım benim memeler baya büyüktü,senin demek o kadar iri değillermiş.Yeni t shirtünü güle güle giy,daha ne güzel sütyenler dar elbiseler giyeceksin hayırlısıyla o alış verişlerde ayrı bir zevk veriyor.Hazirana kadar da toparlanırısın güzel de bir gelinlik seçtin mi herşey gönlünce olsun canım benim....Allah nazardan korusun sizleri.

Arkadaşlar merhaba:) Bİliyorsunuz daha önce de yazmıştım 5 Nisan da ameliyatım var.Bu arada çok yoğun bir iş tempom olduğu için sık sık giremiyorum. Acaba hastaneye giderken yanıma ne tür şeyler almam gerekiyor? MEsela gecelik mi? pijama türü mü? Ya da sabahlık mı daha rahat olur önden açık olması açısından? Başka önereceğiniz bir şey varmı yanıma almam gereken?

Lütfen topiğin amacına uygun yorumlar yapınız, ameliyat olmak isteyenler veya yeni ameliyat olup sizin tecrübelerinizden faydalanmak isteyenleri bilgilendirecek yorumlar yapıp tecrübelerinizi aktarmalısınız.

Ve lütfen özellerden veya topikten doktor yönlendirmesi yapmayınız, insanlar doktorlarını kendileri seçsinler, kimsenin kararını etkileyecek girişimlerde bulunmayınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…