- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.361
Gunaydin nasilsin?
Dogru ya asil onlarin keyfi yeride olsun .bugun annem geldi sagolsun temizlik yapacagiz daha dogrusu annecim yapacak ben bi toz alirim yarini bekliyorum iste dikislerim alinsin da belki krem surmeye falan baslarim artik bir an once iyilesmeye baslasin artik.Merhabalar Batuseb arkadaşım hatırımı sorduğun için çok çok teşekkür ederim.İyiyim Allaha şükür sizlerle güzel paylaşım yapanlarla müthiş keyif alıyorum bazı arkadaşlarımın da iyi hissetmesine yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana....Sen naslsın arkadaşım memislerin nasıl konu meme olunca onlarında keyifini sormak lazım değil mi?
Dogru ya asil onlarin keyfi yeride olsun .bugun annem geldi sagolsun temizlik yapacagiz daha dogrusu annecim yapacak ben bi toz alirim yarini bekliyorum iste dikislerim alinsin da belki krem surmeye falan baslarim artik bir an once iyilesmeye baslasin artik.
İyi olduğuna sevindim,anneciğinde sağ olsun iyi ki var ikinizede kolay gelsin diyorum iyi haberlerle dönersin inşallah Allah sağlık sıhhat versin.Ben annemi kaybettiğim için annelerin yokluğunun çok zor olduğunu biliyorum,hele zor zamanlarda çok arıyor insan Allah herkesin sevdiklerini bağışlasın...
jelesec, özel mesajını aldım çok teşekkürler. ama ben bahsettğin o 3 doktorla da mailleştim. Hepsi ne yazıkki benim bütçemi aşıyor. Yine de sağol.
Arkadaşlar ben ameliyat olalı 3 sene oldu..2 sene kadar araştırdım bu konuda gözünüz kapalı güvenebileceğiniz tayfun aköz var mutlaka bir görüşün derimmm
Tüm samimiyetimle sana söz veriyorum , dilekler için de okunan yasin suresini hem sana hem AEDAAAya okuyacağım (''ameliyatlarınızın güzel ve başarılı geçmesi için''.)Hani derler ya kiminin parası kiminin duası? Annelerinizin hakkı hiç bir zaman ödenmez,annelerinizi Allah başınızdan eksik etmesin.
Helal olsun doktoruna,baya bir incelik yapmış......:)Düğünün ne zaman?
önerebileceğiniz gögüs küçültme için bir doktor ?
çok çok tşk ederim lebensfreude. amida ile aynı gün amelyt olcz inş güzel geçer amelytmz
lebensfreude allahm canını inctmesn. bzleri tanımıyon ama duana ortak ediyon çk saol.
bayağıda laf mı28haziranda allah nasip ederse
Canım bu yaşta bu kadar duyarlı olmak ve dua gereğine saygı duyan genclerin annelerini tebrik ediyorum.Gerçi dini inanca saygı göstermek içten gelen birşeydir.Bende senin o güzel duan için teşekkür ederim.Sende sabah mı gireceksin ameliyata?
Annam gelinlikte o yapılmış memişlere çuk diye oturacak harika olacaksın benim gelinlik üsten zar zor girmişti hep bu koça memelerden neler çektik be,birde bebek emzirirken bebeğin başından büyük memeler içinde birde süt yok bebek ağlar ben ağlarım ne çile çekmişiz ya ama şimdiki kızlar daha akıllı. Düğün fotoğraflarını bu kadınlar kulübünde paylaşırsın inşallah.....
tam olarak kçta girecem bilmiyorum. pazartesi kan falan verecem. bi yanık ameliyatı varmış doktrun eger o iptal olursa sbah 8de gircem
sbh olmasnı istiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?