Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Lebensfreu hanım özel mesajınızı malesef yeni gördüm.Yönlendirmeniz için çok teşekkürler.Barış beyin ve eser hanımın hocası demişsiniz Tayfun bey için ama malesef ben kararımı verdim.Sadece ters t yöntemi ile yapacağından tercih etmedim kendisini.İyi bir doktor aslında.5 Nisana aldım tarihimi zaten.İlginiz için teşekkür ederim.

JAdevu merhaba.Biliyorum yazmıştınız daha öncede:) Tekrar hayırlısı olsun hakkınızda.Aslında ameliyata girerken ameliyat önlüğü dediğimiz uzun bir elbise giydiriyorlar. Ben ertesi gün taburcu olup çıkarken o önlüğü çıkartıp kendi önden fermuarlı eşofmanımı giyip çıkmıştım.Pijamaya gerek yok sanki.Gece de onların elbisesi ile yattığımdan başka bir şeye gerek olmamıştı.Siz bence üstü önden açılan bir üst alsanız kafi gelir.Bir de su içmek için ilk etapta pipet lazım olabiliyor.Şimdilik başka aklıma bir şey gelmiyor.İnşallah her şey gönlünüzce olur

Kararın hayırlı uğurlu olsun jadevu, umarım istediğin sonuca kavuşursun

jelesec, özel mesajını aldım çok teşekkürler. ama ben bahsettğin o 3 doktorla da mailleştim. Hepsi ne yazıkki benim bütçemi aşıyor. Yine de sağol.

Uzeyse, arkadaşa kendi doktorumun adını hiç yazmadım! munenin mesajı böyle algılanmış bazı arkadaşlar tarafından bütçem kısıtlı diye yazınca görüştüğüm ameliyat olmadığım 3.doktorun adlarını verdim mail at fiyat al dedim:) karşı olduğum bi olayı kendim yapmam !

Son düzenleme:
Lebensfreude,
aslında hiç sevmem böyle topikten yazıp anlatmayı lakin yazmazsamda olmayacak.

Sizi doktor konusunda tek bir insan şikayet etmedi, ister inanırsınız ister inanmazsınız.
Topiğe bambaşka bir sebepten geldim ve uyarım ilk önce Lütfen topiğin amacına uygun yorumlar yapınız, ameliyat olmak isteyenler veya yeni ameliyat olup sizin tecrübelerinizden faydalanmak isteyenleri bilgilendirecek yorumlar yapıp tecrübelerinizi aktarmalısınız. şeklindeydi fakat 2 üyenin 100 mesaj kotasını doldurmadığı için özel mesajlarınıza buradan cevap verdiğini görünce ve o özel mesajların mahiyeti yapılan yorumlarda ortaya çıkınca uyarıma Ve lütfen özellerden veya topikten doktor yönlendirmesi yapmayınız, insanlar doktorlarını kendileri seçsinler, kimsenin kararını etkileyecek girişimlerde bulunmayınız... bölümünü de ekledim ve doktor yönlendirmesi yasak olduğundan size ceza verdim.

Aldığınız her cezayı birilerinden bilmeyiniz, ki üstüne basa basa yazıyorum doktor yönlendirmesi yapıyor diye sizi şikayet eden tek Allah'ın kulu yok. Siz değil kimse doktor reklamı yapamaz, yönlendiremezde.
Özellerinizi okumuyoruz, okuyamayız, siz özel mesaj gönderdiğiniz 2 üyenin sizin özel mesajınıza kotaları dolmadığı için topikte cevap verdiği yorumları tekrar bir okuyun isterseniz.

Sayın üyeler,

yineliyorum bu topikte veya herhangi bir topikte veyahut özellerden asla ama asla doktor yönlendirmesi, doktor reklamı yapamazsınız. Yasaktır ve ceza alma sebebidir.

bugun pansumana genel cerah doktord girdi en azından dedi kötü koku gitmiş sanırım yavas yavas düzeliyor ama dediki bu iltihap kuruyunca yeniden dikiş atacam cünkü baya bir acıklık var özellikle sol gögüsümde gazlı bez gircek kadar acıklık var acaba iyileşince burdaki doktoramı diktiriyim yoksa gidip kendi doktorumamı diktiriyim neyse haftaya gidince kendide bişey der sanırım buarada linak ve ogtlk akrabamın göürmesine gerek kalmadı cünkü doktor cumarteside bakabilcegini söyledi sabah 6 da burdan yola cıkınca rahat rahat gidip gelebiliyorum hem benim için akrabama yalvarmaktansa kendim giderim vede daha az masraflı olur bana

Gizmo cum tatlım her yazdığında güzel haberler veriyorsun bize İltihap kuruyuncaya kadar kendi doktorun görmüş olacak zaten.Dur bakalım kendi doktorun ne diyecek.Bence doktoruna güven tatlım.Belki senin düşündüğün gibi diyecektir esas doktorunda yani diktirebilirsin diyecektir.Koku gitmesine gerçekten çok sevindim yaşasın.

sagol nldcim ah bir iyileşsem ama sagolsun burdaki doktorda cok ilgileniyor doktor bugun dediki burdaki pansumanları hastahanede yaptırmak daha iyi saglık ocagında biraz sallama yapıyorlar dedi hım bişey sorcam senin karın germede yazını okudum bende klasik lipo oldum göbege acaba cukurluk oluşurmu

saol ablam şimdiden heveslndm
bisi sorcam diren nasl birsy ve medikal südyenn farkı ne ki 150 200 mlyon

ya çok geçmiş olsun seni merak ettik.

bana gelince nazar mı değdi ne oldu bilmiyorum dün öğleden sonra bir kaşıntı bir kaşıntı ölüyorum kaşımak istiyorum kaşıyorum da herhalde biraz şişti ben de duş yapıp kremleri sürdüm biraz rahatladım ama sutyeni takmadım gece rahat uyudum.şimdi dinleniyorum. yine pansuman yapacağım 1-2 gün sutyen takmasam olmuyor mu? bir de doktorum söylemediği halde son 3-4 gün batıconla temizleyip antibıyotikli ve hücre yenileyici kremleri sürüyorum. batıcondan kaynaklanabilir mi. bana cilen cevap veririseniz çok sevinirim. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

mutlaka önden açılan bir pijama yanına al çok önemli . terlik diş fırçası sabun falan günlük ihtiyaçların birkaç tane don falan

Gizmo cum bu sorunun cevabını karın germeye yazacağım

Deniz hnm maşallah değmez inşallah nazar:) Kaşıntı ameliyat sonrası hepimizin yaşadığı sıkıntı oluyor meraklanmayın bu konuda.Ama sakın tırnağınızla falan kaşımayın olur mu? üstten üstten değdi değmedi şeklinde avuç içinizle halletmeye çalışın.Aslında dayanabilmek en iyisi ama o kaşıntının tatlılığını çok iyi bilirim

Baticon u genelde doktorlar yara olduğu zaman veriyorlar.Hatta tam yaranın üzerine sürdürüyorlar.Belki de bu sebebiyet vermiş olabilir.Yara olmayan sağlam deriniz üzerine sürdüyseniz belki de alerji yapmış olabilir.Eğer imkanınız varsa mail atın doktorunuza.Bana doktorum sadece bepanthene vermişti dikiş hattı üzerine sürmek için.Genelde burda süreçlerini paylaşanlar da aynı şeyi sürdüklerini paylaşıyorlardı.Fakat bizim böyle bir yetkimiz hiç bir şekilde yok.Onu sürün bunu yapın diyemeyiz.Acilen bu konu hakkında doktorunuzla temasa geçin derim.Sevgilerimle Deniz hnm

Son düzenleme:
Aedaa cım merhaba.Dren i sormuşsun.Ameliyatlardan sonra kapali vucud bosluklarinda birikebilecek kan, iltihap gibi sivilari bosaltmak icin kullanilan ince lastik tupler oluyor.Göğüs lerin yan tarafına minicik deliklerden girilip ameliyat sonrası sıvıların akıp gitmesi için.Belli bir zaman ''hepimizin bünyesine göre değişiklik gösteriyor'' 2-3-4-5 gün gibi tüplere inen kan ve sıvı miktarını hergün doktoruna bildiriyorsun. Tüplerin üstünde cc ler var.Ona bakarak bu miktarın ne kadar olduğunu söylüyorsun doktoruna.15cc ye indiğinde benim doktorum almıştı drenlerimi.Kimisinde kan ve sıvı akımı ertesi gün bile bitebiliyor.O zaman doktor hemen çıkarıyor.Bu arada dren takmayan gerek görmeyen doktorlar da var.Bunlar doktorunun kararına göre yapılıyor.

çok saol nldglp tek korkum narkoz ve direndi. diren konusunda içimi rahatlattn

çok saol nldglp tek korkum narkoz ve direndi. diren konusunda içimi rahatlattn

ayyy ben direnlerin kucuk ince borular oldugunu saniyodum ucunda tuplermi var bikac gun kalmasi gerekirse onlarla nasil durulurki ( uffff çok korkuyorum aklima bin turlu sey geliyo ameliyat sonrasi icin (

ayyy ben direnlerin kucuk ince borular oldugunu saniyodum ucunda tuplermi var bikac gun kalmasi gerekirse onlarla nasil durulurki ( uffff çok korkuyorum aklima bin turlu sey geliyo ameliyat sonrasi icin (

ben de ameliyattan sonra kendimi canlı bomba gibi hissetmiştim.Çünkü ben kombine ameliyat olduğum için 2 tane göğsümün yanlarında 2 tane de karın kısmımın yanlarında vardı Ama inanın size o kadar zorluk çıkarmıyor.Çünkü iç çamaşırınıza tutturmak için mandalları var.Pijama ve gecelik içinde de görünmüyor.Belki doktorunuz gerek görmeyecek bile.Deminde yazdım.Eğer ameliyat sırasında kanama oranınız az olursa doktorunuz takmayabilir bile.Lütfen bunları düşünmeyin kızlar rahat olun.İnanın çok zorlayıcı şeyler değil bunlar.Yoksa kimse cesaret edemezdi di mi bu ameliyatlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…