- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.401
ayyy ben direnlerin kucuk ince borular oldugunu saniyodum ucunda tuplermi var bikac gun kalmasi gerekirse onlarla nasil durulurki( uffff çok korkuyorum aklima bin turlu sey geliyo ameliyat sonrasi icin (
ameliyata adetli gircem bi sorun olmaz inş. gögslerim sişmis agrıo salı 4.günüm olck inş amelyt içn sorun olmaz
aedacim normalde doktorum ayin 18 ine gun vermişti ama benim mens donemime denk gelecegi icin ileri tarihe ertelemek istedim gerci doktorum onemli olmadigini solemisti ama benim mens donemi agir gectigi icin erteledim bence sen doktoruna sor bu durumuameliyata adetli gircem bi sorun olmaz inş. gögslerim sişmis agrıo salı 4.günüm olck inş amelyt içn sorun olmaz
Kızlar şimdilik benden bu kadar:)) HAzırlanıp çıkıyorum.Sorularınızı zevkle cevaplıyorum.Sizlerden de büyük keyif alıyorum.Ne kadar dinlenmiş ve ruhsal olarak hazır girerseniz ameliyatınız da o kadar güzel ve yolunda gidecektir emin olun.İnşallah her şey istediğiniz gibi olur. Sevgilerimle iyi hafta sonları...
aedacim normalde doktorum ayin 18 ine gun vermişti ama benim mens donemime denk gelecegi icin ileri tarihe ertelemek istedim gerci doktorum onemli olmadigini solemisti ama benim mens donemi agir gectigi icin erteledim bence sen doktoruna sor bu durumu
Gizmo cum bu sorunun cevabını karın germeye yazacağım
Deniz hnm maşallahdeğmez inşallah nazar:) Kaşıntı ameliyat sonrası hepimizin yaşadığı sıkıntı oluyor meraklanmayın bu konuda.Ama sakın tırnağınızla falan kaşımayın olur mu? üstten üstten değdi değmedi şeklinde avuç içinizle halletmeye çalışın.Aslında dayanabilmek en iyisi ama o kaşıntının tatlılığını çok iyi bilirim
Baticon u genelde doktorlar yara olduğu zaman veriyorlar.Hatta tam yaranın üzerine sürdürüyorlar.Belki de bu sebebiyet vermiş olabilir.Yara olmayan sağlam deriniz üzerine sürdüyseniz belki de alerji yapmış olabilir.Eğer imkanınız varsa mail atın doktorunuza.Bana doktorum sadece bepanthene vermişti dikiş hattı üzerine sürmek için.Genelde burda süreçlerini paylaşanlar da aynı şeyi sürdüklerini paylaşıyorlardı.Fakat bizim böyle bir yetkimiz hiç bir şekilde yok.Onu sürün bunu yapın diyemeyiz.Acilen bu konu hakkında doktorunuzla temasa geçin derim.Sevgilerimle Deniz hnm
bu lkkink benim de işime yaradıBurda da sütyen ilgili bilgileri bulabilirsin Aedaa cımElektron Medikal, Meme ameliyatı sonrası sütyenler
ameliyata adetli gircem bi sorun olmaz inş. gögslerim sişmis agrıo salı 4.günüm olck inş amelyt içn sorun olmaz
canım ben o şekilde ameliyat oldum hiç bir sorun olmadı... ve drenler öyle korkulacak şeyler değil. çıkarken de acı olmuyo. varlıkları da acı vermiyor zaten....
iyiki bu formdayım. çok tşk ederim bu laflar rahatlamama neden oldu. regl dönemim agrısız geçio sadce gögüslerimde agrı oluyo ondan korkmuştm
bende bir sorun olmadı dediğim gibi ama sen aklında şüphe kalmasın diye istersen yine de doktoruna sor.... evet iyiki burası var. ben de ameliyat öncesi tüm sorularımın cevabını buradan buldum... neler yaşayacağımı üç aşağı beş yukarı bilerek girdim ameliyata
bu arada ben ameliyat olalı 1,5 ay olmuş bile
amelyttan sonra rahat harekt edebldin mi rahat gezebildn mi?
salı amelyt olcm we okulm var. pazartsi okula gdecem inş bi sorun olmaz
Merhabalar...benim ameliyatimin uzerinden 15 gun gecti ve bu surecte maximum dikkat ettim.ilk bir hafta su doldurmak icin bile surahiyi kaldirmadim,bugun mesela bul.mak.bosalttim ama dolaba esim yerlestirdi.agri hic hissetmiyorum fakat 2hafta ozellikle cok cok dikkatli olmaliyiz.dun doktoruma gittim dikislerimi aldirmaya masallah cok guzel kaynamis .bir de suna dikkat ettim ilk hafta biraz dolasinca goguslerim odem yapip sisiyordu hemen yataga uzanip dinleniyordum sonra odemler iniyordu,bu hafta daha azaldi bu durum ama cok fazla ayakta kalmamak ,kalsak bile ardindan hemen uzanip dinlenmek gerek bence.
Dikişlerinin iyi kaynamasına senin adına sevindimsıkıntılarını dile getirdin mi doktoruna? Nasıl bi açıklama yaptı merak ediyorum.
his olayını sordun mu ?
Tesekkur ederim jelesec.evet dikislerim cok iyi durumdaymis bir kismini aldi birazini da haftaya alacakmis.haftaya silikon bant kullanmaya baslayacagim gittigimde kullanimini anlatacakmis.sikintilarimi anlattim ilk gun soyledigi seyi simdi de soyledi bosuna evham yapiyosun 3-4 ay sonra farki goreceksin dedi.bana da beklemek dustu. Biraz da kilo verebilsem soyle 6kilo kadar oradan da biraz kuculme saglarim yani nerden saglarsam kardir.
Bu arada his olayini sormayi unuttum simdi siz sorunca aklima geldi ayrica yuruyus bantinda yuruyuse baslayabilirmiyim diye soracaktim onu da unuttum.ben ne yapmaya gittim ya doktorla dertlesip gelmisim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?