Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ayyy ben direnlerin kucuk ince borular oldugunu saniyodum ucunda tuplermi var bikac gun kalmasi gerekirse onlarla nasil durulurki ( uffff çok korkuyorum aklima bin turlu sey geliyo ameliyat sonrasi icin (

canım doktor dedi ameliyat sonrası tek sorun diren. diren çıkarıldıktan sonra pek bisi kalmıyomuş
direnden sonra rahat harekt edilebiliomş

ameliyata adetli gircem bi sorun olmaz inş. gögslerim sişmis agrıo salı 4.günüm olck inş amelyt içn sorun olmaz

Genelde doktorlar bir şey olmayacağını söylemişti burdaki okuduğum yorumlarda.Sanırım hastanın daha rahat olması için regl zamanı yapmıyorlar ama bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.

ameliyata adetli gircem bi sorun olmaz inş. gögslerim sişmis agrıo salı 4.günüm olck inş amelyt içn sorun olmaz
aedacim normalde doktorum ayin 18 ine gun vermişti ama benim mens donemime denk gelecegi icin ileri tarihe ertelemek istedim gerci doktorum onemli olmadigini solemisti ama benim mens donemi agir gectigi icin erteledim bence sen doktoruna sor bu durumu

Kızlar şimdilik benden bu kadar:)) HAzırlanıp çıkıyorum.Sorularınızı zevkle cevaplıyorum.Sizlerden de büyük keyif alıyorum.Ne kadar dinlenmiş ve ruhsal olarak hazır girerseniz ameliyatınız da o kadar güzel ve yolunda gidecektir emin olun.İnşallah her şey istediğiniz gibi olur. Sevgilerimle iyi hafta sonları...

Nldglp ablacim çokk teşekkur ederim enerjinden tecrubeli paylasimlarindan cok keyif aliyorum inan Allaha emanet ol iyi hafta sonlari diliyorum sevgiyle kal...

canım ertelemek istemiyorum zaten salı adetim 5 6gün sürüo salı günüde 4.günüm olcak inş agrm olmaz

sağol varol. yeni okudum yazdıklarını . bu site ne kadar güzel doktorlara soramadığımız sizlere soruyoruz. ben salı günü kontrola gittim her şey güzel dedi. bana bir antibiyotikli bir de yara kaynaştırıcı ilaç verdi. ben de o gündür kendi aklıma uyarak batıcon sürüyorum. bu sabah batıcon sürmeden 2 merhemi sürdüm üzerini gazlı bezle kapattım sütyenimi giydim. şişlikler var hissediyorum ama dünkü gibi değilim. Allah a çok şükürler olsun. yani anlıyacağın dünden beri korku belasına yataktan çıkmadım . doktoruma soru soramıyorum çünkü telefonu yok irtibat kurulmuyor ayrıca ayda 3-4 gün polıklinik günü. bu kaşınma olayları olacak onu da biliyorm zannedersem deri birleşirken oluyor dediğin gibi üstten üstten kaşıdım ama yine de cildi tahriş ettim biraz. bu gün daha iyiyim. bir de bu kolu kısıtlı kullanma kaç hafta sürecek

canım ben o şekilde ameliyat oldum hiç bir sorun olmadı... ve drenler öyle korkulacak şeyler değil. çıkarken de acı olmuyo. varlıkları da acı vermiyor zaten....

canım ben o şekilde ameliyat oldum hiç bir sorun olmadı... ve drenler öyle korkulacak şeyler değil. çıkarken de acı olmuyo. varlıkları da acı vermiyor zaten....

iyiki bu formdayım. çok tşk ederim bu laflar rahatlamama neden oldu. regl dönemim agrısız geçio sadce gögüslerimde agrı oluyo ondan korkmuştm

iyiki bu formdayım. çok tşk ederim bu laflar rahatlamama neden oldu. regl dönemim agrısız geçio sadce gögüslerimde agrı oluyo ondan korkmuştm

bende bir sorun olmadı dediğim gibi ama sen aklında şüphe kalmasın diye istersen yine de doktoruna sor.... evet iyiki burası var. ben de ameliyat öncesi tüm sorularımın cevabını buradan buldum... neler yaşayacağımı üç aşağı beş yukarı bilerek girdim ameliyata
bu arada ben ameliyat olalı 1,5 ay olmuş bile

Arkadaşlar,kolları hareket ettirmek ve ev işleri mesala mutfak işleri ve yemek yapmak gibi , hareketlere emeliyattan sonra nezaman başlanıyor.herhangi bir problem yaşanıyormu.. yaşayan oldumu aranızda..malum çocuklar yemek bekliyecekler..

merhaba arkadaşlar bende şu koca memişlerimden çok rahatsızım.artık ağrı yapıyor.2 çocuk annesiyim 30 yaşındayım.artık şu çileden kurtulmak isyorum.hamallık yapıyorum inanın .95 beden.avrupa yakasında oturuyorum.bana dr önerebilirmisiniz.birde ssk dan yaralanabiliyormusuz..yardımlarınız ltf

amelyttan sonra rahat harekt edebldin mi rahat gezebildn mi?
salı amelyt olcm we okulm var. pazartsi okula gdecem inş bi sorun olmaz

amelyttan sonra rahat harekt edebldin mi rahat gezebildn mi?
salı amelyt olcm we okulm var. pazartsi okula gdecem inş bi sorun olmaz

Merhabalar...benim ameliyatimin uzerinden 15 gun gecti ve bu surecte maximum dikkat ettim.ilk bir hafta su doldurmak icin bile surahiyi kaldirmadim,bugun mesela bul.mak.bosalttim ama dolaba esim yerlestirdi.agri hic hissetmiyorum fakat 2hafta ozellikle cok cok dikkatli olmaliyiz.dun doktoruma gittim dikislerimi aldirmaya masallah cok guzel kaynamis .bir de suna dikkat ettim ilk hafta biraz dolasinca goguslerim odem yapip sisiyordu hemen yataga uzanip dinleniyordum sonra odemler iniyordu,bu hafta daha azaldi bu durum ama cok fazla ayakta kalmamak ,kalsak bile ardindan hemen uzanip dinlenmek gerek bence.

Dikişlerinin iyi kaynamasına senin adına sevindim sıkıntılarını dile getirdin mi doktoruna? Nasıl bi açıklama yaptı merak ediyorum.

his olayını sordun mu ?

Son düzenleme:
Dikişlerinin iyi kaynamasına senin adına sevindim sıkıntılarını dile getirdin mi doktoruna? Nasıl bi açıklama yaptı merak ediyorum.

his olayını sordun mu ?

Tesekkur ederim jelesec.evet dikislerim cok iyi durumdaymis bir kismini aldi birazini da haftaya alacakmis.haftaya silikon bant kullanmaya baslayacagim gittigimde kullanimini anlatacakmis.sikintilarimi anlattim ilk gun soyledigi seyi simdi de soyledi bosuna evham yapiyosun 3-4 ay sonra farki goreceksin dedi.bana da beklemek dustu. Biraz da kilo verebilsem soyle 6kilo kadar oradan da biraz kuculme saglarim yani nerden saglarsam kardir.

Bu arada his olayini sormayi unuttum simdi siz sorunca aklima geldi ayrica yuruyus bantinda yuruyuse baslayabilirmiyim diye soracaktim onu da unuttum.ben ne yapmaya gittim ya doktorla dertlesip gelmisim.....

Sabrın sonu selametmiş batuseb:) bekle bakalım hepimiz bekledik geçtik bu yolları... bak ben bi daha bekleyeceğim hemde karının daha uzun bi bekleme süresi var :)

Silikon bantlar çok başarılı izi geçirme konusunda.His olayını sordun mu ? ben de senin gibi evham yapmıştım test etmişti aman diyeyim deneme çok canım acımıştı:)

Bu arada his olayini sormayi unuttum simdi siz sorunca aklima geldi ayrica yuruyus bantinda yuruyuse baslayabilirmiyim diye soracaktim onu da unuttum.ben ne yapmaya gittim ya doktorla dertlesip gelmisim.....

20.gün sonra hafif başlayabilirsin yürümeye doktorun çenesi bol normal unutman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…