Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

amelyttan sonra rahat harekt edebldin mi rahat gezebildn mi?
salı amelyt olcm we okulm var. pazartsi okula gdecem inş bi sorun olmaz

canım ameliyat oldum 6 gün sonra arkadaşa çaya gittim. iki hafta azami olmak üzere bir ay dikkat etmek gerekiyor. yukarılara uzanmamak, ağır kaldırmamak vs. vs. zaten doktorun seni bu konuda bilgilendirir detaylıca.

bu lkkink benim de işime yaradı

Deniz hnm merhabalar tekrardan:) Siz sanırım 2 gün sütyeni takmadım diye yazmışsınız.Dikişlerinizde bir problem yaşamamanız için sütyeni kullanın hatta şekil almaları için de faydası var medikal sütyeni kullanmanın.

Malesef burdan açık olarak hatta ve hatta özel yazışmalardan! bile doktor yönlendirmesi yapamıyoruz makiyato:) Bu topikde süreçlerini paylaşan arkadaşlar var.Ameliyat oldukları doktorlarını yazıp paylaşıyorlar zaten.Daha önceki yazılara biraz göz atarsanız bulabilirsiniz doktor isimlerini.Bu ameliyatı geçirmiş biri olarak sadece kesinlikle tavsiye ederim ameliyat olmanızı.Ayrıca bir çok doktorun adına açılmış topikler var onlardan da doktorlar hakkında bilgi edinebilirsiniz.Size bir link yazıyorum. burası size eminim yardımcı olacaktır Devlette olan arkadaşlar var bu topikden.Mesela Deniznurol hnm yeni oldu ameliyatını.Umarım bu yazıyı görüp cevaplayacaktır sorunuzu:) Kendisinin galiba sgk karşıladı ameliyatını. http://www.kadinlarkulubu.com/doktorlar-oneriler-sorular-f360/

amelyttan sonra rahat harekt edebldin mi rahat gezebildn mi?
salı amelyt olcm we okulm var. pazartsi okula gdecem inş bi sorun olmaz

Aedaac ım ne kadar çabuk başlayacaksın okula Aslında 2 hafta dinlenmen için en iyisi ama 1 haftalık işe başlayan arkadaş da olmuştu eski üyelerden.Minumum hareket etmelisin.Dikişlerinin iyi iyileşmesi için

Bu arada his olayini sormayi unuttum simdi siz sorunca aklima geldi ayrica yuruyus bantinda yuruyuse baslayabilirmiyim diye soracaktim onu da unuttum.ben ne yapmaya gittim ya doktorla dertlesip gelmisim.....

İyileşme sürecin güzel gidiyor demekki Bence aklında olan herşeyi,hatta kafana takılan her soruyu mail at doktoruna Batuseb.Doktorumuz aynı olduğu için yazıyorum bunu.Mutlaka geri dönüyor çünkü.Ben 10.gün yavaş yavaş 15 er dakikadan başlayıp her geçen gün daha fazlalaştırmıştım yürüyüşlerimi.Sizin sadece göğüs olduğu için daha kolay olur yürümeniz.Benim karın germe de olduğu için ancak 15 dak dayanabiliyordum ilk günler

Siz yanlis hatirlamiyorsam 20 ye yakin kilo vermistiniz.ne kadar zamanda verdiniz ve goguslerde farklilik olustumu kilo verince?
Cunku 10 kilodan fazla verince sarkma olabilir demisti dr.

Siz yanlis hatirlamiyorsam 20 ye yakin kilo vermistiniz.ne kadar zamanda verdiniz ve goguslerde farklilik olustumu kilo verince?
Cunku 10 kilodan fazla verince sarkma olabilir demisti dr.

BAtuseb ben ameliyatıma girdiğim günlerde 87-88 kilo idim.Şuan 71 kiloyum.Bu kiloları birdenbire vermedim.Özellikle ilk 7 kiloyu ameliyattan sonraki 3 ay içinde verdim.2 ay önce tekrar verdim 5 kilo.Ameliyatta da 5 kilo alınmıştı zaten.Benim verdiğim kilo 12-13 arası bir şey.Farklılık hiç olmadı.Daha da güzel oldu diyebilirim.Zaten Ercan bey de beni her gördüğünde şaşırıyordu.En son eşimin kontrolü için gitmiştik.Son verdiğim 5 kiloyu hemen anladı.Gene vermişsiniz, çok da iyi olmuş dedi hatta.Sarkma kesinlikle olmadı.Avatar resmim bana ait.Orda da belki anlayabilirsiniz sarkma olmadığını:) Bir de verdiğim kilo sanırım en çok karın bölgeme yaradı.Zaten karın germe ameliyatı da olduğumdan o bölgem çok daha iyi toparladı.Bu arada çok düzenli olarak haftada 4 gün spora gidiyorum.Dönüşümlü olarak cardio+ağırlık ya da cardio+plates yapıyorum.Bunun da bana faydası çok oldu.

Bu sefer de ben araştırma yapıyorum:) Deniznurol hnm siz nerde olmuştunuz ameliyatınızı? Çok yakın bir arkadaşım devlette sgk nın karşılayacağı bir yerde ameliyat olmak istiyor.Özellikle Göztepe sigortada olursa çok sevinirim dedi.Bilgi verebilirmisiniz?

Ne guzel vermissiniz ben de ameliyattan once 13-14 kilo verdim spora gidiyordum.ancak bu iki hafta icerisinde hemen 2kilo geri gelmis.simdi 6-7 kiloyu da soyle 3ayda versem super olacak bu arada resimde cok ince gorunuyorsunuz sanirim boyunuz uzun cunku 71 kiloyum demissiniz.

ben araaztirma hastahanesi antalyada oldum.doktorlarin hepsi harika.heyet raporu ile oldum devlet karsiladi..sana bir soru sormak istiyorum.internette gordum silikon band kullaniyorlar tecruben var mi bu hususta

Herkese merhaba ameliyatıma saatler kaldı yarın sabah 8.30 Allah kısmet ederse ameliyata girecem inşlh korkutuğum gibi olmaz dualarınızı esirgemeyin.....

Herkese merhaba ameliyatıma saatler kaldı yarın sabah 8.30 Allah kısmet ederse ameliyata girecem inşlh korkutuğum gibi olmaz dualarınızı esirgemeyin.....

yardımcın olsun.şimdi kimbilir ne kadar heyecanlısındır. heyecan yapma. bir de bence akşamdan sakinleştirici al sabah uykunu almış ve sakin adalelerin gerilmeden kalkmış olursun

yardımcın olsun.şimdi kimbilir ne kadar heyecanlısındır. heyecan yapma. bir de bence akşamdan sakinleştirici al sabah uykunu almış ve sakin adalelerin gerilmeden kalkmış olursun

teşekkür ederim evet çok heyecanlıyım yarın ameliyattan önce sakinleştirici verecekler bugün gidip kan falan verdim doktorla konuştum iyikide konuşmuşum çünkü doktorum sadece dikleştirme yapalım diyo küçültmeye gerek yok diyo nedense ama ben ısrarla küçültmek istediğimide söyledim benim gözüme kocaman görünüyolar sadece dikleştirme yapınca bi anlamı olmayacakki umarım doktorum beni hayal kırıklığna uğratmaz bunca sıkıntıya değmediiğini anlarsam çok üzülürüm bu yüzden çokta gerginim (

87-88 kilolara göre şuanki kilom bana çok iyi Batuseb cim.Boyum çok uzun değil 1.67 aslında ama belim vücuduma göre incedir.Bu yüzden de resimde ince çıkmış olabilirim.Önemli olan her zaman alışveriş yaptığım yerlerde 46 beden giydiğim kıyafetlerin artık 42 sini giymem.Hatta bazen 40 a bile girebiliyorum diyebiirim.Sanırım sporda vücudumun incelmesi ve şekillenmesini daha çabuklaştırdı.

Gerçi şunu da yazayım.Çok sevdiğim iki arkadaşım vardı.Aynı yaşta ,aynı kiloda ve aynı boydalardı.Hatta aralarında bu konuda hep tatlı bir rekabet vardı.Bütün ölçüleri benim yanımda aldılar bir gün hatta.Gerçekten tartıda gördüğüm kiloları,boyları tıpatıp aynı olmasına rağmen görüntüler apayrı idi.Biri daha kilolu görünüyordu.Diğeri incecik Birinin kas yapısı daha çok olduğundan daha zayıf,diğeri daha yağlı vücutlu olduğundan daha kilolu görünüyordu.Bir de tabii kemik yapısı çok önemli bir faktör.Bu yüzden mesela 71 bazı insana çok gelirken bazında zayıf durabiliyor.Şekil ve yapı ile ilgili sanırım bu durum:)

Bu arada sen de süper vermişsin.Bence ha gayret biraz daha sık dişini yaza kadar ve istediğin kiloya in 6-7 kilo bir şey değil kesin verirsin.13 kilo veren kesinlikle onu da verir.Önümüz bahar mutlaka daha da hevesle yaparsın eminim

ben araaztirma hastahanesi antalyada oldum.doktorlarin hepsi harika.heyet raporu ile oldum devlet karsiladi..sana bir soru sormak istiyorum.internette gordum silikon band kullaniyorlar tecruben var mi bu hususta

Deniz hnm evet ben de silikon bant kullananlardanım.Aslında ameliyattan sonra doktorum bana dermatiks kremi önermişti.Fakat 2 ay kadar sonra kontrol için gittiğimde bantları tavsiye etmişti.Çünkü ben ameliyat olduğumda daha bu bantlar yoktu.Galiba 5-6 aydı sanırım ben de bu bantlardan kullandım.Çok da rahat bir uygulamaydı benim için.Jeli kullanırken sabah akşam sürülüyordu.Ve sürdükten sonra mutlaka kuruması bekleniyordu.Belli bir zaman sonra sıkıntı vermeye başlamıştı açıkcası.Fakat silikon bant kullanmaya başladıktan sonra izlerin üzerine yapıştırıyordum yapışkanlığı geçene kadar kalıyordu.Bu da 5-6 günü buluyordu.Banyo yapabiliyordum üzerinden.Doktorum da sakıncası olmadığını söylüyordu.Aslında bantlar banyoda çıkartılıp tekrar takılabiliyor da.Önemli olan yapışkan özelliğini kaybetmemesi yani.Kaybettiğinde tekrardan kesip yeni bantlar takıyordum.Şuanda benim izlerim yok denecek kadar göğsümdekiler.Resimlerde görmüşsünüzdür zaten:)

Canıım tatlı Amida cığım nihayet beklenen gün geldi demekki Bütün kalbimiz seninle olacak yarın sabah.Pişmanlıklarının olmayacağı,sürecini çok güzel ve sorunsuz geçireceğin,hayal ettiğinden bile ,çok daha güzel bir operasyonun olsun tatlım.Her şey arzu ettiğin gibi olsun güzel kardeşim.''Kuzu gibi yatıp,koç gibi kalk.'' (bizim topiğimizin ameliyat olacaklara söylediği klasikleşmiş bir dilektir bu yazı.Eski arkadaşlar çok iyi bilirler ) Sevgimizle ve dualarımızla ol...

Saol ablacim duaya cok ihtiyacim var Allah razi olsun inslh guzel haberlerle donecem buraya

canım benim ameliyatta 9buçkta. bugn doktrla knştm dedi korkulacak bisi yok inş agrsz sornsz geçer

Topiğimizin bir tatlısı da Aedaa, senin de sorunsuz,gönlünce ve rahat bir ameliyatın olsun inşallah.Sen de Kuzu gibi yatıp,koç gibi kalkacaksın inşallah.Dört gözle sizlerden haber bekleyeceğiz.

Arkadaslar bende 5yıllık evlıyım ve göğüslerimde çok büyük kambur dürüyorum resmen artık aslında uç yıl önce yaptırcaktım ama emzirme sorun olur dıye ertelendim ama Rabbim evlat nasıp etmezdi ne zaman etcegıde belli degıl Bursa'da fakültede profesorle görüştüm emzırmenızı ümit ederek yapıyoruz. Deyınce karar verdım SSK odemıyo benımkını 2-3bın arası olcak bugun esım gun aldı 12nısana vermişler gunü 3gun önce gıdın kan fılan vermem gerekıyomuş hangı beden olacağını gorusmedık amelıyatı günümü kararlaştırırız sızce

Hayırlı uğurlu olsun kararınız.Bu konuda lütfen ne istediğinizi iyice anlatın doktorunuza.Sonrasında hayal kırıklıkları yaşayan arkadaşlar var burda.İnternetten örnek resimler gösterin doktorunuza.Kendisi de eminim fikir verecektir ama siz yinede nasıl bir beklentide olduğunuzu çok iyi anlatın derim.Ameliyat günü uygundur tabii.Zaten ölçünüzü alacak kendisi.Tekrardan hayırlı uğurlu olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…