- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.421
amelyttan sonra rahat harekt edebldin mi rahat gezebildn mi?
salı amelyt olcm we okulm var. pazartsi okula gdecem inş bi sorun olmaz
bu lkkink benim de işime yaradı
merhaba arkadaşlar bende şu koca memişlerimden çok rahatsızım.artık ağrı yapıyor.2 çocuk annesiyim 30 yaşındayım.artık şu çileden kurtulmak isyorum.hamallık yapıyorum inanın .95 beden.avrupa yakasında oturuyorum.bana dr önerebilirmisiniz.birde ssk dan yaralanabiliyormusuz..yardımlarınız ltf
amelyttan sonra rahat harekt edebldin mi rahat gezebildn mi?
salı amelyt olcm we okulm var. pazartsi okula gdecem inş bi sorun olmaz
Bu arada his olayini sormayi unuttum simdi siz sorunca aklima geldi ayrica yuruyus bantinda yuruyuse baslayabilirmiyim diye soracaktim onu da unuttum.ben ne yapmaya gittim ya doktorla dertlesip gelmisim.....
İyileşme sürecin güzel gidiyor demekkiBence aklında olan herşeyi,hatta kafana takılan her soruyu mail at doktoruna Batuseb.Doktorumuz aynı olduğu için yazıyorum bunu.Mutlaka geri dönüyor çünkü.Ben 10.gün yavaş yavaş 15 er dakikadan başlayıp her geçen gün daha fazlalaştırmıştım yürüyüşlerimi.Sizin sadece göğüs olduğu için daha kolay olur yürümeniz.Benim karın germe de olduğu için ancak 15 dak dayanabiliyordum ilk günler
Siz yanlis hatirlamiyorsam 20 ye yakin kilo vermistiniz.ne kadar zamanda verdiniz ve goguslerde farklilik olustumu kilo verince?
Cunku 10 kilodan fazla verince sarkma olabilir demisti dr.
BAtuseb ben ameliyatıma girdiğim günlerde 87-88 kilo idim.Şuan 71 kiloyum.Bu kiloları birdenbire vermedim.Özellikle ilk 7 kiloyu ameliyattan sonraki 3 ay içinde verdim.2 ay önce tekrar verdim 5 kilo.Ameliyatta da 5 kilo alınmıştı zaten.Benim verdiğim kilo 12-13 arası bir şey.Farklılık hiç olmadı.Daha da güzel oldu diyebilirim.Zaten Ercan bey de beni her gördüğünde şaşırıyordu.En son eşimin kontrolü için gitmiştik.Son verdiğim 5 kiloyu hemen anladı.Gene vermişsiniz, çok da iyi olmuş dedi hatta.Sarkma kesinlikle olmadı.Avatar resmim bana ait.Orda da belki anlayabilirsiniz sarkma olmadığını:) Bir de verdiğim kilo sanırım en çok karın bölgeme yaradı.Zaten karın germe ameliyatı da olduğumdan o bölgem çok daha iyi toparladı.Bu arada çok düzenli olarak haftada 4 gün spora gidiyorum.Dönüşümlü olarak cardio+ağırlık ya da cardio+plates yapıyorum.Bunun da bana faydası çok oldu.
ben araaztirma hastahanesi antalyada oldum.doktorlarin hepsi harika.heyet raporu ile oldum devlet karsiladi..sana bir soru sormak istiyorum.internette gordum silikon band kullaniyorlar tecruben var mi bu husustaBu sefer de ben araştırma yapıyorum:) Deniznurol hnm siz nerde olmuştunuz ameliyatınızı? Çok yakın bir arkadaşım devlette sgk nın karşılayacağı bir yerde ameliyat olmak istiyor.Özellikle Göztepe sigortada olursa çok sevinirim dedi.Bilgi verebilirmisiniz?
Herkese merhaba ameliyatıma saatler kaldı yarın sabah 8.30 Allah kısmet ederse ameliyata girecem inşlh korkutuğum gibi olmaz dualarınızı esirgemeyin.....
yardımcın olsun.şimdi kimbilir ne kadar heyecanlısındır. heyecan yapma. bir de bence akşamdan sakinleştirici al sabah uykunu almış ve sakin adalelerin gerilmeden kalkmış olursun
Ne guzel vermissiniz ben de ameliyattan once 13-14 kilo verdim spora gidiyordum.ancak bu iki hafta icerisinde hemen 2kilo geri gelmis.simdi 6-7 kiloyu da soyle 3ayda versem super olacak bu arada resimde cok ince gorunuyorsunuz sanirim boyunuz uzun cunku 71 kiloyum demissiniz.
ben araaztirma hastahanesi antalyada oldum.doktorlarin hepsi harika.heyet raporu ile oldum devlet karsiladi..sana bir soru sormak istiyorum.internette gordum silikon band kullaniyorlar tecruben var mi bu hususta
Herkese merhaba ameliyatıma saatler kaldı yarın sabah 8.30 Allah kısmet ederse ameliyata girecem inşlh korkutuğum gibi olmaz dualarınızı esirgemeyin.....
canım benim ameliyatta 9buçkta. bugn doktrla knştm dedi korkulacak bisi yk inş agrsz sornsz geçer
Canıım tatlı Amida cığım nihayet beklenen gün geldi demekkiBütün kalbimiz seninle olacak yarın sabah.Pişmanlıklarının olmayacağı,sürecini çok güzel ve sorunsuz geçireceğin,hayal ettiğinden bile ,çok daha güzel bir operasyonun olsun tatlım.Her şey arzu ettiğin gibi olsun güzel kardeşim.''Kuzu gibi yatıp,koç gibi kalk.'' (bizim topiğimizin ameliyat olacaklara söylediği klasikleşmiş bir dilektir bu yazı.Eski arkadaşlar çok iyi bilirler ) Sevgimizle ve dualarımızla ol...
canım benim ameliyatta 9buçkta. bugn doktrla knştm dedi korkulacak bisi yok inş agrsz sornsz geçer
Arkadaslar bende 5yıllık evlıyım ve göğüslerimde çok büyük kambur dürüyorum resmen artık aslında uç yıl önce yaptırcaktım ama emzirme sorun olur dıye ertelendim ama Rabbim evlat nasıp etmezdi ne zaman etcegıde belli degıl Bursa'da fakültede profesorle görüştüm emzırmenızı ümit ederek yapıyoruz. Deyınce karar verdım SSK odemıyo benımkını 2-3bın arası olcak bugun esım gun aldı 12nısana vermişler gunü 3gun önce gıdın kan fılan vermem gerekıyomuş hangı beden olacağını gorusmedık amelıyatı günümü kararlaştırırız sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?