Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Topiğimizin bir tatlısı da Aedaa, senin de sorunsuz,gönlünce ve rahat bir ameliyatın olsun inşallah.Sen de Kuzu gibi yatıp,koç gibi kalkacaksın inşallah.Dört gözle sizlerden haber bekleyeceğiz.

tşk nldglp. inş dedgn gbi sorunsz geçer amida ile amelyatmz...
narkozn etksni atlattgm an yazcm inş gzel şeylrle döneriz

Teşekkürler bilgilendirdiğin için canım zaten resimler gosterdi doktorum örnekler çok ıyıydı o yüzden gıdınce tekrar konuşurum tabiki umarım iyi olur doktorum çok iyimiş ama hem araştırdım hemde konuştuğumda güven duygusu aşıladı resmen ve çok rahat muayene oldum

Amida hadi yat bakalım artık Yatarken suyunu iç, ufaktan birşeyler ye ki sabah yemek yasak Doktorun tembih etmiştir di mi?

ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun diyorum emin olun korkulcak bişi yok:)

benim bugün 18.günüm vay be ne çabuk geçmiş:)kontrole gittim bugün herşey yolundaymış hafif kabuklanmalar var dr iice yıka korkma bunlarda düşücek dedi.bende yan yatabilirmiyim dedim o da istersen yüzüstü yat bişey olmaz dedi..yan tarafımda şişliklerim var az onlarda geçicek dedi ben şunu anlamıyorum herkesin doktoru aman öle yatma bunu yapma derken benim doktorum çok rahat ve işindede profosyone!!!!!ama bana evham yapmamam gerektini istedim gibi yatabilcemi söledi şaşırdım:)normal sütyene bir ayın dolduktan sonra başlayabilrsin dedi sadece ne bilim öle silikon bant medikal sütyen özel krem hiç vermedi.maşallahki şuan bile izler çok estetik kıl gibi ince görünümdede sıkıntı yok.ama takıldım işte nankörüm ya:)

tüm duam seninle aeeda şuan sanırım ameliyattasın emmin olki hiç pişman olmicaksın daha önce neden yaptırmadım diceksin.bugün senin için biraz zor geçebilir ama yarın kendini bomba gibi hissedecen canım benim ben bile heyecanlandım burdan yine .)

bu satırları yazdığım sırada ameliyatta olacaksınız. inşallah her şey güzel istekleriniz doğrultuusunda gerçekleşir. sizden en erken herhalde yarın haber alırızı. dualarımız sizinle

canım yazdıklarını okudum ne kadar güzel anlatmışsın . evet benim boyum 1.74 kemiklerim çok kalın ve ağırdır genç kızlığımda 70 kıloyla bile hint fakiri gibi görünürdüm çok güzel bir vucudum vardı fakat 87 de sigarayı bıraktım tam 20 kılo aldım sonra zayıfladım şişmanladım bıraktım başladım derken bizde memeler yerçekimine göre uzamaya başaldı. bu maeliyatı olmak için tekrar sigarayı bıraktım6 kılo aldım tabi memelerin 2 kılosu hariç ama hiç üzümüyorum vereceğim inşallah yanlız bir şeyi farkettim beni şişman gösteren memelerimmiş. şimdi millet bakıyor diyor ki ya sen zayıflamışsın 6 kılo fazlaya rağmen mem küçükken farkedilmiyor kılolar . ben de 2-3 haftaya kadar diyet yapıp zayıflıyacağım . karnımda birikiyor maalesef kılolar .karın germe ameliyatı da oldun sen. ben olmaya kalksam evdekiler hır çıkaracak bakacağım sporla yüzmeyle falan kıloları vermeğe çalışacağım.. bir de televizyonda yağları yakan bir ürün var seba tümer onla zayıflamış. aranızda bilen var mı ?

Su anda ameliyatta olan arkadasım çok geçmiş olsun umarım mutlu bi şekilde uyanırsın darısı benim basıma insallah

Bide ameliyat olan arkadaslarım bana birazbahsedermisiniZ ameliyat oncesı yapılan testlerden ameliyat gunünden ameliyata giriş esnasında yaşadıklarınızdan ve ilk uyandığınızda neler düşündüğünüzden meraktan çatlıyorummmmmmmm

merhaba arkadaşlar

ameliyat olanlara geçmiş olsun. özel mesaj sayımı doldurmak için yazdığım yazılardan dolayı siteden uzaklaştırıldım yeni döndüm aranıza. bu arada lebensfreude hanım da yok sanırım. ben henüz doktor beyle görüşemedim. istanbula gideceğimiz tarih belli olunca, otarihe göre randevu alacağım. sizde umarım o zamana kadar dönmüş olursunuz.

Son düzenleme:

ben biraz bahsedeyim 7 mart tta araştuıırma hastahanesinde yatışım oldu. yanıma kitap ve tabletimi almıştım.çünkü kafamı hep başka şeylerle meşgul etmem gerekiyordu. yan yatakta 64 yaşında diyarbakırlı bir bayan vardı. kolıtten ızdırabı çoktu.dünya güzeli bir bayan çok sevdim onu 11 tane çocuğu vardı. çocukları da kendi gibi nur yüzlü çok güzel iyi çocuklardı. zaten onların tantanasından canım hiç sıkılmadı düşünmedim bile. akşam üzeri doktorum çizim yaptı ben ona akşam bir sakinleştici almak istediğimi söyledim.iyiki de almışım yanımdaki bayanın çok ızdırabı vardı bütün gece uyumadı inledi. ben de ilaçtan dolayı pek etkilenmedim yoksa sabaha kadar gerilirdim. sabah beklemeye başaldım ama beni ancak 11 de aşağı aldılar 12 de ameliyat salonuna girdim muzaffer bir edayla :) anında da uyudum
saat 4 gibi çıkarıldığımda kızım la oğlum benim yanımda odaya geldiler. donuyordum feci şekilde nasıl titriyordum narkozun etkisi miğdeme vurmuştu tam 6 ssat bir şey yemeden kah uyuyarak geçirdim gece 10 da haifi bir şeyler yedim ve ayağa kalkarak yürüdüm. o gece sırtüsüt uyumaya çalıştım . ertesi gün de dernlerle biraz sıkıntı oldu ama ger şey çok güzeldi çok şükür. hafta sonuna geldiği için pazartesi taburcu olup eve geldim. yani böyle bir ameliyata soyunan bütün arkadaşlarıma nasihatım rahat olmaları. rahat olursanız çok rahat geçirirsiniz korkmayın diyorum

Çok teşekkür ederım canım ya içim rahatladı ben 24 ysındayım ve bebegımde yok ama herseyı göze alıp gırıyorum amelıyatı çünkü cocuğumuz olmuyor ne zaman olur bılmıyorum bekleyemıcem daha fazla benimde cuma gunü olduğu için uç gun kalacakmışım hastanede fakültede olucam bende umarım sorun çıkmaz

hiç merak etme herşey yolunda gidecek bak göreceksin. ameliyat sonrası dikkat etmen gerekiyor. ama en basta söylediğim gibi hazırlıklı ol. yani hastahaneye gittiğinde sakın panik yapma. kendini sal. kasların gerilmesin . bak göreceksin kendini hazırladığından dolayı öçok rahat olacaksın merka etme. bu arad söyliyeyim benim doktorum bilgi vermemişti. ben de bu forumdan okudum. ameliyat sonrası 6 saaate ayağa kalkacaksın kol hareketlerini kısıtla eve geldiğinde de 2 gün duş alıp mutlaka kremlerini muntazam sürmelisin bana bir antibiyotikli krem bir de yara iyileştirici krem verdi. ama ben netten araştırdım 1 ay olunca sılıkon bant alacağım inş. onları kullanacağım iyileşme daha hızlı olur diye düşünüyorum

Teşekkürler canım bilgilerini kulağıma küpe yapacağımdan emin olabilirsin tekrar haberleşiriz

gögüste suan kötü koku gitti ve biraz sızan iltihap sıvısındada azalma oldu ama gögüs altı acıklıgı devam ediyor sol gögüsümün altı baya acık iç dikişlerin ipleri görünüyor ama bugun hemsire ye sordum buna dikiş atılacakmıs iltihap gecince sizce hangi doktora dikiş attırayım dedim sakın burdaki doktora attırma dikişi dedi kedi doktoruna git dedi hem bence dedi buna dikiş atılmaz kendi kaynayacak dedi bakalım cumartesi doktora gidiyorum o ne dicek böyle yıkanamamak özellikle beni cok bunaltıyor bugun 32 gün oldu ameliyat olalı ama dndüm basa ne zaman iyileşicek artık 2 aymı 3 aymı bilemiyorum işe baslıcam turizmde calışıyorum tabi işede baslayamıyorum bu enfeksiyondan beklemeye devam bence muhakkak dren taktırın bakın bana takılmadıgı iin suan böyle sorunlar yasıyorum o biriken sıvıdan enfeksiyon kapıp acılma oldu kücük bir dikiş vardı altta o dikiş acıldı artıta gögüs altının tamamımı acıldı daha eşitsizlikte gitmedi onuda bekliyorum zamanla ne olacak buarada diger dikiş izlerim için suan herhangi birşey kullanmıyorum silikon bantlar nerde satılıyorki

Çok gecmiş olsun arkadasım yaaa çok üzüldüm umarım çabucak geçer ve mutlu günlere ulaşırsın beynimde 12sınde ameliyatım var hem drenler takılacak hemde üç gün hastanede yatıcam umarım sorun yasamadan geçiririm iyileşme dönemini tabi bide emzirme olması içinde dua edicem azda olsa

Gizmo cum merhaba tatlım.Ahh ah baştan demekki gitseymişsin yakınındaki yere bu aşamaları hiç yaşamayacmışsın tatlım.Aslında hemşire doğru söylemiş.Estetik doktorun karar versin dikilip dikilmeyeceğine.Ama anlattıklarından dikilir gibime geliyor.Ben de aynı fikirdeyim diren takılmayan hastalarda hepsinde olmasa da çok sorun yaşanıyor.Burda çok defa şahit olduk bu duruma.Dikiş izlerin için aslında hemen hemen herkes diyebilirim iz giderici krem kullanıyor.Ya da silikon bant.Doktor hangisini tavsiye ederse onu kullanırsın.Ama sen sanki geç kaldın gibi.Dikişler alınıp deri düzgün hale geldiğinde başlanıyor.Bence bu sorularını şimdiden not al Gizmo.Çünkü insan doktorun yanına gidince ne diyeceğini,ne soracağını unutup dönüyor:) Üst tarafta senin problemin yoktu sadece alt dikişindeydi sorunun.Sorunsuz bölgelere başlatır artık sanırım.Silikon bantların bulunması çok zordu.Benim doktorum hastanenin yanındaki eczane ile anlaşmıştı.Eczane yurt dışından getirtiyordu.Çok kullanışlı bantlar.Kremler gibi uğraştırmıyor insanı sabah akşam sür ,kurut bekle...Takıyorsun yapışkanlı bant ı 5-6 gün duruyor.Banyo da yapabliyorsun.Ne zaman yapışkanı biterse yeniliyorsun tekrardan.Neyse bunları doktoruna gittiğinde mutlaka sor tamammı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…