Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba size de hayırlı olsun operasyonunuz.Gizmo oluşan problemi için doktora çok geç gittiğinden problem büyüdü.Herkesin olacak diye bir şey yok sakın endişelenmeyin.Oturduğu yer ile operasyon olduğu yer çok uzak olduğundan gidemedi kontrollerine.İnşallah her şey güzel olur sevgili durruyekta.Merak etmeyin göğüs küçültme olan bir bayanla konuşmuştum gayet güzel sonrasında emzirebilmiş bebeğini.Bu arada yanlış hatırlamıyorsam Bursa fakültede olacaktınız ameliyatınızı.Benim K.validemler bir dönem Bursa da iş dolayısıyla bulundular.Çok iyi olduğunu söylerlerdi fakülte hastanesinin.Umarım sorunsuz bir süreç yaşarsınız.Şimdiden hayırlı olsun.

kızlar amelytm sorunsz geçti allaha şükür yarn taburcu olacm. tek sorun direnlr hç uyuyamadm ve başm çk agrıo

Aedamm çok şükür güzel kardeşim Hemşireye söyle ağrı kesici yaparlar mutlaka.İnan içimden nasıl geçtiniz anlatamam.Dur dedim yazayım belki görürler.Çok sevindim haber aldığıma.Hepsi geçecek tatlım hepsi

canım benim de 3 hafta oldu . ben de silikon bant yapıştırmayı düşünüyorum en erken ne zaman başlıyabilirim biliyormusun.

kızlar amelytm sorunsz geçti allaha şükür yarn taburcu olacm. tek sorun direnlr hç uyuyamadm ve başm çk agrıo
geçmiş olsun .. sen de atlarttın inşallah. başının ağrısı narkozdandır. drenlere gelince sabret 1-2 gün içewrsinde çıkarırlar. drenlere ne kadar az akıntı olursa o kadar iyi demişti hemşire. diğer arkadaşların öneri gibi ağrı kesici al veya hastahanedeysen iğne vurdur

gizmo çok geçmiş olsun. bak nasihatleri dinleseydin diyeceğim ama bunları yaşaman gerekiyormuş. neyse ki zararın neresşinde dönülse kardır. bak seni hepimiz çok merak ettik. burada aile gibiyiz hepimiz. inşallah tedavi sürecinden sonra herşey istediğin dilediğin gibi olur

çok saol ablam. antibytk we agrı ksici serum taktılar. diren yarn çkarılcakmış ama dün kus kus öldm bogazm söküldü sandm
acaba amida nasl oldu

canım benim de 3 hafta oldu . ben de silikon bant yapıştırmayı düşünüyorum en erken ne zaman başlıyabilirim biliyormusun.

Aklımda kalan dikiş yerlerinin kabuklarının düştüğü andan itibarendi. Dikişlerin üzerini yumuşatmak ve enfeksiyonu önlemek için verdiği kremleri artık bitirip iyileşme başladıktan sonra hemen kullanmaya başlamıştım.Yani derinin ve dikiş izlerinin üstü düz hale geldiğinde.Kontrole ne zaman gideceksiniz Deniz hnm?

çok saol ablam. antibytk we agrı ksici serum taktılar. diren yarn çkarılcakmış ama dün kus kus öldm bogazm söküldü sandm
acaba amida nasl oldu

Canım Aedaa cım bazı insanlarda bulantı yapabiliyor narkoz malesef Sadece o günlük narkoz etkisi geçene kadar oluyor bu durum.Ben hiç yaşamadım mesela.Neyse dünü atlattınya gerisi kolay gelecek merak etme Amida dan daha haber yok.Yazar mutlaka o da.Sen cep telden mi giriyorsun?

Son düzenleme:
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. geçen salı kontrola gittim. herşey güzel dedi.bana 2 tane merhem verdi onları kullanıyorum bitmek üzere bir daha alıp sürecekmiyim bilmiyorum ama geçen hafta 1 ay sonra kontrole gel dedi. yani 19 nisan gibi randevu alacağım. doktorum çok mükemmel ama tek kötü yanı fazla bilgi vermiyor. sizler sayesinde az çok ne yapmamız gerektiğini öğreniyoruz.iyi ki varsınız

ayrıca bu gün de inanılmaz kaşıntı oldu cumartesi günü neredeyse parçalıyacaktım sabretmeye çalışıyorum. herhalde iyileşme sürecinde bunlara katlanacağız

Son düzenleme:
acaba amida nasl oldu

çok geçmiş olsun tekrar. inşallah herşey güzel geçer. en zoru atlattın. narkozdan çıkınca ben de öğüre öğüre bir hal olmuştum çok doğal. ama 5-6 saatte bitiyor bulantı da kusma da düzene giriyor.

acaba amida nasl oldu

canım çok geçmiş olsun.... narkoz bana da hiç etki etmedi. ne bulantı ne baş dönmesi hiç bi sorunum olmadı. bünye farkı demekki... ama çoğu gitti azı kaldı. drenlerin de çıkınca çok rahat edeceksin... çok sevindim iyi geçmesine ameliyatının. umarm iyleşme sürecin de çok çok iyi geçer....

Cok gecmis olsun. Drenler muhtemelen siz taburcu olunca cikarilir rahat rahat eve donersiniz.sorunsuz bir iyilesme sureci dilerim.....ameliyat detaylarini bekliyoruz.......

Göğüs küçültme ameliyatı sonrası yeni göğüslerim nasıl olacak?

göğüs küçültme ameliyatı sonrası iyileşme dönemiGöğüs küçültme ameliyatı sonrası ayna karşısına geçip göğüslerinize baktığınızda göğüsleriniz dimdik iki koni gibi görünecektir. Zaman içinde göğüs kendi ağırlının etkisiyle biraz aşağı doğru kayarak, yerine oturur. Bunun için biraz sabredin, göğüslerin oturması ve gerçek şeklini alması yaklaşık altı ay kadar zaman alır. Göğüs için kabul edilen doğal görüntü ve gerçek sonuçlar, ancak bu sürecin sonunda kazanılır. Bu arada yara izinin normal iyileşme seyri sırasındaki değişikliklere de tanık olacaksınız. Göğüs küçültme ameliyatı sonrası henüz yeni iyileşmiş yara izleri, hafif kaşıntılı, pembemsi bir renkte olur. Kaşıntı kısa sürede geçer. Renk değişimi daha yavaş olup, geniş bir zaman içinde solmaya, normal deri rengine kavuşmaya başlar. Bunun için de en az altı aya ihtiyacınız vardır. Sonunda pembemsi kızarık renk kaybolur, deri renginde bir çizgi halini alır. Ancak nadiren bazı kişilerde gerek cilt yapısından, gerekse genetik özelliklerden dolayı bu iyileşme süreci normal seyrinde olmayabilir, yara izlerinde kızarıklık artıp kabarmalar olabilir. Meme küçültme ameliyatı sonrası aylık kontroller sırasında böyle bir durumun olacağını daha baştan saptarsak bazı krem ve pomad uygulamalarına başlayarak bu problem ortaya çıkmadan engellenebilir. Ciddiye alınacak bir durum değildir.

Genel bir bilgi olarak görüp paylaşmak istedim.Yazıyı bir siteden alıntıladım Her zaman anlattığımız ve paylaştığımız konuları tek bir yazıda toplamış.

Herkese merhaba ameliyatimi oldum bugun taburcu oldum evdeyim simdi iyiyim ama uzanirken ve kalkarken cok zorlaniyorum dogrulamiyorum kenarlardan lipo yaptigini soledi doktor ondan kollarimi hareket ettiremiyorum fazla yinede iyim ameliyat sonrasi cok zor gecti surekli kustum ve tansiyomum cok dustu simdi sargilardan goguslerim nasil oldugunu bilmiyorum inslh bunca eziyetime deger.aedacim canim benim gecmis olsun umarim sende iyisindir inslh bi kac gune rahat hareket ederiz

Cok gecmis olsun.bu sizilar 4-5 gun kadar azalarak surer sonrasi sadece dikkat gerektirir.agir kaldirmayin,kollarinizi yukariya dogru uzatmayin vb.... ilk goruntu nasildi ilk bakinca goguslerinize ne hissettiniz sargili da olsa belli oluyordur kuculup kuculmedigi .guzel bir iyilesme sureci dilerim..

Cok tesekkur edrim goguslerim siskinlik olmalarina ragmen kucuk gorunuyolar ama biraz burusuk geldi gozume doktorda dedi suanki haline bakinca begenmeyebilirsin zamanla duzelir dedi artik sabredecm bide nezaman yan yatabilecem acaba sirtustu yatmaktan oldum (

Ben kucuk gogus takintili oldugum icin sana ilk onu sordum cunku ben daha asagida ayilirken hemen goguslerime bakmistim ve niye kuculmedi bunlar ya demistim ama sen farki gorebilmissin bu guzel.burusuk gorunmesini anlayamadim aksine cok gergin patlayacakmis gibi olmustu benim.1hafta sirtustu yattiktan sonra dr.um arkana yastik koyup hafif yan yatabilirsin demisti simdi 20 gun olmak uzere ameliyatim tamamen yan yatiyorum yani sirtustu yatmaya calisiyorum uyandigimda bir bakiyorum yan yatmisim uykumda.

Batuseb kuculduler ama bugun sargiyi degisirken uclari burusuk gorundu gozume yoksa ozellikle goguslerimn aralari gergin peki surekli yatmak zorundamiyi kalkip otursam bi zarari olurmu acaba dogrulup ayaga kalkarken cok zorlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…