- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.461
Çok gecmiş olsun arkadasım yaaa çok üzüldüm umarım çabucak geçer ve mutlu günlere ulaşırsın beynimde 12sınde ameliyatım var hem drenler takılacak hemde üç gün hastanede yatıcam umarım sorun yasamadan geçiririm iyileşme dönemini tabi bide emzirme olması içinde dua edicem azda olsa
kızlar amelytm sorunsz geçti allaha şükür yarn taburcu olacm. tek sorun direnlr hç uyuyamadm ve başm çk agrıo
canım benim de 3 hafta oldu . ben de silikon bant yapıştırmayı düşünüyorum en erken ne zaman başlıyabilirim biliyormusun.Gizmo cum merhaba tatlım.Ahh ah baştan demekki gitseymişsin yakınındaki yere bu aşamaları hiç yaşamayacmışsın tatlım.Aslında hemşire doğru söylemiş.Estetik doktorun karar versin dikilip dikilmeyeceğine.Ama anlattıklarından dikilir gibime geliyor.Ben de aynı fikirdeyim diren takılmayan hastalarda hepsinde olmasa da çok sorun yaşanıyor.Burda çok defa şahit olduk bu duruma.Dikiş izlerin için aslında hemen hemen herkes diyebilirim iz giderici krem kullanıyor.Ya da silikon bant.Doktor hangisini tavsiye ederse onu kullanırsın.Ama sen sanki geç kaldın gibi.Dikişler alınıp deri düzgün hale geldiğinde başlanıyor.Bence bu sorularını şimdiden not al Gizmo.Çünkü insan doktorun yanına gidince ne diyeceğini,ne soracağını unutup dönüyor:) Üst tarafta senin problemin yoktu sadece alt dikişindeydi sorunun.Sorunsuz bölgelere başlatır artık sanırım.Silikon bantların bulunması çok zordu.Benim doktorum hastanenin yanındaki eczane ile anlaşmıştı.Eczane yurt dışından getirtiyordu.Çok kullanışlı bantlar.Kremler gibi uğraştırmıyor insanı sabah akşam sür ,kurut bekle...Takıyorsun yapışkanlı bant ı 5-6 gün duruyor.Banyo da yapabliyorsun.Ne zaman yapışkanı biterse yeniliyorsun tekrardan.Neyse bunları doktoruna gittiğinde mutlaka sor tamammı?
geçmiş olsun .. sen de atlarttın inşallah. başının ağrısı narkozdandır. drenlere gelince sabret 1-2 gün içewrsinde çıkarırlar. drenlere ne kadar az akıntı olursa o kadar iyi demişti hemşire. diğer arkadaşların öneri gibi ağrı kesici al veya hastahanedeysen iğne vurdurkızlar amelytm sorunsz geçti allaha şükür yarn taburcu olacm. tek sorun direnlr hç uyuyamadm ve başm çk agrıo
gögüste suan kötü koku gitti ve biraz sızan iltihap sıvısındada azalma oldu ama gögüs altı acıklıgı devam ediyor sol gögüsümün altı baya acık iç dikişlerin ipleri görünüyor ama bugun hemsire ye sordum buna dikiş atılacakmıs iltihap gecince sizce hangi doktora dikiş attırayım dedim sakın burdaki doktora attırma dikişi dedi kedi doktoruna git dedi hem bence dedi buna dikiş atılmaz kendi kaynayacak dedi bakalım cumartesi doktora gidiyorum o ne dicek böyle yıkanamamak özellikle beni cok bunaltıyor bugun 32 gün oldu ameliyat olalı ama dndüm basa ne zaman iyileşicek artık 2 aymı 3 aymı bilemiyorum işe baslıcam turizmde calışıyorum tabi işede baslayamıyorum bu enfeksiyondan beklemeye devam bence muhakkak dren taktırın bakın bana takılmadıgı iin suan böyle sorunlar yasıyorum o biriken sıvıdan enfeksiyon kapıp acılma oldu kücük bir dikiş vardı altta o dikiş acıldı artıta gögüs altının tamamımı acıldı daha eşitsizlikte gitmedi onuda bekliyorum zamanla ne olacak buarada diger dikiş izlerim için suan herhangi birşey kullanmıyorum silikon bantlar nerde satılıyorki
Aedamm çok şükür güzel kardeşimHemşireye söyle ağrı kesici yaparlar mutlaka.İnan içimden nasıl geçtiniz anlatamam.Dur dedim yazayım belki görürler.Çok sevindim haber aldığıma.Hepsi geçecek tatlım hepsi
canım benim de 3 hafta oldu . ben de silikon bant yapıştırmayı düşünüyorum en erken ne zaman başlıyabilirim biliyormusun.
çok saol ablam. antibytk we agrı ksici serum taktılar. diren yarn çkarılcakmış ama dün kus kus öldm bogazm söküldü sandm
acaba amida nasl oldu
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. geçen salı kontrola gittim. herşey güzel dedi.bana 2 tane merhem verdi onları kullanıyorum bitmek üzere bir daha alıp sürecekmiyim bilmiyorum ama geçen hafta 1 ay sonra kontrole gel dedi. yani 19 nisan gibi randevu alacağım. doktorum çok mükemmel ama tek kötü yanı fazla bilgi vermiyor. sizler sayesinde az çok ne yapmamız gerektiğini öğreniyoruz.iyi ki varsınızAklımda kalan dikiş yerlerinin kabuklarının düştüğü andan itibarendi. Dikişlerin üzerini yumuşatmak ve enfeksiyonu önlemek için verdiği kremleri artık bitirip iyileşme başladıktan sonra hemen kullanmaya başlamıştım.Yani derinin ve dikiş izlerinin üstü düz hale geldiğinde.Kontrole ne zaman gideceksiniz Deniz hnm?
çok saol ablam. antibytk we agrı ksici serum taktılar. diren yarn çkarılcakmış ama dün kus kus öldm bogazm söküldü sandm
acaba amida nasl oldu
acaba amida nasl oldu
kızlar amelytm sorunsz geçti allaha şükür yarn taburcu olacm. tek sorun direnlr hç uyuyamadm ve başm çk agrıo
Herkese merhaba ameliyatimi oldum bugun taburcu oldum evdeyim simdi iyiyim ama uzanirken ve kalkarken cok zorlaniyorum dogrulamiyorum kenarlardan lipo yaptigini soledi doktor ondan kollarimi hareket ettiremiyorum fazla yinede iyim ameliyat sonrasi cok zor gecti surekli kustum ve tansiyomum cok dustu simdi sargilardan goguslerim nasil oldugunu bilmiyorum inslh bunca eziyetime deger.aedacim canim benim gecmis olsun umarim sende iyisindir inslh bi kac gune rahat hareket ederiz
Cok gecmis olsun.bu sizilar 4-5 gun kadar azalarak surer sonrasi sadece dikkat gerektirir.agir kaldirmayin,kollarinizi yukariya dogru uzatmayin vb.... ilk goruntu nasildi ilk bakinca goguslerinize ne hissettiniz sargili da olsa belli oluyordur kuculup kuculmedigi .guzel bir iyilesme sureci dilerim..
Cok tesekkur edrim goguslerim siskinlik olmalarina ragmen kucuk gorunuyolar ama biraz burusuk geldi gozume doktorda dedi suanki haline bakinca begenmeyebilirsin zamanla duzelir dedi artik sabredecm bide nezaman yan yatabilecem acaba sirtustu yatmaktan oldum(
Ben kucuk gogus takintili oldugum icin sana ilk onu sordum cunku ben daha asagida ayilirken hemen goguslerime bakmistim ve niye kuculmedi bunlar ya demistim ama sen farki gorebilmissin bu guzel.burusuk gorunmesini anlayamadim aksine cok gergin patlayacakmis gibi olmustu benim.1hafta sirtustu yattiktan sonra dr.um arkana yastik koyup hafif yan yatabilirsin demisti simdi 20 gun olmak uzere ameliyatim tamamen yan yatiyorum yani sirtustu yatmaya calisiyorum uyandigimda bir bakiyorum yan yatmisim uykumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?