- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.481
Batuseb kuculduler ama bugun sargiyi degisirken uclari burusuk gorundu gozume yoksa ozellikle goguslerimn aralari gergin peki surekli yatmak zorundamiyi kalkip otursam bi zarari olurmu acaba dogrulup ayaga kalkarken cok zorlaniyorum
Herkese merhaba ameliyatimi oldum bugun taburcu oldum evdeyim simdi iyiyim ama uzanirken ve kalkarken cok zorlaniyorum dogrulamiyorum kenarlardan lipo yaptigini soledi doktor ondan kollarimi hareket ettiremiyorum fazla yinede iyim ameliyat sonrasi cok zor gecti surekli kustum ve tansiyomum cok dustu simdi sargilardan goguslerim nasil oldugunu bilmiyorum inslh bunca eziyetime deger.aedacim canim benim gecmis olsun umarim sende iyisindir inslh bi kac gune rahat hareket ederiz
Ayrica Yataktan kalkarken sanki goguslerde agir tas var da asagiya cekiyor gibi oluyor degil mi? Hafiften bas donmesi ..ancak hepsi dedigim gibi 4-5gune geciyor sen sadece bi yerlere dogru uzanma ve bisey kaldirma dikislerin atmasin
Amida cım çok sevindim tatlım.Çok şükür bitti ilk aşama.Şimdi iyileşme süreci başladı.Batuseb bu operasyonu yeni geçirmiş biri olarak çok güzel cevaplamış sorularını:) Sadece sana tekrardan geçmiş olsun demek için yazayım dedim.Gene de bir şey sormak istersen her zaman yanındayım tatlım.Mümkünse tuvalete kalktığında falan yanında birileri olsun.4 yada 5.günüydü sanırım ayağa kalkıp tuvalete kalkmak istediğimde birden etrafım simsiyah olup düşmüştüm.Eşim o an yanımda olmasa kimbilir ne yapardım.İnşallah yanında birileri vardır.Doktorun belki söylemiştir ama ek olarak bu dönemlerde protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et.Ne olursa olsun kan kaybettiniz.Aedaa için de yazıyorum bunu.Baş dönmeleri ve oldukca halsizliğiniz olacak.Nekahat dönemi dediğimiz bu günlerde lütfen dikkat edin olurmu? C vitamini özellikle portakal suyu içine biraz limon sıkıp için:) aklıma gelenler bunlar.Sevgilerimle
Evet aynen dedigin gibi suanki sikayetim o zaten sanki koca agirlik var kalkarken asagi cekiyo gibi zamanla gecer artik tesekkur ederim bian once iyilesirim inslh
Cok tesekkur ederim ablacim cok sukur zor olani atlattik annem ve kizkardesim ilgileniyolar bende telden giriyorum cok takip edmiyorum cabucak iyilesmeyi umuyorum
Merhaba sizlerin samimi muhabbetlerini okuyunca bende siteye katılmak istedim.çünkü ameliyat olanlara danışmak istediğim şeyler var
Hoşgeldin canım......
Cok tesekkur edrim goguslerim siskinlik olmalarina ragmen kucuk gorunuyolar ama biraz burusuk geldi gozume doktorda dedi suanki haline bakinca begenmeyebilirsin zamanla duzelir dedi artik sabredecm bide nezaman yan yatabilecem acaba sirtustu yatmaktan oldum(
amida ve AEDAAA ameliyatlarınız sorunsuz geçmiş ben cezalı olduğum için sizi hep dışardan izledim,ve verdiğim sözü tuttum ameliyata nasıl girdiniz korktunuz mu?Size ameliyat öncesi moral vermek isterdim ama olmadı iyi olduğunuza çok sevindim bundan sonrası sizin dikkatinize bağlı.....Kendinizi koruyun anneleriniz olanları nasıl kaldırdı birisi biliyor birisi bilmiyordu. Çok çok geçmiş olsun her ikinizede....
Morelim cok bozuk ne olur bana guzel bisiler soleyin.bugun 20.gunum ameliyattan ilk ciktmda goguslerim sisliklere ragmen daha kucuktu bugun baktimfa sanki yarim beden buyumus ve biraz sarkmis adet donemim oyuzdenmi acaba odum.kopuyo buyucek diyr ostemiyorum ya hani bunlar yarim beden da kuculcekti.ne olur ablalarim yorum yapin
Cok tesekkurler ablacim annem halimi gorunce cok korktu simdi yataktan cikmama izin vermiyo halen korkuyo bisey olur diye aradada soylenmeyi ihmal etmiyo tabi niye kendine bunu yaptin ne gerek vardi gibisinden oldu bitti simdi bian once iyilesmek istiyorum inslh sorun yasamadan ayaklanirim
Morelim cok bozuk ne olur bana guzel bisiler soleyin.bugun 20.gunum ameliyattan ilk ciktmda goguslerim sisliklere ragmen daha kucuktu bugun baktimfa sanki yarim beden buyumus ve biraz sarkmis adet donemim oyuzdenmi acaba odum.kopuyo buyucek diyr ostemiyorum ya hani bunlar yarim beden da kuculcekti.ne olur ablalarim yorum yapin
Günaydın canım böyle tepki vermesi normal,fakat ameliyat geçti bitti inşallah dediğin gibi sorunsuz iyileşmeler olur.
Şuan ağrıların ne durumda?
amida ve aeda tekrar çok geçmiş olsun.aramıza hoşgeldiniz:)
umarım öledir yada ben evham yapıyorum nası bpzılmuşssa psikolojim bayan meme olmaktan ödüm kopuyo onlara bişi olcak diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?