Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Batuseb kuculduler ama bugun sargiyi degisirken uclari burusuk gorundu gozume yoksa ozellikle goguslerimn aralari gergin peki surekli yatmak zorundamiyi kalkip otursam bi zarari olurmu acaba dogrulup ayaga kalkarken cok zorlaniyorum

Arkana 2yastik koyup dik oturabilirsin ve tabi biraz yuruyebilirsin yataktan kalkarken mutlaka yardim al kollarina yuklenme evde biraz tur at sonra tekrar dinlen 4-5 gun cok dikkatli olmalisin.

Ayrica Yataktan kalkarken sanki goguslerde agir tas var da asagiya cekiyor gibi oluyor degil mi? Hafiften bas donmesi ..ancak hepsi dedigim gibi 4-5gune geciyor sen sadece bi yerlere dogru uzanma ve bisey kaldirma dikislerin atmasin

Amida cım çok sevindim tatlım.Çok şükür bitti ilk aşama.Şimdi iyileşme süreci başladı.Batuseb bu operasyonu yeni geçirmiş biri olarak çok güzel cevaplamış sorularını:) Sadece sana tekrardan geçmiş olsun demek için yazayım dedim.Gene de bir şey sormak istersen her zaman yanındayım tatlım.Mümkünse tuvalete kalktığında falan yanında birileri olsun.4 yada 5.günüydü sanırım ayağa kalkıp tuvalete kalkmak istediğimde birden etrafım simsiyah olup düşmüştüm.Eşim o an yanımda olmasa kimbilir ne yapardım.İnşallah yanında birileri vardır.Doktorun belki söylemiştir ama ek olarak bu dönemlerde protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et.Ne olursa olsun kan kaybettiniz.Aedaa için de yazıyorum bunu.Baş dönmeleri ve oldukca halsizliğiniz olacak.Nekahat dönemi dediğimiz bu günlerde lütfen dikkat edin olurmu? C vitamini özellikle portakal suyu içine biraz limon sıkıp için:) aklıma gelenler bunlar.Sevgilerimle

Ayrica Yataktan kalkarken sanki goguslerde agir tas var da asagiya cekiyor gibi oluyor degil mi? Hafiften bas donmesi ..ancak hepsi dedigim gibi 4-5gune geciyor sen sadece bi yerlere dogru uzanma ve bisey kaldirma dikislerin atmasin

Evet aynen dedigin gibi suanki sikayetim o zaten sanki koca agirlik var kalkarken asagi cekiyo gibi zamanla gecer artik tesekkur ederim bian once iyilesirim inslh

Cok tesekkur ederim ablacim cok sukur zor olani atlattik annem ve kizkardesim ilgileniyolar bende telden giriyorum cok takip edmiyorum cabucak iyilesmeyi umuyorum

Evet aynen dedigin gibi suanki sikayetim o zaten sanki koca agirlik var kalkarken asagi cekiyo gibi zamanla gecer artik tesekkur ederim bian once iyilesirim inslh

Cok tesekkur ederim ablacim cok sukur zor olani atlattik annem ve kizkardesim ilgileniyolar bende telden giriyorum cok takip edmiyorum cabucak iyilesmeyi umuyorum

çok geçmiş olsun.... biran önce düzelir ve ayaklanırsın inşaallah... çoğu gtti azı kaldı

Merhaba sizlerin samimi muhabbetlerini okuyunca bende siteye katılmak istedim.çünkü ameliyat olanlara danışmak istediğim şeyler var

öncelikle yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun.bende ameliyat olmak istiyorum fakat zamanına karar veremiyorum.benim 3 yaşında ikiz çocuklarım var ameliyat olduktan sonra nekadar zamanda toparlanıp onlarla ilgilene bilirim.eşim en fazla yanımda 4-5 gün kalabilir sonra ben ev işlerini yapıp çocuklarımla ilgilene bilirmiyim. yoksa ameliyatı 1 sene daha ertelesem mi bilemiyorum tecrübelerinizden yola çıkarak bana fikir verebilirmisiniz.

amida ve AEDAAA ameliyatlarınız sorunsuz geçmiş ben cezalı olduğum için sizi hep dışardan izledim,ve verdiğim sözü tuttum ameliyata nasıl girdiniz korktunuz mu?Size ameliyat öncesi moral vermek isterdim ama olmadı iyi olduğunuza çok sevindim bundan sonrası sizin dikkatinize bağlı.....Kendinizi koruyun anneleriniz olanları nasıl kaldırdı birisi biliyor birisi bilmiyordu. Çok çok geçmiş olsun her ikinizede....

Morelim cok bozuk ne olur bana guzel bisiler soleyin.bugun 20.gunum ameliyattan ilk ciktmda goguslerim sisliklere ragmen daha kucuktu bugun baktimfa sanki yarim beden buyumus ve biraz sarkmis adet donemim oyuzdenmi acaba odum.kopuyo buyucek diyr ostemiyorum ya hani bunlar yarim beden da kuculcekti.ne olur ablalarim yorum yapin

Cok tesekkurler ablacim annem halimi gorunce cok korktu simdi yataktan cikmama izin vermiyo halen korkuyo bisey olur diye aradada soylenmeyi ihmal etmiyo tabi niye kendine bunu yaptin ne gerek vardi gibisinden oldu bitti simdi bian once iyilesmek istiyorum inslh sorun yasamadan ayaklanirim

Kemanci uzulme mens doneminde benimde rahat yarim beden buyuyor
Bence seninde ondan kaynakli mens donemin bitsin normale doner inslh yoksa neden buyusunku

Günaydın canım böyle tepki vermesi normal,fakat ameliyat geçti bitti inşallah dediğin gibi sorunsuz iyileşmeler olur.
Şuan ağrıların ne durumda?

Güzelim benim korkma adet döneminde olur normaldir onlar büyümez,bir kaç güne kadar geçer....20 gün olmuş benim 4 ile 5 ay sonra daha bir şekil aldılar,büyüme yok bir yıl sonra tam oturuyor ve senin istediğin gibi oluyorlar.Üzülme daha bir ayın bile dolmamış.....

Günaydın canım böyle tepki vermesi normal,fakat ameliyat geçti bitti inşallah dediğin gibi sorunsuz iyileşmeler olur.
Şuan ağrıların ne durumda?

Gunaydin ablacim biraz agrim var sanki gogsumun uzerinde kocaman bi agirlik var kalkinca asagi dogru cekiliyo sanki o zaman cok sizliyo hareketlerim cok kisitli bide sirt ustu yatmaktanmidir anlamadim belim agriyo ayni pozisyonda 1-2saat anca uyuyabiliyorum nezamam gecer bu sikayetler 10 gun sonra ise baslayacm o zamana kadar gecer inslh

amida ve aeda tekrar çok geçmiş olsun.aramıza hoşgeldiniz:)

umarım öledir yada ben evham yapıyorum nası bpzılmuşssa psikolojim bayan meme olmaktan ödüm kopuyo onlara bişi olcak diye:)

ben ameliyat olali 35 gun oldu.ameliyata sizleri takip ederek karar verdim. cok mutluyum yeniden dogdum. 1 aydan sonra kol hareketleri rahatliyor normal hayata geciliyor. 2 ufak cocugum var . 1 ay annem bende kalip bakti yardimci oldu 1 haftadir yalnizim annem gitti. su an cocuklarimin her ihtiyaclarini kendim goruyorum. bir tek temizlik yapamiyorum. haftada 1 gun yardimci aliyorum. bulasik yemek camasir vs. bende:) esim de yardim ediyor. bu arada doktorum op.dr. serhat tuncer e, esime ve aileme; karar vermemde en buyuk etken sizlere tesekkur

amida ve aeda tekrar çok geçmiş olsun.aramıza hoşgeldiniz:)

umarım öledir yada ben evham yapıyorum nası bpzılmuşssa psikolojim bayan meme olmaktan ödüm kopuyo onlara bişi olcak diye:)

çok saol kemancı..
bugün direnlerm çekildi çk rahatm allaha şükür hç bir sorunum yq. 1saate kadar tabrcu olcm cumartside medcl südyn taklckmş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…