- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.561
Merhaba , vucudumuz asidik olduğu zamanlar, iyileşme gecikiyor, bu yüzden bedenimizi alkaliye çevirmemiz gerekiyor, sabah akşam birer çay kaşığı karbonatı suya karıştırıp için, beden hızla alkali olucak ve hücrelere oksijen taşınacağı için hızlı bir iyileşme olcak.. internetten karbonatı araştırın..
Merhmiaba , vucudumuz asidik olduğu zamanlar, iyileşme gecikiyor, bu yüzden bedenimizi alkaliye çevirmemiz gerekiyor, sabah akşam birer çay kaşığı karbonatı suya karıştırıp için, beden hızla alkali olucak ve hücrelere oksijen taşınacağı için hızlı bir iyileşme olcak.. internetten karbonatı araştırın..
ya oncekı yorumlarında gordum bnde amelıyattn cıktgmda gogsum daha kucuktu smdı buyumus gbı gelıolar yanı neden bole oldu acaba offffff moralm cok bozuk
salı ameliyt oldum we beni görsen amelyat olduguma inanmazsın
yaşadgm tek sorun diren.. 2.gün direnlerm çkarıldı. direnlerm çkarılana kadar hep sırt üstû uyudum ama diren çktktan snra yan uyumaya başladm hatta bugece yüz üstü uyudum. belki bünyedn bünyeye degşeblir ama ben gayet rahatm. bugün bnyo yapcam. yerleri sildim maknaya tabk dizdim daha düşün
Feee bende sali ameliyat oldum hastanede bir gece kaldim ertesi gun direnlerim cikti ve taburcu oldum oyle cok fazla agrim olmadi ama yan yatamiyorum daha hep sirt ustu yatiyorum ilk bi kac gun yataga yatarken ve dogrulurken birilerinon destegini aldim ani harakette agri oluyo cunku yeni yeni kendim kalkip yatiyorum ama hareketlerim cok kisitli sacimi ilk defa bugun kendim bagladim hala odem var kollarimi cok yukari kaldiramiyorum onun disinda hicbir is yapmadim annecim sagolsun hic izin vermiyo bende yapacak kadar iyi hissetmiyorum acikcasi tabi herkesin bunyesi farkli bende kansizlik var ondan olsa gerek hep halsizm
Yani illaki ameliyattan sonra birinin size bir sure refakat etmesi gerekir ve sizde cocuk varsa daha cok ihtiyaciniz olacak bi yardimciya cunku sadece kendi ihtiyaclarinizi gorebilirsiniz cocuk bakmak yemek ev isi bir sure yapamazsiniz en azindan ben yapamiyorum hakkinda hayirlisi olsun inslhh umarim senin daha kolay bi iylesme sureci olur
Merhaba tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin karbonatin cok faydali oldugunu duymustum her ihtimale karsi doktora sorduktan tuketmeye başlayayim.
yok ablam niye kızaım iyilgm için söylüyosun..
yan falan uyudugumda hç agrı hissetmiyorum. bugün banyo yapacm we hç agrm sızım yok. kazagmı kendim gyip çıkarabıliyom kollarım gayet rahat sdce çok çabuk yoruluyorum o kadar.. doktorum iyi oldugumu falan syldikten snra daha bi cesartlenp harekt etmeye başladm agrm olmaynca iyi oldugumu dşündüm. hç amelytlı gbi deglm bnce bnde sorun var
salı ameliyt oldum we beni görsen amelyat olduguma inanmazsın
yaşadgm tek sorun diren.. 2.gün direnlerm çkarıldı. direnlerm çkarılana kadar hep sırt üstû uyudum ama diren çktktan snra yan uyumaya başladm hatta bugece yüz üstü uyudum. belki bünyedn bünyeye degşeblir ama ben gayet rahatm. bugün bnyo yapcam. yerleri sildim maknaya tabk dizdim daha düşün
AEDAAA güzel kızım nasılsın?Bedenin sana istediğin gibi erken hareket edebildiğine izin verdiği için çok çok şanslısın.....Bende o şanslılardandım,Altınoluktan yeni döndüğüm için şimdi fırsat bulabildim tüm sevdiklerime selamlar ve güzellikler diliyorum.......Hayat çoooook güzel,sevmek güzel sağlıklı olmak mutlu olmak dahada güzel........
korkma canım banada öle geliolar ama nitekim daha çok yeniyiz ameliyatın şişliği var hala üzerimizde ayrıca ben cevremdekilere gösterdimde sana öle gelio diolar sanırım büyümesinden korktum için bana öle geldi.bu arada benimde sağ göğsümün altından sarı yapışkanlı bişi akıo az önce doktorumu aradım söledim ateşin varmı dedi hayır gayet iyyiim benide rahatsız etmio ama doktoru bilgilendirmek istedim oda korkulcak bişe olmadını içerde kalan yağların aktını söledi.bugün benim 25,günüm bu arada bütün dikişlerim düştü minnacık kabuk kaldı ayrıca bandada ihtiyac duymuyorum çünkü şimdiki izler bile nerdeyse tenimle aynı rahatsız etmiyo yani:)
hatta ben olayı abartıp sıkı bi rejime girdim hergün yürüyüş yapıyorum ben yürüdükçe memişler dahada dikleşiyor..kendime yeni ben lazım.))))
son olarak bugün kendimeeeeeee sütyennnnnlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr almaya gidiommmmm önümüzdeki hafta hepsini takabilcem:)darısı sizin başınıza hepinizi çok öpüyorum
ngld abla senden bana msj gelmemiş bilesin
İyi olmana sevindim kemanci bende cok evhamliyim malesef hala şislikler ve morluklar var goguslerimin alti moralimi bozuyo biraz yarin kontrole gidecem bakalim ne diyecek inslh zamanla duzelir yeni alacigin sutyenleri iyi gunlerde giyin canim darisi basima inslh
Amida'cığım güzel kardeşim genelde öyle şişlikler morluklar olur hepsi geçecek takma kafana.Sen nasılsın canım annen kızkardeşin nasıllar biraz olsun rahatladılar mı,yeni görünüşüne alıştılar mı?
Saol ablacim sen nasilsin yoktun nezamandir annemler cok sukur iyiler onlar olmasalardi napardim hic bilmiyorym bide basta anneme soylememeyi dusunuyodum iyiki soleyip destegini almisim cunku bunyem cok zayif hic saklayamazdim ama goguslerimin alt kismi biraz burusmus ve fazlalik gibi gorunuyo
gerci ilk gune nazaran birazcik daha iyi ama hala kotu gorunuyo acaba sen ve ameliyat olan diger arkadaslar boyle bi sorun yasadimi burus burus kalmasindan korkuyorm
Ben memleketim Altınolukta biraz vakit geçirdim. Bence de en doğrusunu yaptın vicandanın huzursuz olarak nasıl ameliyata girerdin?Anne duası almak kadar güzel birşey var mı? Kalıcı olacağını sanmıyorum,kolay mı öyle iri memeye küçültüp şekil vermek zamanla oturacaktır doktor kontrollere devam ediyor değil mi?
Evet ablacim yarin kontrole gidecem zaten doktorumda ilk basta begenmeyebilirsin moralini bozma ve sabirli ol demisti sanirim ben cok sabirsizm :)))
Beni korkutmayin kizlar nasil sonradan buyuyebilir boyle bisey mumkun olabilirmi nrhn22 ne zaman ameliyat oldun doktorunla gorustunmu bu durumu, mens donemindemisin yoksa normal bi donemmi ya benimde kafama takildi simdi(
kesınlıkle emınım amelıyat oldgumda daha kucuktu 2 tane sporcu atletı almıstm 1 ve 2 numaraydı..ılk zamanlar 2 numaranın ıcınde kucucuk kalıyodu gogsum smdı dolduruyo kılo da almadım hatta werdım mens donemndede deılım bnm gogsum 120 BEDEN SUTYENE SIGMIYORDU!!! cok zor gunler gecrdmmmm buyusun ıstemıyrm amelıyatımn 40.gunu bugun aksama kadar agladm..doktorumla carsamba goruscezzzzz(
kesınlıkle emınım amelıyat oldgumda daha kucuktu 2 tane sporcu atletı almıstm 1 ve 2 numaraydı..ılk zamanlar 2 numaranın ıcınde kucucuk kalıyodu gogsum smdı dolduruyo kılo da almadım hatta werdım mens donemndede deılım bnm gogsum 120 BEDEN SUTYENE SIGMIYORDU!!! cok zor gunler gecrdmmmm buyusun ıstemıyrm amelıyatımn 40.gunu bugun aksama kadar agladm..doktorumla carsamba goruscezzzzz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?