Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin karbonatin cok faydali oldugunu duymustum her ihtimale karsi doktora sorduktan tuketmeye başlayayim.

ya oncekı yorumlarında gordum bnde amelıyattn cıktgmda gogsum daha kucuktu smdı buyumus gbı gelıolar yanı neden bole oldu acaba offffff moralm cok bozuk

Beni korkutmayin kizlar nasil sonradan buyuyebilir boyle bisey mumkun olabilirmi nrhn22 ne zaman ameliyat oldun doktorunla gorustunmu bu durumu, mens donemindemisin yoksa normal bi donemmi ya benimde kafama takildi simdi (

Deneyimleriniz benim için önemli bu yüzden çok teşekkürler. gelişmelerden bizleride haberdar etmeye devam edin lütfen. aedaaa kendini bukadar iyi hissetmene çok sevindim inşallah tüm iyileşme sürecin böyle geçer. amida21 tavsiyen için saol bende herşeyi düşünüyorum artık herşeyi ayarlaya bildiğim zaman ameliyata kalkışıcam inşallah sende en kısa zamanda tüm şikayetlerinden kurtulursun.

Merhabalar...benim 3hafta oldu ameliyatim bu hafta silikon bant kullanmaya basladim ilk defa bugun taktik.tabaka seklinde satiliyor buyuk boyu 25 ,orta boyu 18 tl.buyuk boyu yoktu orta boy aldim ve bugun yara uzerine yapistirdik orta boyu bitti 5 gun kalacak yara uzerinde ve ortalama 6 hafta kullanacagim.

Merhaba tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin karbonatin cok faydali oldugunu duymustum her ihtimale karsi doktora sorduktan tuketmeye başlayayim.

korkma canım banada öle geliolar ama nitekim daha çok yeniyiz ameliyatın şişliği var hala üzerimizde ayrıca ben cevremdekilere gösterdimde sana öle gelio diolar sanırım büyümesinden korktum için bana öle geldi.bu arada benimde sağ göğsümün altından sarı yapışkanlı bişi akıo az önce doktorumu aradım söledim ateşin varmı dedi hayır gayet iyyiim benide rahatsız etmio ama doktoru bilgilendirmek istedim oda korkulcak bişe olmadını içerde kalan yağların aktını söledi.bugün benim 25,günüm bu arada bütün dikişlerim düştü minnacık kabuk kaldı ayrıca bandada ihtiyac duymuyorum çünkü şimdiki izler bile nerdeyse tenimle aynı rahatsız etmiyo yani:)

hatta ben olayı abartıp sıkı bi rejime girdim hergün yürüyüş yapıyorum ben yürüdükçe memişler dahada dikleşiyor..kendime yeni ben lazım.))))

son olarak bugün kendimeeeeeee sütyennnnnlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr almaya gidiommmmm önümüzdeki hafta hepsini takabilcem:)darısı sizin başınıza hepinizi çok öpüyorum

ngld abla senden bana msj gelmemiş bilesin

sen çok şanslısın yine ben daha yeni yan yada yüzüstü yatıyorum hala zorlanıyorum ama bana lolipop değil ters t yapıldı çok kesiğim vardı yoksa bende öle yatardım ben ilk günler çok zorlandım yani.benim memişler halk arasında 95 100 bedendi sanırsam şuan en büyük 85 oldu belki 80 de olabilir daha küçülcekmiş ya:)

şunuda sölim banada lolipop yapılcaktı ama ben üstüne BASA BASA çok küçük olmasını söledim foto gösterdim büyük olsa kafayı yerdim o yüzden ters t yaparz dedi doktorcum:)

AEDAAA güzel kızım nasılsın?Bedenin sana istediğin gibi erken hareket edebildiğine izin verdiği için çok çok şanslısın.....Bende o şanslılardandım,Altınoluktan yeni döndüğüm için şimdi fırsat bulabildim tüm sevdiklerime selamlar ve güzellikler diliyorum.......Hayat çoooook güzel,sevmek güzel sağlıklı olmak mutlu olmak dahada güzel........

İyi olmana sevindim kemanci bende cok evhamliyim malesef hala şislikler ve morluklar var goguslerimin alti moralimi bozuyo biraz yarin kontrole gidecem bakalim ne diyecek inslh zamanla duzelir yeni alacigin sutyenleri iyi gunlerde giyin canim darisi basima inslh

Amida'cığım güzel kardeşim genelde öyle şişlikler morluklar olur hepsi geçecek takma kafana.Sen nasılsın canım annen kızkardeşin nasıllar biraz olsun rahatladılar mı,yeni görünüşüne alıştılar mı?

Saol ablacim sen nasilsin yoktun nezamandir annemler cok sukur iyiler onlar olmasalardi napardim hic bilmiyorym bide basta anneme soylememeyi dusunuyodum iyiki soleyip destegini almisim cunku bunyem cok zayif hic saklayamazdim ama goguslerimin alt kismi biraz burusmus ve fazlalik gibi gorunuyo
gerci ilk gune nazaran birazcik daha iyi ama hala kotu gorunuyo acaba sen ve ameliyat olan diger arkadaslar boyle bi sorun yasadimi burus burus kalmasindan korkuyorm

Ben memleketim Altınolukta biraz vakit geçirdim. Bence de en doğrusunu yaptın vicandanın huzursuz olarak nasıl ameliyata girerdin?Anne duası almak kadar güzel birşey var mı? Kalıcı olacağını sanmıyorum,kolay mı öyle iri memeye küçültüp şekil vermek zamanla oturacaktır doktor kontrollere devam ediyor değil mi?

Evet ablacim yarin kontrole gidecem zaten doktorumda ilk basta begenmeyebilirsin moralini bozma ve sabirli ol demisti sanirim ben cok sabirsizm :)))

Evet ablacim yarin kontrole gidecem zaten doktorumda ilk basta begenmeyebilirsin moralini bozma ve sabirli ol demisti sanirim ben cok sabirsizm :)))

Canım benim yaşının gereğe sabırsızlık olur,zaman insana sabırlı olmayı fazlasınla öğrettiyor.Haydi bakalım ol kontrolünü ondan sonra olanları yazarsın.....

Beni korkutmayin kizlar nasil sonradan buyuyebilir boyle bisey mumkun olabilirmi nrhn22 ne zaman ameliyat oldun doktorunla gorustunmu bu durumu, mens donemindemisin yoksa normal bi donemmi ya benimde kafama takildi simdi (

kesınlıkle emınım amelıyat oldgumda daha kucuktu 2 tane sporcu atletı almıstm 1 ve 2 numaraydı..ılk zamanlar 2 numaranın ıcınde kucucuk kalıyodu gogsum smdı dolduruyo kılo da almadım hatta werdım mens donemndede deılım bnm gogsum 120 BEDEN SUTYENE SIGMIYORDU!!! cok zor gunler gecrdmmmm buyusun ıstemıyrm amelıyatımn 40.gunu bugun aksama kadar agladm..doktorumla carsamba goruscezzzzz (

6 ay a tam gogus olcusu ve sekli oturuyor diyorlar. inanmiyorum gercekten 120 miydi eskiden. benim de bugun tam 40 gun oldu. yani siz boyle konusunca sanki alinan parcanin yerini vucut dolduruyor diyecegim neredeyse. amip mi bu? bolunerek cogaliyor mubarek... uzulmeyin once bir doktorunuzla gorusun. bir de ben de daha yapamadim normal bir sutyen deneyip gercek bedenimizi gormemiz lazim...

Maalesef gosus olcusunu kuculmemis bulanlardan biri de benim.5.gunu buraya yazmistim hatta kuculmediler diye bugun 24.gun hala ayni ancak dr.uma her gidisimde o israrla 3 ayi bekle diyor bakalim bekliyoruz.

Acaba tiroid bezinde sorun sebeb olabilir mi? Hormonal bir etken mi?Doktorlar daha net bilgi verebilirler herhalde....

ameliyatin ertesi gunu mutluluktan agliyacaktim eski haliyle vedalasali az bir sure gecmisti. bir gun once belime gelen goguslerim toparlanip dimdik duruyorlardi. dusunsenize kom un toparlayici sutyenine teptigimde ancak bu kadar duruyorlardi. zamanla goz asinaligi oluyor. su an yarim body bir atlet sutyenle omuzlarim rahat bebegimi ayagimda salliyorum. omuzlarim acimiyor askilardan. sirtim agrimiyor.doktorum " ne istedigin onemli artilari eksileri dusun bu uzun bir surec" demisti. kizlar eskiden yasadiklarinizi dusunun. gerci herkes memnun olacak diye bir kaide yok. biraz sabirla 3 ila 6 ay bekleyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…