- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.521
yarn medicl südyn takılcak. bandaj üstne mi takılıyo
benim bandajlarımı direnlerimi aldığı gün çıkardı doktor.Ama medikal sütyeni ameliyattan çıkar çıkmaz hemen takmıştı.Her doktor farklı uygulama yapabiliyor.
amida nasıl oldun? bi aksilik yq inş..[/UOTE]
Tesekkur ederim aeda iyiyim ama her iki gogsumunde alt tarfinda fazlalik var gibi gorunuyo sislikmi anlamadim biraz girinti gibi fazlalik var aynaadan bakinca cok moralim bozuldu doktorum lipo yaptigini soyledi acaba ondanmidir doktorumu aradim sabirli ol dedi umarim sisliktir ve zamanla gecer yoksa kahrolurumm((
Gizmo cum merhaba tatlım.Ahh ah baştan demekki gitseymişsin yakınındaki yere bu aşamaları hiç yaşamayacmışsın tatlım.Aslında hemşire doğru söylemiş.Estetik doktorun karar versin dikilip dikilmeyeceğine.Ama anlattıklarından dikilir gibime geliyor.Ben de aynı fikirdeyim diren takılmayan hastalarda hepsinde olmasa da çok sorun yaşanıyor.Burda çok defa şahit olduk bu duruma.Dikiş izlerin için aslında hemen hemen herkes diyebilirim iz giderici krem kullanıyor.Ya da silikon bant.Doktor hangisini tavsiye ederse onu kullanırsın.Ama sen sanki geç kaldın gibi.Dikişler alınıp deri düzgün hale geldiğinde başlanıyor.Bence bu sorularını şimdiden not al Gizmo.Çünkü insan doktorun yanına gidince ne diyeceğini,ne soracağını unutup dönüyor:) Üst tarafta senin problemin yoktu sadece alt dikişindeydi sorunun.Sorunsuz bölgelere başlatır artık sanırım.Silikon bantların bulunması çok zordu.Benim doktorum hastanenin yanındaki eczane ile anlaşmıştı.Eczane yurt dışından getirtiyordu.Çok kullanışlı bantlar.Kremler gibi uğraştırmıyor insanı sabah akşam sür ,kurut bekle...Takıyorsun yapışkanlı bant ı 5-6 gün duruyor.Banyo da yapabliyorsun.Ne zaman yapışkanı biterse yeniliyorsun tekrardan.Neyse bunları doktoruna gittiğinde mutlaka sor tamammı?
ablam bnim dikleştirme olmadı. lipo yaptgnı syldi doktor ve lolipop yöntmini uygulamış.
bnm gögslr zaten simetri dgldi sanki braz fark war gbi yine
bnim başm çk dönüo bşka bi sorunum yok. bu gece yan yattm hç agrım olmadı, kollarımı rahat harkt ettrebiliyorum
dün direnlerm çktı pansumanım yapldı we bandaj degştrldi. yarn tekrar gdecem bandaj sökülp medcl südyn takck doktr
Düşüne düşüne buldum:44: ACTİV'M
Link veriyorum bakabilirsinDermokozmetik ve Kozmetik kategorisinde rnler
amida nasıl oldun? bi aksilik yq inş..[/UOTE]
Tesekkur ederim aeda iyiyim ama her iki gogsumunde alt tarfinda fazlalik var gibi gorunuyo sislikmi anlamadim biraz girinti gibi fazlalik var aynaadan bakinca cok moralim bozuldu doktorum lipo yaptigini soyledi acaba ondanmidir doktorumu aradim sabirli ol dedi umarim sisliktir ve zamanla gecer yoksa kahrolurumm((
geçmiş olsun..tabiki vucut toparlıyacak.. bol bol karbonatlı su iç.. bedenini alkaliye çevirdiği için hızla iyileşme olucak.. kaç gün oldu ameliyat olalı..
Ablacim benim lolipop yontemi uygulandi doktorum diklestirme kucultme ve yanlardan lipo yaptigini soledi suan 2 beden kuculmus gorunuyo ben cup olcusunu bilmiyorum pek doktorum yeni cup olcumun B oldugunu soledi
Düşüne düşüne buldum:44: ACTİV'M
Link veriyorum bakabilirsinDermokozmetik ve Kozmetik kategorisinde rnler
merhaba, yapışkan bantları bulmak için semt ve eczane ismi verebilirmisniz..
merhaba, yapışkan bantları bulmak için semt ve eczane ismi verebilirmisniz..
Merhaba bu bantın faydası nedir,, bayağı pahalı.. değermi kullanmaya.. teşekkürler..
Naime ben cup olcusunu pek anlamiyorum sutyen alirkende deneyip alirdim 95 falan anca dolduruyordu olculerim ise mezura ile sirt genisligimi olçtugumde 78 cikiyordu sirttan gogus uclarina dogru olctugumde ise 93 cikiyordu ama sarkiklardi bu sabah yeni haliyle olctum 91 cikti tabi simdi dikler ve 2 beden kuculttugunu soyledi ama bana sanki hala biraz buyukler gibi gorunuyi daha dogrusu gogus altinda biraz fazlalik var gibi ondan oyle goruyorum yoksa ust taraflar gayet hos ve dikleramida daha önceki sütyenin kaçti.. kup olarakda bir bilgi verebilirmisin..sırt genişliği kaç cm diki , göğüs büyüklüğünü 80 cm yaptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?