Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cevabiniz cok aydinlatici oldu tesekkurler nldglp hanim. internete baktim cok marka var. olmazsa lina hanima soralim. dedim ya ben izmis kanmis bere falan cok korkarim yani umdugum gibi olmadi. herhalde uzun bir muddet bakamam saniyordum. gayet iyiler. yine bu forumdan ogrendigim" breast reduction scars" fotolarini resmen ezberlemistim. izlerimle barisigim ve mutluyum:))) dermisim. sizleri okuyunca 1 yilin sonunda hemen hemen iz kalmayacagini anliyorum. izlerde bakimin cok onemli oldugunu biliyorum.

medical sutyen yarim body seklinde ince askili pamuklu sporcu sutyeni mi? benim ki bu tip. medical daha "kalip" gibiyse ondan alayim... zaten cocugum ufak, valla altini acarken bugun sag gogusume ilk tekmeyi yedim. korumak adina iyi olabilir.

benim bandajlarımı direnlerimi aldığı gün çıkardı doktor.Ama medikal sütyeni ameliyattan çıkar çıkmaz hemen takmıştı.Her doktor farklı uygulama yapabiliyor.

benim sol gögs ucunun kenarnda biraz şişlik var nrmalmidr? bugn 4.günüm yan yatıyorum harktlerm nrmal bandajlar tüylerimi çekiyo o kadar yarn şu medcl südyndn snra rahat olcm inş

merhaba, yapışkan bantları bulmak için semt ve eczane ismi verebilirmisniz..

Benimde 3 haziranda günüm, ilk gecen nasıl geçti, refakatçıya gerek varmı?baş dönmesi mide bulantısı oldumu..

Ablacim benim lolipop yontemi uygulandi doktorum diklestirme kucultme ve yanlardan lipo yaptigini soledi suan 2 beden kuculmus gorunuyo ben cup olcusunu bilmiyorum pek doktorum yeni cup olcumun B oldugunu soledi

amida daha önceki sütyenin kaçti.. kup olarakda bir bilgi verebilirmisin..sırt genişliği kaç cm diki , göğüs büyüklüğünü 80 cm yaptı?

yapışkan bantları araştırmahastahaneleri civarındaki medicallerde bulabilsiniz. ben çok araştırdım ankarada istanbul da firmalara ulasştım. ben antalya dayım ama sonra sütyen aldığım yerde her çeşidi var medcal firması fiyatları da aynı görerek alacağım bu gün hem 2 sutyen hem bantları almağa gidiyorum. mem ucu ve mem altı bantları epiderm 210 tl. linkleri de isterseniz verebilirim

Ben ameliyatımı olduğum Ataşehir MEMORİAL hastanesinin yanındaki FLORA eczanesinden aldım.YAnlız dün önünden geçerken gördüm,eczeneyi biraz daha ilerdeki Diş hastanesinin yanına taşımışlar.Eğer başka bir yerde bulamazsanız tel açıp kargo ile gönderebiliyorlar.Eski üyelerden İzmir de oturan bir arkadaş bu şekilde getirtmişti bantları.

Bu linkde de bilgileri var.İsterseniz ulaşabilirsiniz.https://plus.google.com/116762144244064589389/about?gl=tr&hl=tr

Merhaba bu bantın faydası nedir,, bayağı pahalı.. değermi kullanmaya.. teşekkürler..

Naime cim kimi doktor veriyor kimisi vermiyor.Benim doktorum sürekli yurt dışı konferans, eğitim ve ameliyatlara katıldığından yenilikleri takip eden bir doktordur.Bu bantların özellikle Amerika da çok yaygın kullanıldığından bahsetmişti.Bir de jel lere göre kullanım kolaylığı olduğu için tavsiye ettiğini söylemişti.

Merhaba çok sevinirim lingler için gelicekteki arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum.. Bantların lingini yazarsanız, hepimize yardımcı olursunuz....

amida daha önceki sütyenin kaçti.. kup olarakda bir bilgi verebilirmisin..sırt genişliği kaç cm diki , göğüs büyüklüğünü 80 cm yaptı?
Naime ben cup olcusunu pek anlamiyorum sutyen alirkende deneyip alirdim 95 falan anca dolduruyordu olculerim ise mezura ile sirt genisligimi olçtugumde 78 cikiyordu sirttan gogus uclarina dogru olctugumde ise 93 cikiyordu ama sarkiklardi bu sabah yeni haliyle olctum 91 cikti tabi simdi dikler ve 2 beden kuculttugunu soyledi ama bana sanki hala biraz buyukler gibi gorunuyi daha dogrusu gogus altinda biraz fazlalik var gibi ondan oyle goruyorum yoksa ust taraflar gayet hos ve dikler
Goguslerim altlari canimi cok sıktı bide doktorun giydirdigi sutyen medikal sutyen degil normal jiberden aldigi penye sporcu sutyeni oofff cok catliycam duzelmezse diye cok korkuyorum biri beni rahatlatacak bisiler soylesin lutfen

medical sutyen nasil bir sey? benim doktorumda yarim body seklinde ince askili pamuklu bir sutyen taktirdi. eger medical sutyen daha kalip gibi sertse hem seklini korur hem de benim ufakliklardan... ara ara bebegimin bezini degistirirken tekmeyi yiyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…