- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.581
ameliyatin ertesi gunu mutluluktan agliyacaktim eski haliyle vedalasali az bir sure gecmisti. bir gun once belime gelen goguslerim toparlanip dimdik duruyorlardi. dusunsenize kom un toparlayici sutyenine teptigimde ancak bu kadar duruyorlardi. zamanla goz asinaligi oluyor. su an yarim body bir atlet sutyenle omuzlarim rahat bebegimi ayagimda salliyorum. omuzlarim acimiyor askilardan. sirtim agrimiyor.doktorum " ne istedigin onemli artilari eksileri dusun bu uzun bir surec" demisti. kizlar eskiden yasadiklarinizi dusunun. gerci herkes memnun olacak diye bir kaide yok. biraz sabirla 3 ila 6 ay bekleyin derim.
Amida ve aedaa cooook gecmis olsun size darisi benim basima 12nisan umarim iyi gecer lakin bu buyume ve kuculmemis olma problemleri yasayan arkadaslarimdan dolayi korktum acaba doktorunuzla olcunuzu konustugunuz haldemi memnun degilsiniz[/QUOTE
Arkadasim korkma hiç benim bugun 8. gunum kontrole gittim bi problem yok biraz sislik var onlarda gecer dedi doktor bende basta cok evham yaptim ama sabah baktimda gecen haftaya gore baya toparlamis bugun doktorlada gorustukten sonra daha iyi hissettim kendimi inslh buyudu diyen arkadaslarinda gecici bir durumdur yani ameliyatin tum sıkıntılarina ragmen bence deger cunku bugun doktora giderken giydigim incecik penye sporcu sutyenin uzerine sadece gomlek giydim ve goruntu cok guzeldi eski halimle boyle bisey mumkun degildi cok mutlu oldum darisi olmak isteyenlerin basina inslhhhh
Amida ve aedaa cooook gecmis olsun size darisi benim basima 12nisan umarim iyi gecer lakin bu buyume ve kuculmemis olma problemleri yasayan arkadaslarimdan dolayi korktum acaba doktorunuzla olcunuzu konustugunuz haldemi memnun degilsiniz[/QUOTE
Arkadasim korkma hiç benim bugun 8. gunum kontrole gittim bi problem yok biraz sislik var onlarda gecer dedi doktor bende basta cok evham yaptim ama sabah baktimda gecen haftaya gore baya toparlamis bugun doktorlada gorustukten sonra daha iyi hissettim kendimi inslh buyudu diyen arkadaslarinda gecici bir durumdur yani ameliyatin tum sıkıntılarina ragmen bence deger cunku bugun doktora giderken giydigim incecik penye sporcu sutyenin uzerine sadece gomlek giydim ve goruntu cok guzeldi eski halimle boyle bisey mumkun degildi cok mutlu oldum darisi olmak isteyenlerin basina inslhhhh
Canımm ınan çok mutlu oldum inşallah bende ameliyat sonrası size harikaymis dıye mesaj atarım şimdiden çok feci heyecanlıyım korku başladı nasılsın acın oldumu drenler nasıldı kac gun yattın nerde oldun kollarını oynatabılıyomusunnn cok sordummm))
Merhaba size de hayırlı olsun operasyonunuz.Gizmo oluşan problemi için doktora çok geç gittiğinden problem büyüdü.Herkesin olacak diye bir şey yok sakın endişelenmeyin.Oturduğu yer ile operasyon olduğu yer çok uzak olduğundan gidemedi kontrollerine.İnşallah her şey güzel olur sevgili durruyekta.Merak etmeyin göğüs küçültme olan bir bayanla konuşmuştum gayet güzel sonrasında emzirebilmiş bebeğini.Bu arada yanlış hatırlamıyorsam Bursa fakültede olacaktınız ameliyatınızı.Benim K.validemler bir dönem Bursa da iş dolayısıyla bulundular.Çok iyi olduğunu söylerlerdi fakülte hastanesinin.Umarım sorunsuz bir süreç yaşarsınız.Şimdiden hayırlı olsun.
lebens hanim selaminizi aldim tesekkur ederim. altinoluk akcay tarafini cok severim kaz daglarinin bol oksijenli havasi. elbis otelde 3 sene ustuste tatil yapmistik hatta birinde kenan isik ve ailesi de oradaydi otelin sahibi ile hemseri olduklarini (malatyalilarmis) otel sahibi ballandira ballandira kumsalda yemekte anlatip duruyordu. kenan isik ve ailesi her karsilastiklari insana guleryuzle selam veriyorlardi. sohret simartmamis. neyse... valla yaz geliyor kum deniz gunes... amanin ben neredeyim konuyu iyice dagittim:))) yazin nldglp hanim daylong gunes kremi onerdi. lebens hanim yazin siz ne onerirsiniz deniz suyu herseye iyi gelir derler degisim sezdiniz mi hic? bir de zeytinyaginda bekletilmis kudret nari her derde devaymis duyan var mi? ne duysak surecegiz bu gidisle:))))))
Canımm ınan çok mutlu oldum inşallah bende ameliyat sonrası size harikaymis dıye mesaj atarım şimdiden çok feci heyecanlıyım korku başladı nasılsın acın oldumu drenler nasıldı kac gun yattın nerde oldun kollarını oynatabılıyomusunnn cok sordummm))
Cok tesekkur ederim hastanede bir gece yattim direnler ertesi gun cikti ve taburcu oldum benim ilk gunler biraz agrim oldu ve kollarimin hareketleri cok kisitliydi simdi iyiyim ama sislikler var ve hala ani bir harekette agri olabiliyor daha cok yeni normal sanirim yani eger buyumeseler suanki boyutlari iyi sisliklerde inince sanirim daha iyi olur inslh tabi...
6 ay a tam gogus olcusu ve sekli oturuyor diyorlar. inanmiyorum gercekten 120 miydi eskiden. benim de bugun tam 40 gun oldu. yani siz boyle konusunca sanki alinan parcanin yerini vucut dolduruyor diyecegim neredeyse. amip mi bu? bolunerek cogaliyor mubarek... uzulmeyin once bir doktorunuzla gorusun. bir de ben de daha yapamadim normal bir sutyen deneyip gercek bedenimizi gormemiz lazim...[/QU
Evet 120 beden toplayıcı sutyene zor sıgıyordu ...ustune cok darr zıbınlar gıyıyordmmm gogsümü bastırıyordu duz yapıyordu omuzlarımı kesıyordu artk zıbınlar... bıse alsam altım zayf ustum sısman oluyordu gogsum yuzunden cok cektım gercektn cok ıyı bılıyrmm ...smdı kuculduler ama yanı nasl dıyım gerı buyumeye mı baslıo yoksa bıse warda sıs mı yanı hersey cok ıyı gıdıyordu..agla agla ıcım cktı bugun doktoruma gıdecegm
Acaba tiroid bezinde sorun sebeb olabilir mi? Hormonal bir etken mi?Doktorlar daha net bilgi verebilirler herhalde....[/QU
bılmıyorm kı ıns kotu bıse yoktr cok uzgunm
Cok tesekkur ederim hastanede bir gece yattim direnler ertesi gun cikti ve taburcu oldum benim ilk gunler biraz agrim oldu ve kollarimin hareketleri cok kisitliydi simdi iyiyim ama sislikler var ve hala ani bir harekette agri olabiliyor daha cok yeni normal sanirim yani eger buyumeseler suanki boyutlari iyi sisliklerde inince sanirim daha iyi olur inslh tabi...
Anladım canım neyse cok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsin ve memnun olursun tamamen bende kurtulurum umarım Birand önce
ne guzel lebens hanimcigim... bu yaz eminim ben de rahat bir tatil yapicam. insanin dis huzuru oldu mu ic huzuru da oluyor veya tam tersi. ben de su an cok iyi bir is yaptigimin engin huzuru mutlulugu var. ben de devamli Allaha sukrediyorum doktoruma dua ediyorum.bazen sirf sicaktan terden onumdeki agirliktan kumsala inmek eziyet gibi geliyordu. Allahin gucune gitmesin de... demek bu yaz ne yapiyormusuz mutlu mutlu gunesleniyoruzzz :))) yaaa akcayin denizi hala soguk mu gerci artezyenler olunca soguk olmasi kacinilmaz. deniz dedigin soguk olacak hamam suyu gibi denizi napiiim ben..
Acaba tiroid bezinde sorun sebeb olabilir mi? Hormonal bir etken mi?Doktorlar daha net bilgi verebilirler herhalde....[/QU
bılmıyorm kı ıns kotu bıse yoktr cok uzgunm
güzel kardeşim sakın kendini böyle üzme doktorlar neden var bizlere yardımcı olacaklardır.Hiç aklına kötü şeyler getirme bugün mutlaka güzel cevaplar alır dönersin....görüşmek üzere herşey dilediğin gibi olsun.....
merhaba hanimlar,
ameliyat olanlara cok buyuk gecmis olsun...sut kanallariniz zarar gordumu bu ameliyattan?? yani bebek emzirmeyi yapabildiniz mi?
cok tesekkur ederim davetine lebens hanimcigim. o kadar altinoluk akcay muhabbeti yaptik ku bugun cocuk dogurmadan onceki mayo ve bikinilerimi denedim bariz fark var. yalniz ben cok cok kucuk olsun diye bayagi israrci oldum. galiba en etkili kuculme ters t ile oluyor. lollipop la daha az kuculme saglaniyor ve emzirmemis bayanlarin sut kanallarina zarar vermemek icin de lollipop y. uyguluyorlar. cunku doktorumla gorusmeye gittigimde "ben cok kucuk istiyorum" deyince "2 cocugun varmis daha cocuk dusunuyor musun" diye sordu ben hayir deyince " direkt ters t olacak " demisti. bu lollipop yontemini haftaya gidince soracagim. lebens hanim sizinde ters t degil mi? nldglp nin de yanlis hatirlamuyorsam ters t idi. acaba batuseb ve nrh22 size uygulanan yontem neydi...
cok tesekkur ederim davetine lebens hanimcigim. o kadar altinoluk akcay muhabbeti yaptik ku bugun cocuk dogurmadan onceki mayo ve bikinilerimi denedim bariz fark var. yalniz ben cok cok kucuk olsun diye bayagi israrci oldum. galiba en etkili kuculme ters t ile oluyor. lollipop la daha az kuculme saglaniyor ve emzirmemis bayanlarin sut kanallarina zarar vermemek icin de lollipop y. uyguluyorlar. cunku doktorumla gorusmeye gittigimde "ben cok kucuk istiyorum" deyince "2 cocugun varmis daha cocuk dusunuyor musun" diye sordu ben hayir deyince " direkt ters t olacak " demisti. bu lollipop yontemini haftaya gidince soracagim. lebens hanim sizinde ters t degil mi? nldglp nin de yanlis hatirlamuyorsam ters t idi. acaba batuseb ve nrh22 size uygulanan yontem neydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?