Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım gulhan eski halimiz çok ızdırap verici olduğu için şimdiki halime bende binlerce kez şükür ediyorum.Aynı fikirdeyim bir 6 ay hatta bir yıla kadar beklemek lazım diyorum bende...Selamlar sevgili arkadaşım....

Amida ve aedaa cooook gecmis olsun size darisi benim basima 12nisan umarim iyi gecer lakin bu buyume ve kuculmemis olma problemleri yasayan arkadaslarimdan dolayi korktum acaba doktorunuzla olcunuzu konustugunuz haldemi memnun degilsiniz

Arkadasım güzel yorumların için çok sagol rahatladımmmmm inanki evet fakülte ve doktorum iyi şimdilik umarım ameliyattan sonrada aynı yorumları yaparımmmmmm

lebens hanim selaminizi aldim tesekkur ederim. altinoluk akcay tarafini cok severim kaz daglarinin bol oksijenli havasi. elbis otelde 3 sene ustuste tatil yapmistik hatta birinde kenan isik ve ailesi de oradaydi otelin sahibi ile hemseri olduklarini (malatyalilarmis) otel sahibi ballandira ballandira kumsalda yemekte anlatip duruyordu. kenan isik ve ailesi her karsilastiklari insana guleryuzle selam veriyorlardi. sohret simartmamis. neyse... valla yaz geliyor kum deniz gunes... amanin ben neredeyim konuyu iyice dagittim:))) yazin nldglp hanim daylong gunes kremi onerdi. lebens hanim yazin siz ne onerirsiniz deniz suyu herseye iyi gelir derler degisim sezdiniz mi hic? bir de zeytinyaginda bekletilmis kudret nari her derde devaymis duyan var mi? ne duysak surecegiz bu gidisle:))))))

Canım ben aslen akçaylıyım bizim oraları beğendiğinize çok sevindim.Çok doğru tanıdığımız çok oyuncu hep elbis otelinde kalmıştır çünkü baya diziler çekilmişti kaz dağlarında.Ne olursan ol ister ünlü ister ünsüz her zaman bulunduğun konumunu taşıyabilmeli insanoğlu diye düşünüyorum.gulhancığım ben güneş kremi sürmeyi bile unuttuyordum saatlerce karada ve denizde kavruldum memelerim de bende çok huzurluyduk hiç bir zarar görmedik.Ama ben buğday tenli olduğum için daha güneşe dayanıklıyım herhalde,kudret narını bende duydum ekzama ve bir çok çilt rahatsızlıklara iyi geliyormuş.Ben şifanın doğdan geldiğine inanan biri olarak zararsız olduğunu düşünüyorum yinede aktara sormak lazım.Görüşmek üzere iyi geceler....

ne guzel lebens hanimcigim... bu yaz eminim ben de rahat bir tatil yapicam. insanin dis huzuru oldu mu ic huzuru da oluyor veya tam tersi. ben de su an cok iyi bir is yaptigimin engin huzuru mutlulugu var. ben de devamli Allaha sukrediyorum doktoruma dua ediyorum.bazen sirf sicaktan terden onumdeki agirliktan kumsala inmek eziyet gibi geliyordu. Allahin gucune gitmesin de... demek bu yaz ne yapiyormusuz mutlu mutlu gunesleniyoruzzz :))) yaaa akcayin denizi hala soguk mu gerci artezyenler olunca soguk olmasi kacinilmaz. deniz dedigin soguk olacak hamam suyu gibi denizi napiiim ben..

gulhancığım evet bende aynı fikirdeyim mutlu mutlu denizimize girelim,mayo bulma sorunu da yok.Akçay'ın denizi hala buz gibi ben yazları hep altınolukta oluyorum akçaylı olmama ramen altınoluğu ve denizini daha çok seviyorum.Beklerim birlikte küçültülmüş memişlerimizle denizin ve hayatın tadını çıkaralım,çooooook şükürler olsun ki ameliyat olanağımız olmuş darısı ameliyat olmak isteyenlerin başına.Sevgiler mutluluklar canım arkadaşım.......

merhaba hanimlar,

ameliyat olanlara cok buyuk gecmis olsun...sut kanallariniz zarar gordumu bu ameliyattan?? yani bebek emzirmeyi yapabildiniz mi?

cok tesekkur ederim davetine lebens hanimcigim. o kadar altinoluk akcay muhabbeti yaptik ku bugun cocuk dogurmadan onceki mayo ve bikinilerimi denedim bariz fark var. yalniz ben cok cok kucuk olsun diye bayagi israrci oldum. galiba en etkili kuculme ters t ile oluyor. lollipop la daha az kuculme saglaniyor ve emzirmemis bayanlarin sut kanallarina zarar vermemek icin de lollipop y. uyguluyorlar. cunku doktorumla gorusmeye gittigimde "ben cok kucuk istiyorum" deyince "2 cocugun varmis daha cocuk dusunuyor musun" diye sordu ben hayir deyince " direkt ters t olacak " demisti. bu lollipop yontemini haftaya gidince soracagim. lebens hanim sizinde ters t degil mi? nldglp nin de yanlis hatirlamuyorsam ters t idi. acaba batuseb ve nrh22 size uygulanan yontem neydi...

merhabalar gulhan hnm, geçmiş olsun öncelikle sonucunuz dan mutlu olmanız ne güzel bende meme küçültme oldum bu başlığın eski üyelerindenim...benim lolipop tekniği ile oldu(2.oğlum var) meme ameliyatım çok da memnunum 2.beden küçüldü şekil şemali gayet hoş oldu iz hiç kalmadı :) yaptırmak isteyen herkes memnun kalır inşallah sonuçlarından

Son düzenleme:
Yarın bi arkadaşımız ameliyat olacak diye aklımda kalmış :44: dejavumu ne idi tam hatırlayamadım şimdiden geçmiş olsun diyorum sağlıkla atlat inşallah

Davetim her zaman için geçerlidir canım,yaza bende hazırlanıyorum değişik değişik mayolar giyeriz inşallah...evet benimde ters t doktorum bana lollipop uygun olmayacağını söyledi.ben memnunum izler belli belirsiz ölçü de iyi daha ne isteyeyim.....Hayat bize güzel şükürler olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…