- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.621
jelesec sizi hatirliyorum forumdan gecmis olsun dileginize tesekkurler... birsey daha sorucam cok sarkik miydi gogusleriniz.. acaba neye gore doktorlar teknik seciyor valla merak ettim gece gece:))) mamafih bu saatte suna bak demeyin ufak bebemi salliyorum ayagim agridi cok simarttim bunlari ben abisi de boyle canima okurdu cancagazim. herkese ve herkese iyi geceler ameliyat gunu bekleyenlere ALlah kolaylik versin ameliyatlari herkesin guzel gecsin. hayaller gercek olsun. lebens hanim jelesec .... adini sayamadigim herkese iyi uykular
arkadaşlar merhaba..ben hergün sizin yorumlarınızı takip ediyorum..şimdide sayfaya üye oldum:) sayenizde cesaretimi topladım ameliyat olmaya karar verdim..ben 95 D kullanıyorum ve gerçekden askılardan dolayı sırtımda ağrılar var( bu durumda ameliyatım ne kdr sürer?bir de lolipop yöntemi bnm için uygun mu sizce??
arkadaslar 5nisanda ameliyat olan arkadaslarima gecmis olsun dileklerimi sunuyorum umarim guzel ve rahat gecmistir benim haftaya olan ameliyatim bayan doktor bulmus olmamla degisti simdilik 25nisanda muayene olup gun alicam bana cok dua edin
doktorunuz kim? bende bayan doktor istiyorum. internetten birkaç doktor buldum ama sizlerin tavsiyesi daha önemli.
doktorunuz kim? bende bayan doktor istiyorum. internetten birkaç doktor buldum ama sizlerin tavsiyesi daha önemli.
Duasız bırakırmıyız hiç herşey gönlünce olsun kader arkadaşım.Allah kolaylıklar versin......:13:Sevgiyle iyilikle kal.....
Devamını bekliyorum bende istanbulda olmayı düşünüyorum ve bayan doktor tercih ediyorum doktorunuz kimdi? memnun kaldınızmı? insallah ameliyatınız iyi geçmiştir ve şimdi iyisinizdir.geçmiş olsun.
Şimdilik bu kadar arkadaşlar....
hangi ilde yaptirdiniz ameliyatinizi bende bayan olsun istedgim icin gunumu degistirdim bursadayim
İstanbulda Ataşehirde
hangi ilde yaptirdiniz ameliyatinizi bende bayan olsun istedgim icin gunumu degistirdim bursadayim
Yanlış bilmiyorsam doktor ismi verilmesi hoş karşılanmıyor. Bu tavsiye olayını iyi niyetle yapanlar olduğu gibi, reklam amaçlı
kullananlar da olabiliyor.
Sürecinizi ne güzel anlatmışsınız geçmiş olsunEser hnm.ameliyat olmuşsunuz estetica da öyle anladım yazılarınızdan sonucunuz dan çok memnun kalırsınız inşallah...sadece şurada takıldım ameliyathane tamamen bayandan oluşmuyor diye biliyorum orada ameliyat olan tesettürlü arkadaşlarım vardı yeni sistem belki değişmiştir
Teşekkür ederim ilginize, uzun zamandır istediğim birşeydi bu ekonomik olarakta hazır olunca karar verdik. Özellikle ama özellikle şunu belirtmeyi bir görev ve diğer arkadaşlara saygı gereği olarak görüyorum, çünkü bu forum ve sizler bizim (eşim ve ben)
için abartmıyorum zihnimizdeki sorulara, bilinmeyenlere, acabalara, kaç paralara, bundan sonra ne olacaklara cevap oldunuz. Acaba okulda öğrencilere dayanışma ve yardımlaşma konusu anlatılırken; Bakın çocuklar işte İMC budur!!! diye anlatılsa hiç fena olmaz herhalde. Jelesec daha bu konuyu ilk görüşmede Eser hanıma belirttik. Çünkü biz bunu birinci derece sağlık problemi olarak değerlendirmedik. Sağlık konusunda bayan doktor, erkek doktor gibi takıntılarım yoktur. Ama bu olayı öyle değerlendirmedik. Kaldı ki madem böyle bir imkan var neden kullanmayalım dedik.
Yeniden merhaba arkadaşlar!
Çizimlerde kalmıştık değil mi. Hem meme küçültme hem de tam karın gerdirmeyi (yanlara da lipo dahil olmak üzere) aynı anda olmayı tercih ettik. Bir iki sayfa geride Lebensfreude arkadaşımızında belirttiği gibi memişler küçülünce, göbek dahada ben buradayım - ben buradayım diye bağıracaktı. Doktorumuz E..r hanım meme küçültme için J (Bu kesi lolipop tipinin bir diğer versiyonu diyebiliriz)tipi bir kesi yapacağını, karın germe içinse sezaryen kesisinden biraz daha büyük bir kesi yapacağını söylemişti ki çizimi de zaten öyle yaptı.
Hemşireler beni saat 08:05 te almaya geldiler, eşimle sarıldık,koklaştık, öpüştük ve bir taraftan ben bir taraftan eşim okuya okuya ameliyathanenin kapısından içeri aldılar beni. Sonra ameliyat bölümünü hatırlamıyorum tabii olarak. Sonradan eşimin söylediğine göre 14:35 te odama getirmişler beni. Soğuğu oldum olası sevmem arkadaşlar bende bir üşüme buna bağlı olarak bir titreme bir titreme ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Titremekten dişlerimin birbirine vurmasını mı söyleyim, dudağımı ve dilimi mi ısırdığımı söyleyim öylesi yani. Eşime üzerime bir şeyler daha örtmesini ve bana okumasını zar zor ifade edebildim. Sonradan söyledi eşim ilk anda durumdan bir hayli endişe ettim ama sağ olsunlar hemşireler, endişe edecek bir şey olmadığını bu durumun genel anesteziden kaynaklandığını ve bir ila birbuçuk saat içerisinde titremelerin geçeceğini ve kendime geleceğimi söyleyince rahatladım dedi. Ameliyatım 6,5 saat sürmüş ki planlanan da kabaca 6 saat idi. Bazı noktaları atlayabiliyorum, bağışlayın benim için (herkesin görüşlerine saygım var) aradığım ve önemli bir nokta da şu idi, bütün ameliyat ekibi Anestezist dahil bayandı.
Her neyse eşimin okumaları eşliğinde bir saat geçmeden titremelerim bitme noktasına geldi ama bende bir uyuma hali ki öff.
Yaklaşık iki saat sonra doktorum geldi ameliyatın çok başarılı geçtiğini ama daha önceden de ifade ettiği gibi iki ünite kan verileceğini söyledi. Kabaca bir baktı yaptığı işe sağ mememin koltuk altı kısmına bir dokundu canımı acıtacak kadar, neden yaptı bilmiyorum. Ki o ana kadar ve ondan sonra da o kadar acı hissetmedim ağrı kesicilerin sayesinde. Titreme durdu ama afedersiniz bir kusma hali ki sormayın. Tabi bir şey çıkmıyor, çünki bir önceki gece saat 23:00 da yeme içmeyi kesmiştim doktorumun önceden yaptığı tenbihe istinaden.
doktorum bursa fakultede prof.dr guzin yesim ozgenel anabilim dali baskani kendisi ilk kez goruscem ama ona olucam ameliyatimi
Şimdilik bu kadar arkadaşlar....
yok isim verebiliyoruz ama özelden yada açıktan gidin benim doktorum iyidir demiyoruz yasak olan otabi çok doğru doktorunun reklamını yapmaya çalışanda çok oluyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?