Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kusura bakmayın geç cevabım için sohbet ettiğimiz bi başlık var orada takılıyorum .... burayı arada es geçiyoruz :)

Her doktorun tekniği farklı ben bunu bire bir görüştüğüm doktorlarla sohbetimde de gördüm dinledim. Benim sarkıklık tan ziyade büyüktü zaten çoğu görüştüğüm doktor büyük T demişti ama lolipopla başarılı bi ameliyat geçirdim küçüldü dikleşti daha ne olsun :)yok yok hiç öyle şeyler düşünmem tabi ki merak edeceğiz soracağız bende yapıyorum çok doğal Allah kolaylık versin zordur ufak bebek

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba..ben hergün sizin yorumlarınızı takip ediyorum..şimdide sayfaya üye oldum:) sayenizde cesaretimi topladım ameliyat olmaya karar verdim..ben 95 D kullanıyorum ve gerçekden askılardan dolayı sırtımda ağrılar var( bu durumda ameliyatım ne kdr sürer?bir de lolipop yöntemi bnm için uygun mu sizce??

Son düzenleme:

Merhaba canım üyeliğin hayırlı olsun,genelde meme küçültme ameliyatı maksimum 4 saat sürüyor ama senin süreden hiç haberin olmayacak ben odamda açtım gözlerimi ve ameliyat olduğuma bile inanmamıştım.Arada büyük bir hafıza boşluğu yaşıyorsun zaten ameliyat öncesi sedasyon alıyorsun film kopuyor sonra uyandığında ilk işin sargılı göüğslerini aramak oluyor hiç korkma.O uygulanacak en uygun tekniğe bence doktorlar daha sağlıklı karar verir bir kaç doktorla görüş hangisi sana güven veriyorsa ona ol ameliyatını.Hakkında en hayırlısı olur inşallah.Sağlıcakla kal....

Son düzenleme:
arkadaslar 5nisanda ameliyat olan arkadaslarima gecmis olsun dileklerimi sunuyorum umarim guzel ve rahat gecmistir benim haftaya olan ameliyatim bayan doktor bulmus olmamla degisti simdilik 25nisanda muayene olup gun alicam bana cok dua edin

doktorunuz kim? bende bayan doktor istiyorum. internetten birkaç doktor buldum ama sizlerin tavsiyesi daha önemli.

doktorunuz kim? bende bayan doktor istiyorum. internetten birkaç doktor buldum ama sizlerin tavsiyesi daha önemli.

Duasız bırakırmıyız hiç herşey gönlünce olsun kader arkadaşım.Allah kolaylıklar versin......:13:Sevgiyle iyilikle kal.....

cook tesekkurler canim umarim sorun ciknaz ve hemen gunumu alirim benim gogus ucuyla omuz kemigi arasi 30cm 21olmas lazimmis en fazla

Devamını bekliyorum bende istanbulda olmayı düşünüyorum ve bayan doktor tercih ediyorum doktorunuz kimdi? memnun kaldınızmı? insallah ameliyatınız iyi geçmiştir ve şimdi iyisinizdir.geçmiş olsun.

Yeniden merhaba arkadaşlar!
Çizimlerde kalmıştık değil mi. Hem meme küçültme hem de tam karın gerdirmeyi (yanlara da lipo dahil olmak üzere) aynı anda olmayı tercih ettik. Bir iki sayfa geride Lebensfreude arkadaşımızında belirttiği gibi memişler küçülünce, göbek dahada ben buradayım - ben buradayım diye bağıracaktı. Doktorumuz E..r hanım meme küçültme için J (Bu kesi lolipop tipinin bir diğer versiyonu diyebiliriz)tipi bir kesi yapacağını, karın germe içinse sezaryen kesisinden biraz daha büyük bir kesi yapacağını söylemişti ki çizimi de zaten öyle yaptı.
Hemşireler beni saat 08:05 te almaya geldiler, eşimle sarıldık,koklaştık, öpüştük ve bir taraftan ben bir taraftan eşim okuya okuya ameliyathanenin kapısından içeri aldılar beni. Sonra ameliyat bölümünü hatırlamıyorum tabii olarak. Sonradan eşimin söylediğine göre 14:35 te odama getirmişler beni. Soğuğu oldum olası sevmem arkadaşlar bende bir üşüme buna bağlı olarak bir titreme bir titreme ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Titremekten dişlerimin birbirine vurmasını mı söyleyim, dudağımı ve dilimi mi ısırdığımı söyleyim öylesi yani. Eşime üzerime bir şeyler daha örtmesini ve bana okumasını zar zor ifade edebildim. Sonradan söyledi eşim ilk anda durumdan bir hayli endişe ettim ama sağ olsunlar hemşireler, endişe edecek bir şey olmadığını bu durumun genel anesteziden kaynaklandığını ve bir ila birbuçuk saat içerisinde titremelerin geçeceğini ve kendime geleceğimi söyleyince rahatladım dedi. Ameliyatım 6,5 saat sürmüş ki planlanan da kabaca 6 saat idi. Bazı noktaları atlayabiliyorum, bağışlayın benim için (herkesin görüşlerine saygım var) aradığım ve önemli bir nokta da şu idi, bütün ameliyat ekibi Anestezist dahil bayandı.
Her neyse eşimin okumaları eşliğinde bir saat geçmeden titremelerim bitme noktasına geldi ama bende bir uyuma hali ki öff.
Yaklaşık iki saat sonra doktorum geldi ameliyatın çok başarılı geçtiğini ama daha önceden de ifade ettiği gibi iki ünite kan verileceğini söyledi. Kabaca bir baktı yaptığı işe sağ mememin koltuk altı kısmına bir dokundu canımı acıtacak kadar, neden yaptı bilmiyorum. Ki o ana kadar ve ondan sonra da o kadar acı hissetmedim ağrı kesicilerin sayesinde. Titreme durdu ama afedersiniz bir kusma hali ki sormayın. Tabi bir şey çıkmıyor, çünki bir önceki gece saat 23:00 da yeme içmeyi kesmiştim doktorumun önceden yaptığı tenbihe istinaden.

İstanbulda Ataşehirde

Sürecinizi ne güzel anlatmışsınız geçmiş olsun Eser hnm.ameliyat olmuşsunuz estetica da öyle anladım yazılarınızdan sonucunuz dan çok memnun kalırsınız inşallah...sadece şurada takıldım ameliyathane tamamen bayandan oluşmuyor diye biliyorum orada ameliyat olan tesettürlü arkadaşlarım vardı yeni sistem belki değişmiştir

Son düzenleme:
Yanlış bilmiyorsam doktor ismi verilmesi hoş karşılanmıyor. Bu tavsiye olayını iyi niyetle yapanlar olduğu gibi, reklam amaçlı
kullananlar da olabiliyor.

yok isim verebiliyoruz ama özelden yada açıktan gidin benim doktorum iyidir demiyoruz yasak olan o tabi çok doğru doktorunun reklamını yapmaya çalışanda çok oluyor maalesef

Teşekkür ederim ilginize, uzun zamandır istediğim birşeydi bu ekonomik olarakta hazır olunca karar verdik. Özellikle ama özellikle şunu belirtmeyi bir görev ve diğer arkadaşlara saygı gereği olarak görüyorum, çünkü bu forum ve sizler bizim (eşim ve ben)
için abartmıyorum zihnimizdeki sorulara, bilinmeyenlere, acabalara, kaç paralara, bundan sonra ne olacaklara cevap oldunuz. Acaba okulda öğrencilere dayanışma ve yardımlaşma konusu anlatılırken; Bakın çocuklar işte İMC budur!!! diye anlatılsa hiç fena olmaz herhalde. Jelesec daha bu konuyu ilk görüşmede Eser hanıma belirttik. Çünkü biz bunu birinci derece sağlık problemi olarak değerlendirmedik. Sağlık konusunda bayan doktor, erkek doktor gibi takıntılarım yoktur. Ama bu olayı öyle değerlendirmedik. Kaldı ki madem böyle bir imkan var neden kullanmayalım dedik.

bu forum sayesinde bende kafamda ki sorulara cevap buldum ve çok güzel arkadaşlıklar dostluklar kurduk o yüzden seviyorum K..K. yı :)))

tabi ki tercih bizlere ait imkan dahilinde önemli olan sonucunuz dan memnun olmanız tekrar geçmiş olsun sizde katıldınız burada ki İMC ye ne güzel

Canım arkadaşım zevkle okudum ne kadar yaşayarak yazmışsın.Benim eşim de sağ olsun dualarla gönderdi beni bu ameliyatta,senin titremelerini üşmelerine bende yaşamışım,fakat bunları ben hiç hatırlayamıyorum.Şimdi bütün çektiğin bu sıkıntıları unutmuşsundur.Sana ve ailene daha nice güzellikler ve iyilikler diliyorum,sevgiyle duayla kal canım.Memişlerin hayırlı olsun darısı ameliyat olmak isteyenlerin başına....

Merhaba sayın üyeler.Şuan itibari ile 20 kişi tarafıma arkadaşlık isteği göndermiştir.Hiçbirini reddetmedim ama kabul de etmedim.Sadece beraber yazı paylaşıp birebir yazıştığım arkadaşların talebini kabul ediyorum.Lütfen bu konuda özelden ''neden kabul etmediniz'' şeklinde sorgulamayınız.Hiç tanımadığım bir kişiyi de hop diye listeme almıyorum.Albümüm olduğu için mutlaka dikkat çekiyor ama siz de takdir edersinizki hiçbir paylaşımda bulunmadığım bir kişiye de özelimi açmak bana ters geliyor.Anlayışınız için teşekkürler

yok isim verebiliyoruz ama özelden yada açıktan gidin benim doktorum iyidir demiyoruz yasak olan o tabi çok doğru doktorunun reklamını yapmaya çalışanda çok oluyor maalesef

Biz burda herşeyi paylaşıyoruz belkide yakın çevremizdeki insanlarla konuşamadıklarımızı burda konuşuyoruz.bu samimiyet doğrultusunda doktoru övmemek yada yermemek şartıyla sadece isim vermek öneride bulunmak yasak ,yanlış olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…