Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

çok tessekkürler ben istanbulda olmayı düşünüyorum ama bursayada yakınım bunuda değerlendiricem.

yani sen bilirsin tabiki ben tamamen bayan olmasi sebebiyle ona gidicem nasil bi doktordur bilmiyorum umarim elektriklerimiz tutar ve hemen gun verirler ve bende kurtulurum agirliklarimdan

bencede cok haklisin arkadasim hele de fotolarin varsa is cok daha ciddi en azindan biraz guvenip kabul etmelisin cok dogru yapiyorsun tebrikler canim sen ne zaman ameliyat oldun nasil gecti biraz bahsedebilirsen cok sevinirimm

sevgili lebensfreude yorumunuz için çok teşekkür ederim:) ben büyük ihtimalle ankarada olucam ameliyatımı.siz nerde olmuştunuz?ben 80 numara olsun istiyorum,çok mu küçük olur sizce?bi de resimleriniz war mı sizin ameliyat öncesi,sonrası??

yani sen bilirsin tabiki ben tamamen bayan olmasi sebebiyle ona gidicem nasil bi doktordur bilmiyorum umarim elektriklerimiz tutar ve hemen gun verirler ve bende kurtulurum agirliklarimdan

inşallah. ben ameliyat olmaya karar verdim ama çocuklarım küçük biraz daha beklemem gerekiyor bu arada bende doktor araştırıyorum.

sky_fall'cuğum teşekkürüne ben teşekkür ederim,ankarada mı yaşıyorsun?Ben iyi niyetimden ve doktorumdan memnuniyetimden dolayı çok yanlış anlaşıldım.Doktorundan güzel bahsedince işine ve kişilliğne hayranlığını belirtince reklam amacı var zannedilyormuş meğer bunu bilmiyordum.Benim ameliyat öncesi 90 dd idi şimdi 90 c oldum benim vücut yapıma gayet uyumlu oldu.Resimler var elimde ama ne olur kusura bakma ben internette üst yapımı tamamen çıplak göstermeye çekinirim ama cesareti olanlara da saygım var yanlış anlaşılmasın......Aslında tüm doktorların yaptığı ameliyatlarının fotoları var isteyince sana gösteriyorlar,ben benim ölçülerime en yakınını sormuştum ve bire bir aynısı oldu.Mune kızmaz inşallah ameliyat olduğum hastanenin adı central hospital sorduğun için cevap veriyorum......Sağlıcakla kal iyi doktorlarla karşılaşırsın inşallah sevgiler arkadaşım.....Güzel haberlerinin devamı gelsin......

Son düzenleme:

ben kıbrısta yaşıyorum,kıbrıslıyım:) ankarada çewrem,yakın tanıdıklarım war..seni anlıyorum resim konusunda..internetde baktım biraz,bayağı güzel oluyor..işallah benimde öyle olur.ben 6 ay önce doğum yaptım ama şu an emzirmiyorum sadece bir ay emzirebildim..boyum 1.70 ve 86 kiloyum(doğum sonrası kaldı kilolar) kaç kilo wermem gerek ameliyat için??galiba çok soru soruyorum:))

Ben istanbul'da yaşıyorum ameliyatım da burada oldu.Eğer İstanbu'da ameliyat olsaydın seninle görüşmek isterdim ve yanında bulunurdum canım.Bebeciğini güle güle büyüt ,boyun var mış baya kilonda boyuna göre iyi bence kilo verebilirsen iyi ama kilo göğüslerini etkilmez ben ameliyat sonrası biraz kilo verdim memeler aynı yanlız sırtım dan fazlalık gitti en zor göbek erimesi çok inatcı bölge malesef.
Sen gençsin çok daha kolay kilo verirsin hiç merak etme kıbrıslı güzel insan benim de atalarım girit adasından göç edenlerden.Sevgi ve saygılarımla Allaha emanet ol.....:13:

Bayağı ağır bir ameliyat olmuş, geçmiş olsun, herhalde uzun süre narkozda kalman mide bulantısı ve titreme yapmış diye düşünüyorum, Sadece göğüs ameliyatı olan arkadaşlar sizde uyanma sonrası butür problemler oluşuyormu, bir yazarmısınız.. ona göre desteklyici önlemler araştıralım..

Selam senin ameliyat uyanışında arkadaşımız gibi titreme ve kusma problemleri yaşandımı ?

doktorlari arastirmadan, ameliyatla ilgili bilgi almadan bicak altina yatilir mi? doktor ismi vermek niye yanlis olsun ki.. ben memnuniyetimi dile getirmeliyim. doktorlarimizin yaptiklari isler takdiri hakediyor ve bu forum bircok insana yol gosteriyor. melela ben. ben de bu forum sayesinde ameliyat oldum. lebens hanimin doktorunu, nldglp hanimin amida gizmo , son girenlerden askinn vs. hepsinin doktorlarini biliyorum. ben de gittim forumda adi gecen bambaska bir doktoru serhat tuncer i sectim. yani isim verme de ne var ki... kadinlar kulubunde doktorlarin hepsinin zaten adi geciyor her birinin forumlari var. herkesin akli ve iradesi secme ozgurlugu var sonucta... bence paylasmak acik olmakta yarar var

Gulhan'cığım iyi akşamlar canım bende seninle aynı fikirdeyim,ben kendi doktorumu burun estetiği topiğinden buldum meme nerede burun nerede değil mi?Herkesin iradesi ve seçme özgürlüğü var tabii ki,teşekkürler fikir arkadaşım......

Son düzenleme:

Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyiniz, sitenin hiçbir yerinde doktor ismi vermek yasaktır ibaresi bulunmamaktadır.
Doktor ismine, hastane ismine kızdığımızda yok.

Hanımlar,
Doktor ismi vermek yasak değildir, ameliyat olduğunuz veya olmayı düşündüğünüz doktor hakkında bilgi alışverişi yapabilirsiniz.
Yasak olan doktor/kurum karalama veya reklam yapmaktır, topiklerde ya da özelden karalama, reklam yapanlar ceza alır,
konuyla ilgili kurallar aşağıdaki linktedir.

Forum kurallarıyla ilgili sormak istediklerinizi bize mesaj atıp öğrenin lütfen.

http://www.kadinlarkulubu.com/doktorlar-oneriler-sorular/430544-forum-kurallari.html

Herkese meraba.. Ben de kadınlar kulübünü yıllardır takip ediyorum okuyorum ama üye olup da aranıza katılmak bugüne kismetmis.. 24yaşındayim nişanlıyim.. Gogus diklestirme ameliyati olmak istiyorum ama korkuyorum bi de benim göğüslerim kendimi bildim bileli sarkık acaba ameliyat olsam yine sarkar mi diye düşünüyorum.. 85c takıyorum boyum da uzun değil 1.60 acaba büyük olduğu için mi erkenden sarktı tecrübeli arkadaşlardan bi fikir bekliyorum...

Selam naime kusma kesinlikle yoktu ama üşüme ve titreme olmuş eşimden duyduklarım bunlar....

Bendede üşüme ve titreme yoktu sabah saat 9 ameliyata aldılar 1.30 gibi odama getirdiler kendime geldiğimde kusmaya başladım ve gece saat 10-11 kadar devam etti ve taa gece 12 gibi yiyecek bşiler vermişlerdi ertesi gün gayet iyiydim tabi, bünyeylemi alakalı bilmiyorum artık..

Merhaba serabis bazen küçük göğüslerde sarkık olabiliyor yada çok iri göğüsler dimdik olabiliyor,en güzeli seçtiğin bir kaç doktorla fikir alış verişi yap. İçin çok daha rahatlamış olur ve kararını gönül rahatlığıyla verirsin güzel kardeşim....hakkında her şey istediğin gibi olsun.

Ben, doğrusu aman aman bir şikayette bulunmadım ameliyat sonrası için yazdıklarım sadece yaşadıklarımdır. Kaldı ki narkoz alan kişilerde birbirinden tamamen farklı, alakasız yan etkiler görülebiliyormuş. Eh biz payımıza da böylesi düşmüş. Bir süre aralıklı aralıklı bulantı ve kusma girişimlerim devam etti ama Allahtan kısa sürdü. Mesela amida21 bu olayı daha uzun süreli yaşamış. Bilmiyorum ne kadar uyumuşum ama biraz kendime geldiğimde başucumda bir tarafta serum & ağrı kesici ve antibiyotik, diğer tarafta kan torbası takviye devam ederken, kenarlarda da iki tane diren bir tarafta, iki diren diğer tarafta ve bonus olarakta sondaaaa. Bu arada abartısız söyleyeyimki 15-20 dakikada bir tansiyon, nabız ve ateş kontrolü yapılıyor.
-Hemşire; Ateşiniz yüksek hem üzerinizdeki battaniyeyi alacağım hem de pikeyi biraz açacağım demez mi! İyi de tamam titremelerim geçti ama daha ısınamadım ki ben. Neyse o faslı da bir şekilde geçtik. Akşam yemeği geldi. Menü; Mercimek çorba, sebzeli prinç pilavı, yoğurt, su, minicik bir ekmekcik. İnanınız yarısını belki yiyebildim o kadar. Yiyebildim derken bu eylemi sadece çiğnemek ve yutmak olarak kabul ediniz. Çünki refakatçiniz (ben de eşim) sizi bir bebek besler gibi beslemeli öylesi yani. Size bir sır vereyim mi, bu süreçteki gördüğünüz ilgi sizde alışkanlık yapabiliyor. Böylede bir yan etkisi var.

Canım kardeşim tekrar geçmiş olsun,hem gülümsettin hem içim acıdı,kalemine ve sana sağlık ne hoş anlatıyorsun yaşananları....evet eşe dosta biraz naz yapmak güzel oluyor....

asknn hanima cok guldum biraz da o gunleri yasadim huzunlendim. gecmis olsun.. benim goguslerim cok buyuk degildi ici bos ama cok sarkikti.sizin daha zahmetli olmus. dren falan konulduguna gore. eskiden sanatcilar estetik ameliyatlari olurdu ben ozenirdim hele o paparazzi programlari yok mu... cogunun gogusleri meger yapma imis. ben maddi olarak korkuyordum ama artik bu estetik olayi oyle bir gelisti ve yayildi ki bizler de yaptirabilir hale geldik. cok sukur.. iki dogumdan sonra kesin karar verdim ve bu forumun mudavimi oldum. uye olmaya calistim bir turlu basaramadim kismet ameliyat sonrasi uye olmakmis. evet bir ay annem yanim da kaldi insan cok simariyor gercekten...

bu arada annem demisken 60 yasindaki annem de benim goguslerimi ve rahatligimi gorunce meme kucultme ameliyatina.karar verdi. babam cok kizdi bana annenin aklina sen mi giriyosun diye. valla baba benim sucum yok:))) annem "ne kadar omrum varsa birakta o kadarini rahat yasayayim" diyor. hakli annem. bir de onun benden cok daha buyuk gogusleri. kesin dren koyarlar. kardesim abla anneme birsey olursa, yasi 60 diyor. valla ben destekliyorum. damatlarima soylemeyin diye de tembih etti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…