- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.641
çok tessekkürler ben istanbulda olmayı düşünüyorum ama bursayada yakınım bunuda değerlendiricem.
Merhaba sayın üyeler.Şuan itibari ile 20 kişi tarafıma arkadaşlık isteği göndermiştir.Hiçbirini reddetmedim ama kabul de etmedim.Sadece beraber yazı paylaşıp birebir yazıştığım arkadaşların talebini kabul ediyorum.Lütfen bu konuda özelden ''neden kabul etmediniz'' şeklinde sorgulamayınız.Hiç tanımadığım bir kişiyi de hop diye listeme almıyorum.Albümüm olduğu için mutlaka dikkat çekiyor ama siz de takdir edersinizki hiçbir paylaşımda bulunmadığım bir kişiye de özelimi açmak bana ters geliyor.An layışınız için teşekkürler
yani sen bilirsin tabiki ben tamamen bayan olmasi sebebiyle ona gidicem nasil bi doktordur bilmiyorum umarim elektriklerimiz tutar ve hemen gun verirler ve bende kurtulurum agirliklarimdan
sevgili lebensfreude yorumunuz için çok teşekkür ederim:) ben büyük ihtimalle ankarada olucam ameliyatımı.siz nerde olmuştunuz?ben 80 numara olsun istiyorum,çok mu küçük olur sizce?bi de resimleriniz war mı sizin ameliyat öncesi,sonrası??
sky_fall'cuğum teşekkürüne ben teşekkür ederim,ankarada mı yaşıyorsun?Ben iyi niyetimden ve doktorumdan memnuniyetimden dolayı çok yanlış anlaşıldım.Doktorundan güzel bahsedince işine ve kişilliğne hayranlığını belirtince reklam amacı var zannedilyormuş meğer bunu bilmiyordum.Benim ameliyat öncesi 90 dd idi şimdi 90 c oldum benim vücut yapıma gayet uyumlu oldu.Resimler var elimde ama ne olur kusura bakma ben internette üst yapımı tamamen çıplak göstermeye çekinirim ama cesareti olanlara da saygım var yanlış anlaşılmasın......Aslında tüm doktorların yaptığı ameliyatlarının fotoları var isteyince sana gösteriyorlar,ben benim ölçülerime en yakınını sormuştum ve bire bir aynısı oldu.Mune kızmaz inşallah ameliyat olduğum hastanenin adı central hospital sorduğun için cevap veriyorum......Sağlıcakla kal iyi doktorlarla karşılaşırsın inşallah sevgiler arkadaşım.....Güzel haberlerinin devamı gelsin......
ben kıbrısta yaşıyorum,kıbrıslıyım:) ankarada çewrem,yakın tanıdıklarım war..seni anlıyorum resim konusunda..internetde baktım biraz,bayağı güzel oluyor..işallah benimde öyle olur.ben 6 ay önce doğum yaptım ama şu an emzirmiyorum sadece bir ay emzirebildim..boyum 1.70 ve 86 kiloyum(doğum sonrası kaldı kilolar) kaç kilo wermem gerek ameliyat için??galiba çok soru soruyorum:))
Yeniden merhaba arkadaşlar!
Çizimlerde kalmıştık değil mi. Hem meme küçültme hem de tam karın gerdirmeyi (yanlara da lipo dahil olmak üzere) aynı anda olmayı tercih ettik. Bir iki sayfa geride Lebensfreude arkadaşımızında belirttiği gibi memişler küçülünce, göbek dahada ben buradayım - ben buradayım diye bağıracaktı. Doktorumuz E..r hanım meme küçültme için J (Bu kesi lolipop tipinin bir diğer versiyonu diyebiliriz)tipi bir kesi yapacağını, karın germe içinse sezaryen kesisinden biraz daha büyük bir kesi yapacağını söylemişti ki çizimi de zaten öyle yaptı.
Hemşireler beni saat 08:05 te almaya geldiler, eşimle sarıldık,koklaştık, öpüştük ve bir taraftan ben bir taraftan eşim okuya okuya ameliyathanenin kapısından içeri aldılar beni. Sonra ameliyat bölümünü hatırlamıyorum tabii olarak. Sonradan eşimin söylediğine göre 14:35 te odama getirmişler beni. Soğuğu oldum olası sevmem arkadaşlar bende bir üşüme buna bağlı olarak bir titreme bir titreme ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Titremekten dişlerimin birbirine vurmasını mı söyleyim, dudağımı ve dilimi mi ısırdığımı söyleyim öylesi yani. Eşime üzerime bir şeyler daha örtmesini ve bana okumasını zar zor ifade edebildim. Sonradan söyledi eşim ilk anda durumdan bir hayli endişe ettim ama sağ olsunlar hemşireler, endişe edecek bir şey olmadığını bu durumun genel anesteziden kaynaklandığını ve bir ila birbuçuk saat içerisinde titremelerin geçeceğini ve kendime geleceğimi söyleyince rahatladım dedi. Ameliyatım 6,5 saat sürmüş ki planlanan da kabaca 6 saat idi. Bazı noktaları atlayabiliyorum, bağışlayın benim için (herkesin görüşlerine saygım var) aradığım ve önemli bir nokta da şu idi, bütün ameliyat ekibi Anestezist dahil bayandı.
Her neyse eşimin okumaları eşliğinde bir saat geçmeden titremelerim bitme noktasına geldi ama bende bir uyuma hali ki öff.
Yaklaşık iki saat sonra doktorum geldi ameliyatın çok başarılı geçtiğini ama daha önceden de ifade ettiği gibi iki ünite kan verileceğini söyledi. Kabaca bir baktı yaptığı işe sağ mememin koltuk altı kısmına bir dokundu canımı acıtacak kadar, neden yaptı bilmiyorum. Ki o ana kadar ve ondan sonra da o kadar acı hissetmedim ağrı kesicilerin sayesinde. Titreme durdu ama afedersiniz bir kusma hali ki sormayın. Tabi bir şey çıkmıyor, çünki bir önceki gece saat 23:00 da yeme içmeyi kesmiştim doktorumun önceden yaptığı tenbihe istinaden.
Ben istanbul'da yaşıyorum ameliyatım da burada oldu.Eğer İstanbu'da ameliyat olsaydın seninle görüşmek isterdim ve yanında bulunurdum canım.Bebeciğini güle güle büyüt ,boyun var mış baya kilonda boyuna göre iyi bence kilo verebilirsen iyi ama kilo göğüslerini etkilmez ben ameliyat sonrası biraz kilo verdim memeler aynı yanlız sırtım dan fazlalık gitti en zor göbek erimesi çok inatcı bölge malesef.
Sen gençsin çok daha kolay kilo verirsin hiç merak etme kıbrıslı güzel insan benim de atalarım girit adasından göç edenlerden.Sevgi ve saygılarımla Allaha emanet ol.....:13:
Selam senin ameliyat uyanışında arkadaşımız gibi titreme ve kusma problemleri yaşandımı ?
doktorlari arastirmadan, ameliyatla ilgili bilgi almadan bicak altina yatilir mi? doktor ismi vermek niye yanlis olsun ki.. ben memnuniyetimi dile getirmeliyim. doktorlarimizin yaptiklari isler takdiri hakediyor ve bu forum bircok insana yol gosteriyor. melela ben. ben de bu forum sayesinde ameliyat oldum. lebens hanimin doktorunu, nldglp hanimin amida gizmo , son girenlerden askinn vs. hepsinin doktorlarini biliyorum. ben de gittim forumda adi gecen bambaska bir doktoru serhat tuncer i sectim. yani isim verme de ne var ki... kadinlar kulubunde doktorlarin hepsinin zaten adi geciyor her birinin forumlari var. herkesin akli ve iradesi secme ozgurlugu var sonucta... bence paylasmak acik olmakta yarar var
Selam naime kusma kesinlikle yoktu ama üşüme ve titreme olmuş eşimden duyduklarım bunlar....
Herkese meraba.. Ben de kadınlar kulübünü yıllardır takip ediyorum okuyorum ama üye olup da aranıza katılmak bugüne kismetmis.. 24yaşındayim nişanlıyim.. Gogus diklestirme ameliyati olmak istiyorum ama korkuyorumbi de benim göğüslerim kendimi bildim bileli sarkık acaba ameliyat olsam yine sarkar mi diye düşünüyorum.. 85c takıyorum boyum da uzun değil 1.60 acaba büyük olduğu için mi erkenden sarktı tecrübeli arkadaşlardan bi fikir bekliyorum...
Bayağı ağır bir ameliyat olmuş, geçmiş olsun, herhalde uzun süre narkozda kalman mide bulantısı ve titreme yapmış diye düşünüyorum, Sadece göğüs ameliyatı olan arkadaşlar sizde uyanma sonrası butür problemler oluşuyormu, bir yazarmısınız.. ona göre desteklyici önlemler araştıralım..
Ben, doğrusu aman aman bir şikayette bulunmadım ameliyat sonrası için yazdıklarım sadece yaşadıklarımdır. Kaldı ki narkoz alan kişilerde birbirinden tamamen farklı, alakasız yan etkiler görülebiliyormuş. Eh biz payımıza da böylesi düşmüş. Bir süre aralıklı aralıklı bulantı ve kusma girişimlerim devam etti ama Allahtan kısa sürdü. Mesela amida21 bu olayı daha uzun süreli yaşamış. Bilmiyorum ne kadar uyumuşum ama biraz kendime geldiğimde başucumda bir tarafta serum & ağrı kesici ve antibiyotik, diğer tarafta kan torbası takviye devam ederken, kenarlarda da iki tane diren bir tarafta, iki diren diğer tarafta ve bonus olarakta sondaaaa. Bu arada abartısız söyleyeyimki 15-20 dakikada bir tansiyon, nabız ve ateş kontrolü yapılıyor.
-Hemşire; Ateşiniz yüksek hem üzerinizdeki battaniyeyi alacağım hem de pikeyi biraz açacağım demez mi! İyi de tamam titremelerim geçti ama daha ısınamadım ki ben. Neyse o faslı da bir şekilde geçtik. Akşam yemeği geldi. Menü; Mercimek çorba, sebzeli prinç pilavı, yoğurt, su, minicik bir ekmekcik. İnanınız yarısını belki yiyebildim o kadar. Yiyebildim derken bu eylemi sadece çiğnemek ve yutmak olarak kabul ediniz. Çünki refakatçiniz (ben de eşim) sizi bir bebek besler gibi beslemeli öylesi yani. Size bir sır vereyim mi, bu süreçteki gördüğünüz ilgi sizde alışkanlık yapabiliyor. Böylede bir yan etkisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?