- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.661
Çok teşekkür ederim lebensfreude.. Çok içten bi cevap vermişsin... Peki doktorlarin mail adreslerini nerden bulabilirim ?
lebens hanim mesajinizi aldim cok memnun oldum. tesekkurler. bugun okyabildim iki kucuk cocugum var biri 1 digeri 5 yasinda. bazen internete bile giremiyorum o yuzden gec okudum kusura bakmayin. ozel msj hakkim yokmus doldurmaya calisacagim doldursam bile bu veletler beni mahvediyor sik sik nete giremiyorum. saygilar o konuyla daha ilgilenemedim ama kesin ilgilenicem. merak ettim. cevap burdan verebilir miyim? yoksa sonsuza dek susayim mi:) ozel mesaja kadar?
Çok teşekkür ederim lebensfreude.. Çok içten bi cevap vermişsin... Peki doktorlarin mail adreslerini nerden bulabilirim ?
lebens hanim ayyy o gunleri gorsem ne mutlu olurum. buyumusler kocaman olmuslar. uyku yemek tuvalet giyim vs. yonlerden bagimli olmalari beni cok yoruyor kendi ihtiyaclarinu bagimsiz karsiladiklarinda huzura ericem. dizilerimi bile muhtesem yuzyil, karadayi, karagul vs. dogruduzgun seyredemiyorum. hersey yarim yamalak... oglum kurtardi sayilir anaokulunda. neyse... cep telefonundan internete giriyorum bilgisayara net baglatmadik hic vaktim yok aksam ufakligi ayagimda sallarken uyuturken cep telimden yorumlari okuyorum. sizi cok sevdim tanidigima da memnun oldum. annem ve ben bursaliyiz hemseriniz sayiliriz. o tarafin insanlari her yasta hayat dolu oluyor annemde oyle. haftaya gidiyoruz doktora hayirlisi. siz de 49 yasinda oldunuz oyle mi.. anneme hemen soylicem. ornek olmasi acisindan anneme moral olacaktir. gecen kayinvalidem de bana sirtim agriyor boynum agriyoe demez mi esim cik sasirdi:))) ayol ister misin annemden sonra kaynanamda yaptirsin!!! bu kadarina da gelemem kardesim:)) serabis ben de evlenirken zayifim fizigim harika ama goguslerim sarkikti. hatta gelinligim straplezdi ama icinde gizli sutyeni vardi. kimse anlamadi. emzirme olayi yuzunden bekledim ama simdi doktorlar oba gore yapiyorlarmis. iyi arastir. doktorlari tikla hepsi cikiyor. kolay gelsin mutluluklar dilerim
lebens hanim ayyy o gunleri gorsem ne mutlu olurum. buyumusler kocaman olmuslar. uyku yemek tuvalet giyim vs. yonlerden bagimli olmalari beni cok yoruyor kendi ihtiyaclarinu bagimsiz karsiladiklarinda huzura ericem. dizilerimi bile muhtesem yuzyil, karadayi, karagul vs. dogruduzgun seyredemiyorum. hersey yarim yamalak... oglum kurtardi sayilir anaokulunda. neyse... cep telefonundan internete giriyorum bilgisayara net baglatmadik hic vaktim yok aksam ufakligi ayagimda sallarken uyuturken cep telimden yorumlari okuyorum. sizi cok sevdim tanidigima da memnun oldum. annem ve ben bursaliyiz hemseriniz sayiliriz. o tarafin insanlari her yasta hayat dolu oluyor annemde oyle. haftaya gidiyoruz doktora hayirlisi. siz de 49 yasinda oldunuz oyle mi.. anneme hemen soylicem. ornek olmasi acisindan anneme moral olacaktir. gecen kayinvalidem de bana sirtim agriyor boynum agriyoe demez mi esim cik sasirdi:))) ayol ister misin annemden sonra kaynanamda yaptirsin!!! bu kadarina da gelemem kardesim:)) serabis ben de evlenirken zayifim fizigim harika ama goguslerim sarkikti. hatta gelinligim straplezdi ama icinde gizli sutyeni vardi. kimse anlamadi. emzirme olayi yuzunden bekledim ama simdi doktorlar oba gore yapiyorlarmis. iyi arastir. doktorlari tikla hepsi cikiyor. kolay gelsin mutluluklar dilerim
teşekkür ederim.. gelinlikte de büyük ve sarkık gogus sorun gerçekten.. gelinlikten sonrası daha da sorun :) o yüzden evlenmeden olmak istiyorum ama dugune az kaldı izler beni korkutuyorlebens hanim ayyy o gunleri gorsem ne mutlu olurum. buyumusler kocaman olmuslar. uyku yemek tuvalet giyim vs. yonlerden bagimli olmalari beni cok yoruyor kendi ihtiyaclarinu bagimsiz karsiladiklarinda huzura ericem. dizilerimi bile muhtesem yuzyil, karadayi, karagul vs. dogruduzgun seyredemiyorum. hersey yarim yamalak... oglum kurtardi sayilir anaokulunda. neyse... cep telefonundan internete giriyorum bilgisayara net baglatmadik hic vaktim yok aksam ufakligi ayagimda sallarken uyuturken cep telimden yorumlari okuyorum. sizi cok sevdim tanidigima da memnun oldum. annem ve ben bursaliyiz hemseriniz sayiliriz. o tarafin insanlari her yasta hayat dolu oluyor annemde oyle. haftaya gidiyoruz doktora hayirlisi. siz de 49 yasinda oldunuz oyle mi.. anneme hemen soylicem. ornek olmasi acisindan anneme moral olacaktir. gecen kayinvalidem de bana sirtim agriyor boynum agriyoe demez mi esim cik sasirdi:))) ayol ister misin annemden sonra kaynanamda yaptirsin!!! bu kadarina da gelemem kardesim:)) serabis ben de evlenirken zayifim fizigim harika ama goguslerim sarkikti. hatta gelinligim straplezdi ama icinde gizli sutyeni vardi. kimse anlamadi. emzirme olayi yuzunden bekledim ama simdi doktorlar oba gore yapiyorlarmis. iyi arastir. doktorlari tikla hepsi cikiyor. kolay gelsin mutluluklar dilerim
Teşekkür ederim yarın işten gelince araştırmaya başlayacağım..
Teşekkür ederim yarın işten gelince araştırmaya başlayacağım..
valla benim de senelerdir aklımda zaten etkileseniz de olur hatta etkileseniz çok iyi olur :) süt vermek çok önemli bi şey ama sadece diklestirme yaptırsam süt vermede bi problem olmaz herhalde di mi:) ya bu operasyonu geçirmiş mutlu hanımlari görünce daha bi hevesleniyorum bi de maaşallah ne güzel iki cocugunuz var hem anne hem güzel :) eşiniz de çok memnundur bence ilk başta karşı çıkmasına rağmen ben nişanlıma açıldım istemedi her şeyin doğal hali güzel diyorserabis 34 yasindayim 27 yasinda evlendim. size durust olayim mi kilo alirim diye emzirme donemimde cok yiyip icmedim. sutum az oldu. ikisini de 1 yila yakin emzirdim ama hep takviye mamalardan destek aldim. hic sutu olmayan, emziremeyen birsuru arkadasim var. emzirdigime mutluyum ama yani simdi ki aklim olsa evlenmeden yaptirirdim. sizi etkilemek gibi olmasin tabii. en dogrusunu siz bilirsiniz ailenizin destegi de onemli. nisanlinizla paylasir misiniz paylasirsaniz ne der? ben taaa nisanliyken o zamanlar kafaya koymustum. goguslerimi yaptiracam diye. esim dogulu, o zaman soyleseydim eminim cok karsi cikardi. ben uygun zamani hep kolladim. esimi ikna etmem cok zor oldu...
valla benim de senelerdir aklımda zaten etkileseniz de olur hatta etkileseniz çok iyi olur :) süt vermek çok önemli bi şey ama sadece diklestirme yaptırsam süt vermede bi problem olmaz herhalde di mi:) ya bu operasyonu geçirmiş mutlu hanımlari görünce daha bi hevesleniyorum bi de maaşallah ne güzel iki cocugunuz var hem anne hem güzel :) eşiniz de çok memnundur bence ilk başta karşı çıkmasına rağmen ben nişanlıma açıldım istemedi her şeyin doğal hali güzel diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?