- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.681
Kesinlikle ya bi taşıyan bilir onlarin ağırlığıni :) emzirmeyi etkilemiyorsa masaya yatmisken azicik da ucundan kestirmek lazım :)
Gülhan hanım çok güldüm eşinizin tavrina:) kesilip biçilecek sizsiniz o da orda dul kalmayi düşünüyor :) ya da son anda hala caydirmaya çalışıyor:) görüşecegim doktorlara emzirme konusunu detaylı bi sorayım bunu iyi dedinizdurruyekta hanim dogru soyluyorsunuz yasayan bilir. erkeklere gore zaten hep " ne gerek var" ! esim son ana kadar iki cocukla dul kalicam "gereksiz" yere ameliyat masasinda kalican diye basimi yedi:) tabii ben oyle bir kamufle ettim ki bu zamana kadar. esim sarkikligi anlayamadi belki de anladi da garibim sesini cikarmadi:)))) serabis hanim doktorunuza nisanli oldugunuzu emzirmek istediginizi soyleyin. acaba ne diyecek?
Gülhan hanım çok güldüm eşinizin tavrina:) kesilip biçilecek sizsiniz o da orda dul kalmayi düşünüyor :) ya da son anda hala caydirmaya çalışıyor:) görüşecegim doktorlara emzirme konusunu detaylı bi sorayım bunu iyi dediniz
Merhaba batuseb.. Çok teşekkür ederim bunu benimle paylaştığın için.. Bu arada geçmiş olsun nasılsın ameliyattan memnun musun bir sorun yoktur insaallah..
ayy ilahiii gulhancim yaaa esiniz cok alem biri belli :))))benim esim cok destek veriyo bana sagolsun cocugumuz olnadgi halde cok asiri buyuk ve sarkik otomatik olarak onada cektigim sikintilari yeterinden fazla belli ettim sanirim ki gitmem icin cesaretlendirdi bile beni ama aksi olsaydi bile bu karari alirdim cunku su anda bu haldeyim eger cocuk dogurur ve emzirirsem bunlarin halini dusunemiyorum belki o zaman serbest tasima yontemi kullanilacak ve emzirme ihtimali tamamen ortadan kalkacak ustune yasimda ilerlemis ve saglik sorunlarina sahip olmus olacagim en akilli verdigim karar bu olsa gerek....tabiki eger bu ay hamile kalirsamda hic sasmam 4yildir olmuyo bu ay sirf amrliyat niyetine girdim diye olabilir valla :)))o zaman guler misin aglar misin istedurruyekta hanim dogru soyluyorsunuz yasayan bilir. erkeklere gore zaten hep " ne gerek var" ! esim son ana kadar iki cocukla dul kalicam "gereksiz" yere ameliyat masasinda kalican diye basimi yedi:) tabii ben oyle bir kamufle ettim ki bu zamana kadar. esim sarkikligi anlayamadi belki de anladi da garibim sesini cikarmadi:)))) serabis hanim doktorunuza nisanli oldugunuzu emzirmek istediginizi soyleyin. acaba ne diyecek?
Kesinlikle ya bi taşıyan bilir onlarin ağırlığıni :) emzirmeyi etkilemiyorsa masaya yatmisken azicik da ucundan kestirmek lazım :)
Gülhan hanım çok güldüm eşinizin tavrina:) kesilip biçilecek sizsiniz o da orda dul kalmayi düşünüyor :) ya da son anda hala caydirmaya çalışıyor:) görüşecegim doktorlara emzirme konusunu detaylı bi sorayım bunu iyi dediniz
serabiscim ben cok fazla arastirma yaptim bu konuda eger gogus ucunu serbest tasimiyolar ise mutlaka gogusteki kalan sut bezleri ile baglanti kopmadgi icin emzirme oluyomus bunada gogusun buyuklugunun cikartilacak miktarin ne kadar olduguna ve gogsun yapisina bagli bu yapiyida acmadan bilemedikleri icin %100 garanti veremiyolar umit ediyoruz diyolar ama icini ferah tut sen istiyosan eger rabbim azcik bile kalsa sut kanali sakir sakir sut gelmesini saglar insallah ben sirf bana doktor asla emziremezsin dedigi icin 3yil erteledim ama allah cocukta nasip etmedi emzirme ihtimalinin arttiginida gorunce tekrar bu yola koyuldum fakat icim cok rahat ben emzicem catir catir allahin izniyle tabiki bir bebegim olabilirsee
günaydın arkadaşlar ben ameliyattan önce 95e cup sütyen takıyordum benden 3700 gr alındı ben baştan doktoruma söylemiştim meme ucuna dokunulmasını istemediğimi ve isediğim gibi oldu şimdi b cup sütyen takıyorum inşallah herşey istediğiniz gibi olurserabiscim ben cok fazla arastirma yaptim bu konuda eger gogus ucunu serbest tasimiyolar ise mutlaka gogusteki kalan sut bezleri ile baglanti kopmadgi icin emzirme oluyomus bunada gogusun buyuklugunun cikartilacak miktarin ne kadar olduguna ve gogsun yapisina bagli bu yapiyida acmadan bilemedikleri icin %100 garanti veremiyolar umit ediyoruz diyolar ama icini ferah tut sen istiyosan eger rabbim azcik bile kalsa sut kanali sakir sakir sut gelmesini saglar insallah ben sirf bana doktor asla emziremezsin dedigi icin 3yil erteledim ama allah cocukta nasip etmedi emzirme ihtimalinin arttiginida gorunce tekrar bu yola koyuldum fakat icim cok rahat ben emzicem catir catir allahin izniyle tabiki bir bebegim olabilirsee
günaydın arkadaşlar ben ameliyattan önce 95e cup sütyen takıyordum benden 3700 gr alındı ben baştan doktoruma söylemiştim meme ucuna dokunulmasını istemediğimi ve isediğim gibi oldu şimdi b cup sütyen takıyorum inşallah herşey istediğiniz gibi olur
Merhaba durruyekta,ne güzel ifade etmişsin inanç ve olumu düşünmek ne kadar önemli olduğunun sende farkında olduğun için seni tebrik ediyorum.Hayırlısıyla meme küçültme ameliyatını olursun ve zamanı gelince Allahtan dilediğin bebeciğini kucağına alıp emzirisin inşallah.Herşey gönlünce olsun yeter ki sen canı gönülden iste....
günaydın arkadaşlar ben ameliyattan önce 95e cup sütyen takıyordum benden 3700 gr alındı ben baştan doktoruma söylemiştim meme ucuna dokunulmasını istemediğimi ve isediğim gibi oldu şimdi b cup sütyen takıyorum inşallah herşey istediğiniz gibi olur
cook tesekkur ederim destegin ve guzel dusuncelerin icin canimmmm rabbim herseyi gonlune gore versin insaallah
uzun zamandır girmiyordum foruma bugün bi bakmak geldi içimden. 11 ay önce bende ameliyat oldum yıllarca neden o yükü taşımışım kendime kızıyorum. keşke daha önce yaptırsaydım. ameliyat sonrası büyük ve ağrılı bi kitle oluştu göğsümde ama yinede mutluyum.bekarım ayrıca ama emziremeyecek olma duygusu bile yok içimde
Merhaba arkadaşlar uzun bir zamandan beri sizleri dışardan takip ediyordum.Sizin yazdıklarınızdan da cesaretle sonunda ben de araştırmalarımı hızlandırmaya 1-1,5 ay sonrası için ameliyat günü almaya karar verdim.Ben Ankara'da yaşıyorum.Okuduklarımdan bildiğim kadarıyla sadece bir arkadaş vardı ankarada ameliyat olan.Oda foruma girmiyor bir süredir.Başkent ünv meme küçültme operasyonu geçiren ya da konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun
merhaba; bende ankarada ameliyat olmayı düşünüyorum! fakat ankarada ameliyat olan birisine rastlamadım henüzankarada yeni mahalle devlet hastanesini biliyor musunuz acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?