Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gülhan hanım çok güldüm eşinizin tavrina:) kesilip biçilecek sizsiniz o da orda dul kalmayi düşünüyor :) ya da son anda hala caydirmaya çalışıyor:) görüşecegim doktorlara emzirme konusunu detaylı bi sorayım bunu iyi dediniz

Merhabalar ben 1 ay once oldum kucultme ameliyati.gecen kontrole gittigimde dr.a sordum emzirmeyi cunku 2 cocugum oldugundan ve de baska dusunmedigimden ameliyat oncesi aklima gelmemisti.merakimdan sordum o da bana emzirebilecegimi soyledi .ancak benim goguslerim asiri sarkikti toplandi fakat cok kuculme olmadi bundan dolayi mi onu bilemiyorum.

ayy ilahiii gulhancim yaaa esiniz cok alem biri belli :))))benim esim cok destek veriyo bana sagolsun cocugumuz olnadgi halde cok asiri buyuk ve sarkik otomatik olarak onada cektigim sikintilari yeterinden fazla belli ettim sanirim ki gitmem icin cesaretlendirdi bile beni ama aksi olsaydi bile bu karari alirdim cunku su anda bu haldeyim eger cocuk dogurur ve emzirirsem bunlarin halini dusunemiyorum belki o zaman serbest tasima yontemi kullanilacak ve emzirme ihtimali tamamen ortadan kalkacak ustune yasimda ilerlemis ve saglik sorunlarina sahip olmus olacagim en akilli verdigim karar bu olsa gerek....tabiki eger bu ay hamile kalirsamda hic sasmam 4yildir olmuyo bu ay sirf amrliyat niyetine girdim diye olabilir valla :)))o zaman guler misin aglar misin iste

serabiscim ben cok fazla arastirma yaptim bu konuda eger gogus ucunu serbest tasimiyolar ise mutlaka gogusteki kalan sut bezleri ile baglanti kopmadgi icin emzirme oluyomus bunada gogusun buyuklugunun cikartilacak miktarin ne kadar olduguna ve gogsun yapisina bagli bu yapiyida acmadan bilemedikleri icin %100 garanti veremiyolar umit ediyoruz diyolar ama icini ferah tut sen istiyosan eger rabbim azcik bile kalsa sut kanali sakir sakir sut gelmesini saglar insallah ben sirf bana doktor asla emziremezsin dedigi icin 3yil erteledim ama allah cocukta nasip etmedi emzirme ihtimalinin arttiginida gorunce tekrar bu yola koyuldum fakat icim cok rahat ben emzicem catir catir allahin izniyle tabiki bir bebegim olabilirsee

Merhaba durruyekta,ne güzel ifade etmişsin inanç ve olumu düşünmek ne kadar önemli olduğunun sende farkında olduğun için seni tebrik ediyorum.Hayırlısıyla meme küçültme ameliyatını olursun ve zamanı gelince Allahtan dilediğin bebeciğini kucağına alıp emzirisin inşallah.Herşey gönlünce olsun yeter ki sen canı gönülden iste....

günaydın arkadaşlar ben ameliyattan önce 95e cup sütyen takıyordum benden 3700 gr alındı ben baştan doktoruma söylemiştim meme ucuna dokunulmasını istemediğimi ve isediğim gibi oldu şimdi b cup sütyen takıyorum inşallah herşey istediğiniz gibi olur

[/url]

Dün rüya, yarın hayaldir.
Dünü mutlu, yarını umutlu yapan bugündür.
Onun için bugüne iyi bak; Güne iyi başla, Üzgün olma,
Nefret etme ,Aşkı yaşa, Yaşamı sev, Işığını yansıt,
Ne olursa olsun, gülmeyi unutma :)))) ,
Önce sağlıklı sonra umut dolu ve her şeyin mükemmel olduğu harika bir gün olması dileğiyle

cook tesekkur ederim destegin ve guzel dusuncelerin icin canimmmm rabbim herseyi gonlune gore versin insaallah

oooo super otomatik 4kilo vermissin zatennn bende doktoruma ustune basa basa soyleyecegim zaten umarim sizin gibi memnuniyet ifadelerimi burdan haykiririmmm

uzun zamandır girmiyordum foruma bugün bi bakmak geldi içimden. 11 ay önce bende ameliyat oldum yıllarca neden o yükü taşımışım kendime kızıyorum. keşke daha önce yaptırsaydım. ameliyat sonrası büyük ve ağrılı bi kitle oluştu göğsümde ama yinede mutluyum.bekarım ayrıca ama emziremeyecek olma duygusu bile yok içimde

Selam güldalim, yazışmıştık geçmişte hatırladım sonucundan memnun kalman ne güzel...kitle ameliyat sonrası mı oluştu peki sordun mu doktoruna sonrası böyle bi olay oluşabiliyor muymuş yani ameliyat ile ilgili bi durum mu ? Emzirirsin dert etme eminim korumuştur doktorun süt bezlerini sevgiler

Son düzenleme:

merhaba; bende ankarada ameliyat olmayı düşünüyorum! fakat ankarada ameliyat olan birisine rastlamadım henüz ankarada yeni mahalle devlet hastanesini biliyor musunuz acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…