Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok teşekkür ediyorum.. :) çok rahatladım şuan, bişey oldugunu düşünüyordum.. şuan evimdeyim ve istediğim gbi hareket edebiliyorum. doktorum bol bol yürümemi önerdiği için evin içinde turluyorum..

Ama bu sol göğsümde hissizlik tuhaf hisetmeme sebeb oluyor acaba ne zaman düzelir ?:44:

kızlar ben de 28 ocakta meme küçültme ameliyatı oldum son 3 gündür meme ucu etrafında ara ara küçük kanamalar oluyo doktoruma sorduğumda normal dedi ama benim içim hiç rahat diil. ne zaman duracak bu kanamalar,bu şekilde iyileşebilir mi dikişlerim :-(

Bi süre hissizlik olması normal canlı hücreler kesilip tekrar birbirine kaynıyo çünkü buda gayet doğal aklına çok takılıyosa ara doktorunu sor ama doğal bi durum bişi olucanı zannetmiyorum insan narkoz şişliğini bile 15 günde vücuttan atıyo :)

Canım amelyat oldun olabilir bende 16 ocakta amelyat oldum dikişlerimden beyaz sıvılar akıyo bazı yerlerinde kurutması için ilaç verdi onu kullanıyorum kollarını zorlayıcı hareketler yapmamaya çalış pansuman için bişiler verdiyse aksatmasan yap düzelicektir bide beslenmene dikkat et dikişlerin kaynamasında ciddi rolu var :)

cevap icin tesekkur ediyorum iz cok kaldimi acaba.
Dikişlerimiz estetik dikiş olduğu için şimdilik dikiş bile görülmüyor,dikiş aldırma derdimiz de yok fakat iz kalıp kalmıyacağını görmek için biraz daha beklemek lazım sanırım.Sonra iz oluşur mu bilmiyorum ama böyle giderse hiç iz kalmıyacak gibi.Dikiş yeri renkli kısmın çevresinde ve aşağıya doğru çizgi şeklinde,ters T harfi gibi de değil,çok az yerde zaten.

pansuman yapmayı bıraktırdı doktor yani artık hiçbir şey yapmıyorum, herhangi bir şey de kullanmıyorum. açık kalsın dedi. sadece sporcu sütyenim var taktığım. dediğim gibi arada bir olan o kanamalar hem korkutuyo beni hem de olduğu yerde yanma oluyo. teşekkür ederim biraz rahatladım:)

Hastaneden bugun taburcu oldum cuma gunu saat 8 de ameliyata alindim tam tamina 1700 gram doku alinmis her iki tarafta drenlerim var lolipop kesi yapilmis su hali bile memnun edici önceden sirt üstü yatinca memislerimin biri sama diğeri bagdata bakardi şimdi ise uzaya doğru bakior dimdik agrim sizim cok az sezaryen ameliyat im bile bundan daha agriliydi 5 saat süren ameliyat sonrası gayet rahat im olmak isteyenler hiç beklemesin biran evvel olsun lar şimdi den omuzlarımdaki ağırlık gitti drenim ptesi çekilecek umarım ağrısız sizisiz drenlerim alinir

Dren olayından bende korkuyodum hiç korkulacak bişeyi yok için rahat olsun derin nefes al başka tarafa bak bitti :) haydi çok geçmiş olsun kurtuldun bitti gitti bile :)

teşekkür ederim arkadaşım darışı başımaa.

Pişman oldum nerdeyse kızlar drenlerim cekildi meme altindan dikişlerin bittiği yerde çukurlar var sanki görsel olarak büyük lugu yuvarlak şekilde cok güzel ancak altaki yanlara doğru yamuklugu anlamadım bu durumda olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…