- 2 Şubat 2014
- 1.094
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.075
- 333
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.141
Yürüyüşe 15 gün sonra esnemeli sporlara 1 bucuk ay sonra agırlık kaldırmalı sporlara 3 ay sonra demişti bnm doktorum :) benim henüz 3 hafta oldu hiç birine başlamadım zaten zorladınızmı hemen amelyat yerlerini agrıyo anlıyosunuz neyi yapmamanız gerektiğini ama tabi dikişlere dikkat benimkilerdede hala şişlik var biraz zaman tanıyın kendinize henüz çok yeni benim tavsiyem koltukta biraz yüksek şekilde 2 yastıkla mesela sırt üstü yatmanız dönemediğiniz için daha rahat ve kesintisiz uyuyosunuz dün gece yatağıma geçiyim dedim dönmekten hiç uykumu alamadım. Şişlikler inicektir meraklanmayın göğüsün kendi şeklini alması 3-6 ayı buluyo dedi doktor ama 1 ay sonra bile çok farketmiş olucak emin olun hele bi siz bi kaç güne kendinize gelip kıyafetlerinizi giymeye başlayın keyfini o zmn anlıcaksınız :) sağlıklı günler :)
Bi süre hissizlik olması normal canlı hücreler kesilip tekrar birbirine kaynıyo çünkü buda gayet doğal aklına çok takılıyosa ara doktorunu sor ama doğal bi durum bişi olucanı zannetmiyorum insan narkoz şişliğini bile 15 günde vücuttan atıyo :)Çok teşekkür ediyorum.. :) çok rahatladım şuan, bişey oldugunu düşünüyordum.. şuan evimdeyim ve istediğim gbi hareket edebiliyorum. doktorum bol bol yürümemi önerdiği için evin içinde turluyorum..
Ama bu sol göğsümde hissizlik tuhaf hisetmeme sebeb oluyor acaba ne zaman düzelir ?:44:
Canım amelyat oldun olabilir bende 16 ocakta amelyat oldum dikişlerimden beyaz sıvılar akıyo bazı yerlerinde kurutması için ilaç verdi onu kullanıyorum kollarını zorlayıcı hareketler yapmamaya çalış pansuman için bişiler verdiyse aksatmasan yap düzelicektir bide beslenmene dikkat et dikişlerin kaynamasında ciddi rolu var :)kızlar ben de 28 ocakta meme küçültme ameliyatı oldum son 3 gündür meme ucu etrafında ara ara küçük kanamalar oluyo doktoruma sorduğumda normal dedi ama benim içim hiç rahat diil. ne zaman duracak bu kanamalar,bu şekilde iyileşebilir mi dikişlerim :-(
geçmiş olsun bıtanem bende gun sayıyorum.
Dikişlerimiz estetik dikiş olduğu için şimdilik dikiş bile görülmüyor,dikiş aldırma derdimiz de yok fakat iz kalıp kalmıyacağını görmek için biraz daha beklemek lazım sanırım.Sonra iz oluşur mu bilmiyorum ama böyle giderse hiç iz kalmıyacak gibi.Dikiş yeri renkli kısmın çevresinde ve aşağıya doğru çizgi şeklinde,ters T harfi gibi de değil,çok az yerde zaten.cevap icin tesekkur ediyorum iz cok kaldimi acaba.
mesajını şimdi gördüm canım,çoooook geçmiş olsun.Umarım her şey istediğin gibi olmuştur.Kizlar ameliyattan ciktim
Canım amelyat oldun olabilir bende 16 ocakta amelyat oldum dikişlerimden beyaz sıvılar akıyo bazı yerlerinde kurutması için ilaç verdi onu kullanıyorum kollarını zorlayıcı hareketler yapmamaya çalış pansuman için bişiler verdiyse aksatmasan yap düzelicektir bide beslenmene dikkat et dikişlerin kaynamasında ciddi rolu var :)
Dren olayından bende korkuyodum hiç korkulacak bişeyi yok için rahat olsun derin nefes al başka tarafa bak bitti :) haydi çok geçmiş olsun kurtuldun bitti gitti bile :)Hastaneden bugun taburcu oldum cuma gunu saat 8 de ameliyata alindim tam tamina 1700 gram doku alinmis her iki tarafta drenlerim var lolipop kesi yapilmis su hali bile memnun edici önceden sirt üstü yatinca memislerimin biri sama diğeri bagdata bakardi şimdi ise uzaya doğru bakior dimdik agrim sizim cok az sezaryen ameliyat im bile bundan daha agriliydi 5 saat süren ameliyat sonrası gayet rahat im olmak isteyenler hiç beklemesin biran evvel olsun lar şimdi den omuzlarımdaki ağırlık gitti drenim ptesi çekilecek umarım ağrısız sizisiz drenlerim alinir
pazartesi ameliyatım dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar banyo ne zaman yapabilirim
teşekkür ederim. ankarada oldum ben ameliyatı Ferruh Bingül'e.
Dikişlerimiz estetik dikiş olduğu için şimdilik dikiş bile görülmüyor,dikiş aldırma derdimiz de yok fakat iz kalıp kalmıyacağını görmek için biraz daha beklemek lazım sanırım.Sonra iz oluşur mu bilmiyorum ama böyle giderse hiç iz kalmıyacak gibi.Dikiş yeri renkli kısmın çevresinde ve aşağıya doğru çizgi şeklinde,ters T harfi gibi de değil,çok az yerde zaten.
Allah yar ve yardimcin olsun cnm.
Umarim hersey istedigin gibi olur.hic agrisiz sizisiz atlatirsin iyileşme sürecini.simdiden gecmis olsun.kendini iyi hisseder hissetmez bizede guzel haberlerini yaz olurmu cnm? :))
Kızlar banyo ne zaman yapabilirim
doktorun ne zaman müsade ederse
ben karın göğüs kombine olmuştum
10.günde banyo yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?