- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.121
Bayanlar bir sorum olacak cok buyuk goguslerim var 95 e sigmiyolar birincisi nerdeyse her gun sanci okuyor goguslerim aciyor ikincisi coooook sarkiklar icleri bos gibi adet donemleri haric ucuncusu yarik her yeri cukur cukur yollar olustu ben korkuyorum kansermiyim diye ama annem diyor ji gogusleri buyuk olan bir cok kusunin gogualeri seninki gibi kizlar sizlerdede catlaklar varmi fazlasiyla ne olur aydinlatin beni korkudan kucultmek icin gorusmelere bile gidemiyorum...
Kizlar ameliyattan ciktim
Hayırlı ugurlu olsuuunnnKizlar ameliyattan ciktim
çoook geçmiş olsun umarım acısın sıkıntısız çabucak iyileşirsinizKizlar ameliyattan ciktim
10-12 binde çok fazla yaa resmen sömürüyorlar 4 bini verirken gözümde kaldı benim.. 6 bine bana doktorum hem göğüs hem burun yapacaktı da beklemek istemedim o kdr parayı zor biriktirmiştim sadece göğüs oldum..
korkma canım bu memenin büyük ve sarkık olmasından kaynaklı bi durum.benim de göğüslerim aynen seninki gibi çukur şeklinde çatlaklar vardı böyle uzun uzun. 10 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum şuan o çatlaklardan eser yok,nereye gittiler bilmiyorum :)
Sagolun:) Doktorum Oguz Cetinkale'ydi. Internetten kendisi ile ilgili bilgi bulabilirsiniz,kendi siteside var.
Artik gelmissinizdir. Hosgeldiniz. Iyi haberlerinizi bekliyorum. Anneniz de saglikciymis. Mutlaka gorusmelere beraber gidin. Ben annemin sagduyusuna ve ongorusune cok inanirim. Butun doktorlari sagolsun benimle gezdi. Karar vermemde cok yardimci oldu. Sizin anneniz cok daha iyi anlar bu konulari. Gorusmek uzere...
volkan beden doktorum mersinde oldumvalla aynen katılıyorum sizin doktorunuz kimdi arkadaşım
çok geçmiş olsun aynı durumdan muzdarip olmakla birlikte doktorunuz kimdi acaba öğrenebilirmiyim
düngece indim annem başka bir doktorda bulmuş randevu almış hemen bugün ona gittik.annemle gittim.pazartesi nebil bey sonrada sanırım serhan bey olucak inşallah bende seçim yapıcam sonunda görüşmek üzere iyi akşamlar
Haydi isler yolunda gitsin insallah. Sevgilerimle...
Beklediğim gün geldi ve 3 şubatta ameliyatımı oldum :) Burda okuduklarım bana cooook buyuk yardımcı oldu hepinize teşkkr ederim... Başımdan geçenleri adım adım yazıcam inşallah...
Beklediğim gün geldi ve 3 şubatta ameliyatımı oldum :) Burda okuduklarım bana cooook buyuk yardımcı oldu hepinize teşkkr ederim... Başımdan geçenleri adım adım yazıcam inşallah...
Cok cok gecmisler olsun arkadasim.umarim en kisa zamanda iyilesirsin.ve goguslerin tam da diledigin gibi olmustur.hayirli olsun..
çok geçmiş olsun sıkıntısız iyileşme süreci dilerim
Süper çok sevindim geçmiş olsun bir an önce iyileşmen dileğiyle korkulacak hiç bişey olmadıgını gör yalnız ilk banyonu tek başına yapmamaya çalış biri mutlaka yanında olsun :)Beklediğim gün geldi ve 3 şubatta ameliyatımı oldum :) Burda okuduklarım bana cooook buyuk yardımcı oldu hepinize teşkkr ederim... Başımdan geçenleri adım adım yazıcam inşallah...
Ne Kadar zaman sonra yapmam gerekiyor ?Süper çok sevindim geçmiş olsun bir an önce iyileşmen dileğiyle korkulacak hiç bişey olmadıgını gör yalnız ilk banyonu tek başına yapmamaya çalış biri mutlaka yanında olsun :)
Yürüyüşe 15 gün sonra esnemeli sporlara 1 bucuk ay sonra agırlık kaldırmalı sporlara 3 ay sonra demişti bnm doktorum :) benim henüz 3 hafta oldu hiç birine başlamadım zaten zorladınızmı hemen amelyat yerlerini agrıyo anlıyosunuz neyi yapmamanız gerektiğini ama tabi dikişlere dikkat benimkilerdede hala şişlik var biraz zaman tanıyın kendinize henüz çok yeni benim tavsiyem koltukta biraz yüksek şekilde 2 yastıkla mesela sırt üstü yatmanız dönemediğiniz için daha rahat ve kesintisiz uyuyosunuz dün gece yatağıma geçiyim dedim dönmekten hiç uykumu alamadım. Şişlikler inicektir meraklanmayın göğüsün kendi şeklini alması 3-6 ayı buluyo dedi doktor ama 1 ay sonra bile çok farketmiş olucak emin olun hele bi siz bi kaç güne kendinize gelip kıyafetlerinizi giymeye başlayın keyfini o zmn anlıcaksınız :) sağlıklı günler :)Ne Kadar zaman sonra yapmam gerekiyor ?
Bİrde sağ göğsümü pek hisettmiyorum o yüzden Yan yatmışım gece ve şuan dıgerıne göre daha büyük şimiş durumda ? ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?