Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

korkma canım bu memenin büyük ve sarkık olmasından kaynaklı bi durum.benim de göğüslerim aynen seninki gibi çukur şeklinde çatlaklar vardı böyle uzun uzun. 10 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum şuan o çatlaklardan eser yok,nereye gittiler bilmiyorum :)

çok geçmiş olsun aynı durumdan muzdarip olmakla birlikte doktorunuz kimdi acaba öğrenebilirmiyim

düngece indim annem başka bir doktorda bulmuş randevu almış hemen bugün ona gittik.annemle gittim.pazartesi nebil bey sonrada sanırım serhan bey olucak inşallah bende seçim yapıcam sonunda görüşmek üzere iyi akşamlar

Beklediğim gün geldi ve 3 şubatta ameliyatımı oldum :) Burda okuduklarım bana cooook buyuk yardımcı oldu hepinize teşkkr ederim... Başımdan geçenleri adım adım yazıcam inşallah...

Beklediğim gün geldi ve 3 şubatta ameliyatımı oldum :) Burda okuduklarım bana cooook buyuk yardımcı oldu hepinize teşkkr ederim... Başımdan geçenleri adım adım yazıcam inşallah...

Cok cok gecmisler olsun arkadasim.umarim en kisa zamanda iyilesirsin.ve goguslerin tam da diledigin gibi olmustur.hayirli olsun..

Cok cok gecmisler olsun arkadasim.umarim en kisa zamanda iyilesirsin.ve goguslerin tam da diledigin gibi olmustur.hayirli olsun..

çok geçmiş olsun sıkıntısız iyileşme süreci dilerim

HEpinize çok teşkkr ederim özllkle jelesec sana :)Ameliyathaneye girerken hep sizin dedikleriniz aklımdaydı.. çok büyük payınız var.. :) iyiki varsınız..
Umarım Herşey Gönlünüze göre olur :) Sevgiler..

Süper çok sevindim geçmiş olsun bir an önce iyileşmen dileğiyle korkulacak hiç bişey olmadıgını gör yalnız ilk banyonu tek başına yapmamaya çalış biri mutlaka yanında olsun :)

Süper çok sevindim geçmiş olsun bir an önce iyileşmen dileğiyle korkulacak hiç bişey olmadıgını gör yalnız ilk banyonu tek başına yapmamaya çalış biri mutlaka yanında olsun :)
Ne Kadar zaman sonra yapmam gerekiyor ?
Bİrde sağ göğsümü pek hisettmiyorum o yüzden Yan yatmışım gece ve şuan dıgerıne göre daha büyük şimiş durumda ? ne yapmalıyım ?

Ne Kadar zaman sonra yapmam gerekiyor ?
Bİrde sağ göğsümü pek hisettmiyorum o yüzden Yan yatmışım gece ve şuan dıgerıne göre daha büyük şimiş durumda ? ne yapmalıyım ?
Yürüyüşe 15 gün sonra esnemeli sporlara 1 bucuk ay sonra agırlık kaldırmalı sporlara 3 ay sonra demişti bnm doktorum :) benim henüz 3 hafta oldu hiç birine başlamadım zaten zorladınızmı hemen amelyat yerlerini agrıyo anlıyosunuz neyi yapmamanız gerektiğini ama tabi dikişlere dikkat benimkilerdede hala şişlik var biraz zaman tanıyın kendinize henüz çok yeni benim tavsiyem koltukta biraz yüksek şekilde 2 yastıkla mesela sırt üstü yatmanız dönemediğiniz için daha rahat ve kesintisiz uyuyosunuz dün gece yatağıma geçiyim dedim dönmekten hiç uykumu alamadım. Şişlikler inicektir meraklanmayın göğüsün kendi şeklini alması 3-6 ayı buluyo dedi doktor ama 1 ay sonra bile çok farketmiş olucak emin olun hele bi siz bi kaç güne kendinize gelip kıyafetlerinizi giymeye başlayın keyfini o zmn anlıcaksınız :) sağlıklı günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…