Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaslar ben 25 Ocak da oldum ameliyatımı .ilk 3 gun biraz zordu hatta ben bu ameliyati neden oldum falan dedim ama 3 günden sonra an be an rahatladım.simdi dikiş yerlerim kaşınıyor sadece.ne morluk ne sizinti

gecmis olsun darisi basima doktorunuz kimdi.

kızlar meme küçültme ameliyatı oldum ben de. bugün 8. günüm. sol göğsümün ucunu hissedemiyorum hala, ama diğer göğüste problem yok. benim gibi bu durumda olan arkadaşlar bu konuda beni bilgilendirebilir mi. ne zaman hissedecem ben göğsümü (

Direnler çıkarken hiç bi acı yok merak etme 15 gün önce bende korkuyodum ama inan hiç acımıyo sen sadece doktor çekerken başka tarafa bak yeter :)

dren bir anlık bir his çekerken bende bir garip olmuştu saniyelik olduğu için sonrası geçti zaten

Bizlerin şansı canım işini iyi yapan doktora denk gelmemiz içine sinmesi ve doktorun yaptığı işleri görmek ve hastalarının memnuniyeti çok önemli seçimlerimizde yaza keyfini çıkarırsınnn

Çok geçmiş olsun meme küçültme ameliyatı olmuş biri olarak şunu yazabilirim çok erken daha solu hissetmeniz çok iyi bende his olayı hemen olmamıştı bende sağ da oluştu ama solda daha geç geldi panic yapma

elenor kolay gelsin arkadaşımmm umarım gönlüne sinen doktor ve sonuç olur

E supermis sizin kosullariniz. Burada daha uygun bir fiyata da olursaniz harika. Size bakacak bircok aile buyugunuz de var. Bu isi hemen baglayin. Ne kadar erken o kadar iyi sonuc gibi geliyor bana. Kuzenimle aramizdaki onbir yas fark sonuca da yansidi tabi ki. Arti benim dogum ve emzirmem de vardi. Neyse ki nebil bey bana yirmili yaslardaki sonucla kirkli yaslardaki sonuc arasindaki farki gostermisti de beklentilerim gercekciydi. Cunku gazide oyle fotograf gostermr filan yoktu. Ama be tv de Tunc Findik in kendisinden de dinlemistim. O da foto gostermeyi cok ticari buluyormus. Cunku herkesin vucudu ve yuzu essiz. Biri digerine ornek olamaz diyordu. Ben sonuctan gayet memnunum. Benim beklentimi karsiliyor. Yeni memelerimi sevdim:)) Sizden iyi haberler almak umidiyle...

insallah iyi sonuclarla donerim dogru yas farki buyuklugu cok etken,size gelismeleri yazacagim bi artim daha var annemin hemsire olmasierken karar evet cok onemli uzatinca hem korku hem panik insanin vazgecesi geliyor.birazdan cikicam artik ankaradan internete girince yazarim.kendinize iyi bakin herseyin daha guzel olmasi dilegiyle gununuz aydin olsun..

teşekkür ederim bilgilerin için :) ben ameliyattan hemen sonra sağı hissettim ancak farkettimki sol göğüs ucumu hissedemiyorum. peki sen ortalama ne zaman sonra hepsini tam olarak hissedebildin ?

Artik gelmissinizdir. Hosgeldiniz. Iyi haberlerinizi bekliyorum. Anneniz de saglikciymis. Mutlaka gorusmelere beraber gidin. Ben annemin sagduyusuna ve ongorusune cok inanirim. Butun doktorlari sagolsun benimle gezdi. Karar vermemde cok yardimci oldu. Sizin anneniz cok daha iyi anlar bu konulari. Gorusmek uzere...

Yaza bomba gibi olucaz canım ona ne şüphe 3 haftaya kadar sporada geri dönersem süper olucak 1 haftadırda rejimdeyim 😂

10-12 binde çok fazla yaa resmen sömürüyorlar 4 bini verirken gözümde kaldı benim.. 6 bine bana doktorum hem göğüs hem burun yapacaktı da beklemek istemedim o kdr parayı zor biriktirmiştim sadece göğüs oldum..

Bayanlar bir sorum olacak cok buyuk goguslerim var 95 e sigmiyolar birincisi nerdeyse her gun sanci okuyor goguslerim aciyor ikincisi coooook sarkiklar icleri bos gibi adet donemleri haric ucuncusu yarik her yeri cukur cukur yollar olustu ben korkuyorum kansermiyim diye ama annem diyor ji gogusleri buyuk olan bir cok kusunin gogualeri seninki gibi kizlar sizlerdede catlaklar varmi fazlasiyla ne olur aydinlatin beni korkudan kucultmek icin gorusmelere bile gidemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…