- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.101
Arkadaslar ben 25 Ocak da oldum ameliyatımı .ilk 3 gun biraz zordu hatta ben bu ameliyati neden oldum falan dedim ama 3 günden sonra an be an rahatladım.simdi dikiş yerlerim kaşınıyor sadece.ne morluk ne sizinti
Eveeet sonunda kendime tam anlamiyla gelebildim. Narkozu atmak biraz sikintili oldu ama iyiyim. Direnlerim henuz cikmadi,vertikal seklinde kesim oldugu icin kollarimi cok rahat hareket ettirebiliyorum. 2 bucuk saat surdu ameliyat tabi sonrasi ayilmam zaman aldi ama suan agrim sizim yok. Direnler cikarken bi aci yasicam sanirim ama artik neyse:)
Direnler çıkarken hiç bi acı yok merak etme 15 gün önce bende korkuyodum ama inan hiç acımıyo sen sadece doktor çekerken başka tarafa bak yeter :)
Ben biraz kafama koydugumu yapan biriyimdir öyle çok kararsızlıgımda yoktur çok şükür Ercan beye 8 ocakta görüşmeye gittim 16 ocakta amelyat günü aldım ve oldum fazla kafa yormam aslına bakarsan içüme sindimi bitmiştir şansıma güvenirim birde bi olayı ne kdr kurcalarsan okdr tezatlık başına gelir bnm hayat felsefem o yüzden çok irdelemem kötü olacagı varsa zaten oluyo :)
kızlar meme küçültme ameliyatı oldum ben de. bugün 8. günüm. sol göğsümün ucunu hissedemiyorum hala, ama diğer göğüste problem yok. benim gibi bu durumda olan arkadaşlar bu konuda beni bilgilendirebilir mi. ne zaman hissedecem ben göğsümü(
kosullarim şöyle,butun halalarim,babaannem,amcam ankarada gidip gelme yapmadan kalabilirim kismetse yarin sabah 9bucuk arabasina biniyorum serhan beyle de,nebil beylede gorusecegim.kesi yontemlerini biliyorum doktor buyukluge ne uygunsa onu seciyor,doktoruma guvendigim an bende gerisi teferruat diyebilmeyi cok ama cok istiyorum.sizinde daha taze yaralar umarim memnunsunuzdur ve istediginiz gibi olmustur eger ankaradada secemezsem istanbula giderim 10bin 12bin butcemi asar bakalim artik olmak zorundayim biran once dogru secim yapabilmeyi ümit ediyorum.yarin persembe gecti olmadi onumuzdeki hafta persembe serhan beye giser ozamqnq kadarda diger doktorlari gorurum.zaten annem babam kardeaim ankaradalar boyle denk gwlmisken aradan ciksin halamda bi doktor bulmus onuda gorucem sonrasi karar asamasi,bilgi paylasimi icin cok tesekkur ediyorum.
elenor kolay gelsin arkadaşımmm umarım gönlüne sinen doktor ve sonuç olur
sagolasin arkadasim destegin icin kolay olmamakla birlikte ansallah dedigin gibi olur.iti dileklerin icin cok cok tesekkurler nasilsin buarada soramadim umarim iyisindir
kosullarim şöyle,butun halalarim,babaannem,amcam ankarada gidip gelme yapmadan kalabilirim kismetse yarin sabah 9bucuk arabasina biniyorum serhan beyle de,nebil beylede gorusecegim.kesi yontemlerini biliyorum doktor buyukluge ne uygunsa onu seciyor,doktoruma guvendigim an bende gerisi teferruat diyebilmeyi cok ama cok istiyorum.sizinde daha taze yaralar umarim memnunsunuzdur ve istediginiz gibi olmustur eger ankaradada secemezsem istanbula giderim 10bin 12bin butcemi asar bakalim artik olmak zorundayim biran once dogru secim yapabilmeyi ümit ediyorum.yarin persembe gecti olmadi onumuzdeki hafta persembe serhan beye giser ozamqnq kadarda diger doktorlari gorurum.zaten annem babam kardeaim ankaradalar boyle denk gwlmisken aradan ciksin halamda bi doktor bulmus onuda gorucem sonrasi karar asamasi,bilgi paylasimi icin cok tesekkur ediyorum.
E supermis sizin kosullariniz. Burada daha uygun bir fiyata da olursaniz harika. Size bakacak bircok aile buyugunuz de var. Bu isi hemen baglayin. Ne kadar erken o kadar iyi sonuc gibi geliyor bana. Kuzenimle aramizdaki onbir yas fark sonuca da yansidi tabi ki. Arti benim dogum ve emzirmem de vardi. Neyse ki nebil bey bana yirmili yaslardaki sonucla kirkli yaslardaki sonuc arasindaki farki gostermisti de beklentilerim gercekciydi. Cunku gazide oyle fotograf gostermr filan yoktu. Ama be tv de Tunc Findik in kendisinden de dinlemistim. O da foto gostermeyi cok ticari buluyormus. Cunku herkesin vucudu ve yuzu essiz. Biri digerine ornek olamaz diyordu. Ben sonuctan gayet memnunum. Benim beklentimi karsiliyor. Yeni memelerimi sevdim:)) Sizden iyi haberler almak umidiyle...
gecmis olsun darisi basima doktorunuz kimdi.
Direnler çıkarken hiç bi acı yok merak etme 15 gün önce bende korkuyodum ama inan hiç acımıyo sen sadece doktor çekerken başka tarafa bak yeter :)
Çok geçmiş olsun meme küçültme ameliyatı olmuş biri olarak şunu yazabilirim çok erken daha solu hissetmeniz çok iyi bende his olayı hemen olmamıştı bende sağ da oluştu ama solda daha geç geldipanic yapma
insallah iyi sonuclarla donerim dogru yas farki buyuklugu cok etken,size gelismeleri yazacagim bi artim daha var annemin hemsire olmasierken karar evet cok onemli uzatinca hem korku hem panik insanin vazgecesi geliyor.birazdan cikicam artik ankaradan internete girince yazarim.kendinize iyi bakin herseyin daha guzel olmasi dilegiyle gununuz aydin olsun..
Ooh hadi geçmiş olsun artık süper :)Birden cekti direnleri,odanin icinde sesim yankilandi ama olsun cok sukur antibiyotigi de verip yolladilar kendime geldim:)
Yaza bomba gibi olucaz canım ona ne şüphe 3 haftaya kadar sporada geri dönersem süper olucak 1 haftadırda rejimdeyim 😂dren bir anlık bir his çekerken bende bir garip olmuştu saniyelik olduğu için sonrası geçti zaten
Bizlerin şansı canım işini iyi yapan doktora denk gelmemiziçine sinmesi ve doktorun yaptığı işleri görmek ve hastalarının memnuniyeti çok önemli seçimlerimizde yaza keyfini çıkarırsınnn
Yaza bomba gibi olucaz canım ona ne şüphe 3 haftaya kadar sporada geri dönersem süper olucak 1 haftadırda rejimdeyim 😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?