- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.161
Pişman oldum nerdeyse kızlar drenlerim cekildi meme altindan dikişlerin bittiği yerde çukurlar var sanki görsel olarak büyük lugu yuvarlak şekilde cok güzel ancak altaki yanlara doğru yamuklugu anlamadım bu durumda olan var mı
Can7 3sra1903 ve tugcezmr arkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun, umarım her şey gönlünüze göre olmuştur. ameliyatlarınızı anlatır mısınız; nasıl geçti, ağrı-sızı durumu nedir, nerde, hangi doktora ve kaça oldunuz bu ameliyatı vs.. uzun zamandır düşünüyrm ama şuan emzirme döneminde olduğum için beklemedeyim bu süreçte en azından doktorumu netleştirmek istiyorum
rica ederim memnun kaldınızmı acaba bende ankadarayımda gelmişken görüşebildiğim doktorlarla görüşüceğim muayene ücretlimi ve genel anlamda birsıkıntı yaşadınızmı?
merhaba innocently ameliyat öncesi fotograflar çekildi çizim yapıldı ve ameliyata alındım narkozla direk uyuyup yoğun bakımda uyandım diyebilirim.Ameliyattan çıktıgımda ağrım yoktuu fakat 3-4 saat sonra kustum narkozun etkisiymiş bu yüzden biraz ağrım oldu ağrı kesici o zaman verildi 1 gece kaldım ve taburcu edildim. 2. günü biraz ağrım oldu ağrı kesici içtim.Bugün 3, günüm ve direnlerim çıkartılıp pansumanım yapıldı.Doktorum Ege Üniversitesinde Yiğit Tiftikçioğlu
canım ben mersin devlet hastanesin de oldum amelıyat yerlerımı gorunce once soka gırdım. gogsumun orta sımetrısı buyuklugu yuvarlaklıgı tam ıstedıgım gıbı ustelık ters t seklınde planlanmısken lolıpop kesı yapıldı canımı sıkan kesının bıtım yerının kolla dogru kısmı sankı yamuk gıbı cukurluk var drumda sıskınlık odem var 1 kac ay sonra ınecek mukkemel olacak dıor ama gel gor kı ben kafaya taktım
Can7 3sra1903 ve tugcezmr arkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun, umarım her şey gönlünüze göre olmuştur. ameliyatlarınızı anlatır mısınız; nasıl geçti, ağrı-sızı durumu nedir, nerde, hangi doktora ve kaça oldunuz bu ameliyatı vs.. uzun zamandır düşünüyrm ama şuan emzirme döneminde olduğum için beklemedeyim bu süreçte en azından doktorumu netleştirmek istiyorum
merhaba innocently :)
Ben henüz 20 yaşında ve 1 senelik evli oldugum için biraz meşşakatli bir ameliyat geçirdim. Yani süt bezleri, göğüs ucu, hisler filan derken doktorum saolsun baya itinalı davrandı. 5 gün önceden gidip ekg, rötgen, kan tahlillreri filan yaptırıldı ve anesteziyle görüşrüldü. daha sonra 3 şubat 8.30 hastanedeydim :) Doktorum 9 gıbı yanıma geldı göğüs üzerinde çizimleri yaptı. ve ameliyathaneye götürüldüm yaklaşık 10 dakıka falan ayıktım ve ortamı ınceledım :) Sonrası 5dk.lık bir uyku. Operasyon ters T tekniğinde ve 4.5 saat sürdü.
çok uzuuun dursada vaktin büyük kısmı dikişlerde geçiyormus. NEyse kendime gelmeye başkadıpımda mide bulantısı oldu ve istifra ettim. ancak hiç sancım olmadıÇünkü bi serum çıkıp diğeri takılıyor. :) Sırt üstü yatamadıgım için en büyük sıkıntım oydu. 3 gün sonra drenlerm çıkarıldı ve işte ordalar :)) ilkkez göğüslerimi gördüm. o güne kadar kalın bandajlar sarılı oldugu için küçülmediğini düşünüyordm. fakat ne kadar yanıldıgımı çıplak gözle görünce anladım. resmen ağlamak istedim hayatımda ilkkez yatarken bogazıma baskı yapan bırseyler yoktu. göbeğimi görebiliyordum :)) NEyse drenlerim alındı. ben 5 gün kaldım hastahanede. 5. gün yani cuma günü evime gitti antibiyok kullandım ve p.tesi butun sargılarım çıkartıldı. 1 sonrakı gun duşumu aldım ve normal hayatıma döndüm diyebilirim. :) bugün benim 11. günüm ve ben çalışıyorum. araba kullanıyorum kendı dusumu kendım alıyorum. Herşey yolunda :) tek eksik gögüslerim. :)
Bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun :) Kutlamayanlara :)
Dr um bugün drenleri cekerken kendisi söyledi guya zaman la düzeleceğini seklini tam alacağını belirtti ama ben ikna olmadim fotoğraf yüklemesi ni bilmiyorum yapabilirsem fotoğraf yukleyecegim
canım çok geçmiş olsun ben de aynı durumda sayılırım süt bezleri, yeni evli olma durumu ve yaş itibariyle o yüzden doktorunun kim olduğunu da öğrenmek isterim. ayrıca beş gün çok uzun değil mi, bir problem mi oldu
Dr um bugün drenleri cekerken kendisi söyledi guya zaman la düzeleceğini seklini tam alacağını belirtti ama ben ikna olmadim fotoğraf yüklemesi ni bilmiyorum yapabilirsem fotoğraf yukleyecegim
HEpinize çok teşkkr ederim özllkle jelesec sana :)Ameliyathaneye girerken hep sizin dedikleriniz aklımdaydı.. çok büyük payınız var.. :) iyiki varsınız..
Umarım Herşey Gönlünüze göre olur :) Sevgiler..
Yürüyüşe 15 gün sonra esnemeli sporlara 1 bucuk ay sonra agırlık kaldırmalı sporlara 3 ay sonra demişti bnm doktorum :) benim henüz 3 hafta oldu hiç birine başlamadım zaten zorladınızmı hemen amelyat yerlerini agrıyo anlıyosunuz neyi yapmamanız gerektiğini ama tabi dikişlere dikkat benimkilerdede hala şişlik var biraz zaman tanıyın kendinize henüz çok yeni benim tavsiyem koltukta biraz yüksek şekilde 2 yastıkla mesela sırt üstü yatmanız dönemediğiniz için daha rahat ve kesintisiz uyuyosunuz dün gece yatağıma geçiyim dedim dönmekten hiç uykumu alamadım. Şişlikler inicektir meraklanmayın göğüsün kendi şeklini alması 3-6 ayı buluyo dedi doktor ama 1 ay sonra bile çok farketmiş olucak emin olun hele bi siz bi kaç güne kendinize gelip kıyafetlerinizi giymeye başlayın keyfini o zmn anlıcaksınız :) sağlıklı günler :)
Hastaneden bugun taburcu oldum cuma gunu saat 8 de ameliyata alindim tam tamina 1700 gram doku alinmis her iki tarafta drenlerim var lolipop kesi yapilmis su hali bile memnun edici önceden sirt üstü yatinca memislerimin biri sama diğeri bagdata bakardi şimdi ise uzaya doğru bakior dimdik agrim sizim cok az sezaryen ameliyat im bile bundan daha agriliydi 5 saat süren ameliyat sonrası gayet rahat im olmak isteyenler hiç beklemesin biran evvel olsun lar şimdi den omuzlarımdaki ağırlık gitti drenim ptesi çekilecek umarım ağrısız sizisiz drenlerim alinir
merhabalar ben 4şubatta meme küçültme ameliyatımı oldum.bugüne kadar sorunsuz geldim ama iki gündür sağ tarafımda sıvı toplanması oluyor,bikere doktorum şırıngayla çekti ama tekrar oldu.böyle bisorun yaşayan varmı acaba?
Ben eski üyeyim şifremi unuttuğum için yeni üyelik açtım :) eski adım AEDAAA. Ameliyat tecrübemi paylaşmak istedim. 26 martta ameliyat olmuştum 1 yıl olacak benim. İlk günden itibaren hiç ağrım sızım olmadı. Tek sorunum direndi oda rahat uyuyamadığımdan dolayı :) 2 gece hast.kaldım.. Eve geldiğim günden itibaren gayet rahattım ilk haftamdan yerleri bile sildim :) ameliyat olacaklar kesinlikle ertelemeyin. Doktorunuza güwenmeniz yetrli.
süpersin sen ya ameliyatını oldun ne güzel hep yazıyorsun iyimisin var mı sıkıntın yaza tadını çıkarırısın artık dik küçük memişlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?