Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

yerleşme bölgesinde kayma durumu sözkonusu olabilir ertelemeyin arayın randevu alın gidin görünün

Dr um bugün drenleri cekerken kendisi söyledi guya zaman la düzeleceğini seklini tam alacağını belirtti ama ben ikna olmadim fotoğraf yüklemesi ni bilmiyorum yapabilirsem fotoğraf yukleyecegim

Ankarada yaşıyorum.yıllarca amaliyattan korktum.artık şiddetli omuz ve boyun ağrısı bide görüntüsü beni psikolojik olarak çok üzüyordu.büyük bi araştırma içine girdim.ankara sincan nafiz körez devlet hastanesinde çok değerli plastik cerrah ESABİL EKER hocamıza 23 ocak 2014 tarihinde amaliyat oldum.sagolsun hem doktorum hemde hastane personeli okadar ilgililerdi ki.yıllarca gözümde büyüttüğüm ve çok korktuğum amaliyat gayet başarılı geçmişti.amaliyat olalı 15 gün oldu gayet iyiyim.görüntüsü ise muhteşem çok ama çok mutluyum.keşke yıllar önce olsaydım.üzerimdeki ağırlık bi anda yok oldu.hele görüntüsü şimdi bile çok güzel.benim durumumda olan arkadaşlarım kesinlikle korkmasın ve beklemesin.maddi olarak çok uygunn.kesinlikle tavsiye ederim.tekrar doktorum esabil beye çok ama çok teşekkür ederim.herkese sağlıklı günler dilerim

Selam kızlar,

size önerim şudur önceki yazılarımı da inceleyin, göğüs için en iyi doktor Ferit Demirkan, ben ameliyat oldum inanılmaz mutluyum darısı size :)

Can7 3sra1903 ve tugcezmr arkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun, umarım her şey gönlünüze göre olmuştur. ameliyatlarınızı anlatır mısınız; nasıl geçti, ağrı-sızı durumu nedir, nerde, hangi doktora ve kaça oldunuz bu ameliyatı vs.. uzun zamandır düşünüyrm ama şuan emzirme döneminde olduğum için beklemedeyim bu süreçte en azından doktorumu netleştirmek istiyorum

merhaba innocently ameliyat öncesi fotograflar çekildi çizim yapıldı ve ameliyata alındım narkozla direk uyuyup yoğun bakımda uyandım diyebilirim.Ameliyattan çıktıgımda ağrım yoktuu fakat 3-4 saat sonra kustum narkozun etkisiymiş bu yüzden biraz ağrım oldu ağrı kesici o zaman verildi 1 gece kaldım ve taburcu edildim. 2. günü biraz ağrım oldu ağrı kesici içtim.Bugün 3, günüm ve direnlerim çıkartılıp pansumanım yapıldı.Doktorum Ege Üniversitesinde Yiğit Tiftikçioğlu

rica ederim memnun kaldınızmı acaba bende ankadarayımda gelmişken görüşebildiğim doktorlarla görüşüceğim muayene ücretlimi ve genel anlamda birsıkıntı yaşadınızmı?

şuana kadar bi sorun yaşamadım çok şükür, güvenilir bir doktor. tam emin diilim ama muayene ücretsiz sanırım . çünkü ben kendisiyle daha önce hiç yüzyüze görüşmemiştim soracaklarımı tlfnla sormuştum şehir dışında olduğum için ve ona ameliyat olmaya karar verdim. ameliyattan bir önceki gün gidip muayene oldum sonraki günde ameliyata alındım zaten. yani herhangi bi ücret istemediler muayene olduğum zaman.

canım ben mersin devlet hastanesin de oldum amelıyat yerlerımı gorunce once soka gırdım. gogsumun orta sımetrısı buyuklugu yuvarlaklıgı tam ıstedıgım gıbı ustelık ters t seklınde planlanmısken lolıpop kesı yapıldı canımı sıkan kesının bıtım yerının kolla dogru kısmı sankı yamuk gıbı cukurluk var drumda sıskınlık odem var 1 kac ay sonra ınecek mukkemel olacak dıor ama gel gor kı ben kafaya taktım

benim ters t şeklinde yapıldı şuan şişkinliği de var eminim ki sende de vardır. Ama çukurluk olması garip geldi birazcık banada mutlaka doktor araştırmışsındır karar aşamasında kendi doktorun dışında başka bir doktora daha danış istersen için rahatlar en azından.Haberlerini bekliyorum mutlaka

merhabalar ben 4şubatta meme küçültme ameliyatımı oldum.bugüne kadar sorunsuz geldim ama iki gündür sağ tarafımda sıvı toplanması oluyor,bikere doktorum şırıngayla çekti ama tekrar oldu.böyle bisorun yaşayan varmı acaba?

merhaba innocently :)
Ben henüz 20 yaşında ve 1 senelik evli oldugum için biraz meşşakatli bir ameliyat geçirdim. Yani süt bezleri, göğüs ucu, hisler filan derken doktorum saolsun baya itinalı davrandı. 5 gün önceden gidip ekg, rötgen, kan tahlillreri filan yaptırıldı ve anesteziyle görüşrüldü. daha sonra 3 şubat 8.30 hastanedeydim :) Doktorum 9 gıbı yanıma geldı göğüs üzerinde çizimleri yaptı. ve ameliyathaneye götürüldüm yaklaşık 10 dakıka falan ayıktım ve ortamı ınceledım :) Sonrası 5dk.lık bir uyku. Operasyon ters T tekniğinde ve 4.5 saat sürdü.
çok uzuuun dursada vaktin büyük kısmı dikişlerde geçiyormus. NEyse kendime gelmeye başkadıpımda mide bulantısı oldu ve istifra ettim. ancak hiç sancım olmadı Çünkü bi serum çıkıp diğeri takılıyor. :) Sırt üstü yatamadıgım için en büyük sıkıntım oydu. 3 gün sonra drenlerm çıkarıldı ve işte ordalar :)) ilkkez göğüslerimi gördüm. o güne kadar kalın bandajlar sarılı oldugu için küçülmediğini düşünüyordm. fakat ne kadar yanıldıgımı çıplak gözle görünce anladım. resmen ağlamak istedim hayatımda ilkkez yatarken bogazıma baskı yapan bırseyler yoktu. göbeğimi görebiliyordum :)) NEyse drenlerim alındı. ben 5 gün kaldım hastahanede. 5. gün yani cuma günü evime gitti antibiyok kullandım ve p.tesi butun sargılarım çıkartıldı. 1 sonrakı gun duşumu aldım ve normal hayatıma döndüm diyebilirim. :) bugün benim 11. günüm ve ben çalışıyorum. araba kullanıyorum kendı dusumu kendım alıyorum. Herşey yolunda :) tek eksik gögüslerim. :)

Bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun :) Kutlamayanlara :)

canım çok geçmiş olsun ben de aynı durumda sayılırım süt bezleri, yeni evli olma durumu ve yaş itibariyle o yüzden doktorunun kim olduğunu da öğrenmek isterim. ayrıca beş gün çok uzun değil mi, bir problem mi oldu

Ben eski üyeyim şifremi unuttuğum için yeni üyelik açtım :) eski adım AEDAAA. Ameliyat tecrübemi paylaşmak istedim. 26 martta ameliyat olmuştum 1 yıl olacak benim. İlk günden itibaren hiç ağrım sızım olmadı. Tek sorunum direndi oda rahat uyuyamadığımdan dolayı :) 2 gece hast.kaldım.. Eve geldiğim günden itibaren gayet rahattım ilk haftamdan yerleri bile sildim :) ameliyat olacaklar kesinlikle ertelemeyin. Doktorunuza güwenmeniz yetrli.

Dr um bugün drenleri cekerken kendisi söyledi guya zaman la düzeleceğini seklini tam alacağını belirtti ama ben ikna olmadim fotoğraf yüklemesi ni bilmiyorum yapabilirsem fotoğraf yukleyecegim

Canım benim 1 yıl olacak ameliyatım ilk 3 ay boyunca bi şişiyodu bi küçülüyodu. Biliyorum aklına takılıyo bu ama sakın morelni bozma. Benimde senin gibiydi şekilsiz bişidi ama şuan 75 80 takıyorum we sanki ergenlik göğsü :)

Evet Normalinde 5 gün bu ameliyat için çok uzun bi süre :) Amadoktorum çoook titiz yani herhangi bir enfeksiyon öksürük hapşırık vs vs. olmasını istemedi ağrım sızım olmadıgı halde çok titiz dvrandı. normal bir antibiyotikle agrılarımı hafifletmek yerine hastahanede günde 3 kez serum ve morfinlerle Agrıyı kökten kesti. Ben çook memnun kaldım. yine yine söylüyorum :)

Doktorum Kadir aksoy. Devlet hastahanesınde oldugum ıcınde cok cok cüzi bir rakama oldum. şuanki halimden çok memnunumhis kaybı dahi yaşamadım :)

çok geçmiş olsun.
eğer ters giden bir şeyler olduğunu düşünüyorsanız belki ikinci bir doktor görüşü de alabilirsiniz.
umarım en kısa zamanda istediğiniz şekle gelir.

Arkadaşım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu pek bu başlıkta yazmıyorum eskisi gibi diğer tarafta arkadaşlarım arada bakınıyorum tabi ilk göz ağrım bu başlık:)))sonucundan memnunmusun kime oldun ameliyatını kaç beden küçüldü T mi L lolipopmu

süpersin sen ya ameliyatını oldun ne güzel hep yazıyorsun iyimisin var mı sıkıntın yaza tadını çıkarırısın artık dik küçük memişlerin

Çok geçmiş olsun,ne güzel hep uzaya baksınlar memeler:) devlet hastanesinde olmuştunuz sanırsam memnun kaldınızmı

geçmiş olsun sıvı toplanması neden oluşmuş doktorunuz ne dedi?

hatırladım eski nicini:))doktor seçimi en önemlisi ne güzel sizde memnun olanlardansınız

süpersin sen ya ameliyatını oldun ne güzel hep yazıyorsun iyimisin var mı sıkıntın yaza tadını çıkarırısın artık dik küçük memişlerin

Çok şükür iyiyim ağrı sızı yok :) sadece bi iki yerimde sulu akıntı oldu onları kuruttuk estetik bantlarına geçtim şimdi 1 aydan sonra insan iyice raahatlıyomuş hakikatten . Birazda spor yaparsam yaza süper olucam inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…