Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

slm arkadaslar bende gogus kucultme amelıyatı olmak ıstıyorum kıbrıstayım mayısta olcam kayserıye gıtcem kayserıde onerecegınız doktor varmı

ah arkadasim bende otomatikman bi aldam o guveni:)darisi basima istanbula tekrar gidicem bakalim bi iki doktor daha var kadir beyide arastirayim cok tesekkur ederim forumdakiler bikti desem yeri:)))secim asamasi sikintili ister istemez titizleniyorum.diyabetiklerde evet iyilesme gec oluyorki buna ragmen memnun olmanizda cok iyi devlette olmasi dahada avantajli olmus.insallah bende kurtulurum gelismeleri yazarim.

Titizlenmekte çok haklısın, ama seçenekleri çoğalttıkça kafan daha çok karışıcaktır. bence bi an önce karar ver ve kurtul :) gelişmeleri mutlaka yaz :)

Canım lazerle geçme imkanı varmış. Doktorun verdiği kremi düzenli kullansaydım bu kadar brlirgin olmazdı. O kadar para werdim kreme yarı bile olmadı
pekı amelıyattan hemen sonra lazer yapılabılıyomu ama ızde olsacok menmunsun demı cnm bende yaptırcamda mayısta bılgı alıyorum sonucta sız deneyımlısınız tskler cvpların ıcın

pekı amelıyattan hemen sonra lazer yapılabılıyomu ama ızde olsacok menmunsun demı cnm bende yaptırcamda mayısta bılgı alıyorum sonucta sız deneyımlısınız tskler cvpların ıcın

Bilseydim 2 3 yıl önceden olurdum o kadar memnunum yani. 26 martta 1 yıl olacak. Ameliyatımın 3.günü taburcu oldum ewde yerleri sildim :)

Canım lazer amelyattan 6ay sonra oluyomuş. Ters t yönteminde daha iz kalıyomuş.

Doktor çok önemli.. Doktorunun yaptıgı ameliyatlara bak öncesi ile sonrasına. Çizim yapıldığında beklentilerini söyle.

oh sen kurtulmusun bende bı arkadas olduda ssk karsılıyomus 1 mılyar ekstra vermıs ozeel hastanede olmus o doktoru tavsıyeettı kayserıde bende onda olmayı dusunuyorum artık okadar sıkıldımkı bel agrısı kıyafet bulamamak cok rahatsız edıyo normalde buyuktu ama cocuk olunca emzırınce daha buyuyo bıde tıroıt hormonları bozuyo goguslerı buyutuyomus bende tırot var bunun da etkısı oldu ama ız falan onemlı degıl kafaya koydum ıns buyaz yaptırcam kıbrısta sordum 7 mılyar dıyo

Ben medicalpark ta oldum. Özel oda medikal südyen falan 2600 tuttu. Devlet hastanesindede fiyat sormuştum heyet raporu ile ücretsiz oluyodu.

Bel ağrısını geçtim kıyafet bulamıyodum. Dar bişi giyemiyodum. Şuan 80 beden kullanıyorum 75 te olur ama belden sıkıyo :)) manken gibi oldum bu göğüslerle :)

cnm sen kac bedendın ıstedıgın bedenı yapıyolarmı bıde bu hastane nerde fıyat guzel evet heyet fızık tedavı falan amelıyat edılmelı dıe bı kagıt almak gerekıyomus doktorun kımdı senın bu sutyenı nerden alıyoz kacpara oh neguzel bende ayıen hıcdar gıyemıyom evde okadar kıyafetım var ınan gıyemıyom heppesımle bıryere gıderken gec kalıyorum gıy cıkar gıy cıkar bısey bulamıyorum offf off allahım bızıde kurtar bu dertten

Devlet hastanesinde ücretsiz olabilirsin. Omuzlarında çökme varsa direk rapor veriyolar. Benimde 90dı ama sol göğsüm daha büyüktü. Şimdi 80 oldum.

benımde sag daha buyuk ama evet dık duramıyom bıraz cokme var eger devlet karsılarsa daha ıyı olur olmazsada ozelde yptrmayı dusunuyom guzel 80 ıdeal bence

Canım benim doktor ahmet arslan. Sanırım tüm medicallerde ücret aynı. Südyeni sen almıyon. Sargıların çıktıktan sonra doktor takıyo. Taburcu olurken ödüyosun.

Evet istediğin kadar küçültebiliyolar. Ama ne kadar çok küçülürse o kadar süt bezi alınıyomuş. Benim sarkık değildi sadece yaygındı koltuk altıma kadar gelmişti.

Şimdiden konuş doktorlarla bi fikir edinmiş olursun.

Ben devlet hastanesiylede konuşmuştum ücretsiz olacaktım ama hastane doktor içime sinmedi. Medical de sanki oteldeydim :)

benımde sag daha buyuk ama evet dık duramıyom bıraz cokme var eger devlet karsılarsa daha ıyı olur olmazsada ozelde yptrmayı dusunuyom guzel 80 ıdeal bence

Devlet hastanesinde doktor dedi 5 gece kalacan. Ama medicalde 2 gece kaldım. Aslında 1 gece kalınıyo ben direnleri çıksın öyle eve gitmek istedim. Tek sorun diren. Hiç bişi gözünü korkutmasın. Direninde ağrısı yok sadece yan yatamıyosun 2 gece sırt üstü yattım.

Ağrın hiç olmuyo zaten ha bire serum takıyolar 10 dakikada bir tuvalete çıkıyodum :)

anladım cnm yardımların ıcın cok saol sonucta bılgı edınıp cıkmak daha ıyı doktorun karsısına bende ozel tercıhım devletpek umursamaz hayırlısı bıkacgun cekecez napalım boyle sureklı cekmektense razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…