- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.241
geçmiş olsun canım,nerde olmuştun foto varsa görmek isterim
izmir ege üniversitesinde oldum. Fotograf yüklemedim canım yüklediğimde yazarım sana :)
Saol canim galiba haklisin ..
cok gecmis olsun kime oldunuz acaba ameliyat
Kızlar ben 99 yılında Ankara'da oldum küçültme ameliyatı.18 yaşındaydım o sıra çok büyük ve sarkmış göğüslerim vardı o şekilde üniversiteye gitmeyeceğim diye aileme çok baskı yaptım.55 kilo civarı olmama rağmen anormal derecede büyük göğüslere sahiptim.Moralinizi bozmak istemiyorum ama ameliyat tam bir faciaydı bandajlar çıkartıldıktan sonra enfeksiyon kapmış dikişleri aylarca kliniklerde sürünerek pansuman ettirdik annemle.Şu an 32 yaşındayım ve hala bu izleri taşıyorum.Sol göğüs ucumun hemen altında ve sağ göğsümün altında morluk şeklinde duruyorlar. Gögüslerimi T şeklinde kesip gelişigüzel dikmişlerdi hala gögüs altlarımda dikişlerin birleştiği yerdeki çıkıntılar duruyor.Ayrıca göğüs uçlarım simetrik değildi.Bu sorun da hala devam ediyor.Şunu da söylemem gerekir ki bebeğimi emziremedim hiç sütüm gelmedi.Evlilik öncesi çok fena stres yaptım bu durumu.insanın öz güveni tamamen bitiyor.Doktora her gittiğimde 2-3 yıla izlerin toparlayacağını söyledi ama toparlanması için çok uzun yıllar geçmesi gerekti.Şimdi evlilik çocuk derken kilo aldım ve yeniden büyüdüler müthiş sırt ağrıları çekiyorum çok acı bir tecrübe yaşamış olmama rağmen yeniden ameliyat olmak istiyorum ama çok çok çok korkuyorum.Hem sağlık kazanmak hem de deformasyonları yok edebilmek adına ameliyat olmak istiyorum ama yaşadığım tüm sıkıntılar beni düşündürüyor.
Size tavsiyem doktorunuzu çok iyi seçmeniz,sanırım ben bu konuda çok büyük yanlışlar yaptım ve çok erken davrandım.
Arkadaşlar herkese selam. Dün meme kucultme ameliyati oldum. Suan hala hastenede odamdayim. Bir sorun cikmazsa aksama dogru taburcu olmam planlaniyor.
Istanbuldayim. 25 yasindayim 1.5 senedir evliyim. Bebekten once yaptirmam gerektigini düşündüm çünkü hamile kaldiktan sonra başedemicektim.
Oldum şükür. Hafif ağrılarım var tabikii. Gece boyunca meme uclarimda kan sizintilari oldu direnlerim hala takili. Kanin disari akmasi herzaman daha iyidir. İçerde kan toplanmasi istenmez. Yatiyorum hala simdilik durum bu..
gecmis olsun nerde ve ne kadara oldun Cnm bende en kısa zamanda olmayı dusunuyorumda doktor arastiriyorumTeşekkür ederim. Agrilarim var tabikii ama dayanilmayacak gibi degil. Az once eşimle beraber koridorda 3 tur attik. Simdi koltukta oturdum ve bunları yaziyorum :) 1 hafta dinlenmem gerekicek..
gecmis olsun nerde ve ne kadara oldun Cnm bende en kısa zamanda olmayı dusunuyorumda doktor arastiriyorum
İstanbul amerikan hastanesinde oldum. 10.500tl. Benim memelerim benim boyuma ve kiloma gore büyüktü. Herkese ayni fiyat vermicektir doktor. Örneğin dev meme olarak adlandırılan hastalarin fiyati farklı olur.
darisi basima diyorum paylasimlarinizi okudum mutlu olmanizada cok sevindim doktorunuz kimdi acaba onu yazdiginizi goremedim yazarsaniz sevinirim tesekkurler.Evime geldim nihayet. Ccok mutluyum. Hafiflemis hissediyorum. Darisi tum sevipte kavusamayanlara °○●☆♡
Merhaba,
Bundan 1 sene önce ameliyat oldum ve göğüslerimi küçülttüm. Hayatımda aldığım en doğru kararmış. 3 kilo alındı göğüslerimden. Üstelik sadece 25 yaşındayım. Eşim destek olmasa cesaret edemedim. Doğumdan sonra olsun, emzirdikten sonra olsun diye boş yere ertelemişim... Kayınvalidem üzülmeme dayanamayıp doğumu bile beklemeden yaptırdı ameliyatımı. Keşke düğünümden önce olsaymışım da istediğim gelinliği gidebilseymişim. Kesinlikle korkulacak bir durum yok. Ben 1 hafta bile geçmeden çalışmaya başladım. Cesaret edemeyenlerle başımdan geçenleri paylaşabilirim. Sırtımızdaki kambur ve utanarak sakladığımız göğüslere elveda 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?