Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok yakın bir zamanda bende göğüslerimi küçültmek için operasyon yaptıracağım, lakin herkes gibi benimde endişelerim var. Bütün yorumları okuyamadım takdir edersiniz ki :) Yaptıran arkadaşlarımdan önerilerini ve şikayetlerini bekliyorum.

selam kızla benim annem de yıllardır benzer şikayetlere sahipti. estetik cerrahi önce diyetisyene yönlendirdi annemi fazla kilolardan kurtulduktan sonra ameliyat günü verildi. sonra da ameliyat.. iyileşme süreci biraz meşakkatli ama sonuç gerçekten iyi. annem halinde çok memnun şu an :)

cok gecmis olsun kime oldunuz acaba ameliyat

Ben şimdi gördüm.Biraz geç oldu. Belki ameliyat oldunuz ama yine de yazayım dedim.Dr Ali Sakinsel. Fiyatı özel hastane olunca pahalı tabii.Çünkü burada okuyorum.Devlet hastaneleri çok ucuz oluyormuş.Ancak doğru doktoru seçmek lazım. Ğerçekten o önemli.Riskler var, enfeksiyon riski,dikiş yerleri vs. Hijyene
çok dikkat etmeli. Dikiş izi falan yok. Dert ettiğim de yok. Çok mutluyum. Çok rahatım.Amelitatta toplam iki kilo almışlar.Artık dik yürüyorum.Hiç düşünmeyin.Ameliyattan çıkar çıkmaz rahatlıyorsunuz.

Arkadaşlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum su an doktor araştırıyorum yakın zamana kadar düşünmüyordum fakat asiri derecede bel ağrısı çekiyorum kartal eğitim ve araştırmada bir gaye taylan filinte adında bir doktor var kendisine ameliyat olan varmı olanlar ve olmayı düşünenler tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese selam. Dün meme kucultme ameliyati oldum. Suan hala hastenede odamdayim. Bir sorun cikmazsa aksama dogru taburcu olmam planlaniyor.
Istanbuldayim. 25 yasindayim 1.5 senedir evliyim. Bebekten once yaptirmam gerektigini düşündüm çünkü hamile kaldiktan sonra başedemicektim.
Oldum şükür. Hafif ağrılarım var tabikii. Gece boyunca meme uclarimda kan sizintilari oldu direnlerim hala takili. Kanin disari akmasi herzaman daha iyidir. İçerde kan toplanmasi istenmez. Yatiyorum hala simdilik durum bu..

çok üzüldüm yaşadıklarınıza. gittiğiniz hastaneden mi kaynaklandı acaba? tekrar aynı ameliyatı olmak zorunda kalmak kötü ama olaya iyi tarafından bakın: aradan geçen zamanda teknoloji değişti, yöntemler değişti hem belki ikinci ameliyatta kalan kötü izleri de geçirirler. her şey gönlünüzde olsun

geçmiş olsun! ağrı durumu nasıl? umarım sonuçtan da çok memnun kalırsınız.

Teşekkür ederim. Agrilarim var tabikii ama dayanilmayacak gibi degil. Az once eşimle beraber koridorda 3 tur attik. Simdi koltukta oturdum ve bunları yaziyorum :) 1 hafta dinlenmem gerekicek..

Teşekkür ederim. Agrilarim var tabikii ama dayanilmayacak gibi degil. Az once eşimle beraber koridorda 3 tur attik. Simdi koltukta oturdum ve bunları yaziyorum :) 1 hafta dinlenmem gerekicek..
gecmis olsun nerde ve ne kadara oldun Cnm bende en kısa zamanda olmayı dusunuyorumda doktor arastiriyorum

gecmis olsun nerde ve ne kadara oldun Cnm bende en kısa zamanda olmayı dusunuyorumda doktor arastiriyorum

İstanbul amerikan hastanesinde oldum. 10.500tl. Benim memelerim benim boyuma ve kiloma gore büyüktü. Herkese ayni fiyat vermicektir doktor. Örneğin dev meme olarak adlandırılan hastalarin fiyati farklı olur.

İstanbul amerikan hastanesinde oldum. 10.500tl. Benim memelerim benim boyuma ve kiloma gore büyüktü. Herkese ayni fiyat vermicektir doktor. Örneğin dev meme olarak adlandırılan hastalarin fiyati farklı olur.

Anladım Cnm Tskkr ederim benimde kilom var ama goguslerim baya büyük ve sarkık aslında su son zamana kadar düşünmüyordum fakat beş ay önce fıtık ameliyatı oldum fakat bir türlü bel agrisinfan kurtulamadım tek basima dışarı çıkamaz oldum böylelikle karar verdim ameliyata zor bir ameliyatmis araştırmalarına göre en yeni olan sensin cok zormu ))))

Merhaba,
Bundan 1 sene önce ameliyat oldum ve göğüslerimi küçülttüm. Hayatımda aldığım en doğru kararmış. 3 kilo alındı göğüslerimden. Üstelik sadece 25 yaşındayım. Eşim destek olmasa cesaret edemedim. Doğumdan sonra olsun, emzirdikten sonra olsun diye boş yere ertelemişim... Kayınvalidem üzülmeme dayanamayıp doğumu bile beklemeden yaptırdı ameliyatımı. Keşke düğünümden önce olsaymışım da istediğim gelinliği gidebilseymişim. Kesinlikle korkulacak bir durum yok. Ben 1 hafta bile geçmeden çalışmaya başladım. Cesaret edemeyenlerle başımdan geçenleri paylaşabilirim. Sırtımızdaki kambur ve utanarak sakladığımız göğüslere elveda 😊

merhaba,ameliyatınızı nerede ve kime oldunuz acaba? memnun kalmanıza çok sevindim. darısı tüm isteyenlerin başına

merhaba arkadaşlar ben de 5 gün önce ameliyat oldum. olacak arkadaşlar hiç korkmasın ağrılı bi ameliyat değil. şu an çok şişler sanki küçülmemişler gibi. bu şişlikler ne zaman iner acaba. daha da küçülürler mi. ameliyattan önce 80 d idi. baya sarkıktı. dr iki beden küçüldü dedi ama. şu an 80 c gibiler ya. sporcu sütyenim 80 b ama. biraz küçük geliyo. yanlardan taşıyor. ameliyat olan arkadaşlar sizlerin nasıldı. şeklini alınca biraz küçüldü mü

Merhaba KARTOPU344,
Ben istanbulda bir özel hastanede ameliyat oldum.
Ameliyattan sonra 2~3hafta şişliklerim oldu.
Yaklaşık 2 ay sonra göğüslerin tam oturmuştu.
Bakım ve pansuman çok önemli...
Kesinlikle korkmayın, yaptırdıktan sonra geç kaldığınızı bile düşüneceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…