Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

2009 yılında ben de olmuştum çok büyüktü göğüslerim hiç birşey bedenime olmuyordu göğüslşerimni dikkat çekmesin diye hep kilo aldım ben aldıkca büyümüştü ve gerçekten kurtulmak ,istiyordum teyzem ozamanlar aldı beni ankaraya gazi üniversitesinde doktoruna götürdü hiç araştırmadım etmedim hatta ameliyata girerken doktora hepsii alın bişey kalmasın demiştim okadar bıkmıştım ücretsiz ameliyat oldum cünkü sırt ağrılarım vardı kılıf buluyorlar yani,ama benim çok ağrılarım oldu marmariste yaşadıgım için mart ayıydı polen tozlarından mikrop kaptı iltihap topladı agrısına dayanamadım sıktım akıttım iltihabı kıpkırmızı oldulardı taeş gibi yandılardı. sıktığım için de deli gibi iz oldu şimdiki aklım olsa kesinlikle arastırır öyle ameliyat olurdum küçüldüler ama koltuk altında doku oldugu için cok alamadı doktor suan yine 90 falan takıyorum ,nisanda evlenicem bu defa nişanlımda çok iz var diyor estetik yaptıralım diyor. bi daha okadar acıyı çekebilir myiim bilmiyorum
ama yaptırmayı düşünenler kesinlikle küçültün kolay değil o agrılar benden toplamda 1 bucuk kilo yağ almışlardı
ancak bu kadar küçülebildi :S

bu kremi bende çok duydum eski yazıları okudum forumda birçok kişi memnun kalmamış yani rengini açıyormuş sanırım ten rengine döndürüyormuş.Ama memnun kalanlarda var kafam karıştıı :44:
bu krem ameliyattan ne kadar sonra kullanılmaya başlanıyor bilgin var mı ?

Sevgili teyzelerim,ablalarim 18 gun gecti ameliyatimin ustunden. Dikislerim dusmeye basladi,muhtelemelen 1 haftaya hic bir sey kalmicak ve sonunda b cup sutyen giymeye baslicam. Korkusu olup ameliyat olmayanlara soylemek istedigim bi sey var ,kesinlikle korkulacak bir sey yok. Ben sahsen ameliyattan sonraki gun daha dogrusu 24 saat bile dolmadan kendi basima ayaklandim. Hastanede gezdim. Suan inanilmaz hissediyorum kus gibiyim. Kesinlikle korkulacak hiiiiic bir sey yok :)

darisi basima demekten bikmiycam memnun olmaniz cok guzel ve cok gecmis olsun doktorunuz kimdi ogrenebilirmiyim?iyi sabahlar

Benimde 7 ay oldu arkadaşlar. Benim yaklaşık 400 gr alınmıştı. Geçen ay da izler için lazer yapıldı. Sağ tarafta iz hiç belli olmuyor ama altta buruşukluk devam ediyor ve his yok.
Sol tarafta ise iz belli ama buruşukluk yok ve his var.

Büyüklüğünden memnun değilim hala tombul ve dolgun. Ben a beden istemiştim ama doktor a güzel olmaz. Erkek memesi a bedendir dedi yapmadı. Geçen ay gittiğimde memeler aşağıya inmiş zamanla dedi. Göbekten yağ alıp meme üstüne ekleyelim dedi

anlamıyorum ya bu doktoru: Ben dolgun memeden bıkmışım o hala dolgunlaştırmaya çalışıyor.

Dikişlerim alındıktan sonra werdi masaj yapılarak sürülcekmiş.

Benim ten rengimde bi değişiklik olmadı. Sadece düzenli kullanmadım. Lazer yaptırmayı düşünüyorum. Önceden diyodum göğsüm küçülsün iz sorun değil şimdide izin derdine düştüm :))

Lazeri nasıl yapıyolar? Bnde yaptırmayı düşünüyorum. Benim 1 yıl olacak. O buruşukluk fazla deriden kaynaklanıyo. Benmde ilk 3 ay his yoktu şimdi tam hissediyorum.

Canım çok küçültünce süt bezleri o kadar azalıyomuş onu düşünerek tekrar bıçak altına yat. İz için lazer yaptırabilirsin. İlerde çocuk düşürsen emzirme olayın olmayabilir.. Bunu nişanlınla konuş bence

büyük geçmiş olsun. ne güzel anlattığınız kadarıyla hiç problemsiz atlatmışsınız. dilerim bundan sonrası da böyle problemsiz olur.
hangi hastanede oldunuz ?

Canım maalesef komplikasyon oluştu bende çarşamba günü kontrole diye gittim ve sağ meme başı morarmış tekrar hastaneye yatırdılar bugün çıktım. Sülük tedavisi yaptılar meme başına. Dediklerine göre sigaradan olmuş.

Özellikle küçültme bölümüne girip meme büyütme isteğim geçsin diye ugrasiyorum, göğüs alti 80 ustu 90 cm geliyor, Rabbim hepimize kolaylık versin

amin cnm bız kucultmek ıcın ugrasıyoz sende buyutmeyemı calısıyon gayet ıyı olculerın bosver ugrasma bız bıttık mecburıyetten yaptırıyoz

çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.dikişleriniz estetik değilmi 70 e yakız demişsinizde merak ettim...

Estetik dikiş değil sanırım sadece meme başındaki dikişler eriyen cinsten. Alt kısımdaki ve diklemesine kesi olan kısımdaki dikişler bildiğin zımba teli gibi zımbayla dikilmiş gibi. Ama bana ilk başta iz kalıyor demişlerdi bende kabul etmiştim. Yalnız bu kadar saçma bir dikiş olduğunu bilmiyordum. Alınırken canım acımasında iz o kadarda umrumda değil.

Kızlar ben 99 yılında Ankara'da oldum küçültme ameliyatı.18 yaşındaydım o sıra çok büyük ve sarkmış göğüslerim vardı o şekilde üniversiteye gitmeyeceğim diye aileme çok baskı yaptım.55 kilo civarı olmama rağmen anormal derecede büyük göğüslere sahiptim.Moralinizi bozmak istemiyorum ama ameliyat tam bir faciaydı bandajlar çıkartıldıktan sonra enfeksiyon kapmış dikişleri aylarca kliniklerde sürünerek pansuman ettirdik annemle.Şu an 32 yaşındayım ve hala bu izleri taşıyorum.Sol göğüs ucumun hemen altında ve sağ göğsümün altında morluk şeklinde duruyorlar. Gögüslerimi T şeklinde kesip gelişigüzel dikmişlerdi hala gögüs altlarımda dikişlerin birleştiği yerdeki çıkıntılar duruyor.Ayrıca göğüs uçlarım simetrik değildi.Bu sorun da hala devam ediyor.Şunu da söylemem gerekir ki bebeğimi emziremedim hiç sütüm gelmedi.Evlilik öncesi çok fena stres yaptım bu durumu.insanın öz güveni tamamen bitiyor.Doktora her gittiğimde 2-3 yıla izlerin toparlayacağını söyledi ama toparlanması için çok uzun yıllar geçmesi gerekti.Şimdi evlilik çocuk derken kilo aldım ve yeniden büyüdüler müthiş sırt ağrıları çekiyorum çok acı bir tecrübe yaşamış olmama rağmen yeniden ameliyat olmak istiyorum ama çok çok çok korkuyorum.Hem sağlık kazanmak hem de deformasyonları yok edebilmek adına ameliyat olmak istiyorum ama yaşadığım tüm sıkıntılar beni düşündürüyor.
Size tavsiyem doktorunuzu çok iyi seçmeniz,sanırım ben bu konuda çok büyük yanlışlar yaptım ve çok erken davrandım.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım okuyabildiğim kadarıyla okudum yazılanları... ben 25 yaşında bir çocuk annesiyim. evlenmeden öncede memelerim büyüktü sarkıktı 90 kullanıyodum kıyafetlerle falan biraz kapatıyodum çok dikkat çekmiyodu.. ta kiii evlenip çocuğum olana kadar şimdi emziriyorum ve 110 olmuş durumda sırt ve omuz ağrılarım dayanılmaz kamburluğu hiç saymıyorum çok utanıyorum eve biri geleceği zaman ne giyeceğimi şaşırıyorum çok acı ama bel korsesini göğsüme taktığım günler bile oluyor ameliyatı kafaya koydum öyle veya böyle olucam inş. lakin eşim bu konuda desteklemiyo beni üzen tarafta bu. toparlanamazsın çok zor bi ameliyat diyo (yengesi olmuş ordan biliyo ) ama umrumda değil ne düşündüğü bebeğim için bekliyorum emzirme dönemi bitsin hemen işe koyulcam. bıktım artık özgüvenim bitti kimseyle görüşmek istemiyorum dışarı çıkmak istemiyorum bunu yaşayan bilir ve onun için buradayım. sabırsızlıkla bekliyorum o günü yeniden doğmak istiyorum. acılar,izler,ağrılar,görüntü hiç mi hiç umrumda değil yeter ki kurtulayım bu yükten

Bugün sargılarım çıkartılıp sporcu sütyenim takıldı dikişlerimin dökülmeye başladığını söylendi fakat alt kısımdaki dikişlerde birazcık akıntı var bunun normal olduğunu söylediler. :44:
Ben 23 yaşındayım evli ya da çocuk sahibi değilim.Bu ameliyatı olmak isteyipte korkan çok kişi var.Doktorunuzdan emin olduğunuz zaman ameliyat için hiç vakit kaybetmeyin derim inanın çektiğiniz ağrılara değmez. Ben genç ve çocuk sahibi değilken cesaret edip ameliyatımı olduysam -ki yıllardır iğne bile olmuyorum korkudan:)- sizin için de korkucak pek bir şey olmamalı inanın o kadar zor bir ameliyat değil ilk 2-3 gün direnler çekilene kadar zorlanırsınız sonrası rahatlık

geçmiş olsun canım,nerde olmuştun foto varsa görmek isterim

slm hanımlar;

malum başlık altında sizlerle aynı dertten başım dertte. bende cok sıkıldım artık. göğüs küçültme ve dikleştirme yaptırmak istiyorum. ben istanbuldayım. bekarım. aslında en çok korktuğum şey şimdikinden daha kötü olması, izlerin iyileşmemesi falan.. ama sonra diyorum ki şimdikinden daha kötü olabilir mi? bu yüzden evlilikten soğudum.

maddi olarak da ne kadara mal oluyor? ve istanbulda hangi doktorla görüşmeli? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…