- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.221
Bu izlerden bende muzdaribim.
Ameliyattan 3 ay sonra contratubex jel kremini werdi. Düzenli kullanmadım heralde bi faydasını görmedim. Zımpara yöntemi ile lazer yapılıyomuş onu yaptrmayı düşünüyorum.
Göğüs ucunun etrafında ve aşagıya doğru düz bi çizgi şeklinde. Topitop gibigöğüs ucun etrafındaki izler sert.
Jel şeklinde bantlarda varmış. Çok önceki konuşmalarda görmüştüm kullananlar varmış.
Sevgili teyzelerim,ablalarim 18 gun gecti ameliyatimin ustunden. Dikislerim dusmeye basladi,muhtelemelen 1 haftaya hic bir sey kalmicak ve sonunda b cup sutyen giymeye baslicam. Korkusu olup ameliyat olmayanlara soylemek istedigim bi sey var ,kesinlikle korkulacak bir sey yok. Ben sahsen ameliyattan sonraki gun daha dogrusu 24 saat bile dolmadan kendi basima ayaklandim. Hastanede gezdim. Suan inanilmaz hissediyorum kus gibiyim. Kesinlikle korkulacak hiiiiic bir sey yok :)
bu kremi bende çok duydum eski yazıları okudum forumda birçok kişi memnun kalmamış yani rengini açıyormuş sanırım ten rengine döndürüyormuş.Ama memnun kalanlarda var kafam karıştıı :44:
bu krem ameliyattan ne kadar sonra kullanılmaya başlanıyor bilgin var mı ?
Benimde 7 ay oldu arkadaşlar. Benim yaklaşık 400 gr alınmıştı. Geçen ay da izler için lazer yapıldı. Sağ tarafta iz hiç belli olmuyor ama altta buruşukluk devam ediyor ve his yok.
Sol tarafta ise iz belli ama buruşukluk yok ve his var.
Büyüklüğünden memnun değilim hala tombul ve dolgun. Ben a beden istemiştim ama doktor a güzel olmaz. Erkek memesi a bedendir dedi yapmadı. Geçen ay gittiğimde memeler aşağıya inmiş zamanla dedi. Göbekten yağ alıp meme üstüne ekleyelim dedi
anlamıyorum ya bu doktoru: Ben dolgun memeden bıkmışım o hala dolgunlaştırmaya çalışıyor.
2009 yılında ben de olmuştum çok büyüktü göğüslerim hiç birşey bedenime olmuyordu göğüslşerimni dikkat çekmesin diye hep kilo aldım ben aldıkca büyümüştü ve gerçekten kurtulmak ,istiyordum teyzem ozamanlar aldı beni ankaraya gazi üniversitesinde doktoruna götürdü hiç araştırmadım etmedim hatta ameliyata girerken doktora hepsii alın bişey kalmasın demiştim okadar bıkmıştım ücretsiz ameliyat oldum cünkü sırt ağrılarım vardı kılıf buluyorlar yani,ama benim çok ağrılarım oldu marmariste yaşadıgım için mart ayıydı polen tozlarından mikrop kaptı iltihap topladı agrısına dayanamadım sıktım akıttım iltihabı kıpkırmızı oldulardı taeş gibi yandılardı. sıktığım için de deli gibi iz olduşimdiki aklım olsa kesinlikle arastırır öyle ameliyat olurdum küçüldüler ama koltuk altında doku oldugu için cok alamadı doktor suan yine 90 falan takıyorum ,nisanda evlenicem bu defa nişanlımda çok iz var diyor estetik yaptıralım diyor. bi daha okadar acıyı çekebilir myiim bilmiyorum
ama yaptırmayı düşünenler kesinlikle küçültün kolay değil o agrılar benden toplamda 1 bucuk kilo yağ almışlardı
ancak bu kadar küçülebildi :S
büyük geçmiş olsun. ne güzel anlattığınız kadarıyla hiç problemsiz atlatmışsınız. dilerim bundan sonrası da böyle problemsiz olur.
hangi hastanede oldunuz ?
darisi basima demekten bikmiycam memnun olmaniz cok guzel ve cok gecmis olsun doktorunuz kimdi ogrenebilirmiyim?iyi sabahlar
Özellikle küçültme bölümüne girip meme büyütme isteğim geçsin diye ugrasiyorum, göğüs alti 80 ustu 90 cm geliyor, Rabbim hepimize kolaylık versin
Saol canim galiba haklisin ..amin cnm bız kucultmek ıcın ugrasıyoz sende buyutmeyemı calısıyon gayet ıyı olculerın bosver ugrasma bız bıttık mecburıyetten yaptırıyoz
canim gecmis olsun ins.yakin zamanda tamamen iyilesirsin.oncelkle sormak istedgim hangi sehirdeki arastrma hastanesinde ameliyat oldun ona bagli olak senin tecrubelerine ihtiyacim olabilir
çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.dikişleriniz estetik değilmi 70 e yakız demişsinizde merak ettim...
Bugün sargılarım çıkartılıp sporcu sütyenim takıldıdikişlerimin dökülmeye başladığını söylendi fakat alt kısımdaki dikişlerde birazcık akıntı var bunun normal olduğunu söylediler. :44:
Ben 23 yaşındayım evli ya da çocuk sahibi değilim.Bu ameliyatı olmak isteyipte korkan çok kişi var.Doktorunuzdan emin olduğunuz zaman ameliyat için hiç vakit kaybetmeyin derim inanın çektiğiniz ağrılara değmez. Ben genç ve çocuk sahibi değilken cesaret edip ameliyatımı olduysam -ki yıllardır iğne bile olmuyorum korkudan:)- sizin için de korkucak pek bir şey olmamalı inanın o kadar zor bir ameliyat değil ilk 2-3 gün direnler çekilene kadar zorlanırsınız sonrası rahatlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?