Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Biliyorum bu konu sizin çok eskinizde kalmış. 3 seneden fazla olmuş siz ameliyat olalı. Herkesin ve sizin de bütün hikayenizi okudum burdan satır satır. Ben de Samsun'dayım ve Lütfi Hocaya muayene olacağım. Sizin son durumunuz nedir acaba?

Ben de büyük göğüslerden muzdaribim. Yeni ameliyat olan ya da olmaya karar veren arkadaşlardan cesaret almaya ihityacım var. Bu konunun açılma tarihinden itibaren okudum bütün yazılanları. Yıllar boyunca burda nice arkadaşlıklar kurulmuş gördüm. Yıllar itibariyle gruplar var. Ben de onların hepsiyle sanki tek tek tanışmıi gibi oldum. Günlerdir okuyorum. Çok memnun olan var ameliyat sonuçlarından. Büyük badireler atlatanlar var. Menun olmayanlar var. Sanıyorum hepsi şans. Doktor hatası olanlar var. İstediği gibi sonuç alamayanlar da...

Ben bir ameliyat videosu seyretme gafletinde bulundum. Çok korktum. Aslında korktuğum şey pişman olmak. Ya kötü olursa?Hiçbir şeye benzemeyen şekilsiz göğüslerim olursa?

Ne olur benimle de konuşun. Nasıl karar verdiniz gerçekten?

al benden de o kadar almasy.. pişman olmaktan , gögüslerimin bugunku şeklini aramaktan ben de çok korkuyorum ama en büyük korkum da emzirme hususunda. acaba bu ameliyatı olmuş ve bebeğini emzirebilmiş arkadaşlar var mı? onlar da bir şeyler yazsalar keşke.. şuan ilk çocuğumu sıkıntısız emzirebiliyrm ama ameliyat sonrası tekrar çocuk sahibi olursam ne olur diye bir tedirginliğim var tabi. bir de içinime sinen doktoru bulmak da zor olacak gibi görünüyor

innocently aslında bu emzirme mevzusuyla ilgili geçmişte bayağı bir yorumları var arkdaşların. Çoğunluğu yeni ameliyat yöntemlerinde emzirme sıkıntısı olmayacağını söylüyorlar. Yani doktorlarından o şekilde bilgi almışlar. Ama yine de yüzde elli şans veriyorlar sanırım doktorlar.

:))geçmişi okuyan arkadaş selam;bizler burada kurduğumuz arkadaşlıkları reele taşıdık görüşüyoruz burada korku,heyecan,mutluluk herrşeyi bir arada yaşadık

doğru doktora karar verdikten sonra gerisi kolay canım

Sevgili Jelesec çok teşekkür ederim ilgine. Okudum evet geçmişi :) Hem de bayağı iyi okudum. En uzun ve gerçeğe taşınan arkadaşlıkların da sizinki olduğunu gördüm.
Bu hafta muayene olacağım. Kafamda kesinlikle karar verdim. Bir de doktorumu bulursam bu iş tamam..

sağol canım; hatta 2.3.kankam artık onlarsız yapamam

en zoru doktora karar vermek sonrası çorap söküğü gibi geliyor

arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyor karar vermeye çalışıyorum ve karar verdim olucam kesin ama araştırdığım karar verdiğim doktorum hamileymiş yapamayacağını söyledi (dr hacer banu aksoy ) istanbulda devlet hastanesinde meme küçültme ameliyatı yaptırmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var

herkese merhaba kızlar.bende 25 yaşındayım 5 aylık bebeğim var.ve göğüslerim her zaman çok büyüklerdi ve şuan emzirdiğim için 2 kat fazla büyüdü psikolojim çok bozuk sizler anlayabilirsiniz ancak.geçmişi fazla okuyamadım ben.kızımdam fırsat bulabilirsem okumaya çalışıcam.emzirme dönemi bitene kadar birikim yapmak istiyorum bu operasyon için.çok pahalı bişey mi bu ameliyat.ortalama fiyatları nedir arkadaşlar?

merhabalar göğüs küçültme ameliyatı yada dikleştirme vs ameliyatı olan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. ben kilo verdiğimden dolayı göğüslerim baya küçüldü. şimdi sadece toparlama yapılsa yetecek . ancak karnımdada gevşeme var. ben karın germe ameliyatından çok korkuyorum ve yaptırmak istemiyorum. göğüs toparlanırken mide tarafındaki deridede yukarı doğru toparlanma oluyormu hiç onu merak ediyorum ne demek istediğimi anlatabildimmi ou da bilmiyorum ama...

merhaba benim cup ölçüm 1.5 bedenim 90 - 90C takıyorum göğüslerim çok sarkık omuzlarım göğüs arası hep yara oluyor heyet raporu alabilir miyim acaba bilginiz var mı birde doktorunuzdan memnunsanız ismini öğrenebilir miyim

mrb rubicim

kaç kilo verdin merak ettim. tebrik ederim

bende zayıflamak istiyorum

Teşekkür ederim. Agrilarim var tabikii ama dayanilmayacak gibi degil. Az once eşimle beraber koridorda 3 tur attik. Simdi koltukta oturdum ve bunları yaziyorum :) 1 hafta dinlenmem gerekicek..

lililala ne durumdasın? Ameliyatının üzerinden 1 haftadan fazla oldu sanırım. Burda en son ameliyat olanlar arasında olduğunu görüyorum. Benim gibi yeni ameliyat olmaya karar vermeye çalışanlara sonrası ile ilgili fiziki ve ruhani durumunu anlatır mısın? Moralin nasıl? :44:

Son düzenleme:

Şimdi nasıl oldunuz? Sağlığınız nasıl?
Benim de şu anda ölçülerim 80D. Ben yarın doktorla görüşeceğim ama herhalde bir beden küçültülebilir diye düşünüyordum. Yani 80C. Ama o da mı büyük diyorsunuz siz? 80B çok küçük değil mi? Çok heyecanlıyım kusura bakmayın. Sürekli soru sormak hallerindeyim. :44:

Samsun'da ameliyat olanlar çok fazla değil. Bir seni bir de tina adlı arkadaşı gördüm. Ben de Samsun'da yaşıyorum. Yani burda ameliyat olmak durumundayım. Şu anki durumunuzu merak ediyorum. Çoktandır da giriş yapmamışsınız foruma. Eğer görürseniz bu yazdıklarımı birşeyler söylemeniz çok önemli benim için. Acayip heyecanlıyım. Herkese kesin karar verdim falan diyorum ama muayene saati kesinleşince resmen kalp ritmim değişti. Sevgiler...

Artık kimse bu konuyla ilgilenmiyor mu? Aslında her daim sürekli yazışılmış. Ama bana denk geldi sanırım bu konunun reytinginin düşmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…