- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.261
ya benim aklımdaki doktor teoman doğan'dı fakat samsuna yakın olduğum, için orada ki imkanlardan yararlanmak istedim.araştırdım dün gece saatlerce.sonunda samsun 19 mayıs üniversite hastahanesinde,Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ana bilim dalı başkanı doc.dr Lütfi eroğlu'nu buldum göğüs ölçülerimi,soracağım soruları,maliyetinin ne kadar olduğunu mailledim.bu gün bizzat kendisi aradı çok şaşırdım konuştuk aranızda gecen diyalok iyi bir intiba bıraktı o an dedim ben bu doktora ameliyat olayım yarın arayıp randevu alıcam hangi gün derse işte,hasta resimleride gösterecek,eee neticede bölümünün ana bilim başkan.ı hemde eğitim ve araştırma hastahanesi.ne bileyim heyecanlandım.bakamlım yarın ne gün vericek .eğer muayneden sonra düşüncelerim nekatif yönde olursa vaz geçerim .biraz daha doktor araştırırım olumlu olursa valla nezaman dese yatarım bıcak altına .ne diyeyim hepimiz için en iyisini diliyorum.ilgin çin teşekkürler
Ben de büyük göğüslerden muzdaribim. Yeni ameliyat olan ya da olmaya karar veren arkadaşlardan cesaret almaya ihityacım var. Bu konunun açılma tarihinden itibaren okudum bütün yazılanları. Yıllar boyunca burda nice arkadaşlıklar kurulmuş gördüm. Yıllar itibariyle gruplar var. Ben de onların hepsiyle sanki tek tek tanışmıi gibi oldum. Günlerdir okuyorum. Çok memnun olan var ameliyat sonuçlarından. Büyük badireler atlatanlar var. Menun olmayanlar var. Sanıyorum hepsi şans. Doktor hatası olanlar var. İstediği gibi sonuç alamayanlar da...
Ben bir ameliyat videosu seyretme gafletinde bulundum. Çok korktum. Aslında korktuğum şey pişman olmak. Ya kötü olursa?Hiçbir şeye benzemeyen şekilsiz göğüslerim olursa?
Ne olur benimle de konuşun. Nasıl karar verdiniz gerçekten?
al benden de o kadar almasy.. pişman olmaktan , gögüslerimin bugunku şeklini aramaktan ben de çok korkuyorum ama en büyük korkum da emzirme hususunda. acaba bu ameliyatı olmuş ve bebeğini emzirebilmiş arkadaşlar var mı? onlar da bir şeyler yazsalar keşke.. şuan ilk çocuğumu sıkıntısız emzirebiliyrm ama ameliyat sonrası tekrar çocuk sahibi olursam ne olur diye bir tedirginliğim var tabi. bir de içinime sinen doktoru bulmak da zor olacak gibi görünüyor
Ben de büyük göğüslerden muzdaribim. Yeni ameliyat olan ya da olmaya karar veren arkadaşlardan cesaret almaya ihityacım var. Bu konunun açılma tarihinden itibaren okudum bütün yazılanları. Yıllar boyunca burda nice arkadaşlıklar kurulmuş gördüm. Yıllar itibariyle gruplar var. Ben de onların hepsiyle sanki tek tek tanışmıi gibi oldum. Günlerdir okuyorum. Çok memnun olan var ameliyat sonuçlarından. Büyük badireler atlatanlar var. Menun olmayanlar var. Sanıyorum hepsi şans. Doktor hatası olanlar var. İstediği gibi sonuç alamayanlar da...
Ben bir ameliyat videosu seyretme gafletinde bulundum. Çok korktum. Aslında korktuğum şey pişman olmak. Ya kötü olursa?Hiçbir şeye benzemeyen şekilsiz göğüslerim olursa?
Ne olur benimle de konuşun. Nasıl karar verdiniz gerçekten?
:))geçmişi okuyan arkadaş selam;bizler burada kurduğumuz arkadaşlıkları reele taşıdık görüşüyoruzburada korku,heyecan,mutluluk herrşeyi bir arada yaşadık
doğru doktora karar verdikten sonra gerisi kolay canım
Sevgili Jelesec çok teşekkür ederim ilgine. Okudum evet geçmişi :) Hem de bayağı iyi okudum. En uzun ve gerçeğe taşınan arkadaşlıkların da sizinki olduğunu gördüm.
Bu hafta muayene olacağım. Kafamda kesinlikle karar verdim. Bir de doktorumu bulursam bu iş tamam..
Evime geldim nihayet. Ccok mutluyum. Hafiflemis hissediyorum. Darisi tum sevipte kavusamayanlara °○●☆♡
Selam, benim gögüslerim büyük ve biri daha sarkıktı bu yüzden direk raporlu olrak ameliyat olucam, göztepe devlet hastahanesinde.
Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merdivenköy - v2.0 buradan randevu alabilirsin..
Senin cup ölçülerin ve kilon kaç..
merhabalar göğüs küçültme ameliyatı yada dikleştirme vs ameliyatı olan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. ben kilo verdiğimden dolayı göğüslerim baya küçüldü. şimdi sadece toparlama yapılsa yetecek . ancak karnımdada gevşeme var. ben karın germe ameliyatından çok korkuyorum ve yaptırmak istemiyorum. göğüs toparlanırken mide tarafındaki deridede yukarı doğru toparlanma oluyormu hiç onu merak ediyorum ne demek istediğimi anlatabildimmi ou da bilmiyorum ama...
mrb rubicim
kaç kilo verdin merak ettim. tebrik ederim
bende zayıflamak istiyorum
Teşekkür ederim. Agrilarim var tabikii ama dayanilmayacak gibi degil. Az once eşimle beraber koridorda 3 tur attik. Simdi koltukta oturdum ve bunları yaziyorum :) 1 hafta dinlenmem gerekicek..
merhaba arkadaşlar ben de 5 gün önce ameliyat oldum. olacak arkadaşlar hiç korkmasın ağrılı bi ameliyat değil. şu an çok şişler sanki küçülmemişler gibi. bu şişlikler ne zaman iner acaba. daha da küçülürler mi. ameliyattan önce 80 d idi. baya sarkıktı. dr iki beden küçüldü dedi ama. şu an 80 c gibiler ya. sporcu sütyenim 80 b ama. biraz küçük geliyo. yanlardan taşıyor. ameliyat olan arkadaşlar sizlerin nasıldı. şeklini alınca biraz küçüldü mü
evet bende bu gün işe başladım herşey yolunda geçen cuma dikişlerimi aldırdım çok canım yandı benden çok büyük doku aldıkları için çok ip kullanmışlar galiba :)) akıntı falan yok ama doktorumda söyledi göğümün içinde olan dikişler vucudun emmesi gerekiyomuş emmediği zaman dikiş yerlerinde dışarı atıyormuş bir parça buldu doktor dikişlerimi alırken şimdide ben buldum üç dikiş doktor bunlar normal dedi yine gel ben alırım dedi sende de böyle durumlar oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?