- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.541
kizlar sutyen isini ne yaptiniz doktorun verdigini kullaniyorum ben aradim bulamadim gecici nbbden aldim sert olmamasida onemliymis ne marka aldiniz?
ben daha sonra doktora sordum bana numara verdı oradan aldım vue miydi neydi markası iyi ama sonra yeni inciden aldım bir tanede
canim simdidwn gecmis olaun insallah atlatacaksin kacgumdur serswm giviyim foruma gelemedim.tansiyonum dusuk gidiyor bu ara.aende gelismelerini yaz lutfen sormak iatedigin bisey olursada cekinme.
bende 9nisanda ameliyat oldum sizede cok gecmis olsun bendende 4kilo doku cikti paylastiklarinizi okuyunca birseyi merak ettim pansumaninizi evde nasil yapiyorsunuz?ben duşumu aldim ama bantlarim duruyor ve cikarmadim 24unde doktora gidene kadar ellemiycem o da bisey demedi.siz ne yapiyorsunuz bu konuda uygulama olarak ve doktorunuz kimdi acaba tesekkur ederim.
hayır özelde oldum
Canım karın germeyi bilmiyorum ama göğüsü devlet karşılıyo.kızlar ben obezite cerrahisi ameliytı oldum ve 67 kg verdim bu nedenle estetik olmaya karra vermiştim 3 senedir felan arastırıorum gögüss için devlet karsılamaz denildi göztepede ama karın cok sarkık oldugu için heyete girip rapor alırsam karsılarmıs macide yakut a gittim daha öncedende kartal arastırmada gitmiştim o doktorda göğsü karsılar karın germeyi kendin ödersin demişti anlamadım ben simdi gögüslerimde büyükler ölctü bugun macide hanım 32 cm sarkık ve 80 dd sütyen takıyorum çözemedim ben bu işi:26::26: bana akıl verip yardım edebilecek birisi varmı ?
canım karın germeyi bilmiyorum ama göğüsü devlet karşılıyo.
Heyete falanda girmiyosun doktor ölçüyo 4 5 doktor adı yazıyo onlara imzalatıyosun haloluyo. Sonra anestezi doktoruyla konuşuyon o son kararı veriyo. Oda onaylıyo zaten
yani kısacsı omuzunda çökme bel ağrın sarkıl varsa kesin veriyolar.
Bende devlet hast rapor almıştım ama sonradan vazgeçtim özelde 2800 e oldum.
öle diorlar ama doktorlar da memeye devlet vermior asla dior ne yapcam kafam karıstı omuzlarımda çöküklük var evet kamburlasmaya dogru gidiorum sanki bel deil ama sırt agrım cok fazla 2 hastaneye gittim ikiside farklı seyler söyledi aklım cok karıstı macide hanım gögüs asla yapmıor devlet dedi 3 binlira istedi karnıda heyet raporu alırsın deformen fazla oldugu için yardım ederim ama alamassan toplam 6 bin lira dior liposaksın vs vs vs gibi işlemlerde ek ücrettir dedi naime21 di galiba onun önerisiyle gitmiştim bu doktora aslında ama aklımı cok karıstırdı benim ..
Eee neden doktorun o kadar rahat ki :)
Cok gecms olsun cnm ben de oldum evet su an gayet iyiyim .ben iki gece kaldım evdeki herkes virüs olmustu iswl ve kusma ameliyat tan sonra ki gun bende de oldu cok kotuydum.mecbur kaldk.agrilarim acim cok oldu. Ama kac gundur dayanamayacagim hiç bir agrim yok.hareketlerim kisitli cok gergjn olduğu için garip bir duygu sirt ustu yatmak zorluo ilk gunler hep yatiodim kavgundir cok rahatta oturuyorum.yani gecio zmnla bugun banyomu yapicam cumarteside kontrool insallah.merak etme gercekten bi kac gune azaliak acilarin
Mrb ezgi ben de 17 nisanda ercan beyde oldim dsha kontrole gitm3ism bugün banyo yapıcam banada bantlarini koru demedi arkimada demedi.her dr olayi farklı takma kafana ben acip meme bakmiyorum uuzn sürede bakmicam potluklari biliodum olucagini zamama birakicam.agrim ara ara oluo ama bugun cok rahatim arkima krem vermişti ama adini hatirlamiyorum bantlat cikinca dikisler aljnca verdi ona da. Gogus duscek gibi filan diosinuz korktum acikcasi ama iyillesme suresidir diye umit ediyorum cunku arkimda olmadi bi cok kadinda da olmadi .ama ole iki ginde hicbisey olmamais gibi hayatima devam ettim bence koca bi yalan ...yafa benom canm cok tatliymis
geçmiş olsuuun :)
Ezgiii o anda yani çıktığımda herşey daha kolay gelmişti. Sonrasında çok kötü oldum. Mide bulantısı beni iki gündür mahvetti. Bir lokma yiyemedim. Çıkarmak istedim çıkaramadım. Yani bu sabaha kadar. O da ne varki midemde? 2 gündür sadece su yudumlamıştım. Pazartesi akşam 16:30 gibi çıktım ameliyattan. Bugün Çarşamba ancak bişiler o da çok az yiyebiliyorum. Yarın kısmetse direnlerim çıkacak. Ne zaman iyi hissedeceğim bana bişi söleameliyattan sonraki kaçıncı gün?
Ben salı ameliyat olmuştum ilk kusmadığım gün cumartesiydi. ya bazılarımızı etkiliyor narkoz bende 5 saate yakın kendıme gelememiştim uyandrmaya calısmıslar uyandramamıslar. ilk basta kusamyrdm az az su gibi oluyrdu sonradan kusmaya baslayınca rahatlyrsn sen de kusabildigine gre gelirsin kendine :) bence kustugun zamanların zevkını cıkar sonra bogazın oyle bir acılıyrkı 4 gun yemeyip bes gunluk yiyorsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?