Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canim simdidwn gecmis olaun insallah atlatacaksin kacgumdur serswm giviyim foruma gelemedim.tansiyonum dusuk gidiyor bu ara.aende gelismelerini yaz lutfen sormak iatedigin bisey olursada cekinme.

ayvayi falan yediginide dusunme inan korktuguna degmiyor.son gece yaktim bende malesef sigara ama ameliyattan sonra birtane bile canim istemedi.umarim yarin hayirlisiyla kurtulacaksin sonrasindada dikkat edersen kendine boseyin kalmayacak.cok cok gecmis olsun.bilmedigimiz biseyden korkmak sacmalikmis ameliyattan sonra anliyosun bunu:)))

Merhaba benim sargılarımı doktor ikinci gün çıkarttı ve pansuman yaptı eve de gazlı bez ve batikon aldık 10 gün 2 günde bir yenileyin dedi eşimle beraber yapıyoruz çamaşırına sıkıştırabilirsin gazlı bezleri dedi o yüzden yapıştırmıyorum çıkartması çok kolay oluyor batikonlayıp üzerine gazlı bez koyuyoruz çamaşırla da sıkıştırıyoruz bi de Çarşamba yapacağım cuma da kontrolüm var dikişler çıkacak ondan sonra da banyomu yaparım inş :) çamaşırı da doktor medikalden getirtti markası NUHA 150 tl ben ameliyatı Ankara'da oldum doktorum Onurkan İdacı bey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar ben obezite cerrahisi ameliytı oldum ve 67 kg verdim bu nedenle estetik olmaya karra vermiştim 3 senedir felan arastırıorum gögüss için devlet karsılamaz denildi göztepede ama karın cok sarkık oldugu için heyete girip rapor alırsam karsılarmıs macide yakut a gittim daha öncedende kartal arastırmada gitmiştim o doktorda göğsü karsılar karın germeyi kendin ödersin demişti anlamadım ben simdi gögüslerimde büyükler ölctü bugun macide hanım 32 cm sarkık ve 80 dd sütyen takıyorum çözemedim ben bu işi :26::26: bana akıl verip yardım edebilecek birisi varmı ?

Canım karın germeyi bilmiyorum ama göğüsü devlet karşılıyo.
Heyete falanda girmiyosun doktor ölçüyo 4 5 doktor adı yazıyo onlara imzalatıyosun haloluyo. Sonra anestezi doktoruyla konuşuyon o son kararı veriyo. Oda onaylıyo zaten
Yani kısacsı omuzunda çökme bel ağrın sarkıl varsa kesin veriyolar.
Bende devlet hast rapor almıştım ama sonradan vazgeçtim özelde 2800 e oldum.

öle diorlar ama doktorlar da memeye devlet vermior asla dior ne yapcam kafam karıstı omuzlarımda çöküklük var evet kamburlasmaya dogru gidiorum sanki bel deil ama sırt agrım cok fazla 2 hastaneye gittim ikiside farklı seyler söyledi aklım cok karıstı macide hanım gögüs asla yapmıor devlet dedi 3 binlira istedi karnıda heyet raporu alırsın deformen fazla oldugu için yardım ederim ama alamassan toplam 6 bin lira dior liposaksın vs vs vs gibi işlemlerde ek ücrettir dedi naime21 di galiba onun önerisiyle gitmiştim bu doktora aslında ama aklımı cok karıstırdı benim ..

Vala canım bu prosedür ilden ile değişmez ya. 26 martta ameliyat olmuştum 1 yılı geçti. Geçen yıl devlet hast bana rapor verdi ve benim çökme falanda yoktu.
Doktor içime sinmedi die medical parkta oldum. Ve iikide özelde olmuşum.
Ama sen ii araştr doktorunu ücretsiz olacan die kendini heder etme. Doktorun önceki ameliyat fotolarına bak.

Bir daha sorsalar hayatta olmam ameliyat. Çok zor geçti benim. Hem burun hem göğüs küçültme. İki gündür mide bulantısından ölüyorum. Ameliyat başarılı ama sonrası zor oldu. Kusma kusamadım. Öldüm geberdim. Ağzıma lokma süremedim. Tamponlar çıktı burundan direnler yarın çıkacak. Az önce biraz kustum o yüzden girebildim. Sonra yine yazarım.

Cok gecms olsun cnm ben de oldum evet su an gayet iyiyim .ben iki gece kaldım evdeki herkes virüs olmustu iswl ve kusma ameliyat tan sonra ki gun bende de oldu cok kotuydum.mecbur kaldk.agrilarim acim cok oldu. Ama kac gundur dayanamayacagim hiç bir agrim yok.hareketlerim kisitli cok gergjn olduğu için garip bir duygu sirt ustu yatmak zorluo ilk gunler hep yatiodim kavgundir cok rahatta oturuyorum.yani gecio zmnla bugun banyomu yapicam cumarteside kontrool insallah.merak etme gercekten bi kac gune azaliak acilarin

Mrb ezgi ben de 17 nisanda ercan beyde oldim dsha kontrole gitm3ism bugün banyo yapıcam banada bantlarini koru demedi arkimada demedi.her dr olayi farklı takma kafana ben acip meme bakmiyorum uuzn sürede bakmicam potluklari biliodum olucagini zamama birakicam.agrim ara ara oluo ama bugun cok rahatim arkima krem vermişti ama adini hatirlamiyorum bantlat cikinca dikisler aljnca verdi ona da. Gogus duscek gibi filan diosinuz korktum acikcasi ama iyillesme suresidir diye umit ediyorum cunku arkimda olmadi bi cok kadinda da olmadi .ama ole iki ginde hicbisey olmamais gibi hayatima devam ettim bence koca bi yalan ...yafa benom canm cok tatliymis

Ezgicim birde bisey sorucsm ya ben iki gun kaldim benden ikinci gun parasi istedi senden istememisti dimi cok sinirlendik ama bisey diyemedik. Cumartesi vericez dedik sen nasil vermedin

Merhaba kızlar,ben Ankara'da yaşıyorum. Geçen cuma Estetik International a görüşmeye gittim,bu hafta muayene için randevu aldım. Doktor Mehmet Reis. Bu arada teyzem de birisiyle görüşmüş Ufuk Hastanesi'nde Dr Başar Kaya önümüzdeki hafta da onunla görüşüp karar vereceğim. Sizlerden ricam bu doktorlar hakkında bilginiz varsa tecrübelerinizle bana yardımcı olabilir misiniz?

Sevgili ozosh ben Pazartesi sabah 10:00 da ameliyata girdim 16:30 da çıktım. Iki ameliyat tek narkoz. 6,5 saat narkoz aldım. Öldürdü beni narkoz. Bir de ağrım olur diye pompalı ağır bir ağrikesici takmışlar çok basmasam da bünyem kaldırmadı sanırım. Daha bugün ağzına lokma atabiliyorum. Çok zorlandım hiç böyle beklemiyordum. Seni de merak etmiştim. İyi olmana sevindim. Ameliyat gününü saymıyorum bugün ikinci günüm. Sence ben de iyileşir miyim

Altıncı günde mi gitmiş oluyorsun kontrole? Ben bir gece kaldım çünkü hastanede de hiçbir şey yapmıyorlar. Ablam tedavimi evde yapıyor. Hemşire. Pansuman yok zaten şu anda. Yarın akşam Allah izin verirse direnlerimi çekecek doktorum. Senin ne zaman çekildi direnlerin?

geçmiş olsuuun :)

Ezgiii o anda yani çıktığımda herşey daha kolay gelmişti. Sonrasında çok kötü oldum. Mide bulantısı beni iki gündür mahvetti. Bir lokma yiyemedim. Çıkarmak istedim çıkaramadım. Yani bu sabaha kadar. O da ne varki midemde? 2 gündür sadece su yudumlamıştım. Pazartesi akşam 16:30 gibi çıktım ameliyattan. Bugün Çarşamba ancak bişiler o da çok az yiyebiliyorum. Yarın kısmetse direnlerim çıkacak. Ne zaman iyi hissedeceğim bana bişi söle ameliyattan sonraki kaçıncı gün?

Ben salı ameliyat olmuştum ilk kusmadığım gün cumartesiydi. ya bazılarımızı etkiliyor narkoz bende 5 saate yakın kendıme gelememiştim uyandrmaya calısmıslar uyandramamıslar. ilk basta kusamyrdm az az su gibi oluyrdu sonradan kusmaya baslayınca rahatlyrsn sen de kusabildigine gre gelirsin kendine :) bence kustugun zamanların zevkını cıkar sonra bogazın oyle bir acılıyrkı 4 gun yemeyip bes gunluk yiyorsn.

Ay ezgiii, beni güldürdün. Hatta bütün evi. Allahım şifa versin hepimize. Ben anesteziden çok rahat uyandım ama sonraki saatlerde ayvayı yedim. Hiç ağrım falan yoktu. Mide bulantısından başka bişi düşünemiyordum. Şimdi biraz yemeye başladım ama boğazım acayip tahriş olmuş. Yanıyor da yanıyor... Bir de artık bıçak sokuluyor gibi ağrıları hissediyorum. Evde bir çığlık kopuyor. Ne zaman iyileşicez???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…